Jump to content

slaught

Premium Members
  • Posts

    2.047
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by slaught

  1. Η κάθε μαμά πάει διαφορετικά!Τις ρυθμίσεις θα τις βρεις μόνος σου.Δεν υπάρχει μαγική συνταγή,το 1-1 είναι καλό όταν οι μνήμες ανεβαίνουν πολύ!Aν ο pcu πάει ψηλά μπορείς να βάλεις διαιρέτη ώστε να είναι ψηλά ο cpu και οι μνήμες σε κανονικά timming's.

  2. Το debian ομως δεν εχει ουσιαστικες διαφορες απο το ubuntu. Μοιαζουν παρα πολυ. Εγω κανα opensuse παιζει να ψηνομουν να βαλω...

    Mε το τελευταιο ubuntu οι διαφορες ειναι πολλες.....

  3. Το firmware είναι το τελευταίο διαθέσιμο. Φαντάζομαι αναφέρεσαι στο έντονο πρόβλημα που είχαν οι πρώτοι X25 πριν το firmware update. Αν ναι τότε ναι, έχει λυθεί το πρόβλημα.

    To γνωστο προβλημα ειναι οτι ξαφνικα εκαναν full erase απο μονοι τους!

    Το θεμα ειναι αυτοι που ειναι διαθεσιμοι στο πλαισιο ειναι με καινουργιο ή με παλιο firmware?

  4. Καλα βρε, πηγες και πηρες ολα αυτα μπιχλιμπιδια και δεν εχεις παρει ακομα Track IR ? τι σοι hardcore simmer εισαι ? :p

    Πλακα πλακα αυτο το μαραφετι το βλεπω για κανενα 300 ++ ευρω οποτε τον δικαιολογω που δεν εχει αγορασει ακομα .

  5. Αν οι ταχυτητα ειναι για write δεν ειναι και τοσο χαλια!Με μεγιστη τα 70 σου δινει 50,ασε που που παιζει ρολο και η συσκευη που στελνει τα δεδομενα.Τωρα αν μιλας για read τοτε ναι κατι παιζει!

  6. Μπορεις να βαλεις και καποιο debian sid οπως το sidux ειναι μια κανονικη debian διανομη απλα εχει καποια extra script που κανουν τη ζωη σου πολλη πιο ευκολη!

    Αν ψαξεις λιγο στο forum θα δεις και καποια how to που εχω γραψει.

  7. Καλημερα σε ολους.Θελω να ρωτησω με το 9.5 driver εχουμε μια πτωση στα frames,καλα μεχρι εδω απο θεμα ποιοτητα εικονας μηπως εχει αλλαξει κατι προς το καλυτερο γιατι αν ισχυει κατι τετοιο τοτε ειναι λογικο να πεφτουν λιγο τα fps.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.