Jump to content

Spyrious

Premium Members
  • Posts

    2.459
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by Spyrious

  1. 9 ώρες πριν, το μέλος p55 έγραψε:

     

    Τέλεια! Ευχαριστώ!

     

    8 ώρες πριν, το μέλος slalom έγραψε:

    ?

    Αρχικά θες ενα δικτυο να εχει

     

    Ναι θα βάλω πρώτα drivers καρτας γραφικων μετά δικτύου και θα σκανάρω!

    Ευχαριστώ.

  2. Καλησπέρα.

    Μετά από πολλά χρόνια με amd επιστρέφω σε νεο pc με intel Core i5 14400 και μητρική με b760 chipset.

    Πάντα κατεβάζω τα τελευταία drivers και δεν χρησιμοποιώ αυτά που έχουν τα cd .

    Παλιά για intel χρειαζόταν το intel chipset inf utility.

    Δεν βρίσκω πουθενά drivers για b760 ,υπάρχουν χρειάζονται;

    Ευχαριστώ.

  3. Καλησπέρα. Για να μην ανοίγω νέο παρόμοιο θέμα ρωτάω εδώ.

    Έχω σύστημα με την μητρική asrock b450m pro4.LeitoyrgikoΛειτουργικό τρέχω σε ssd samsung evo επάνω στο nvme.Εολισης έχω άλλον έναν ssd σε m2 θέση (sata3 αυτός).

    Κάνω video editing και έχω ξεμείνει από χώρο για proxy cache κλπ.Σκέφτομαι να πάρω άλλον έναν nvme αλλά δνε έχει άλλη υποδοχή η μητρική.Έχω όμως μια PCIe 2.0 x1.Οπότε κάτι τέτοιο

    20201015125745_raidsonic_pcie_card_with_
    WWW.SKROUTZ.GR

    Βρες τιμές για RaidSonic Κάρτα PCIe για 1 M.2 NVMe SSD (IB-PCI214M2-HSL) σε 37 καταστήματα στο Skroutz. Διάβασε χαρακτηριστικά & πραγματικές αξιολογήσεις χρηστών!

    μαζί με εναν ssd ,αυτόν πχ

    20211102165923_intel_660p_ssd_2_0tb_m_2_
    WWW.SKROUTZ.GR

    Βρες τιμές για Intel 660p SSD 2.0TB M.2 NVMe SSDPEKNW020T8X1 SSDPEKNW020T801 σε 10 καταστήματα στο Skroutz. Διαθέσιμο σε 3 παραλλαγές. Διάβασε χαρακτηριστικά & πραγματικές αξιολογήσεις...

     

    Θα είμαι εντάξει; Ευχαριστώ!

  4. Καλησπέρα.Έχω ένα τροφοδοτικό Tagan 480.Είναι κοντά 15 ετών.Είχε μπει στο κυρίως pc μου αρχικά και μετά πήγαινε σε δευτερα pc (χαμηλών απαιτήσεων),κατα ανάγκη.Πριν λίγες εβδομάδες το pc που το είχε δεν άνοιγε,άναβαν μόνο τα led.Οπότε το αντικατέστησα με νέο.

    Συνδεοντας ανεμιστήρα τον γυρνάει πάρα πολύ αργά.Γεφυρώνοντας απλά το πράσινο με ένα μαύρο δεν παίρνει μπρος.Απο περιέργει το άνοιξα να δω τι φταίει.Δεν βρήκα σχεδόν τίποτα.Εκτός από μια καμένη αντίσταση μάλλον.

     

    IMAG3265.jpg

     

    Λέτε μπορώ να το επισκευάσω.Αλλά τι αντίσταση να είναι;Δεν μου χρειάζεται,θα το κρατήσω για εφεδρικό αν τα καταφέρω.Ευχαριστώ.

  5. Με κάλεσαν από τον συνήγορο σήμερα.Μου είπαν ότι 24άρα vdsl δεν υπάρχει (τους είπα ότι τότε δεν το γνώριζα αυτό) και ότι η 8άρα ταχύτητα είναι φυσιολογική.Τους απάντησα ότι δεν διαφωνώ αλλά ότι μου είπε η wind ότι θα μου δώσει vdsl,αυτός ήταν και ο λόγος που άλλαξα εταιρία.Επίσης μου είπαν ότι το χαρτί με που μου έδωσε ο υπάλληλος με την διόρθωση 24 δεν αποτελεί κάποιο ισχυρό αποδεικτικό.Θα προωθήσει όμως το αίτημα μου στην wind. Μου είπαν τι θέλω να κάνω και τους είπα ότι θέλω να αποχωρήσω από την wind χωρίς να πληρώσω τίποτα.

    Εγώ πάντως θα μιλήσω με vodafone να γυρίσω πίσω και δεν πληρώνω τίποτα στην wind.

  6. θα έχω πρόβλημα αν αλλάξω εταιρία πριν πάρω κάποια απάντηση;Σε πρόσφατη επικοινωνία με την wind ο πρώτος λογαριασμός ήρθε 150 ευρώ (ενώ πάγιο είναι 77 περίπου),πριν προλάβει να κλείσει μήνας.Τους είπα ότι δεν επικοινώνησε κανένας μαζί μου ακόμα για το πρόβλημά μου,μου είπαν ότι δήθεν το κοιτάνε κλπ και θα λάβω ενημέρωση.Αλλά δεν βλέπω να ενδιαφέρονται καθόλου.Σκέφτομαι να πάρω την vodafone τηλέφωνο να γυρίσω πάλι σε αυτούς και δεν πληρώνω τπτ στην wind.

  7. 59 minutes ago, salde said:

    Για να είμαστε ον τόπικ με τον Spyrious, το παραπάνω είναι το ζουμί της ιστορίας. Τι ακριβώς έχεις υπογράψει, τι λένε οι όροι του πακέτου που υπέγραψες, ποια χαρακτηριστικά αναφέρει και αν η τιμή που σε χρεώνουν είναι για 50άρα ή όχι. Το αρχικό σκέλος της ιστορίας με τα «μου είπε ότι» είναι δυσκολότερο να σε οδηγήσει κάπου πέρα από την ακύρωση της σύμβασης επειδή είναι δυσκολότερο να αποδειχθούν.

    Σε δικηγόρο να ζητήσεις τι; Να ακυρωθεί η σύμβαση και να επιστρέψεις στη vodafone; Αν είναι μόνο για αυτό κι αν είναι εφικτό λογικά θα το πετύχεις με ΕΕΤΤ και ΣτΚ χωρίς δικηγόρο. Αν ελπίζεις ότι θα εισπράξεις κάποιο είδος αποζημίωσης, ότι θα πας σε δικαστήρια κλπ  δεν αξίζει τον κόπο και τα έξοδα. Ειδικά αν τα χαρτιά που υπέγραψες είναι εντάξει σε σχέση με αυτό που συμβαίνει και η παραπλάνηση είναι μόνο οι προφορικές υποσχέσεις του τύπου.

     

    Αυτό πρέπει να ξεκαθαρίσεις πριν εμπλακείς σε διαμάχες.

     

    Όπως έγραψα και πιο πάνω.Υπέγραψα στην "αίτηση ενεργοποίησης υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας και internet".Τη έκανα με τον υπάλληλο που ήρθε σπίτι.Έχει τα στοιχεία μου επάνω.Και έχει κουτιά που τσεκάρεις την υπηρεσία.Εκεί σημείωσε στο wind double play 50 με στυλό 24.Βλέπε φωτό.

     

    wind.jpg

     

    Επίσης δεν μου φαίνεται να αξίζει να γυρίσω σε vofafone,δεν κερδίζω κάτι νομίζω.Θα προσπαθήσω να ζητήσω έκπτωση ή booster.

    • Like 1
    • Haha 1
  8. Καλησπέρα.Θέλω να γράψω την πρόσφατη εμπειρία μου με την wind.

    Μέχρι τώρα είχα Vodafone adsl2,σταθερή και 2 κινητά.Εδώ και 1 έτος περίπου είχα προβλήματα με την ταχύτητα. Από τα 8 περίπου που κλείδωνε είχα φτάσει και κάτω από 5.Με 24άρα σύνδεση (στον κόμβο).Άπειρα τηλέφωνα στην vodafone,άκρη δεν έβγαλα.Τους ρώταγα και για vdsl αλλά δεν υπήρχε στην περιοχή μου.Πήρα όλους τους πάροχους αλλά κανείς δεν είχε vdsl ακόμα.

    Πριν από περίπου 1 μήνα περνάει από το σπίτι υπάλληλος της wind και με ενημέρωσε για τις νέες οπτικές ίνες που κάνει εγκατάσταση στην περιοχή μου .Όντως σκάβανε στους γύρω δρόμους.Του είπα τι συνδέσεις έχω κλπ και μου λέει έχουμε vdsl 24.Ωραία του λέω,με ενημέρωσε ότι η οπτική ίνα δεν έχει καμία σχέση με την αναλογική κλπ, ότι θα κλειδώνω 18 περίπου όπως και αυτός στο δικό του σπίτι,μου τόνισε στο σπίτι όχι στον κόμβο,ότι η οπτική ίνα έχει bandwidth να υποστηρίξει πολλές συνδέσεις και πολλά άλλα.Όλα καλά όλα ωραία.Έκανα και τα κινητά wind μου είπε θα σου δώσω και το android box της wind να βλέπεις netflix.Του λέω ωραία γιατί δεν έβαζα netflix λόγω χαμηλής ταχύτητας.Όχι τώρα δεν θα έχεις πρόβλημα μου είπε.Επίσης σε λίγο καιρό μου είπε θα είναι διαθέσιμη και 50άρα με 3-4 ευρώ παραπάνω.Κάναμε όλα τα χαρτιά.Στο δικό μου αντίτυπο σημείωσε  wind double play 50 και από πάνω με στυλό 24( δεν υπάρχει κουτάκι για 24).

    Μέχρι εδώ καλά.

    Πρώτα συνδέθηκαν τα κινητά.

    Προχθές ήρθε και ο εξοπλισμός.Σήμερα άλλαξα το παλιό ρουτερ της vodafone με το νέο της wind.

    Κάνω έλεγχο ταχύτητας και βλέπω κοντά στα 8!!!

    Παίρνω τηλέφωνο τους τεχνικούς.Κάνανε τα τεστ και μου λένε είσαι εντάξει,τόσο μπορεί να σου δώσει η σύνδεση!!!

    Τους λέω πληρώνω για 24άρα vdsl!!!Είχα vodafone adsl και έκνα όλη την διαδικασία για 1mbps ;;;Μια τρύπα στο νερό!!!

    Να μην μακρηγορώ άλλο,Μίλησα και με εκπρόσωπο των πωλήσεων,πάλι τα ίδια τους είπα.Κράτησαν το τηλέφωνο και μου είπαν θα με καλέσουν.Αλλά ακόμα δεν με πήραν.

    Σκέφτομαι να πάω και σε δικηγόρο.

     

    Ευχαριστώ για την κατανόηση

  9. Να κάνω και μια ερώτηση μήπως γνωρίζει κανένας.Δεν μπορώ να ορίσω κάποιες λειτουργίες στο d-pad  της g920.Απο τον profiler της logitech τα έχω ορίσει.Μέσα στο παιχνίδι δεν λειτουργούν,ούτε μπορώ να τα ορίσω απο τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού.Τα 4 χρωματιστά κουμπιά όμως δουλεύουν μια χαρά.

  10. Δεν ξέρω αν το έχετε δει,εγώ τώρα το είδα,τώρα αρχίζω και μαθαίνω το παιχνίδι.Βοηθάει πολύ,αλλά μετά την ρύθμιση θέλει να το συνηθήσεις.Εγώ κατάλαβα με αυτό ότι θέλω triple setup βέβαια,αλλά είναι άλλο θέμα αυτό.

     

    https://www.youtube.com/watch?v=cpnlSnqWy6g

  11. Να ρωτήσω και εγώ κάτι τώρα.Επειδή δεν μπορώ να φρενάρω καθόλου καλά (έχω καρέκλα με ρόδες lol) θέλω να κάνω για αρχή μια μικρή βάση.Θα βιδώσω την καρέκλα και τα πεντάλ.Το τιμόνι θα το αφήσω στο γραφείο προς το παρόν.Η κατασκευή θα γίνει μάλλον από mdf για λόγους κόστους και ευκολίας.Βλέπω όλα τα rigs έχουν τα πεντάλ υπο κλίση.Υπάρχει κάποια ιδανική γωνία;

  12. Επειδή θέλω να ξεκινήσω σιγά σιγά.Κατέληξα να περάσω σε κανάλι καλώδια οπότε δεν έχω θέμα χώρου.Τι καλώδιο να προτιμήσω ;Με μπερδεύει.utp ή ftp;Επίσης για το modem θα τραβήξω καινούριο καλώδιο τηλεφώνου.Τι καλώδιο να πάρω;Και θα χρειαστώ και μπριζάκια rj45.Οι πρίζες δικτύου έχουν προδιαγραφές;Δηλαδή πρέπει να ψάξω για 1000άρες,ή δεν παίζει ρόλο;Τι πένσα να πάρω;Και κάτι τελευταίο.Τα καλώδια που θα πηγαίνουν στο switch,να τους περάσω rj45 ή υπάρχει κάποια καλύτερη λύση,πχ να μπουν σε ένα μικρό patch panel;

  13. 7 hours ago, Aris Teidis said:

    Φυσιολογικό είναι, όλοι το περνάμε αυτό το στάδιο, κάνε λίγη υπομονή και ο εγκέφαλός σου θα συνηθίσει με τα καινούργια δεδομένα…:T:

     

    6 hours ago, Dimitris Pappas said:

    @Spyrious,ειναι απολυτως νορμαλ αυτο που βιωσες,πηγες απο ψηφιακο(gamepad) σε αναλογικο(wheel).

    Κρατησε τα dirt+nfs+grid να κανεις χαβαλε με το gamepad,ασε την τιμονιερα για αλλα πιο εξομοιωτοειδη.

    Εδω ειναι το διλημμα,ποσο πολυ θες-μπορεις να ασχοληθεις.Χαβαλε η καψιμο?

    Για αρχη θα σου προτεινα Automobilista.Μεγαλο σχολειο για πολλους τυπους αγωνιστικων.

    Επισης Assetto Corsa,μεγαλη ποικιλια απο sports cars,laserscanned πιστες και πολλα φοβερα mods.

    Αυτα για αρχη.Επισης ετοιμασου να βαλεις πολλες φορες το χερι στην τσεπη,το simracing ειναι ακριβο χομπι.

    Οτι χρεαστεις για οποιοδηποτε απο τα παραπανω sims υπαρχει σχετικο νημα,μπες και ρωτα.

    Οπως ειπε και ο Αρης,δωσε χρονο.Ασε την ταχυτητα και laptimes για αρχη.Συνεπεια και στα ορια της πιστας για 10-20 laps χωρις συμβαντα ειναι ο στοχος.Η ταχυτητα θα ερθει οπως και η αναγκη για στησιμο του αγωνιστικου.

     

    Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές.Πήρα refund για το grid οπότε μάλλον θα τσιμπήσω το asseto corsa.Και θα κοιτάξω και για το Automobilista.

    • Like 1
  14. Πήρα και εγώ πριν 2 μερες την ίδια τιμονιέρα (g920) και γενικά δυσκολεύομαι πολύ να οδηγήσω.Με το xbox 360 controller πήγαινα αέρα (χειροκίνητες αλλαγές ταχυτήτων).Τώρ δεν μπορώ να φτάσω τους χρόνους που έκανα.Dirt 4 απλά δεν μπορώ να στρίψω γρήγορα και να ακολουθήσω την διαδρομή.nfs shift 2 με όλα τα mods κάπως καλύτερα αλλά πάλι αργά πάω και δυσκολεύομαι πολύ.Αγόρασα από steam to grid 2 αλλά και εκεί πάλι δύσκολα,δεν αναγωρίζει χωρίς κάποιο edit την τιμονιέρα φυσικά.Έκανα άιτηση για refund στο steam.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.