Jump to content

dpolal

Premium Members
  • Posts

    4.011
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by dpolal

  1. dpolal

    GPU Wars: Α New Hope...

    To σκεπτικό σου θα ήταν σωστά αν η αγορά κινούνταν σε νορμάλ επίπεδα. Αυτή την στιγμή middle range κάρτα με λιγότερα από 700-800 ευρώ δεν βρίσκεις που να κτυπιέσαι κάτω και έτσι όπως πάει το πράμα ΙΣΩΣ να δούμε ψιλονορμάλ τιμές κατά το φθινόπωρο. Και ψιλονορμάλ λέγωντας εννοώ κάρτες επιπέδου 2060 ή 5700ΧΤ σε τιμές κοντά στα 400 ευρώ γιατί οι τελευταίες γενιές θα πλησιάσουν κοντά στα 500 ευρώ κατά το 2022 και βάλε. Αν κάποιος βρισκόταν τώρα με κάρτα middle range ηλικίας 3-4-5 ετών και έψαχνε για καινούργια τον έχει πιεί χαλαρά.
  2. dpolal

    GPU Wars: Α New Hope...

    Wishful thinking, κοινώς «ευσεβής πόθος»
  3. Θα ήθελα να είμαι σε μια μεριά να δώ ιντερνετομαγαζάκι του skroutz να κάνει αποδεκτό το RMA με αιτιολογία «δεν πιάνει τις ταχύτητες που διαφημίζει στο site». ?
  4. Το έχω βαλει και σε διπλανό φόρουμ. Το παρακάτω διόραμα ανήκε σε έναν καλό γείτονα που δεν είναι πλέον κοντά μας και το είχε για πολλά χρόνια στο υπόγειο γκαράζ. Κατά 90% ήταν λειτουργικό αν και έχει υποστεί κάποιες επιφανειακές φθορές τόσα χρόνια. Αποφασίστηκε να πεταχτεί στα σκουπίδια γιατί καταλαμβάνει χώρο αλλά επειδή το λυπάμαι αναρωτιέμαι αν μπορεί να βρεθεί κάποιος να το πάρει. Από το μέγεθος καταλαβαίνεται ότι χρειάζεται μικρό φορτηγάκι για να μετακινηθεί. Περιοχή Νέα Σμύρνη. Αν γνωρίζετε κάποιον που ασχολείται ενημερώστε μήπως και το θέλει. Ευχαριστώ.
  5. 12 χρόνια εγγύηση ;;;;;;; ?
  6. dpolal

    Η Νότια Κορέα αποφασίζει για τη μετάβαση 3,3 εκ. PCs στο Linux

    Ευτυχώς οι νοτιοκορεάτες θα είναι ποιό τυχεροί από τους γερμανούς. Ελπίζω να έχεις ήδη κοινοποιήσει την γνώση αυτή στο αντίστοιχο υπουργείο προκειμένου να μην υποπέσουν στα ίδια λάθη.
  7. dpolal

    Η Νότια Κορέα αποφασίζει για τη μετάβαση 3,3 εκ. PCs στο Linux

    Είναι κρίμα πραγματικά που δεν διάβαζαν λάμπη τότε τα γερμανά. Θα τους είχες βοηθήσει να αποφύγουν όλα αυτά τα λάθη.
  8. dpolal

    Η Νότια Κορέα αποφασίζει για τη μετάβαση 3,3 εκ. PCs στο Linux

    Καλά, ας περάσουν πρώτα μια βόλτα από το Μόναχο να ρωτήσουν και μετά βλέπουμε.
  9. dpolal

    [Case Review] Corsair 220T iCUE Airflow Smart Case

    Επιτέλους, καλή επάνοδο στα reviews.
  10. dpolal

    ΝΙΚΗΤΕΣ - Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2018

    Καλές γιορτές σε όλους.
  11. Δηλώνω ενδιαφέρον για το uv light αν υπάρχει ακόμα.
  12. Κοίτα και αυτά https://www.skroutz.gr/c/598/mouse_pad.html?from=catspan&keyphrase=skiller Είχα το XL, το ψείρησε ο γιός μου για πάρτη του και πήρα το XXL. Πολύ καλή ποιότητα και υφή, πλένονται, ραμένες άκρες, αν και τώρα το καλοκαίρι το ύφασμα είναι κάπως ζεστό.
  13. Το θέμα δεν είναι να μάθει ο ίδιος το πρόγραμμα. Το δύσκολο είναι όταν πρέπει να το δουλέψει άνθρωπος μιας κάποιας ηλικίας που δεν το πολυέχει οπότε εφαρμογές με πολλές λειτουργίες είναι κάπως πολύπλοκες και δύσχρηστες. Δεν έχω δοκιμάσει το movie maker σε 10ρια, τρέξε το μία να δείς τί κάνει αλλά είναι πολύ απλό και κατανοητό στον χειρισμό του και το έχω δώσει σε συνταξιούχο για να φτιάχνει τα οικογενειακά του βίντεο χωρίς να με ενοχλήσει έκτοτε.
  14. Καλό, δεν το γνώριζα αυτό.
  15. Ανέβασα στο Onedrive το παλιό κλασσικό windows movie maker. Ιδανικό για την δουλειά που θες και πολύ εύκολο στον χειρισμό, κατέβασε το, είναι ολόκληρη η εφαρμογή. https://1drv.ms/u/s!AqiTFW4uQhpghLcMA70OMeCQOLMpjQ
  16. dpolal

    UPS μετα απο μια δεκαετια...

    Υπάρχει και αυτό https://www.skroutz.gr/s/374105/CyberPower-CP1500EPFCLCD.html που είναι pure sinewave και έχω διαβάσει σχετικά καλά λόγια στα φόρα αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ο ίδιος. https://www.cyberpower.com/hk/en/product/series/Backup UPS Systems/PFC Sinewave
  17. ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ: Vintage 1990's Apple microphone BRAND NEW. Το πέρνει ΜΟΝΟ όποιως αποδείξει με ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ επιχειρήματα (φωτό κλπ) ότι είναι Apple fanboy... (το από πάνω πληκτρολόγιο ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται.. )
  18. Και εγώ νόμιζα ότι το είχες ξεχάσει. Στείλε ένα μνμ όποτε είναι για να περάσεις να το πάρεις.
  19. dpolal

    Ποτε θα γίνω μάνα εγώ; (ParentLab)

    Ντάξη βρε κοριτσομπαμπάδες, χαλαρά. Εμένα μου είχαν γίνει εφιάλτης ο Μπομπομάστορας και ο άλλος ο Τόμας τρενάκι.
  20. Παρόλο που είχε υπάρξει ενδιαφέρον για το παραπάνω μάλλον......... ξεχάστηκε, από τον ενδιαφερόμενο. Όποιος το θέλει.
  21. dpolal

    Ποτε θα γίνω μάνα εγώ; (ParentLab)

    Αχχχχχχχχχχχ, η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Όταν πρωτομπήκα στον Λάμπη το μόνο που μας απασχολούσε ήταν υπολογιστές, ίντερνετ, παιχνίδια, κλοκάρισμα και τα συναφή. Πλέον γράφουμε για μπιμπερό, πάνες, εμετούς, κλπ κλπ κλπ. Ευτυχώς το πέρασα αυτό το στάδιο εδώ και χρόνια, τώρα εμάς μας απασχολούν τα γκομενικά και γιατί το πισί δεν μπορεί να σηκώσει το fortnite.
  22. dpolal

    HDD gigabit NAS

    Νομίζω πως δεν θα βρείς κάτι που να κάνει τη δουλειά που θες αλλά να μην είναι NAS.
  23. dpolal

    SOS!! Πρόβλημα χώρου σε laptop

    Πάρε μία SD κάρτα μεγάλη, π.χ. 64Gb ή αν χρειάζεσαι την θύρα για να βάζεις και άλλες SD κάρτες τότε πάρε ένα USB stick σε μικρό μέγεθος ΑΛΛΑ θα το έχεις ΜΟΝΙΜΑ στην ΙΔΙΑ USB θύρα. (βλέπε εικόνα) Κάνεις format στην SD ή το stick και θα επιλέξεις δώσεις ένα γράμμα X ή Y ή Z, ή κάτι από το τέλος της αλφαβήτου, έτσι ώστε να μην μπερδευτείς ή να μην αλλάξει κατά λάθος από μόνο του όταν θα βάλεις κάποιο άλλο USB stick στο μέλλον. Κατόπιν πας στον δίσκο C του φορητού , στον φάκελο C;\Χρήστες\«user name» (όπου user name το όνομα του χρήστη που έχεις δηλώσει όταν έστησες τα Win). Εκεί θα κάνεις δεξί κλίκ στους φακέλους που θες να μετακινήσεις, Ιδιότητες, Θέση. KOITA ΦΩΤΟ.. To MONO που θα κάνεις είναι να αλλάξεις το γράμμα C και να βάλεις το αντίστοιχο γράμμα που θα έχεις δηλώσει για την SD κάρτα (ή το stick) και να πατήσεις ΟΚ. Tα Win θα δημιουργήσουν τον ίδιο φάκελο στην SD (ή το stick) και θα μεταφέρουν εκεί ΟΛΑ τα αρχεία. Κάνε το για τους φακέλους που έχω υπογραμμίσει και θα είσαι ΟΚ. ENNOEITE ότι ΔΕΝ θα πειράξεις αυτόν τον φάκελο στο μέλλον, ΔΕΝ θα αφαιρέσεις το SD/stick εν ώρα λειτουυργίας κλπ. Μπορείς όμως να βγάζεις το SD/stick και να το μεταφέρεις σε ένα άλλο πισί όπου θα μπορείς να κάνεις backup τα αρχεία σου για περισσότερη ασφάλεια.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.