Jump to content

Athens2004

Premium Members
  • Posts

    8.221
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by Athens2004

  1. Ειδα για μια φορα (ακομη) το Heat (1995) για χαρη ενος φιλου που δεν το ειχε δει . Οταν ο Michael Mann χρησιμοποιουσε πραγματικα οπλα (με ασφαιρα ) για να δημιουργησει την καλυτερη σκηνη δρασης στην ιστορια του cinema ( που αντιγράφτηκε μέχρι και απο το gta )  οι υπολοιποι σκηνοθετες ηταν καβαλα σε βελανιδιες και βοσκαν βελανιδια . :lol:

     

     

     

     

     

    • Like 8
  2.  Καλημέρα μου εκαναν πρόσφατα δωρο ενα λαπτοπ http://www.skroutz.gr/s/4373366/HP-Pavilion-17-e101-sv-i7-4702MQ-6GB-1TB.html ηρθε με 8ρια στο σιτε λεει υποστηριξη για 8 - 10 και προς λυπη μου με ενα μικρο γκουγκλαρισμα συνειδητοποιησα πως ντριβερ για 7ρια δεν υπαρχει πουθενα . wtf εχει κανεις το ιδιο και εχει βρει καταφερει να το δουλεψει με 7ρια ?

  3. Παράθεση

    Έτσι λοιπόν, ο «Αριστερός» κύριος Τσίπρας «έκανε καλά» που χρησιμοποίησε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να πάει τα παιδιά του (κρυφά) στη Ντίσνεϋλαντ στο Παρίσι, την ώρα που χιλιάδες παιδάκια στην χώρα μας τρέφονται στα συσσίτια της Εκκλησίας ! Αλλά, ο «Πασόκος» Βενιζέλος ήταν «προδότης» και «λαμόγιο» επειδή κυκλοφορούσε με την πανάκριβη, τεθωρακισμένη μερσεντές – και παραμένει και τώρα για τον ίδιο λόγο. Ο Γιάννης Δραγασάκης, που χρησιμοποιεί εδώ και καιρό την ίδια μερσεντές …. είναι «σοφός»! Γιατί είναι ΣΥΡΙΖΑ, που ‘πα να πει, «Αριστερός»!
     

    http://thecaller.gr/parapolitika/o-vasilias-tsipras-einai-gymnos/

    • Like 2
  4.  Τωρα ειδα ο noob οτι εχει ενσωματωμένη την --  Intel® HD Graphics 530  -- οποτε κατα 95% που δεν το θελει για ( σοβαρο gaming) μπορει να ξεκινησει και χωρις καρτα γραφικων ? ( λεω εγω τωρα ) 

  5.  Δεν ειναι για μενα , θα ρωτησω και θα σου πω . αν πχ και καμια 19ρα να εχει δεν παιζει θεμα δεν το θελει (τοσο) για gaming αλλα για 24/7 pc 

  6. Οχι οθονη - περιφερειακα δεν χρειαζεται  . Μονο κουτι τροφοδοτικο μνημες cpu επεξεργαστη (vga θα διαλέξω εγω αν θελετε προτεινετε ομως ) , Budget θα ρωτησω ως το βραδυ θα ξέρω . Εκει στα 5 κατοστάρικα αποτι καταλαβα θα επαληθευσω ομως 

  7. Ευχαριστω παιδια . το pc θα ειναι για φίλο που θα το κρατήσει καμια 3-4 ετια οποτε τα 16gb καλα θα ειναι . ( οχι οτι ειναι δυσκολο να κουμπώσεις αλλα 2 στικ αλλα λέμε . ) Καρτα vga για καμια 750ti επιπεδου - ισαξια τον κοβω δεν ειναι gamer . 

  8.   Θελω να στησω ενα μηχανάκι με i5 παιδιά , επειδή τελευταίες πλατφόρμες που ασχολήθηκα ομως ηταν amd εχω μεινει πίσω . ( sockets 1150 -1151 κλπ ) rams , Μπορεί κάποιος να μου προτείνει μητρική επεξεργαστή (ι5) και μνήμες σε επίπεδα value - midrange . 

     

     ΤΥ . 

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.