Jump to content

qwerty

Premium Members
  • Posts

    425
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by qwerty

  1. Χωρίς ίχνος εμπάθειας για όσους αφορίζουν τόσο εύκολα τους κακούς "μαγαζάτορες" στο τέλος μην ξεχάσετε να ζητήσετε από την Γερμανία - Αγγλία κλπ να σας καλύψουν την σύνταξη σας, το επίδομα ανεργίας σας, καθώς και την υγεία σας. Ευχαριστώ.

    • Like 1
  2. πριν 6 λεπτά, το μέλος narta έγραψε:

    To MSRP ειναι η ενδεικτικη τιμη πώλησης στον καταναλωτη χωρίς φόρους συμπεριλαμανομενου του μεσου κέρδους της αγοράς που απευθυνεται το προϊον. Αλλα τα ειπες ολα για την ελληνικη επιχειρηματικοτητα στο bold. Αρπαχτη yolo!

     

    To εμβασμα απο 100 εως 100.000 ευρω ειναι ελαχιστο για να επιρεάσει την τελικη τιμη. Απλα θελει εγκριση απο την αρμόδια διευθυνση που γινεται αμεσα. Μεταφορικα επισης γελοια σε τετοιες ποσοτητες. Και δεν ξερω το Π να παραγγέλνει 2 καρτες.

     

    Στα λοιπα εξοδα δεν ξερω που αναφερεσε αλλα αν υπολογίζεις μεσα και τον φορο διακοπών/αγορων πολυτελειας τους καταστηματαρχη, ισως να ανεβαζει πολυ την τιμη εχεις δικιο. Και πως γινεται το μαγαζακι να πουλαει 300 και το Π 70 πιο πανω, με τοσες εκπτωσεις λογο ογκου αγορών που εχει; Μηπως το Π θελει να αρμεξει τον αδαη ή εχει τοσο overhead το καημενο οεο;

    Συγνώμη αλλά το θέμα μας είναι το Πλαίσιο και πόσο πουλάει που στο κάτω κάτω είναι δικαίωμα του ή ότι και καλά η κάρτα πρέπει να έχει στην Ελλάδα 280€ ? Εκτός του Πλαισίου που έχει την δική του πολιτική πιστεύω ότι κανένα κατάστημα δεν μπορεί να τη δώσει στα 280€ και να έχει και κέρδος.

    Για ένα μικρό μαγαζί που κάνει λίγες εισαγωγές πίστεψε με τα 18 € έξοδα εμβάσματος + τα μεταφορικά είναι παράγοντας.  Ότι το Πλαίσιο θα μπορούσε να την πουλήσει κοντά στα 280€ ΝΑΙ θα μπορούσε ΑΛΛΑ γιατί να το κάνει αφού στο τέλος θα της πουλήσει και θα βγάλει το κέρδος που θέλει.  Τα υπόλοιπα μαγαζιά ΟΧΙ δεν μπορούν να πουλήσουν στα 280€ με βιώσιμο κέρδος.

    • Like 1
  3. πριν 11 λεπτά, το μέλος spyros 007 έγραψε:

    Στο σκρουτζ εχει 299 (που ας πουμε οτι  ειναι λογικο)στο πλαισιο 370 και οι δυο κατοπιν παραγελειας.Εξω με φπα 20 ας πουμε γερμανιας, μεταφορικα ,φορους λειτουργικα κοστοι, κτλ κτλ πωλειτα 265.Λειπουν 100 ευρο.Σαν πολλα δεν ειναι

    Λείπουν 100 € από την τιμή του Πλαισίου που αποδεδειγμένα είναι από τα ακριβά μαγαζιά. Η δικιά μου ερώτηση είναι πόσο εφικτή και ρεαλιστική είναι η τιμή των 280€ που θέλουν κάποιοι να πουληθεί στην Ελλάδα όταν η τιμή χονδρικής είναι 224€ ?

    • Like 1
  4. Αυτή τη στιγμή η τιμή χονδρικής για την RX 480 από τους Γερμανούς εμπόρους που αγοράζουν το 90% των σκρουτζομάγαζων εκτός Πλαισίου προφανώς  είναι στα 224 με 230 ευρώ. Σε αυτό υπολόγισε μεταφορικά, αυξημένες προμήθειες εμβασμάτων λόγο capital control, λοιπά έξοδα και πες μου ειλικρινά εάν πιστεύεις ότι  280 € πώληση είναι εφικτό να γίνει. 

  5. Νορμάλ είναι το τελευταίο διάστημα αλλά υπάρχει λύση τουλάχιστον  για μένα.

    Για αρχή κατέβασε τα παρακάτω Updates για την έκδοση 32bit ή 64bit των windows που έχεις στο PC σου.

    KB3102810 - KB3135445 - KB947821

    Bγάλε το PC από το Internet γιατί κάθε φορά που κάνεις boot με το Internet ξεκινάει η υπηρεσία αναβάθμισης και κολλάει το σύμπαν.

    Τρέξε τα updates με την σειρά που σου έγραψα κάνοντας κάθε φορά reboot και πάντα χωρίς το Internet.

    Μετά το τελευταίο update και reboot σύνδεσε το Internet και επέλεξε να κατεβάσει τα updates αλλά να επιλέξεις εσύ την εγκατάσταση τους .

    Κανονικά σε λίγα λεπτά θα έχει βρει τα updates και θα ξεκινάει να τα κατεβάζει.

    Ελπίζω να σε βοηθήσει η λύση μου.

  6. Δεν λέω καλό το Powerpoint αλλά για αυτό που το θέλω χρειάζομαι κάτι ποιο άμεσο. Κάτι στου στιλ εισάγω φωτογραφία, βάζω χαρακτηριστικά και τιμή και τέλος και μετά να εμφανίζονται στην οθόνη με λούπα. Ευχαριστώ. 

  7. Καλησπέρα σας ψάχνω ένα πρόγραμμα για PC με το οποίο να μπορώ να προβάλω διάφορα προϊόντα με τη φωτογραφία τους κάποια χαρακτηριστικά και την τιμή σε οθόνη. Η εναλλαγή των προϊόντων θα  πρέπει να γίνετε αυτόματα κάθε λίγα δευτερόλεπτα  και όχι χειροκίνητα. Έχει κανείς κάποια ιδέα ?

  8. Επειδή έχω χάσει τις εξελίξεις στα μηχανικά τον τελευταίο χρόνο+, υπάρχει κάποια ποιοτική λύση με brown διακόπτες μέχρι 100 ευρώ; Θυμάμαι όταν είχα πάρει τότε το quickfire rapid οι brown ήταν αρκετά δυσεύρετοι (ειδικά στην ελλάδα).

     Για brown διακόπτες μπορείς να δεις και το Ozone Strike Pro http://eworld.com.gr/products/details/5513/

  9. Άρα κατά πάσα πιθανότητα ο δίσκος έχει χάσει το file format και για αυτό δεν φαίνεται στα windows. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις μία live διανομή linux μπας και μπορέσεις να δεις τα αρχεία σου και σώσεις αυτά που χρειάζεσαι. Επειδή στην φωτογραφία δεν φαίνεται μήπως ο δίσκος γράφει από κάτω RAW ?

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.