Jump to content

NoDsl

Premium Members
  • Posts

    7.275
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    9

Posts posted by NoDsl

  1. On 20/12/2017 at 7:42 ΠΜ, το μέλος jax7480 έγραψε:

    Δεν πήγε όπως το περίμενα αλλά και αυτά που έδωσε για software RAID καλά είναι (για να γίνει hardware RAID θέλω VROC key και δεν βρίσκω πουθενά).

     

    https://www.alternate.de/Intel/RAID-Premium-Feature-Key-AXXRPFKSSD-Lizenz/html/product/873418?

     

    Είναι σοβαροί; HEDT είπαμε;;;

    • Like 2
  2. Λέω να πάω σε Freesync και polaris. Αν όμως και αυτή τη φορά δεν βγάλει κάτι αξιόλογο η κόκκινη, ψόφο, πάω για g-sync και 1070. Νισάφι...

     

    Δυστυχώς έτσι θα συνεχίσουν οι τιμές αν δεν υπάρχει ανταγωνισμός.

  3. Μία ώρα πριν, το μέλος sebastian έγραψε:

    Στο παρακατω βλεπουμε που παιζει η καρτα μετα απο 20 λεπτα gaming χωρις να πειραξεις τιποτα, απλα την κουμπωνεις και παιζεις.

    (ΑVG Clock 1.667Mhz)

    Με τις custom θα την καρφωνεις 2.100Mhz και τελος....

     

     

    1.PNG

    Addition: http://www.gamersnexus.net/guides/2441-diy-gtx-1080-hybrid-thermals-100-percent-lower-higher-oc-room

    • Like 1
  4. to whom it may interest

     

    Zotac GTX 980 Ti amp! Extreme Πρώτο κούμπωμα. Όλο το σύστημα στοκ χωρίς φορματ.

     

    http://www.3dmark.com/fs/5960857

     

     

    Evga GTX 980 SC ACX 2.0 stock -> gpu score 13268

     

     

     

     

    Πώς διάολο το κάνανε αυτό με μονο 768 cores επιπλέον στην 980 Ti.. ακόμα απορώ.

  5. Όπως έγραψα και σε ένα ποστ στη χρεοκοπία ή στο thread του δημοψηφίσματος, το έγκλημα οργανώνεται χρόνια. Έχουν δουλέψει πολύ για αυτό που ζούμε σήμερα. Γιατί δε νομίζω να πιστεύει κανείς πλέον πως ότι γίνεται, γίνεται στην τύχη;*

     

    Τους λέγαμε γραφικούς, τους λέγαμε τρελούς, γράφουν με μπόλικη σάλτσα αλλά είναι σαν τα ούφο, όλοι και κανένας τα έχει δει και κανείς σε μπορεί να τα επιβεβαιώσει. Απλά βλέπεις πολλά σημάδια των καιρών.

     

    http://www.tovima.gr/opinions/useropinions/article/?aid=481762

     

    http://antexeistinalitheia.gr/2012-03-20-19-02-50/ <<lol site αλλά αυτά που γράφει φαίνεται να στέκουν τουλάχιστον στο εν λόγω άρθρο.

     

     

     

    *behavior patterns για τους επιστήμονες.

    • Like 5
  6. Πάντως με ανησυχεί που ο Αλεξάκης δέχεται να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον http://news247.gr/eidiseis/politiki/skandalo-eksoplistikwn-ston-eisaggelea-kai-o-proedros-ths-voylhs-vaggelhs-meimarakhs.3038254.html ενώ δεν θέλουν να βλέπουν ούτε ζωγραφιστή τη Χ.Α...

     

    Έφυγε και ο Γιάνη, δεν ξεκινήσαμε καλά... Έχει βάλει και τον όγκο του ο χοντρός πάνω στο τραπέζι, γέρνει προς τα κεί...

     

     

    btw μην ξεχνάμε, περιμένουμε παραίτηση μπογδάνου.

    • Like 1
  7.  

    Εποχές που μου έδιναν οι δικοί μου 1000άρικο γέμιζα την πάπια με 300 δρχ, φραπεδούμπα με 250-350δρχ, σάντουιτς 200-300δρχ και έμενε και για την επόμενη. 

    Εποχές που έβρισκες κάτω 500άρικο εύκολα. Από τότε που μπήκε ευρώ, να έχω βρει μια φορά 5€; Ούτε σεντς δεν πέφτει πλέον...

     

     

     

    Απο τέτοια

    1988-20Drachmes.jpg

     

     

    πήγε η βελόνα του Double Dragon στο χωριό.... Αχχχχ εγεράσαμεν...

    • Like 8
  8. http://www.kedke.gr/?p=11094

     

    Ότι γουστάρει κάνει ο καθένας. Ιεραρχία my ass. Τα προσωπεία πέφτουν.

    Είμαστε Ουγκαντα ή μου φαίνεται?

     

    ΥΓ: αν υπάρχεια ποιο κάτω από την Ουγκάντα να με διορθώσετε. Ευχαριστώ!

    Μπά, 460 είναι πολλά για ουγκάντα.

  9. Οπότε σύμφωνα με όσα λες, αν κατάλαβα και καλά, εφόσον είσαι αρκούδα και δεν μπορείς να κρίνεις όσα δεν καταλαβαίνεις απόλυτα, κάνεις δυο χορούς όπως σου βαρέσουν το ντέφι, σου κάνουν δώρο νέα αλυσίδα carbon fiber για να είναι ελαφρύτερη, hi-tech και ευρωπαικής προελέυσεως made in germany και συνεχίζεις να τρως ηλιόσπορο. Γιατί ούτε από αρκούδα αλλάζεις, ούτε λέφτερη είσαι, ούτε καλύτερο φαΐ τρώς και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα μέχρι να τελειώσει η παράσταση. Εκτός και αν προτείνεις κάτι άλλο.

     

    Ντάξει, μόνο εκλογές θα μας σώσουν. Ξανά...

    • Like 3
  10. what??? αυτοί που τα έχουν έξω τα λεφτά πετάνε τη σκούφια τους για δραχμούλα. θα γίνουν επί κάμποσες φορές πλουσιότεροι.

    Όλοι επενδύσεις την Ελλάδα κάνουν.... Γιατί θα είναι πλούσιοι μόνο στην δραχμοποιημένη Ελλάδα. Ή κάνω λάθος; Το μεγάλο λόμπι της δραχμής στην ισχυρή Ελλάδα των συνταξιούχων, ανέργων και χαμηλόμισθων. Γιούπιιιι....

    Κράτα κανα ευρώ να αγοράσεις με κανα 5χίλιαρο(δρχ έτσι ;) το λόφο του Στρέφη να χτίσεις καμια βίλα με καμιά 30αριά χιλιάδες δραχμές.

    Και εγώ με 300€ είμαι εκατομμυριούχος στη ζιμπάμπουε.

    Πολύ μπροστά...

     

    • Like 1
  11. Τόσες ταινίες βλέπουμε με τον πρωταγωνιστή να λέει ξεροκέφαλα όχι στις προτροπές των γύρω του και μόλις αλλάζει συμπεριφορά και πιάνει δουλειά να διαπρέπει. Εμείς γιατί κάθε φορά πρέπει να βρίσκουμε κάποιον να του ρίξουμε την ευθύνη και να ψηφίζουμε αυτόν που μας τάζει τον εύκολο δρόμο; Όταν ήσουν μικρός στο σχολείο και πέφτανε από πάνω σου γονείς και καθηγητάδες για να σε πείσουν να διαβάσεις τι έκανες; Τους πέταγες το βιβλίο στην μούρη και ζήταγες να σου βάλουν βαθμό; 

     

    Οι ξένοι κοιτάνε τα συμφέροντά τους ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ. Το θέμα είναι οι δικοί σου εδώ τι κάνουν. Το να λένε συνέχεια ναι επειδή είναι δεξιοί και συνέχεια όχι επειδή είναι αριστεροί, δεν είναι η λύση. Και άλλοι μπήκαν ανέτοιμοι στην Ευρώπη. Οι Κύπριοι πριν 2 χρόνια φάγανε ένα αγγούρι ΝΑ. Γιατί ρε γαμώτο καθόμαστε και δίνουμε συγχαρητήρια στους άλλους που τα καταφέρνουν και όταν έρχεται ο καιρός να βάλουμε εμείς τον ποπό κάτω αρχίζουμε την κλάψα; Πάρε τις γ@μοπροτάσεις των άλλων και δούλεψε πάνω σε αυτές. Βγάλε το γ@μοπλεόνασμά σου, πιάσε την γ@μοανάπτυξή τους και μετά δείξε τους το κάτω κεφάλι. Εσύ με άδειες τσέπες, με άδειο στομάχι, με κλειστά εργοστάσια, με διαλυμένους συνεταιρισμούς, εκατομμύρια να βασίζονται στους μισθούς και τις συντάξεις του κράτους, εκατομμύρια άλλους να μην ξέρουν αν θα πληρωθούν, το μόνο που κάνεις είναι το πλέον γ@μοεύκολο που είναι να τα ρίχνεις στον Γιουνκέρ και απορρίπτεις ότι αυτοί εδώ μπορεί να σε δουλεύουν ελπίζοντας ακόμα ότι με μαγικό τρόπο θα γίνουμε αύριο το πρωί Ελβετία?

     

    Δεν ξέρω αν δεν θες να καταλάβεις ότι σου γράφουν όταν σου απαντούν η αν είναι πάγια τακτική σου να κατευθύνεις την απάντηση όπου ακριβώς θέλεις αλλά προφανώς δεν μας φταίνε ΜΟΝΟ οι άλλοι. Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι κανένας καριόλης που ανέβηκε μετά και πριν την τουρκοκρατία δεν ανέβηκε τυχαία και για το καλό αυτού του λαού. Παρόλα αυτά και εν έτη 2015 ο κόσμος πολώνεται και συντάσσεται σε ιδεολογικά στρατόπεδα. Τι *****, κοινή λογική δεν υπάρχει πλέον να καταλάβουν ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ιδεολογίες. Είναι εντελώς αχταρμάς. Γεμίσαμε λεφτάδες αριστερούς, αριστερίζοντες κεντρόους και αριστερούς/αναρχικούς δεξιούς. Η μόνη ιδεολογία είναι, ήταν και θα είναι η τσέπη τους/ μας.

     

    Και έρχεσαι εσύ τώρα και λές "Πάρε τις γ@μοπροτάσεις των άλλων και δούλεψε πάνω σε αυτές. "

     

    Όταν λοιπόν είσαι η αρκούδα με την αλυσίδα, που μπήκε επειδή είσαι/είμαι ζώο και για μια καραμέλα τη φόρεσες/ φόρεσα μόνος μου, πως ακριβώς θα διαπραγματευτείς; Αντιλαμβάνεσαι πως σαν άνθρωπος ακόμα χειρότερα σαν λαός δεν έχεις αξία καν; Δεν είσαι αριθμός υπολογίσιμος; Ξέρεις τι υπολογίζεται όμως και σε κρατάει ακόμα ζωντανό; Ότι γίνεσαι σταδιακά ο πακι της Ευρώπης και είσαι φτηνό αναλώσιμο, ότι γεωπολιτικά έχεις ενδιαφέρον και χρησιμότητα, και οτι έχεις ακόμα φυσικούς πόρους που δεν μπορείς, και να θέλεις να τους χρησιμοποιήσεις.

     

    Και έρχομαι και σας ρωτάω όλους που λέτε για τον ένα η τον άλλο πολιτικό. Αν είναι κόκκινος, αν είναι πράσσινος αν έχει babyface ή αν είναι σκατόφατσα, αν ανοίκει σε κόμμα ή είναι ο μανώλης της διπλανής πόρτας, θα κάνει αυτό που πρέπει να βρούμε από την κρίση; Μπορεί να κάνει αυτό που πρέπει; Θα τον αφήσουν να κάνει αυτό που πρέπει; Τι είναι αυτό που πρέπει; Μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο από ότι έκαναν οι τρέχοντες ή κάτι χειρότερο από αυτό που έκαναν οι προηγούμενοι; Αυτό που πρέπει να γίνει, θα το ασπαστούμε όλοι ή θα πούμε τα καλά και συμφέροντα ταις ψυχαίς ημών;

     

    Ξεκολλάτε με τα κόμματα και τα χρώματα. *** pride legal πλέον...

    • Like 3
  12. Δεν ξέρω, ίσως να είναι κοινωνικά δίκαιο αύριο να μην έχει κανένας.

     

    Δεν είναι κοινωνικά δίκαιο να μην έχει κανένας.

    Κοινωνικά δίκαιο είναι να καταλάβει και ο τελευταίος βλαχο-ελληναρα-ευρωπαίος wannabe ότι έχουν μετατρέψει την τραπεζική/χρηματιστηριακή κρίση σε κρίση αξιών ενός συστηματικά διαλυόμενου έθνους. Τόσες ταινίες βλέπουμε. Ας δούμε και το παλιό καλό "the network". Επίσης το Made in greece του χάρρυ... Κακό δεν μας κάνει. 

    Μπήκαμε ανέτοιμοι σε μια ευρωπαϊκή ένωση να παίξουμε με καρχαρίες την ώρα που δεν είχαμε λέπι και με τη χρηματοδότηση τους τινάξαμε και όσα είχαν αρχίσει να βγαίνουν.

    Ας κοροιδευόμαστε μεταξύ μας οτι είμαστε Ευρωπαίοι λοιπόν οταν πάνε τη σύνταξη στα 300€ και βγαίνοντας έξω για να βρούμε μια δουλειά να μας λένε, ήρθε ο "πακι" ο έλληνας.

    Και να σκάς στο δρόμο και να σου φωνάζει "Pay debts" ο κάθε άσχετος. Γιατί όταν το οικονομικό σου προσωπείο(οικονομική επιφάνεια που πληρώνεις = σε σέβονται) πέσει, τότε βλέπεις πόσοι και αν σε εκτιμούν και σε αγαπούν πραγματικά. Εμένα ο γιούνκερ με άγγιξε. Δάκρυσε το κάτω μου κεφάλι...

    • Like 1
  13. Ή απλά εκτός από δωρεάν ΟΑΣΑ, ΚΤΕΛ και τα ρέστα, καλό θα ήταν να αφήσουμε 1-2 δις ακόμα να κάνουν φτερά από τα ΑΤΜ,μπας και κάποιοι δουν με μεγαλύτερη σιγουριά το ΟΧΙ.

     

    Πάντως για τόσο εξαθλιωμένο και κατατρεγμένο απο αντιλαικά μέτρα λαό, πολλά τα δις ρε φιλαράκι. Τι *****, όλοι λίρες από τον παππού τους βρήκαν, ή με 10 χρόνια προϋπηρεσία μαζέψανε όλοι 6-7ψήφια νούμερα στους λογαριασμούς τους; Τελικά λεφτά υπήρχαν;

     

     

    Πάντως παραδέχομαι ένα πράγμα. Οι προηγούμενοι έβγαιναν σύσσωμοι και έλεγαν δεν θα έχουμε άλλες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις. Τον επόμενο μήνα ήξερες ότι 100% θα έχουμε μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις. Τούτοι εδώ, δεν μιλάνε που δεν μιλάνε, μας έχουν κάνει να σκανάρουμε το ιντερνετ να βρούμε καμιά δήλωση που θα τους έχει ξεφύγει τπτ για ποστάρουμε. Μαλακία το άγνωστο. Ενώ όταν μίλαγε ο μπουμπούκος και ο κάθε μπουμπούκος, ήξερες. Τον ήπιαμε.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.