Jump to content

maddoctor

Premium Members
  • Posts

    1.718
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by maddoctor

  1. Υπό κανονικές συνθήκες, για να εχεις σωστό vr, θέλεις 2k οθόνη. Πρόσφατα παρουσίασα ένα 3D κινητό στο itechnews.gr, το Suped D1, που κοστίζει 99$. Δεν ξέρω εάν θα σου κάνει, δες το

    • Like 1
  2. Διαβάζω γενικώς για το Mi7 που είναι να βγει τον μάρτιο, έβλεπα και το πρωί εδώ σ' ένα άλλο ξένο site και όπως το διαβάζω, μάλλον με βλέπω για εκεί όταν αλλάξω το Mi5S Plus. Το θέμα είναι ότι τα Mi Note από ναυαρχίδες έγιναν mid range, οπότε το Mi7 είναι μάλλον μονόδρομος.

  3. Διαβάζω τελευταία για την επανεμφάνιση της AMD και ως παλιός κάτοχος με χαροποιεί. Μάλιστα διάβαζα τώρα για το freesync 2 στα μόνιτορ CHG90 και CHG70 της Samsung και φαίνεται πολύ καλό!

  4. Έχει και διαγωνισμό η Oukitel στο site της για το Κ3, διάβαζα στο itechnews.gr. Εάν μαντέψεις σωστά την μπαταρία του κινητού, θα κερδίσεις κάτι.

  5. Μία ώρα πριν, το μέλος BasiliCeLew έγραψε:

    Αν δεν σε ενδιαφέρει άμεσα η εγγύηση πάρτο από κίνα για να σου βγεί στο 100άρικο αν δεν θες να δώσεις περισσότερα για το redmi 4x

    Στα 140$ διάβαζα τώρα, έχει το redmi 4x, αλλά η έκδοση 3/32 με την Global. Στα 100$ θα εννοείς την απλή που δεν έχει global υποθέτω. Πάντως και το 4x και  το 4α θεωρούνται πολλύ καλά budget κινητά.

  6. Πληροφοριακά στο igeekphone που γράφω, υπάρχει άρθρο που λέει ότι η μαμά εταιρεία Chuwi, δίνει το Chuwi Hi13 αλλά και άλλα μοντέλα, με 25%OFF. Δεν ξέρω με ποια μαγαζιά συνεργάζεται για να πάρετε την έκπτωση, ψάχτε το όποιος ενδιαφέρεται.

     

    Αυτό το είδατε!?
    Η ελληνική αντιπροσωπεία της Cubot λέει ότι η μαμά εταιρεία είναι εντελώς αναξιόπιστη!

    • Like 1
  7. Στο itechnews.gr διοργανώνει το 2ο του giveaway. Πρώτο δώρο έχει ένα κινητό, όχι κάτι το φοβερό, αλλά είναι κινητό. Όποιος θέλει να πάρει μέρος....

  8. On 16/2/2017 at 11:28 ΜΜ, το μέλος BasiliCeLew έγραψε:

    Ο σχεδιασμός που έχει το Xiaomi redmi 4 αλλά κ η σειρά note 4 για μένα είναι το ιδανικό, πάλι γυρίζει σε καμπύλες;  Πιστεύω ότι το μεταλλικό φινίρισμα δείχνει πιο "premium" από τον παραπάνω σχεδιασμό ο οποίος προσωπικά με απογοητεύει. Αρκεί να δούμε βέβαια όντως 

     

    Εγώ περισσότερο το κόβω για ένα φθηνό αναβαθμισμένο redmi 4a 2/16(ή πιθανόν 3/32), δαχτυλικό αποτύπωμα, και μεγαλύτερη μπαταρία για να παίξει μπάλα η xiaomi στην κατηγορία τον 110-125$ όπου ακόμα πιστεύω ότι δεν πουλάει πολύ γιατί εκεί κυριαρχούν τα χαρακτηριστικά με το κιλό.

     

    Το Xiaomi redmi 4A ήταν η  καλύτερη επιλογή σαν κινητό τον Νοέμβριο στα low budget, αλλά πλέον έχει ακριβύνει αρκετά μετά από ανατιμολόγηση της σειράς redmi 4/note 4 από την xiaomi οπότε δεν υπάρχει λόγος να μην δώσει 15-20$ παραπάνω κ να πάρει το xiaomi redmi 3s 3/32 που "ξεστοκάρει".  Εγώ είχα πάρει ένα redmi 4A στην τιμή των 81$ (κάπου 77 ευρώ) και βγήκε απλά άψογο (μην ξεχνάμε ότι είναι και πλαστικό όχι μεταλλικό), τώρα κοστίζει 20 ευρώ παραπάνω. Προσωπική μου άποψη δεν αξίζει σε αυτά τα λεφτά που πουλιέται τώρα.

     

    Σε αυτό το κομμάτι προσωπικά η xiaomi με απογοήτευσε πάρα πολύ, πάρτε μία γεύση:

    • Redmi 4A (2/16): Από 81$ πήγε 99$
    • Redmi 4 (2/16): Από 103$ πήγε 126$
    • Redmi 4 pro (3/32): Από 136$ πήγε 153$  (Σκεφτείτε 128 ευρώ και έπαιρνες FHD οθόνη, 4.000mAh, SD625, 3/32 πραγματικά θα ήταν μονοπώλιο αν κρατούσε την τιμή)
    • Redmi Note 4 2/16: Από 135$ πήγε 150$
    • Redmi Note 4 3/32: Από  140$ πήγε 160$  ( Ίδιο σχεδόν κινητό με το remdi 4 pro και 3$ μόλις πιο ακριβό  για όποιον ήθελε απλά μεγαλύτερη οθόνη, πιστεύω πολύ "τίμια" λογική ήταν αυτή)
    • Redmi Note 4 3/64: Από 160$ πήγε 174$

    Καλή χρυσή η xiaomi αλλά αυτό ήταν πολύ ύπουλη κίνηση από πλευρα της. Έπαιρνες xiaomi redmi 4 pro και Xiaomi redmi note 4 (3/32) στα 128-129 ευρώ γλύκανε τον κόσμο για να ακουστεί το VFM της και μετά ανέβασε τις τιμές..

    Εάν διάβαζες το itechnews.gr, θα έβλεπες ότι ο αρθρογράφος του το έχει αναφέρει εδώ και καιρό και ότι αναμένεται αύξηση σε όλα τα κινητά σε όλες τις εταιρείες! -> https://itechnews.gr/2017/02/απ-ότι-φαίνεται-τα-xiaomi-mi-6-και-huawei-p10-θα-κοστίζου/

  9. πριν 9 λεπτά, το μέλος Gregorypeg1000 έγραψε:

    Ανάμεσα στο mi5 και το mi5s ποιο προτείνετε? Από οτι βλέπω το s εχει δυο καμερες χαμηλοτερων mp. Δεν πολυκαταλαβαινω το σκοπο που εχουν 2 καμερες πισω.

    Επισης το alliexpress? Μας κάνει η να το αποφυγω?

    Εγώ πάντως πήρα το Mi5s Plus 6/128, με τριγωνική αποστολή, αλλά εξαρτάται πόσα δίνεις. Το alliexpress σου κάνει αρκεί να βρρις κάποιον με πολλά θετικά review.

  10. πριν 3 λεπτά, το μέλος BasiliCeLew έγραψε:

    Πρώτον μακριά απο Geekbuying, αν τύχει κ σου έρθει προβληματικό κινητό πάει την έβαψες. Το γυρίζεις DOA βγάζουν πρόβλημα στην μητρική τάχα, δεν καλύπτεται απο την πολιτική χρήσης σου και σου ζητάνε 50$ για επισκευή, με dispute στο paypal καταφέρνεις μόνο να μην πληρώσεις το ποσό αυτό, ούτε να πάρεις refund ούτε να σου στείλουν καινούριο. Την έχω πατήσει 2 φορές τους τελευταίους 5 μήνες απο αυτούς. Για να καταλάβετε πόσο κράτησε η διαδικασία, το κινητό το είχα στείλει για αντικατασταση DOA μέσα Σεπτεμβρίου και το παρέλαβα πριν 15 μέρες ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ όχι καινουριο, το δεύτερο κινητό πάλι doa απο αρχές Δεκέμβρη δεν έχω νέα του.

     

    Δεύτερον απο Geekbuying στέλνουν με SGpost το οποίο περνά σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό τελωνείο (εμένα και τα 6 δέματα που μπήκαν τελωνείο ήταν με Singapore post όχι ότι σημαίνει κάτι αλλά φαίνεται ότι τα κυνηγάν περισσότερο).

     

    Προτίμησε Banggood όπου το swiss post που χρησιμοποιεί αν κ λίγο αργό δεν μπαίνει σχεδόν ποτέ τελωνείο. (απο αυτά που γράφονται μόνο 1 δέμα έχει μπει τόσο καιρό)

    Καταστήματα που παρέχουν καλές εγγυήσεις κ λύσεις σε τυχόν προβλήματα είναι Gearbest και Banggood, τουλάχιστον από προσωπική εμπειρία.

    Συμφωνώ για το Banggood. Το Gearbest μου έχει φερθεί σωστά σαν editor στο igeekphone όμως. Θα προσθέσω και το Coolicool που το προτιμώ από παλιά και τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν με έχει απογοητεύει ποτέ.

    • Like 1
  11. Μία ώρα πριν, το μέλος Gregorypeg1000 έγραψε:

    Καλησπέρα παίδες. Χρειάζομαι τα φώτα σας. Το nexus 4 μετα απο 4 χρόνια μου κάνει νερά και λέω να αγοράσω το xiaomi Mi5 αλλά δεν ψήνομαι και να δώσω τα χρηματα που ζητάνε τα skroutzομαγαζα. Το βρήκα στο geekbuying sta 210-220. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω για παραγγελία απέξω? Μήπως έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο κατάστημα/site?

     

    Να μην περάσει τελωνείο....αν και δεν εξαρτάται από το Geekbuying ή εσένα.

    • Like 1
  12. πριν 21 λεπτά, το μέλος TASOS έγραψε:

     

    Εγώ νομίζω ότι θα είναι το Redmi Note 4 , σε έκδοση με Snapdragon.

    Μπορεί, αλλά μην ξεχνάς ότι βγήκε το 4Χ με Snapdragon. Θα βγάλει λες και το κανονικό? Επίσης όπως λέει το άρθρο, έχει διαφορές από το 4. Είδωμεν....

  13. Παράγγειλα το Mi 5S Plus 6/128 από το Coolicool. Ήθελα το Note 2, αλλά δεν βλέπω να το φέρνουν και είδα σε βίντεο ότι διαφέρουν ελάχιστα (το Note 2 έχει OIS, αλλά το Mi5S Plus έχει διπλή κάμερα), είναι και πιο φθηνό, οπότε το χτύπησα. Άντε να δούμε τι θα δούμε.

     

    Επίσης διάβαζα σήμερα ότι θα έχει ανακοίνωση η Xiaomi με νέα προϊόντα. Για να δούμε τι θα μας δείξει....

    • Like 1
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.