Jump to content

MADKiller7

Premium Members
  • Posts

    2.331
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by MADKiller7

  1. MADKiller7

    Project: Steampunk Industrial

    Το καλό το mod δε τελειώνει πότε..... Παρόλο που το κουτί είχε τελειώσει,είχα κάποια θεματάκια τα οποία δεν υπήρχαν όταν σχεδιάστηκε,οι κάρτες γραφικών ήταν μέχρι 25εκ και είχα αφήσει χώρο μέχρι 28,5εκ αλλά δεν είναι πια αρκετός. Έτσι έπιασα πάλι το φλόγιστρο και τους χαλκοσωλήνες ανά χείρας. Χρειαζόμουν πιο απότομη γωνία και χαμηλότερη στην αντλία για να έχω χώρο για dual slot κάρτα έως 33εκ. Έκοψα και "άνοιξα" το ρακόρ για να μπεί η μισή γωνία μετρήθηκαν τα ανάλογα κομμάτια χαλκοσωλήνα,μπήκε και μια μούφα για την ένωση,σκέφτηκα να αλλάξω όλο το σωλήνα για να είναι ενιαίος αλλα μπορεί να δημιουργούσα πρόβλημα σε καμιά άλλη κόλληση. λίγο πριν ανάψω φωτιές..... τελικό αποτέλεσμα με την υπαίτια κάρτα για το mod Το δεύτερο θέμα που προέκυψε το καλοκαίρι ήταν με την θερμοκρασία του chipset αφότου αφαιρέθηκε ο ανεμιστήρας για αισθητικούς λόγους. Σε gaming με την VGA να "ανάβει" χτύπησα 62-63 βαθμούς σε καύσωνα (33+ θερμοκρασία δωματίου),με τον ανεμιστήρα ήταν στους 48 με ίδιες συνθήκες. Μετά από πολλές και διάφορες δοκιμές,για την πιο απλή λύση,αποδοτική και αισθητικά καλή,αποφάσισα να κάνω τρυπητό ένα μέρος του πλαϊνού καπακιού,απο το 2ο PCI-E έως το μέσον του socket με πλάτος απο το chipset έως τα vrm's. Ήταν το πιο αποδοτικό σημείο για την δημιουργία φυσικής ροής αέρα ώστε να ψυχθεί η πίσω πλευρά του pcb και να μειωθεί γενικά η θερμοκρασία σε chipset+vrm,μιας και οι ψύκτρες τους ενώνουν με heatpipe άρα η ψύξη και των 2 θα με βοηθούσε στο chipset. Θερμοκρασίες με 34c στο σπίτι,idle 49,gaming 54-55. Αυτά μέχρι το επόμενο προβληματάκι.....
  2. MADKiller7

    Περίεργα κομμάτια απ'το ψυγείο

    Δεν έχω συναντήσει κάτι τέτοιο,απο τη φώτο θα έλεγα έχουν παίξει ρόλο οι σωλήνες μαζί με το υγρό στη δημιουργία αυτού.
  3. MADKiller7

    Case και μαγνήτης

    Αρκετές φορές έχω χρησιμοποιήσει velcro (σκρατς) σε "πρόχειρες" καταστάσεις.
  4. MADKiller7

    Project: Steampunk Industrial

    Θα χτυπάει πολύ,θα μπορούσα να κάνω λεπτές ρίγες μόνο στις άκρες του backplate αλλα πολύς κόπος και ίσως πάλι να μη ταίριαζε.
  5. MADKiller7

    Project: Steampunk Industrial

    Άμα έχεις τον ιό του modding δεν ηρεμείς ποτέ. Έιπα να ομορφύνω κι άλλο το PC και να του ρίξω την κατανάλωση,για αρχή αφαιρέθηκε ο πλαϊνός ανεμιστήρας,έγινε αλλαγή κάρτας γραφικών με 7870ΧΤ (μετά απο ~3 χρόνια με nvidia,ξαναγυρίζω στην αγαπημένη μου ΑΤι/AMD) Ταιριάζει με το θέμα του κουτιού.....heatpipes Ελα μου που είχα συνηθίσει στα evga backplate που έβαζα στις nvidia,είναι όμορφες οι κάρτες με αυτά,οι 7870ΧΤ δεν έχουν....χχμμμμμ Μετράμε συντεταγμένες ώς προς την κάρτα για το πού είναι οι τρύπες που έχει στο pcb,τις αποτυπώνουμε σε μιλιμετρέ χαρτί,ελέγχουμε πάλι,παίρνουμε κόλλα για χαρτιά (σα κραγιον που είναι) και βάζουμε σε ένα κομμάτι αλουμίνιο,κολλάμε το μιλιμετρέ,αρχίζουμε το κόψε-τρύπα-λίμαρε,προσοχή στη λεπτομέρεια. Πλένουμε το κομμάτι και ξεκολλά η κόλλα με το χαρτί.Βάφουμε στο χρώμα που θέλουμε. Για βάσεις χρησιμοποίησα απο μητρική,τις κόντυνα στα 3 χιλιοστά,βίδες μπήκαν οι μικρές φρεζάτες που υπάρχουν στα τροφοδοτικά όταν βγάζουμε το κάλυμμα τους. Στην πάνω πλευρά του backplate έκανα μικρά μπρούτζινα παξιμάδια απο βάσεις μητρικής πάλι. Τελικό αποτέλεσμα (τα ασπράκια είναι σκόνη)
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.