Jump to content

kataraman

Premium Members
  • Posts

    349
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by kataraman

  1. Καλημερα ειμαι σε αναζητηση καρτας γραφικων με οριο τα 200 εως 220 ταβανι ευρω...ειμαι περιστασιακος Gamer και στην υπογραφη μου φαινεται τα χαρακτηριστικα απο το pc μου.Εχω μπερδευτει με τοσα συγκριτικα και review με καρτες και χαρακτηριστικα...Αποσο βλεπω στα λευτα μου βρισκω R9 380 το θεμα ειναι ποιας εταιριας???

  2. Βασικα αυτη η οθονη μπορει να απεικονισει τον γραφικο ισοσταθμιστη Κοινος Spectrum Analyzer οπως ας πουμε του Winamp αλλα με τα HZ απο κατο σε καθε μπαρα οταν παιζω ενα κοματι μουσικο???

  3. Απλα τρως τον χωρο μεσα και δεν μπορεις να κανεις δουλεια αμα θες να κανεις καποια αλλαγη...Εγω εχω ενα Termaltake Tsunami σαν αυτο http://www.whiningdog.net/Reviews/PCs/Cases/20040711-ThermaltakeTsunamiDream/final/final2.jpg και δεν εχω την πολυτελεια του χωρου δυστιχος....

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.