Jump to content

Volrath

Premium Members
  • Posts

    4.915
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Everything posted by Volrath

  1. Χωρίς login Τώρα θα μου πεις χωρίς login με "50000" ψέυτικα δώρο, είναι πραγματικά τζογάρισμα; Αλλα το βασικό είναι ότι δεν υπάρχει πουθενά κάπου που να αναφέρει το όριο ηλικίας. Νόμιμο μπορεί να είναι - γιατί υποτίθεται κοιτάζει την ηλικία στην εγγραφή, αλλά δε σου λέει ποιο είναι το όριο αυτό και δε σε αφήνει να επιλέξεις μικρότερη ηλικία από γεννηθής του 1999. Δε μπορεί η εγγραφή με λίγα λόγια να σε κόψει (άμα επιλέξεις 17 χρονών π.χ.). Και έχουν καλυμένο τον πωπό τους γιατί έχουν θαμμένο στο FAQ > Υποχρεώσεις σαν παίχτης, έχει όρο να είσαι 18 ή 21 κτλ κτλ. Με λίγα λόγια πιο γκρι και από #808080. Νόμιμο μεν, ηθικό όμως; Μπα. Τέλος πάντων. Εκτός αυτού, ο τρόπος που προσφέρετε τη διαφήμιση είναι ο χειρότερος δυνατός. Ακριβώς επειδή το site στεγάζει άτομα που γνωρίζουν, αξίζει για ένα ~10% bump ή πόσο είναι να λερώσεις τη φήμη σου; Σκέψου πόσο άσχημα ακούγεται αυτό: Το thelab άρχισε να βάζει παραπλανητικές διαφημίσεις με popups. Δεν έχω λύση να σας προσφέρω στο οικονομικό. Καταλαβαίνω τη κατάσταση γιατί είμαι Ελλάδα. Περικοπές, κόψιμο εξόδων, φτηνότερο πακέτο κτλ κτλ, τι άλλο να κάνεις; Κόφτε το χώρο, υπάρχει το imgur (το οποίο βολεύει και περισσότερο από το built-in να λέμε την αλήθεια), δεν είναι ανάγκη να ανεβαίνει το κόστος από εκεί. Για το adblock, δεν έχετε το pop-up πλέον; Εκεί στο popup βάλτε οδηγίες πώς να κάνουν whitelist το site. Μου φαίνεται περίεργο που κόσμος προτιμά να βλέπει ένα popup παρά 2-3 bannerακια. -------- Απλά παιδιά, αυτή τη κίνηση μόνο βραχυπρόθεσμα θα βοηθήσει το site. Μακροπρόθεσμα μόνο ζημιογόνος θα είναι. Ανταλλάσετε ένα μικρό κέρδος τώρα με περιθώρια ανάπτυξης του userbase μετά. Anyway ειδικός δεν είμαι, μπορεί να λέω και @@ριες, αλλά αυτή είναι η γνώμη μου.
  2. Δε ξέρω για πιο λόγο το συζητάτε εδώ μιας και δεν είναι bug αλλά τέλως πάντων. 13 χρόνια είμαι μαζί σας, θα μιλήσω έξω από τα δόντια. ¨Αμα η πρώτη επαφή που έχει ένας νέος υποψήφιος χρήστης είναι ουσιαστικά fullscreen διαφήμιση για τζόγοsite που πετάει popup, ποια φαντάζεστε ότι θα είναι η πρώτη εντύπωση του; Πού θα βρείτε νέους χρήστες; Εσείς θα προχωρούσατε την επίσκεψη σας σε ένα -άγνωστο- site άμα σας βγάλει τέτοιου είδους διαφημίσεις; Η ειρωνία του ζητήματος είναι ότι την καλύτερη εντύπωση θα την έχουν αυτοί που δε θα σας στηρίζουν (adblocks). Η διαφήμιση αυτή είναι κακόβουλη και παραπλανευτική, δε γίνεται να φανταστήκατε ότι θα ήταν όλα μέλι γάλα. Χώρια ότι κατά την άποψη μου είναι κακή επιλογή και επιχειρηματικά, είστε οκ ηθικά να στέλετε 14-16 χρονα σε τζογοsite που δεν έχουν καν disclaimer για ηλικία; Δεν είναι αγανάκτηση. Απογοήτευση είναι. Περίμενα καλύτερα.
  3. Μας τα χαλάτε εδώ. και μετά pop-up? Κάτι τέτοια σπρώχνουν τους χρήστες σε adblockers.
  4. Volrath

    Η AMD ανακοίνωσε την οικογένεια καρτών γραφικών RX Vega

    Α ρε AMD, τα σκάτωσες πάλι... Όταν έχεις την VEGA 64 ίδια τιμή με την 1080 την οποία δείχνεις στα δικά σου γραφήματα πιο γρήγορη...
  5. Μία δουλεύει, μία δε δουλεύει. Στην αρχή ήταν το i μόνο. Λέω κλάιν, θα βουτήξω τον διακόπτη από κάνα scroll lock και θα το βάλω στη θέση του i. Μετά άρχισε να κάνει τα ίδια και το d. Μη χαιρετήσω λέω. Δε πειράζει, έχω και το διακόπτη του pause. Ε, ξαφνικά άρχισε να κάνει τα ίδια και το 1. Οπότε φοβάμαι μήπως δεν είναι διακόπτες αλλά πλακέτα... Τράβα ψάχνε τώρα...καμιά ιδέα πώς να το ελέγξω με πολύμετρο; Μη ξυλώνω διακόπτες άσκοπα... 99 στα 100 πατήματα δουλεύουν. Αλλά όταν δε δουλεψει θα παρει 2-3 πατήματα για να πιάσει ξανά.
  6. Volrath

    Thermal Paste Roundup 2015 – 47 Products Tested

    Έχε το νου σου ότι οι πάστες μετά από καιρό δε κάνουν δουλειά. Ρώτησα τη Νοctua για τη δικιά της, λέει όχι πάνω από 2 χρόνια. Και πράγματι, είχα μια παλιά, ήταν τέρμα ξερή. Η mx-4 της arctic βέβαια λέει 8. Δε ξέρω πόσο λέε της ek. Απλά στο αναφέρω γιατί η ποσότητα (εκτός άμα ασχολείσαι επαγγελματικά) δεν έχει ιδιαίτερο νόημα μετά τα 2-3g. Πόσες φορές θα αλλάξεις πάστα σε 2 χρόνια;
  7. Volrath

    Αγορα tablet 10'

    Για τα specs που λες, έχει ΜΕΓΑΛΗ σημασία στο quality of life. Έχω μία lenovo με specs παρόμοια με αυτά που θες να πάρεις. 1280χ800, mediatek 4c 1300MHz, 1G RAM. Έχω και το nexus 7 παλιό ταμπλετάκι, παρόμοια specs. Έχω και ένα samsung tab A. H διαφορά είναι νύχτα με τη μέρα. Σκέψου μοντέρνο σύστημα με ssd vs c2d με 2G RAM. Για να βλέπω κάνα youtube οκ. Αλλά surfing? Τράβα π.χ. στο skroutz, κάνει 2 βδομάδες στα μικρά vs instantly στο άλλο. Μέχρι και στο scrolling το καταλαβαίνεις. Δώσε 180 και πάρε ρε το tab A.
  8. Volrath

    Official Ryzen Club

    Ποιά μητρική; Δε ξέρω άμα βάλω τις μνήμες 2133 άμα παίζει πιο γρήγορα αλλά εγώ φοράω το τελευταίο stable. Μετά έχει βγει ένα beta ακόμα.
  9. Volrath

    Official Ryzen Club

    Την επόμενη μέρα δεν έπαιζαν με cl16, θέλει cl18 (18-20-20-40) Επίσης δε μπορώ να πω ότι το boot time είναι θεσπέσιο, κάνει 32sec να bootαρει, εκ των οποίων τα 20sec τα περνάει με μαύρη οθόνη, λες και δε κάνει τίποτα. Από όταν ανοίξει ουσιαστικά το display κάνει 12sec να μπει windows σε παλιό ssd (sammie 830). Φαντάζομαι με κανα bios update τα πρώτα 20 θα εξαλειφθούν. Δε ξέρω άμα είναι οι μνήμες για το boot θα το ελέγξω αργότερα. Ωστόσο, meh, beta καταστάσεις ακόμα.
  10. Volrath

    Official Ryzen Club

    Ήρθα και γω. Ryzen 5 1600 | MSI X370 Gaming Plus | 2x8 G.Skill F4-3200C16D-16GVKB Στο πρώτο bios οι μνήμες δεν έπαιζαν πάνω απο 2400 or something, στο 5.2 (1.0.0.4) παίζουν 2933cl16 1.4V. Δε βάζω το beta με agesa 1.0.0.6 γιατί...beta. Overclock όταν βάλω την d14 πάνω γιατί είμαι με τη μαμά...
  11. Volrath

    intel kaby lake or coffe lake?

    Φτηνότερα από τον 7800Χ ($389) δε το πιστεύω. Τώρα τον ανακοίνωσε, να πάει να βγάλει φτηνότερο και γρηγορότερο 6πύρηνο στη mainstream πλατφόρμα θα είναι ηλίθιο. Ο 7800Χ δεν έχει καν τα πολλά lanes να πεις ότι εκτός από quad channel, κερδίζεις και κάτι άλλο. Εγώ το κόβω ίδια τιμή - μη σου πώ ότι θα τον βαφτήσουν Special edition (a la extreme edition), θα πάει κάνα 450ρι και απλά θα είναι χρονισμένος ψηλότερα από τον 7800Χ.
  12. Volrath

    Pc usb ports

    Μάλλον λάθος κάνεις. Μπορείς να βρεις τι έσβησες ακριβώς (ίσως το site που ακολούθησες τις οδηγίες); Το μόνο που μπορεί να σε σταματήσει από το να χρησιμοποιήσεις ποντίκι/πληκτρολόγιο είναι να έκανες disable όλα τα usb. Που δε μπορώ να φανταστώ για ποιό λόγο site θα σου πρότεινε να το κάνεις.
  13. Volrath

    Official Ryzen Club

    Αδερφέ, βγάλε την αντιστατική σακούλα απο εκεί. Είναι αγώγιμη.
  14. Volrath

    Μη περιμένετε φτηνούς coffee lake.

    Ναι μα ο 6800Κ τώρα πουλιέται $360. Και ο 5820Κ ~$390 είχε. Δεν είναι πρώτη φορά που βάζει η intel 6πύρηνους στα ~$390. Και οι skylake/kaby lake X θα ξεκινήσουν να πουλιόυνται τέλη αυτού του μήνα. Οι unlocked "S" 6/6 και 6/12 coffee lake Αύγουστο. Σου φαίνεται λογικό να κάνουν release ένα επεξεργαστή τέλη Ιουνίου για να βγάλουν 1.5 μήνα μετά έναν άλλο καλύτερο *και* φτηνότερο; Ποιο το νόημα του να βγάλουν τους kaby lake X 4/4 και 4/8 στη 299Χ πλατφόρμα; Περισσότερα lanes δεν θα έχουν (έχουν τα ίδια με τους kaby lake). Περισσότερα channels δε θα έχουν (dual channel θα είναι, θα κάνουν disable τα μισα dimm slots..).
  15. Volrath

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Όταν διάβασα την ανακοίνωση, νόμιζα ότι ήταν επίσημη στάση της ΔΕΗ και τους έστειλα mail (πάλι καλά στη ΓΕΝΟΠ όχι στη ΔΕΗ) με ένα κατεβατό έρευνες κτλ κτλ. Ματά συνειδητοποίησα ότι ήταν η ΓΕΝΟΠ, οπότε τους ξαναέστειλα mail για να τους ζητήσω συγνώμη: Το mail μου:
  16. Παιδιά, επειδή βλέπω αριστερά δεξιά να λέτε για "φτηνούς" 4/8, 6/6 και 6/12 coffee lake: Δε πρόκειται να γίνει αυτό. Δείτε τiς τιμές των kaby lake X και skylake X που βγαίνουν τώρα: Core i5 7640X | 4/4 | $242 Core i7 7740X | 4/8 | $339 Core i7 7800X | 6/12| $389 Σκεφτείτε για τους 2 πρώτους, ότι παρόλο που είναι στη 299Χ πλατφόρμα, έχουν διατηρήσει τα ίδια pcie lanes, DDR channels κτλ. Με λίγα λόγια είναι οι ίδιοι 7600K/7700K απλά σε διαφορετικό και πολύ ακριβότερο σοκετ (τελείως ηλίθιο αλλά whatever). Άμα πας να βγάλεις coffee lake με "30%" περισσότερο IPC, φτηνότερους από τους προαναφερθέν, σε φτηνότερη πλατφόρμα, ποιός στο διάολο θα πάρει τους HEDT; Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι φτηνότερους κλειδωμένους και χαμηλά χρονισμένους 4c/4t i3 χωρίς AVX/AVX2, ότι έκαναν με τους kaby lake pentium και i3 δηλαδή και αυτό του χρόνου (μόνο unlocked parts λένε το καλοκαίρι). Core i5 "S" unlocked 6/6 σε τιμή ανάμεσα στο 7600Κ-7700Κ; Όχι. Ποιό το νόημα του 7640Χ και του 7740Χ μετά; Core i7 unlocked 6/12 σε τιμή 7700k - 7800X; Πάλι όχι. Ποιό το νόημα του 7740Χ και 7800Χ μετά;
  17. Volrath

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Καθάριζα τα mail μου και βρήκα αυτό το μαργαριτάρι
  18. Volrath

    Αγορα Power Supply Tester

    Φαντάζομαι τα βασικά θα είναι ένας γρήγορος παλμογράφος και κάποιo μηχάνημα που θα προκαλεί DC φορτίο.
  19. Volrath

    Ανέκδοτα & Αστεία

    Είναι αστείο μέχρι να μάθεις ότι χ=90 ° και n = 2/7 και ότι ο τύπος δουλεύει με τριγωνομετρία ανώτερων διαστάσεων.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.