Jump to content

racer

Premium Members
  • Posts

    12.019
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    16

Posts posted by racer

  1. Το έχω τσεκάρει, οι ρυθμίσεις είναι σωστές. Max performance παντού.

    Αυτό που έχω ως πιο πιθανό είναι πως το hub κρατάει κάποιο ρεύμα και το λάπτοπ για κάποιο λόγο "πέφτει" όταν το συνδέω στο ρεύμα; Σε κάποιες φώτο προϊόντων, όπως εδώ, φαίνεται πως παίρνουν 100w από το τροφοδοτικό και βγάζουν 85 στο λάπτοπ. Το τροφοδοτικό του xiaomi είναι 65w, άρα ας πούμε του φτάνουν χοντρικά 50 και τα κακαρώνει; Θα μπορούσα θεωρητικά να λύσω το πρόβλημα με ενα δυνατότερο τροφοδοτικό; 

  2. Καλησπέρα στο φόρουμ μετά από καιρό. Ανοίγω το thread για ένα πρόβλημα που μου έχει σπάσει το κεφάλι αυτές τις ημέρες. Έχω ένα Xiaomi Mi Notebook Air και μέχρι να στήσω κανονικό pc, πρέπει να μετατρέψω αυτό σε ένα :p . Οι 2 usb απλά δε με φτάνουν, οπότε σε αναζήτηση για hub. 

    Το πρώτο που δοκίμασα είναι αυτό. Το συνδέω, όλα ωραία και καλά ώσπου πάω να παίξω και παρατηρώ λίγα fps και stuttering. Υπέθεσα ότι έχει κάποιο πρόβλημα, το επέστρεψα και πήρα αυτό. Guess what, έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Αυτή τη φορά το έψαξα λίγο παραπάνω.

    Αν είναι συνδεδεμένο όπως πρέπει, δηλαδή το τροφοδοτικό του λάπτοπ σε αυτό και αυτό στη usb c του λάπτοπ, έχω το πρόβλημα απόδοσης. Αν το αφήσω αυτό πάνω και απλά τραβήξω την τροφοδοσία, δηλ. το λάπτοπ τρέχει από τη μπαταρία, έχω κανονική απόδοση σε παιχνίδια. 

    Έτρεξα το afterburner για να δω τι συμβαίνει όταν βάζω/βγάζω την τροφοδοσία (no comments που δεν είναι screenshot :P). Στο μπλε έπαιζα με την τροφοδοσία, και στο κόκκινο που ανεβαίνει το gpu1 bus usage την έβγαλα και το παιχνίδι έτρεχε κανονικά. Το afterburner έχει σαν 1 την nvidia και σαν 2 την onboard. Τι #$@#$%@! είναι αυτό το πρόβλημα; Κάποια ασυμβατότητα; Στο google δε βρήκα κανέναν να έχει αντίστοιχο θέμα.. Έχω παραγγείλει ένα κανονικό usb hub γιατί δε βλέπω να βγαίνει άκρη με τα c, αλλά και πάλι είμαι περίεργος να μάθω τι φταίει. Any ideas? 

     

    Inked1604171666644_ΑΑΑLI.jpg

  3. 21 hours ago, Dagalidis said:

    Νομίζω πως μια χαρά τα πάει η αναβάθμιση που έκανα με όσο το δυνατόν χαμηλό κόστος.

    ΟC στην CPU σταθερό στα 4Ghz με τον Stock Cooler και φθηνές Hyper-x μνήμες που παίζουν απροβλημάτιστα στα 3200 από τα 2666 που είναι by Default.

    Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα Low Budget σύστημα ? :hehe:

     

     

     

    Κάτι τέτοιο θα ήταν αναβάθμιση σε σχέση με ένα 2500k στα 4.5; Εγκυκλοπαιδικά.. :whistling:

  4. Δε με ενδιαφέρει να αλλάξω χρώμα στο αυτοκίνητο ούτε κάτι σε matte, θέλω μια μεμβράνη όσο πιο κοντά γίνεται στο εργοστασιακό χρώμα. Το μαγαζί είναι αυτό, εκεί είχα βάλει τα φιμέ και απ' όσο έχω δει κάνουν καλή δουλειά. 

     

  5. Έχει κανείς εμπειρία από μεμβράνες για wrap; Αντέχουν στο χρόνο και σε μικροχτυπήματα; Φαίνεται το αυτοκίνητο "νορμάλ"; Έχει ξεφτίσει το καπό και η βαφή του και κάποιων άλλων κομματιών θα πάει στα 200€, αλλά φοβάμαι μήπως δεν πετύχει το χρώμα όπως έγινε την προηγούμενη φορά που το έβαψα (σε άλλον, και η πόρτα βγήκε απλά απαίσια). Επίσης το πίσω φτερό θα παραμείνει γεμάτο γρατζουνιές. Στη Ρουμανία μου έχουν δώσει τιμή γύρω στα 250-300€ το απλό wrap και γύρω στα 500€ για το premium. Το premium δεν αξίζει ΙΜΟ για το Polo.. οπότε το δίλημμα είναι απλό wrap σε όλο το αυτοκίνητο ή βαφή στα κομμάτια που έχουν θέμα με τους όλους προβληματισμούς μου; 

  6. Από χθες δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ, απλά να απαντήσω σε αυτό

     

     

    13 hours ago, sped25 said:

    βάλε windows 10 και θα στο κάνει η microsoft ;)

     

    Όχι φίλε, είχα Win 10 στο μηχάνημα και δεν ξανασχολούμαι. Μετά το τελευταίο update τα 'παιξαν (δεν άνοιγε καν το start, έγιναν πολύ αργά), έκανα format, τα ξαναέβαλα και κατά το setup προγραμμάτων -όχι drivers- κράσαραν σε βαθμό που δε μπόρεσα να ξανακάνω boot. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αλλά έχω γνήσια Win 7 & 10. Έβαλα Win 7 γιατί τα θεωρώ καλύτερα και για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, αλλά τελικά και με αυτά ακόμα δεν έβγαλα άκρη. Τουλάχιστον δεν τα παίζουν χωρίς λόγο :p.

  7. Καλησπέρα παίδες και καλό χειμώνα :P. 

     

    Έχω ένα HP DV6-6115EV. Αυτό έχει έναν i7 2630QM ο οποίος έχει μια Intel 3000 κάτι που να μην είχε, και μια AMD 6 χιλιάδες κάτι. Ανοίγω το thread γιατί 2 μέρες τώρα προσπαθώ να βάλω drivers αλλά απλά δεν έχω καταφέρει κάτι. Έχω χάσει το μέτρημα από τις μπλε οθόνες που έχω φάει. Έχει κανείς ιδέα ποια είναι η σωστή σειρά που πρέπει να του βάλω drivers; Πράγματα που έχω προσπαθήσει:

     

    1) Drivers από site της HP για το μοντέλο μου. Δεν κάνουν καν install γιατί το laptop μου δεν καλύπτει τα minimum requirements

    2) Modded drivers Leshcat. Όλα φάνηκαν OK κατά τα install, αλλά όποτε ήθελα να τρέξω 3D έτρωγα BSoD.

    3) Τελευταίος driver από Intel για την onboard της + catalyst 15.7.1. Κατάφερα να παίξω LoL αλλά από το monitor είδα ότι το έκανε render η Intel παρότι είχα διαλέξει high performance. Στην επόμενη δοκιμή έφαγα BSoD.

    4) Τελευταίος driver από Intel για την onboard της + catalyst 16.2.1 Crimson malakinson. Απ' ό,τι θυμάμαι δε μπόρεσα καν να μπω στα γουιντοουζ.

     

    Πάντα περνάω πρώτα της Intel και μετά AMD. Για uninstall έχω δοκιμάσει με DDU και από control panel αλλά δεν είχε κάποια διαφορά. Ακόμα δεν έχω laptop. Λειτουργικό Win 7 Home Premium 64. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΙΑ??? Μένω και 2ο όροφο πλέον και αν το πετάξω δε θα διαλυθεί όσο θα ήθελα.. 

     

  8. Από Βουδαπέστη είχα πάει Βελιγράδι και από 'κει Τιμισοάρα, κανένα θέμα ασφάλειας, διαμονή και δρόμοι μια χαρά. Το μόνο κακό ήταν το ίδιο το Βελιγράδι. 

    • Like 3
  9. Έβαλα τα φιμέ στο Polo και IMO βγήκε λίγο πιο καγκουρέ απ' ό,τι περίμενα -τα ήθελα ένα κλικ πιο ανοιχτόχρωμα-

     

    13521165_10210041527343644_1248716973_n.jpg

     

    Άρχισε όμως σήμερα να ακούγεται κάπως έτσι και πιστεύω έγινα φουλ καγκουρ :hehe: Τι έγινε, τα παίζει ο καταλύτης; 

     

     

  10. Άσχετο με το AC, αλλά δείτε photo mode στο νέο GT. Από το GT4 στο PS2 ήταν μπροστά..

     

    http://jalopnik.com/gran-turismo-sport-is-about-photography-as-much-as-it-i-1782187285

     

    Τόσο καιρό μετά, στο photo mode του AC ακόμα υπάρχουν νούμερα που δε σημαίνουν τίποτα (τι σημαίνει DoF 329329??) και η εστίαση γίνεται στην τύχη.

    • Like 2
  11. 35 minutes ago, Aris Teidis said:

    Διαβάζω όλα αυτά που γράφετε και συνειδητοποιώ γιατί είναι αδύνατο - ποτέ να φτάσω τους χρόνους σας! Είναι σαν να μιλάτε εσείς για το δάσος ενώ εγώ βλέπω μόνο ένα μικρό δεντράκι...:huh::hehe:

    Όταν είσαι στο όριο, αυτές οι λεπτομέρειες είναι που θα σου δώσουν τα τελευταία δέκατα.. Κι' εγώ χθες ένιωθα καλούς τους γύρους μου (είχα κλείσει όλα τα apps και δεν ήξερα χρόνους :p), αλλά και ο Άκης μου έφευγε και ο γομαρ με έφτανε. Έχω αρχίσει τώρα να παίζω με συμπλέκτη και στο φρενάρισμα όταν κάνω μύτη-τακούνι δε μπορώ να ελέγξω την πίεση του φρένου και να δώσω ταυτόχρονα γκάζι, το έχω περίπου σαν on-off. Δεν ξέρω αν κάνω κάτι άλλο λάθος, αλλά και από αυτό μόνο, αν χάνω λίγο σε κάθε στροφή Χ τόσες στροφές Χ 20 γύρους, προκύπτει μια διαφορά ~10 sec από τον Άκη ενώ το αυτοκίνητο ήταν ικανό για κάτι καλύτερο. 

    • Like 2
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.