Jump to content

yanni

Premium Members
  • Posts

    41.848
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    156

Review Comments posted by yanni

  1. Όχι το κατάλαβα, εντάξει :hehe:

    Thanks για την αναλυτική εξήγηση πάντως. Πάντα χρήσιμη μια ανάλυση από άτομο που ξέρει πολλά πολλά πολλά..........πολλά περισσότερα. B)

  2. Δεν αναφέρομαι σε fanless PSU. Αν το τροφοδοτικό που θα βάλει κάποιος δεν είναι ένα θηρίο 850άρι ώστε να μην μασάει με χαμηλά loads και στην θέση του pentium βάλει κανέναν OCed i7, ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού θα χρειαστεί να δουλέψει παραπάνω. Αν το κενό κάτω από το κουτί δεν αποδειχθεί αρκετό, η ροή αέρα εντός του τροφοδοτικού θα είναι προβληματική οδηγώντας τον ανεμιστήρα του σε ακόμα υψηλότερες στροφές. Μπορεί να κάνω και λάθος.

  3. Η έξοδος του αέρα από το τροφοδοτικό κοιτάει προς τα κάτω; Really? Οπότε αν πας να βάλεις κανέναν ψιλό βαρύ στο TDP επεξεργαστή και αντίστοιχα ενεργοβόρα κάρτα γραφικών, ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού θα κάνει πάρτι στην προσπάθειά του να το ψύξει. Πόσο μάλλον καλοκαίρι.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.