Jump to content

noone85

Premium Members
  • Posts

    433
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by noone85

  1. Μια ερώτηση.

    Έχω βάλει τα 7 στο laptop μου, και θέλω να κάνω κοινή χρήση φακέλου.

    Έκανα όλα τα προβλεπόμενα όπως τα ήξερα μέχρι τώρα, αλλά όταν κάνω browse από άλλους υπολογιστές του δικτύου, εκτός από τον φάκελο που έκανα χειροκίνητα κοινόχρηστο, μου εμφανίζει τον Public καθώς και τους φακέλους του user μου.

    Η επιλογή για μη χρήση του Public και των φακέλων του user μου είναι ενεργοποιημένη.

    Τι κάνω λάθος;

    Παιδιά κανείς;

  2. Μια ερώτηση.

    Έχω βάλει τα 7 στο laptop μου, και θέλω να κάνω κοινή χρήση φακέλου.

    Έκανα όλα τα προβλεπόμενα όπως τα ήξερα μέχρι τώρα, αλλά όταν κάνω browse από άλλους υπολογιστές του δικτύου, εκτός από τον φάκελο που έκανα χειροκίνητα κοινόχρηστο, μου εμφανίζει τον Public καθώς και τους φακέλους του user μου.

    Η επιλογή για μη χρήση του Public και των φακέλων του user μου είναι ενεργοποιημένη.

    Τι κάνω λάθος;

  3. Ρε παιδιά ισχύει σίγουρα αυτό που λέτε; Το ότι πρέπει να σου δίνουν πιστωτικό στην τωρινή τιμή ή εκτίμηση τιμής του προϊόντος;

    Αν ναι, εμένα στο e-shop γιατί όσες φορές χρειάστηκε μου κόπηκε πιστωτικό στη τιμή αγοράς;;;

  4. Παιδια βλεπω αρκετοι απο εσας τα βαζετε πανω στο γραφειο τα tower :...: δεν ειναι λιγο καπως να εχεις διπλα σου ενα θηριο?Σαν να σε κλεινει...ασε που κατω δεν ειναι καλυτερο λειτουργικα,πιο σταθερο και δεν υπαρχει κινδυνος να πεσει και να παθει τιποτα..???

    Ήμουν κι εγώ σε δίλλημα πριν καιρό.

    Να φτιάξω κουτί ωραίο εμφανισιακά και να το έχω πάνω στο γραφείο να το καμαρώνω κλπ, ή να πάρω κάποιο σχετικά αδιάφορο και να το έχω στο πάτωμα;

    Το υπέρ του πρώτου είναι η εμφάνιση και το κατά ο θόρυβος(όσο να'ναι είναι πιο κοντά στο αυτί σου και κάνει αίσθηση). -Τα καλώδια δεν ενοχλούν, τα έχω μαζέψει.-

    Το αντίστοιχο υπέρ του δεύτερου είναι ο μειωμένος θόρυβος, και τα κατά είναι πρώτον ότι δεν έχεις να θαυμάσεις κάτι στο οπτικό σου πεδίο, και δεύτερον η σκόνη που τρώει.

  5. δεν ξερω τη λετε ποιος και τη φταιει αλλα ολες τις φορες που προσπαθησα να αγορασω κατι απο το εν λογο καταστημα εχω πεσει θυμα κακου πολιτη.

    συγκεκριμενα πρην απο εναν χρονο και κατι πηγα να αγορασω ενα λαπτοπ της κοπελας μου μιας και αυτη δεν γνωριζε και πολλα για να μην πεσει θυμα απατης. (οχι οτι εγω γνωριζα τα πολλα μου αλλα ξερετε ο αντρας του σπιτιου ξερει καλητερα την τεχνολογια)

    πηγαινοντας λοιπον στο καταστημα του Πειραια συναντησα εναν φοβερο πολιτη (δεν ξερω αν πρεπει να αναφερω και το ονομα του.)και μιας και ημασταν και απο δηπλανα χωρια απο την κρητη του εθεσα το θεμα ως ειχε οτι διλαδη δεν γνωριζα και πολλα και θα ηθελα να με βοιθησει στην επιλογη μου. αυτος λοιπον μου προτεινε ενα δικο τους lap top με τα xp εγκατεστημενα και οχι τα νεα τοτε vista. πραγμα που το ειχα ζητησει εγω μιας και η κοπελα μου δεν θα τα καταφερνε καθολου με vista. για να μην μακρυγορο πηρα το lap top αφου μου εκανε και δωρο την τσαντα , και πηγα σπιτι εκει ανοιγοντας το διαπιστοσα οτι ολο το λυτουργικο ηταν προεγκατεστημενο αλλα δεν μου κινησε την περιεργια γιατι λεω αφου ηθελα xp και απο την αντιπροσοπια ερχοναι με vista τη ζηταω..

    εκει ομως που σκαλωσα ηταν οτη στον ανεμηστηρα στην κατω πλευρα υπηρχε αρκετη σκονη.

    την επομενη μερα λοιπον πηγα στο πλαισιο για να μαθω τη συμβαινει. εκει βρηκα παλλι τον ιδιο πολιτη και με διαβεβαιωσε οτι απλα ηταν στο ραφι για λιγο καιρο και οτι δεν υπαρχει καποιο αλο μηχανημα στο stok απο το συγκεκριμενο μοντελο. και οτι οπως και να εχει ειμαι κερδισμενος γιατι ειναι αυτο χριαζομαι σαν μηχανημα.

    τελικα βρηκαμε ακρυ και το κρατησα απλα περνοντας μια επεκταση εγκυησης απο αυτους σε 2 χρονια ακομα και καποια αλλα δορακια συνολικης αξιας 300 ευρο.

    ολος χαρα λοιπον παω σπιτι μου και μετα απο μερικες μερες παω σε εναν φιλο στο σπιτι. εκει ειχε να μου διξει το καινουριο του lap top και να μου πει μια φανταστικη ιστορια που επαθε στο πλαισιο με ενα προιγουμενο που βγηκε ελατωματικο.

    λοιπον με λιγα λογια αποδηκτικε οτι το μηχανιμα που αγορασα εγω ηταν αυτο που ειχε επιστρεψει τρεις μερες πριν ο φιλος μου λογο προβληματος . το οποιο προβλημα το εκανε και σε εμενα αλλα δεν εδωσα σημασια γιατι ειπαμε ημουν νεος χριστης.

    εν κατακλιδυ πηγα στο καταστημα με τον κολιτο μου μιας και ειχε στα χερια του και τις προιγουμενες δικες του αποδιξεις της επιστρογης με το bar code του μηχανηματος και αφου τους το πεταξα στην κυριολεξια στο πατομα μετα απο πολλες σιζιτησεις με τον υποδιευθυντη του καταστηματος πειρα τα χρηματα μου πισο.

    και ακουστε και αυτο μου προτινε να παρω ενα αλλο μηχανιμα με 2500 ευρο λεγοντας μου ελα μωρε τη ειναι 500 ευρο. βεβαια στην απαντιση μου αφου δεν ειναι τιποτα κοξτα μου να το παρω μου εδωσε τα χρηματα μου πισω και μου ειπε να κρατισω και τα δωρα που μου ηχαν κανει. αυτη ειναι μια μονο απο της πολλες αρνιτικες περιπτωσεις κακου πολιτη που ειχα με το συγκεκριμενο καταστημα. που προσπαθοντας να καλυψει αυτος τον κολο του απο μια δυκια του μ.. κια επρεπε να τα φορτωσει στον πρωτο ασχετο που μπηκε στο μαγαζι.

    Έτσι και είναι πραγματική αυτή η ιστορία(και δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω), είναι απλά ντροπή και αίσχος.

    Την επόμενη φορά να ξέρεις, δικαιούσαι έτσι κι αλλιώς εγγύηση 2 χρόνων βάσει νόμου.

  6. Εγώ είμαι με 3870 crossfire και διπλοπύρηνο athlon και στις ρυθμίσεις(high) που μου έδωσε το παιχνίδι στην αρχή είμαι μια χαρά. Δεν έχω μετρήσει τα frames αλλά είναι 100% playable που σημαίνει >25fps.

  7. Έχω την εντύπωση οτι όλα τα παραπάνω (προγράμματα-διαδικασίες) δουλεύουν σε σταθερό pc με εγκατεστημένη ασύρματη κάρτα δικτύου.Εγώ έχω λαπτοπ με ενσωνατωμένη wifi κάρτα και δεύτερο εγκατεστημένο λογισμικό Linux-Ubuntu.Να ασχοληθώ με το θέμα στο λάπτοπ μου ή μπα?:pleasantry:

    Με ότι τρέχει linux και ο kernel του υποστηρίζει τις wifi κάρτες του μπορεί να γίνει αυτό.

    Ακόμα και με router που τρέχει dd-wrt γίνεται.

    Ακόμα και με εκείνα τα θεϊκά κατά τη γνώμη μου sharp zaurus γίνεται.

    Και το κινητό σου αν τρέχει λίνουξ και βρεις τρόπο να ανοίξεις κονσόλα γίνεται.

  8. παιδια πολυ ωραια και τα σχολια και το videaki.

    Υπαρχουν αναλογα εργαλεια για WPA-PSK και WPA2 ?

    Όχι.

    Ρε παιδιά τι συνήθεια έχει γίνει αυτή με το WEP "cracking";

    Αν και το έχω ασφαλίσει το δίκτυό μου έτσι που μόνο ο mitnick μπορεί να μπει(τρόπος του λέγειν), τι θα γίνει τώρα; Θα ελέγχω κάθε μέρα τα logs και θα βάζω WPA2(που δεν την υποστηρίζει το PDA μου) με 120 χαρακτήρες και σύμβολα μόνο και μόνο βλέπουν μερικά παιδιά βιντεάκια στο youtube και θέλουν να εξασκηθούν και στο κάτω κάτω να μου κάνουν ζημιά;

    Δεν πιστεύω με την καμία ότι έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα αυτό το πράγμα έτσι ώστε να επιτρέπεται.

    Αν είναι έτσι να φτιάξουμε οδηγό "Πως να μπείτε στη database του FBI for n00bs" έτσι για να "εκπαιδευτούμε".

    Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά. Γνώμη μου.

  9. Εντάξει gbak ευχαριστώ. Απλά το πρόβλημά μου είναι πως θα στερεώσω την μητρική κανά 2 εκατοστά πιο πάνω από το γραφείο για να μην έχουν πρόβλημα οι κάρτες με τα λαμάκια που υποτίθεται ότι πρέπει να μπουν στο κουτί.

    Αλλά μάλλον θα βάλω μακριές βίδες και θα τις στερεώσω με παξιμάδια.

    Όπως και να'χει ευχαριστώ πολύ.

    Είμαι υπέρ των υπολογιστών εκτός κουτιού καθώς έχουν πολύ καλύτερες θερμοκρασίες. Έχω παρατηρήσει σε πολλές περιπτώσεις 5-7 βαθμούς κάτω απ'ότι μέσα στο κουτί.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.