Jump to content

Melkon

Premium Members
  • Posts

    1.827
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Posts posted by Melkon

  1. 1.0.2.0 και με τους 8.12 hotfix το game παει σφαιρα σε συκριση με οταν βγηκε το κακο ομως ειναι οτι εχω χασει τα saves μου και εχω αρχισει απο την αρχη :tomato::angry:

  2. picture.php?albumid=27&pictureid=699


    • Όπως όλοι καταλάβατε το παρόν thread άφορα τα Windows 7.Για όσους δεν γνωρίζουν, τα W7 είναι το επερχόμενο λειτουργικό της Microsoft που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2010.Μέχρι τώρα έχουμε πάρει πάρα πολύ καλά δείγματα μεσώ των διαφόρων beta εκδόσεων που διέρρευσαν μετά από τη πρώτη παρουσίαση των W7 αλλά και από την official beta 1 που είναι διαθέσιμη στο ιστοσελίδα της Microsoft και που θα μάθετε πιο κάτω πως μπορείτε να την δοκιμάσετε.Έτσι λοιπόν έχουμε διαπιστώσει ότι τα W7 μπορεί και να είναι η λύση μας στα κατά την κοινή γνώμη αποτυχημένα windows vista.Τα W7 προσφέρουν επιδόσεις εφάμιλλες των windows xp,νέα εμφάνιση όπως και πολλά άλλα features τα οποία έχουν να κάνουν με tablet pcs και άλλα πολλά.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το newspiece του Alexis2044
    εδώ.
    Για να αποκτήσετε μια beta εκδοσή των Windows 7 μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα της Microsoft και να ακολουθήσετε τις οδηγίες εδώ.Για drivers για κάρτες γραφικών μπορείτε να πάτε εδώ αν έχετε Nvidia και εδώ αν έχετε Ati.Αν πάλι έχετε πρόβλημα και δεν μπορείτε να βρειτε drivers για μια συσκευή θα σας συνιστούσα να ενεργοποιήσετε το windows update των W7 και τις περισσότερες φορές θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.Αν θέλετε drivers για κάρτα ήχου creative sound blaster της X-Fi series μπορείτε να πάτε εδώ. Για το τέλος αν θέλετε κάποια hints & tips μπορείτε να πάτε εδώ.

    • Τα Windows 7 έφτασαν πλέον στην έκδοση RC και είναι διαθέσιμα προς κατέβασμα από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft. H RC έκδοση θα είναι διαθέσιμη μέχρι τουλάχιστον και τον Ιούλιο του 2009 ενώ όσοι την κατεβάσουν θα έχουν την δυνατότητα να την χρησιμοποιήσουν μέχρι και την 1η Ιουνίου του 2010 οπότε και θα λήξει.
      Θα πρέπει να εδώ να σημειώσουμε πως από την 1η Μαρτίου του 2010 και έπειτα οι υπολογιστες οι οποίοι χρησιμοποιούν την έκδοση RC θα αρχίσουν να κλείνουν κάθε δύο ώρες λειτουργώντας σαν υπενθύμιση προς τους χρήστες αφού το λειτουργικό έπειτα από 1 ακριβώς μήνα θα πάψει να λειτουργεί.

    Tα Windows 7 Release Candidate είναι διαθέσιμα σε 5 γλώσσες και 2 εκδόσεις (32 ή 64 bit) και οι απαιτήσεις για την εγκατάσταση του είναι οι παρακάτω:

    -1 GHz or faster 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor

    -1 GB RAM (32-bit) / 2 GB RAM (64-bit)

    -16 GB available disk space (32-bit) / 20 GB (64-bit)

    -DirectX 9 graphics processor with WDDM 1.0 or higher driver

    Κατεβάστε τα Windows 7 RC από εδώ

    Release Documentation

    Συχνές Ερωτήσεις

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.