Jump to content

GFFermari

Premium Members
  • Posts

    5.921
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    26

Everything posted by GFFermari

  1. GFFermari

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

    Θαντερστορμς και σνοου και αης και μορ (!!!) δεν εχουμε εδώ Απρίλιο μήνα. Να ξέρετε. Καλημερα.
  2. GFFermari

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

  3. GFFermari

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

  4. GFFermari

    AMD ZEN 3 7nm

    Δε ξερω. Αυτη η διαφορα στο Hogwarts με στοιχειωνει.
  5. GFFermari

    AMD ZEN 3 7nm

  6. GFFermari

    Αυτοκίνηση

    Κ μενα με χτυπησε το midlife crisis στα nearly 40s και μ αρεσουν αυτα. btw που πανε με το Lexus. Θα τουμπαρει ρε.
  7. Πολλα πραγματα ειναι χαλια στην Ελλαδα. Αλλα ο κατασκευαστικος τομεας ειναι μακραν οτι χειροτερο εχει να επιδειξει αυτη η χωρα.
  8. GFFermari

    Star Wars Outlaws

  9. GFFermari

    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ 4Κ MONITOR

    Απ ότι φαίνεται θα είναι ο μόνος που θα πάρει oled με ματ επίστρωση. Το glossy coating απλά δε δουλεύει σε μενα είτε στο σπίτι για gaming movies etc ούτε στη δουλειά με την οθόνη του λαπτοπ που αντανακλά τα πάντα. Αν ισχύουν όσα λέγονται για την LG, να περιμένω να πέσει η τιμή της εφόσον δε θα τη παίρνει κανείς.
  10. GFFermari

    Cyberpunk 2077: An Open World Sci-Fi Epic

    Τι παρασταση εδωσε ρε....
  11. GFFermari

    iPhone Wallet payment card πρόβλημα

    Το προβλημα παραμενει. Ακομα και μετα το τελευταιο iOS update πριν λιγες μερες. Το προβλημα εχει σχεση με το NFC κατα βαση. Το iPhone της δουλειας διαβαζει πχ το διαβατηριο ενω το δικο μου δεν ανταποκρινεται.
  12. GFFermari

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

  13. GFFermari

    BATTLEFIELD V

    Battlefield 5 will get support for EA Anticheat on April 3rd WWW.DSOGAMING.COM Electronic Arts and DICE have announced that Battlefield 5 will get support for EA Anticheat on April 3rd.
  14. GFFermari

    Ανέκδοτα & Αστεία

    ....γι αυτο πρεπει να τους απαγορευτει τους γιαπωνοκινεζους να σχεδιαζουν αυτοκινητα, μηχανες κλπ. ...και για να μεινουμε στο θεμα. Α. Σκέρτσος: Η Ελλάδα ξεφεύγει από το φάσμα των οικονομιών χαμηλών μισθών - Προσεγγίζει τα ευρωπαϊκά δεδομένα WWW.LIBERAL.GR Α. Σκέρτσος: Η Ελλάδα ξεφεύγει από το φάσμα των οικονομιών χαμηλών μισθών - Προσεγγίζει τα ευρωπαϊκά δεδομένα | Liberal.gr
  15. GFFermari

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

  16. GFFermari

    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ 4Κ MONITOR

    Εχω μπαλκονοπορτα πισω και παραθυρο δεξια, αν και δεν ειναι στη κατευθυνση που κοιταει η οθονη ακριβως. Ομως λογω της φωτεινοτητας του χωρου, προβλεπω αιματοκυλησμα απο αντανακλασεις. Στο peak της φωτεινοτητας, οκ πραγμα σπανιο στην Αγγλια, ακομα και στην τωρινη οθονη εχω θεμα με το φως που αντανακλαται. Αυτο που βλεπω στη φωτο πανω πχ, δε μου αρεσει στην Asus. Ενω η LG ειναι σωστη για μενα. Διπλα διπλα η Asus θα εχει καλυτερη εικονα. Ενα αλλο θεμα με την LG ειναι η τιμη της. Η Dell δεν εχει αντιπαλο στα λεφτα που πωλειται εδω. Μιλαμε για σχεδον 400 λιρες πλεον.
  17. GFFermari

    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ 4Κ MONITOR

    Γιατί ρε με χαλάτε έτσι. Δε το μπορώ το γκλοσι. Το έχω στο λαπτοπ της δουλειάς και θέλω να το ανατινάξω. Τοσο πολύ κόβει τη φωτεινότητα το ματ; Το προηγούμενο λαπτοπ ήταν μέτριο σε ένταση. Το καινούριο είναι δυνατό. Στο 50% είναι άνετο, στο 60% σούπερ.
  18. GFFermari

    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ 4Κ MONITOR

    Matte coating. Εδώ είμαστε.
  19. GFFermari

    Cyberpunk 2077: An Open World Sci-Fi Epic

  20. GFFermari

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    οκ, εχω θεμα. Δε καταλαβα οτι ειναι ελληνικα. Μου φανηκαν, οπως κ ενας συναδελφος τα λεει, funny shaped letters και δεν εδωσα σημασια. Anyway. Δε μπορω να διαβαζω ελληνικους υποτιτλους. Μπερδευομαι γιατι το μυαλο ρενταρει τα αγγλικα που ακουω και μολις διαβαζω τα ελληνικα ταυτοχρονα παθαινω cyberware malfunction.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.