Jump to content

rip_noob

Premium Members
  • Posts

    637
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Room 302

Πρόσφατοι Επισκέπτες

1.895 Εμφανίσεις προφίλ

rip_noob's Achievements

  1. rip_noob

    Cd-key stores, παιχνίδια άξια προσοχής

    Το Green Man Gaming έχει καλές προσφορές για 24 ώρες Αναλυτικά εδώ
  2. Ακύρωσαν το 99% των παραγγελιών όπως φαίνεται και από το reddit. Το γερμανικό όμως έβαλε τον 8TB στα 155€ μαζί με μεταφορικά https://www.amazon.de/wdbwlg0080hbk-eesn-Elements-Desktop-3-0-Festplatte-Schwarz/dp/B07FNK6QMT/?language=en_GB
  3. WD 10TB My Book https://www.amazon.com/gp/product/B07CMH78R5/ βγαίνει στα ~100€ μαζί με μεταφορικά και τελωνείο για Ελλάδα, τον τσίμπησα κιόλας WD 16TB My Book Duo https://www.amazon.com/dp/B074QW86T4/ ~207€
  4. rip_noob

    Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

    Επιτέλους! 2η season Dark 21 Ιουνίου
  5. rip_noob

    Avengers : Endgame {Spoiler zone}

    wtf αυτό είναι το μεγαλύτερο projecting που έχω δει ποτέ. Δεν το πηγαίνω επί προσωπικού μιας και δεν σε ξέρω προσωπικά ούτε και εσύ εμένα, σχολιασμό πάνω σε αυτά που γράφεις κάνω. Σίγουρα δεν έχω κάποιο συσσωρευόμενο μίσος μέσα μου, αυτό θα έλεγα για εσένα είναι η αλήθεια. Οποιοσδήποτε χαρακτήρας δεν ήταν λευκός straight άντρας σε ενοχλεί, σε ενοχλεί ακόμα και το cameo του Russo που αναφέρει οτι βγήκε ραντεβού με άντρα!!! "περνάει το δικό του μήνυμα (και ο νοών νοείτω)" Προσπαθούν να μας περάσουν κάποια κρυφή gay agenda? θα γίνουμε όλοι gay μετά την προβολή της ταινίας; btw και τα 2 αδέρφια είναι παντρεμένοι straight άμα σε ενδιαφέρει αυτό. Σε ενοχλεί οτι δεν έγινε ο bucky captain america ενώ στα comic υπάρχει εδώ και χρόνια o falcon σαν captain. Κατηγορείς εμένα οτι έχω ατζέντα ενώ η δικιά σου είναι ξεκάθαρη, δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση. Η δικιά μου είναι μια, inclusion και representation. Σε αυτές τις ταινίες θα έχουμε ποικιλομορφία, gay,straight, λευκούς,μαύρους,ασιάτες κτλ Άμα νομίζεις οτι οι τωρινές ταινίες δεν εκφράζουν τις απόψεις και το όραμα του stan lee προφανώς δεν γνωρίζεις την άποψη του, δεν έχεις διαβάσεις xmen και απλά προσπαθείς να περάσεις τις απόψεις σου μέσω αυτού μιας και έχει πεθάνει τώρα και είναι πιο ρομαντικό να τον κάνεις reference, επίσης άμα δεν υπήρχαν άτομα σαν τον Steve Ditko τον Jack Kirby και πολλούς ακόμα δεν θα υπήρχε η marvel Όποιος πιστεύει οτι με το που εμφανίζεται χαρακτήρας ο οποίος δεν είναι straight λευκός fit άντρας στην οθόνη αυτόματα είναι ΝΤΠ,illuminati,sjw,ελοχιμ και άλλα πολλά μπορεί απλά να σταματήσει να τις βλέπει εφόσον δεν τον εκφράζουν. Η να έχει κάποιο έτοιμο κείμενο και να μην κουράζεται με το να γράφει τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά.
  6. rip_noob

    Avengers : Endgame {Spoiler zone}

    Φαντάσου να βλέπεις γυναίκες, gay και μαύρους και να πιστεύεις οτι υπάρχουν κρυφά μηνύματα και identity politics, είσαι true gamer βλέπω, ελπίζω να μη σε πειράζει που θα ποστάρω το κείμενο σου αυτούσιο στο r/GamersRiseUp BTW ελπίζω να μην αυτοκτονήσεις άμα μάθεις οτι ο αγαπημένος σου deadpool δεν είναι straight, και οτι ο μέγας φιλόσοφος (b)ryan είπε το παρακάτω Ryan Reynolds Wants to Explore Deadpool’s Bisexuality in Future Films Worthy Captain America δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο (θα γράψω και ποιο σοβαρό κείμενο αργότερα)
  7. rip_noob

    Βοήθεια

    Το cs είναι αρκετά ελαφρύ παιχνίδι αλλά πρέπει να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες. Πόσο είναι το budget σου και σε τι οθόνη παίζεις (ανάλυση και hz) για να σου προτείνουμε την κατάλληλη.
  8. rip_noob

    Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)

    χάλια μαύρα Το καλύτερο τέλος που θα μπορούσε να έχει, δεν ξέρω τι να πρωτοπώ, ίσως να ανοίξουμε ένα spoiler topic;
  9. rip_noob

    Mortal Kombat 11 [23 Απριλίου 2019]

    Θεωρητικά είναι bug https://twitter.com/noobde/status/1120830669507186689
  10. rip_noob

    Προσφορές παιχνιδιών PC

    Εγώ πήρα το Origins gold edition στα 21,60€ (με την έκπτωση των upoints) Είναι καλή τιμή πιστεύω και είναι ευκαιρία να ξαναπαίξω το παιχνίδι μαζί με όλα τα dlc μιας και το season pass του odyssey δεν λένε να το ρίξουν.
  11. rip_noob

    PS5 σε ένα χρόνο από σήμερα;

    Ενδιαφέρον οτι το επιβεβαίωσαν τόσο νωρίς, μιας και στην καλύτερη θα είναι διαθέσιμο σε ένα χρόνο αφού έχουν αποκλείσει το 19. Μετά το days gone δε νομίζω να έχουν κάποιον exclusive φέτος με ημερομηνία κυκλοφορίας. Το last of us 2 λογικά θα πάει μαζί με ps5, να δούμε άμα θα μάθουμε περισσότερα από τον Kojima για το Death Stranding στην Tribeca που θα έχει panel. Επίσης συνέχειες για τα horizon zero dawn, god of war και spiderman είναι σχεδόν επιβεβαιωμένες.
  12. rip_noob

    WD 10TB My Book Desktop External

    Ναι είναι και το τελωνείο μέσα, το έχω δοκιμάσει και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Το μειονέκτημα είναι η εγγύηση βέβαια
  13. https://www.amazon.com/10TB-Desktop-External-Drive-WDBBGB0100HBK-NESN/dp/B07CMH78R5 $145.99 + $36.34 Shipping & Import Fees Deposit to Greece Αρκετά καλή τιμή πιστεύω
  14. rip_noob

    Mortal Kombat 11 [23 Απριλίου 2019]

    Τι θα γίνει με αυτήν την πολιτική ορθότητα ? Αν είναι δυνατόν με τους sjw developers, πως θα την παίζω τώρα με μικρά βυζιά, δεν θα μου σηκώνεται καν ?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.