Jump to content

ProPitsiriko$

Premium Members
  • Posts

    2.220
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by ProPitsiriko$

  1. ProPitsiriko$

    Supercars & Dreamcars Thread

    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=6Sivt84RuTk]Preparing the 1360hp One:1 for its Debut - /INSIDE KOENIGSEGG - YouTube[/ame]
  2. ProPitsiriko$

    Supercars & Dreamcars Thread

    Ρε σεις.. και ροζ με κοκκινες βουλες να το ειχα.. δεν θα με ενοιαζε!!:tongue:
  3. Θα ηθελα να δω την φατσα του τυπου με την 911 οταν τον περναγε το Lada. Αξια ανεκτιμητη! Υ.Γ: Στο Power Αυγουστου το ειχε αυτο, 385 αλογα με 2871R
  4. Το δυσαρεστο ειναι οτι αν στην εχουν βαλει στο ματι δεν σε σωζει τιποτα.. εμεις κατσαμε για σουβλακια στην Καλλιθεα 1 ωρα το βραδυ και η μηχανη φιλου ( Ducati 848 ) ηταν παρκαρισμενη διπλα στο αμαξι μου στα 50 μετρα. Ε μετα απο 15 λεπτα που φαγαμε, η μηχανη δεν υπηρχε καθολου. Και μιλαω για την Ελ.Βενιζελου στην Καλλιθεα που ειναι κεντρικος δρομος, οχι κανενα σοκακι.
  5. Γιατι ετσι ?? Δυστυχως δεν τα εχω ολα ντουκου... εχω τα 2κ και τα υπολοιπα σιγα σιγα γιαυτο και παω σε μαντρά! αυτο εδω μου αρεσε και θα παω να δω. Mazda MX-5 LOOK FACE LIFT A/C ΔΕΡΜΑ '01 - € 3.200 EUR - Car.gr
  6. Καλα μη νομιζεις οτι εχει πολλα φραγκα..!! απλα στα χρηματα που διαθετω δεν μπορω να βρω κατι που να μου αρεσει περισσοτερο!! Ασε που μετα θα μαζευω χρημα για σαλιγκαρια!! Κατσε να το παρω πρωτα και θα κανουμε τις βολτες μας! :fun:
  7. Παιδες καλησπερα.. αυριο θα παω να δω για μτχ mx5. θελω να μου πειτε τι να κοιταξω ακριβως. ( οσο μπορω βεβαια στον μαντρα) Μιας και θα ειναι το πρωτο αμαξι που αγοραζω και λιγο πολυ θελω να εχω το κεφαλι μου ησυχο! Εννοειται θα το παω σε φανοποιο κτλπ κτλπ αλλα σαν πρωτη εικονα θελω να μαθω τι να κοιταξω! Ευχαριστω!
  8. Βαμμενες στα χρωματα της σημαιας της Ιταλιας!!
  9. Σημερα εβαλα Πηγη Pioneer (mvh-350bt) στο Κουπεδακι γιατι ειχε μια κινεζια που ουτε σταθμο δεν μπορουσα να αποθηκευσω! Το μονο μου θεματακι ειναι το πως θα περασω το mic στο ταμπλο,θα πρεπει να λυσω ολο το πανελ και δεν εχω ιδεα πως κρατιεται! Fotos λατερ!
  10. ProPitsiriko$

    The Superlux HD-668B Owner's Club

    Ψαξτο λιγο καλα, παρε μια καλη καρτα ηχου γιατι θα την κρατησεις για χρονια, Εγω αμα δεν ειχα καλη ενισχυση θα επερνα κανενα Topping Dac που αποτι διαβαζω ειναι πολυ καλοι. Creative usb και γενικοτερα creative για μουσικη δεν θα επερνα για κανενα λογο. Θες να βαλεις και ηχεια πανω ? Κοιτα λιγο αυτον που εχει και remote.
  11. ProPitsiriko$

    Ομαδική αγορά Superlux HD668B

    Παιδες ποτε λετε για την επομενη ομαδικη ?? σκευτομαι να παρω ενα 2ο για καβατζα. :magic:
  12. Επειδη εδωσα την Παρασκευη και το ρωτησα η ταριφα παει 200.(αμαξι) αλλα εγω περασα κανονικα χωρις ''λαδι'' Οποτε εαν νιωθεις σιγουρος για τον εαυτο σου, γιατι να λαδωσεις ?
  13. ProPitsiriko$

    Δείξτε το κουτί σας...

    Μιλησε καποιος για Cable Management ? Ετσι για την συμπαρασταση στο φιλαρακι τον Pastelidi.. Αλλαααα.. το pc ειναι sleeper!
  14. Σχιστο ? Πυροβολεια ? Την εβλεπα αυτη τη θεα επι 8 μηνες καθε μερα. Ωραια ειναι οντως!
  15. Καλησπερα παιδες, Εδω και καιρο αντιμετωπιζω ενα θεματακι με τα Z. Το θεμα ειναι ως Εξης: Ακουω μουσικουλα και μολις ανεβαζω λιγο την ενταση τα surround ηχεια παραμορφωνουν τον ηχο στα ''ψηλα'', σαν να τσιριζουν. Α)Τα καλωδια δεν φταινε γιατι δοκιμασα και με ''ανωτερης'' ποιοτητας. Β)Εκανα αλλαγες στην καρτα ηχου ( Xonar DX ) χωρις λυση. Γ)Συνδεσα τα ηχεια με το κινητο και εχω παλι το ιδιο αποτελεσμα. Δ) Αλλαξα τα ''surround'' με τα μπροστινα και παλι τα ιδια. Αρα δεν εχουν θεμα τα ηχεια αλλα κατα πασα πιθανοτητα το ''καναλι'' ? ΣΤ)Μην μου πειτε για την ποιοτητα του ηχου γιατι εχω δοκιμασει διαφορετικα ειδη μουσικης, 320kbps mp3 / flac. Τωρα η επομενη μου λυση ειναι να τα μονταρω και να αλλαξω πυκνωτες. (μονο που θα αργησει λιγο αυτο) Γινεται σε καποιον αλλο αυτο ? Εχουμε καμια λυση ? Λετε να φταιει οτι στις μεγαλες εντασεις δεν στελνει πολυ ρευμα ο ενισχυτης με αποτελεσμα να ''υπολειτουργουν'' ?(ειναι μια 8αρα μετρα καλωδιο)
  16. 75million viewers!! :worship: btw το 720+ και το 720 σπαει λιγακι..
  17. Sound porn.. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=LaC19p4Avp4&feature=share]26b 4Rotor Turbo GS300 - YouTube[/ame]
  18. ProPitsiriko$

    Εσείς πως υπηρετήσατε τη μαμά πατρίδα?

    2012 Β ΕΣΣΟ ΚΕΕΜ ( Σπαρτη ) Πυροβολικο 180 Μοιρα Κατευθυνομενων Βληματων HAWK Στο Όρος Αιγαλεω ( Αθηνα )
  19. Τρομακτικος ηχος.. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=DryUoemzYCo]295 km/h en Mercedes C 63 AMG Coup[/ame]
  20. ProPitsiriko$

    Στρατός: Ποιός παρουσιάζεται;; (ArmyLab)

    243 και σημερα στην Α Πυροβολαρχια 180 ΜΚΒ hawk στο Αιγαλεω. Παντος παιδες.. αμα ειναι να βαλετε τα κονε για να ερθετε Αθηνα. πειτε τους ΜΑΚΡΙΑ απο hawk. δεν ειναι και ζωαρα.Σε βαζουν και τραβας κληρο για το που θα πας. ( Κιμη,Βαρναβα,Αιγαλεω,Ριτσωνα )
  21. ProPitsiriko$

    Στρατός: Ποιός παρουσιάζεται;; (ArmyLab)

    Πολυ βαρεμαρα παντος στο ΚΕΕΜ Σπαρτης. πραγματικα απο τις 3 και μετα δεν εχεις τι να κανεις.!
  22. ProPitsiriko$

    Official Battlefield 3 Thread

    Δες στο 4.06 ποιος του κανει roadkill!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.