Jump to content

cakrit

Premium Members
  • Posts

    206
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by cakrit

  1. Από τους λάτρεις της συγκεκριμένης σειράς από το πρώτο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο με εξαίρεση το online. Το οποίο όταν είδα την τιμολογιακή πολιτική .. απλά δεν ασχολήθηκα.

    Με την κατάργηση όμως της μηνιαίας συνδρομής και την αγορά σε deal με 35€, ξεκίνησα να ασχολούμαι.

    Οι πρώτες εντυπώσεις μετά από μία εβδομάδα είναι αρκετά καλές. Έχει αρκετά πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν, (πχ δεν βλέπω όσο και να το έψαξα πραγματικό συνδιασμό για archer).

    Στα πολύ θετικά είναι οτι μπορείς να στήσεις τον παίκτη σου όπως θέλεις χωρίς περιορισμούς (πχ μπορείς να έχεις έναν mage με smithing crafting ή ένα warrior με enchanting/alchemy).

    Στην παρούσα παίζω σε single player style, και δεν έχω μπει στην διαδικασία να δω το Multiplayer κομμάτι,

     

    Αν υπάρχει κάποιο guild ατόμων που παίζουν από εδώ, ευχαρίστως να τα πούμε και ingame...αλλά σε χαλαρούς ρυθμούς (τελείωσαν οι εποχές που λοιώναμε με τις ώρες)

  2. Ακόμα και να είσαι μέλος σε ένα clan δεν σημαίνει οτι μπορείς να "αδειάσεις το μαγαζί".

    Μπορείς να πάρεις πολύ συγκεκριμένα πράγματα.

    Όταν το "χεράκι" γίνεται κοκκινο (αν το θυμάμαι καλά) σημαίνει οτι το αντικείμενο το κλέβεις.

     

  3. Μάλλον σου έχει ξεφύγει αυτή:

    http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=12706

    Εκτός αν είναι τόσο σημαντικό το λεπτότερο πλαίσιο για σένα.

    Δεν την έχω δουλέψει προσωπικά άλλά έχω ακούσει από 10δες άτομα τα καλύτερα

    (και έχει και 100€ διαφορά από την 2415h )

  4. Μια πιο low cost Λύση είναι όπως αναφέρθηκε με εξωτερική υδρόψυξη (zalman reserator) το οποίο δεν έχει καμία σοβαρή απόδοση, αλλά δεν έχει θέμα και με την σκόνη. Εννοείται passive vga και μένει το πρόβλημα του τροφοδοτικού το οποίο για να πας σε passive.. θέλει πολλά φράγκα.

  5. Πριν 2-3 μέρες έβαλα το heroes & Generals.

    Δεν θα το χαρακτήριζα άσχημο, αν και έχει αρκετά θεματάκια...

    (balancing, equipment, πολύ ακριβώς εξοπλισμός αν δεν είσαι member, και άλλα)

    Μία πολύ καλή ιδέα αλλά έχει πολύ δουλειά ακόμα.

  6. Εντάξει,

    Η αλήθεια είναι οτι και στα παλαιότερα CIV αν ήθελες να το παίξει σωστά και όχι στα εύκολα επίπεδα.. ήταν παλουκάκια.... ήθελε πολύ προσοχή και πολύ σκέψη... απλά εδώ ..είναι τελείως διαφορετική η λογική.. (κάτι το οποίο το θεωρώ καλό)... Όπως το είπες όμως ultraex2005...δεν είναι bam boom σε καμία περίπτωση.

  7. απλά παιχνιδάρα όλα καινούρια θέλει πολλές ώρες για να μπεις στο πνεύμα του παιχνιδιού

    Πραγματίκά τρομακτική διαφορά με τα προηγούμενα της σειράς,το θέμα είναι οτι δεν ξέρω αν έχω την υπομονή πλέον να τα μάθω.... :slap:

  8. Επίσης στην Αφρική οι Άγγλοι-Αμερικάνοι δεν μπορούσαν να περάσουν την θωράκιση ούτε με απευθείας βολές στα tigers απο μπροστά, με αποτέλεσμα η τακτική να γίνει ... "τρέχουμε και όσοι περάσουμε χτυπάμε από πίσω"

  9. Το οτι τα άρματα θεωρούνται heavy δεν σημαίνει οτι παίζονται με τον ίδιο τρόπο.

    Το καθένα θέλει πολύ ξεχωριστή τακτική .... και αυτή είναι ο ομορφιά αυτού του παιχνιδιού... οτί αν ξέρεις το άρμα σου, μπορείς κάνεις πολύ ωραία παιχνίδια... αντιστρόφως ανάλογα.. αν δεν το ξέρεις ...σε τρώνε λάχανο και 2 tiers κάτω άνετα.

  10. πάνω που είχα αρχίσει να ψήνομαι να ξανακάνω Login .... το μετάνιωσα :) .. Μάλλον δεν έχω την υπομονή πλέον να προσπαθώ να μαζέψω τα φράγκα για τα επόμενα άρματα... και τα high tier είναι ασύμφορα.

  11. 1vs1, open space, το πλεονέκτημα το εχει το light-medium αρκεί να προλάβει να πλησιάσει, μόλις πλησιάσει πλέον παίζουμε ταχύτητα vs turn rate... (tower turn rate).

    Θυμάμαι μία περίπτωση που ανάμεσα σε 3 heavy με το AMX 13 75 κατάφερα να "φάω" τον έναν, τον δεύτερο του άδειασα οτι είχα και δεν είχα αλλά δεν έφτασαν... και ο τρίτος ήταν half health από βολές των άλλων 2... απλά κόβοντας γρήγορες βόλτες ανάμεσα τους.. (πολύ γέλιο !!!)

  12. Nέο update. Δοκίμασα επανεγκατάσταση windows αλλά και πάλι δεν αναγνωρίζει συσκευές που συνδέονται στα jacks... με βλέπω να την ξηλώνω και να πηγαίνει για εγγύηση... :'(

  13. Προφανώς έπεσες σε άνθρωπο που δεν ξέρει να παίζει το Τ95.

    Το Τ95 αν του βγεις στα πλάγια η πίσω, απλά είναι a walk in the park.... εφόσον αφέθηκε ακάλυπτος, οποιοδήποτε άρμα υπερτερεί.

    Και επίσης δεν είναι TD και όχι Heavy, και μάλιστα ίσως το πιο αργό TD σε turning rate ...

  14. Εχθές δοκίμασα να κάνω boot με live ubuntu αλλά και πάλι είχα ήχο μόνο από τα ακουστικά... υποψιάζομαι οτι είναι hardware το πρόβλημα, οπότε με βλέπω να πηγαίνω σε επανεγκατάσταση για να δω αν παίζει... αν είναι hardware θα πέσει πολύ κλάμα... καθώς για να βγει η μητρική από το κουτί φτύσω αίμα.. (mATX)

  15. Να υποθέσω ότι έχεις βγάλει τον κόφτη και πας σα τρελό φορτηγό;

    Nop... χωρίς κόφτη... και άντε πες μερικές φορές πήγαινα σαν καράβι .. αλλά αρκετές φορές, σε ευθεία απλά πέφτει ο άλλος πάνω σου από την δίπλα λωρίδα...

    Αστεία αστείς .. πρέπει να ψάξω και πως βγαίνει ο κόφτης ;)

  16. Το ξεκίνησα και εγώ πριν λίγες μέρες.. δεν είναι άσχημο... :)

    Βέβαια θα μπορούσε να είναι πολύ πιο προσεγμένο το περιβάλλον και στον δρόμο και στις πόλεις καθώς φαίνεται πάρα πολύ φτωχό.

    Αυτό που μου έκανε εντύπωση και δεν ξέρω αν είναι μηχανισμός του παιχνιδιού ή απλά έτυχε είναι το εξής: Πήρα την πρώτη μεγάλη δουλειά με πληρωμή 27.000 ... ενώ σε όλες τις άλλες διαδρομές δεν είχα τρακάρει, ξαφνικά άρχισαν κυριολεκτικά οι οδηγοι να πέφτουν πάνω μου, είτε κάνοντας προσπέραση και μπαίνοντας στην λωρίδα μου στην μέση του φορτηγού, είτε βγαίνοντας από παράδρομους... Το αποτέλεσμα να έχω χάσει 2.500 στα πρόστιμα (τραγικό οτι πάντα φταις εσύ) και 12.000 στις επισκευές. !!!

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.