Jump to content

sofos1990

Premium Members
  • Posts

    1.893
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by sofos1990

  1. On 3/4/2017 at 11:56 ΜΜ, το μέλος Lakisss έγραψε:

    Ωραίο. Φοράς μηχανικό δίσκο; Ρωτάω για κραδασμούς γιατί το έχεις επάνω στο woofer.

     

    Όχι, έναν M.2 έχω και ένα SSD απλό που μάλλον θα τον βγάλω.

  2. Εεε εσύ θες το τέλειο. Δώσε μου 1000 cpus να στα δοκιμάσω στα ίδια ακριβώς settngs και σε ίδια μητρική. Απλά εδώ χοντρικά βλέπουμε τι γίνεται. Ενα cpu που δεν ανάβει στα 5G καν έχει διαφορά από έναν που ανάβει. Τώρα αν ένας ανάβει με 1.3 και ο άλλος με 1.4 τότε και τα 2 καλά είναι. Στο τελευταίο παράδειγμα είναι θέμα τύχης τουλάχιστον για το τι θα γίνει στο άζωτο.

  3. Δεν ξέρω τι εννοείς hardcase. Αυτήν εδώ

    http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=36023

    πήρα εγώ και είναι μια χαρά.

    Τα πλαϊνά της είναι πλαστικό εύκαμπτο όχι σε φάση να το αγγίζεις και να λυγίζει, πιο σκληρό. Η πλάτη είναι σκληρό πλαστικό.

    Την πηρα γιατί μου άρεσε το χρώμα αλλά με έχει ικανοποιήσει πάρα πολύ. Δεν παχαίνει πολύ το κινητό και είναι συμπαθητική στην αφή.

  4. zpaf, κάθε μητρική δίνει διαφορετικό ρεύμα και έχει και διαφορετικό overvoltage. Το cpuz αν από εκεί βλέπεις το ρεύμα είναι απλά για μια πρώτη ιδέα. Ο καλύτερος τρόπος είναι το πολύμετρο.

    Ζ77-Ζ87 Απο το καλο στο καλυτερο.Μπραβο αυτα ειναι.Να μην μπορεις να παιξεις λιγο με το Hardware σου. Βαλτα ολα manual να ξενοιασεις. :tongue: :fight:

    Τάκη, εκεί πάει το πράγμα... Μην το γελάς.

    Έβαλαν τα vrms στα cpus και ετοιμάζονται για bga sockets. Σε λίγα χρόνια θα πάμε στις έτοιμες λύσεις για mainstream. To LGA θα παραμείνει αλλά για τα extreme (cpus 800+ euros και mobos 400 euros).

  5. Κοιτα 1.2 στα 5 με αερα δεν εχω δει κανεναν εγω.

    Το φιλαρακι ειναι με 0.940 vid στο bios για να καταλαβεις.

    Παίζουν τέτοια cpus πάντως. Έχουν βρεθεί 1-2 και με λιγότερο από 1.2V. Βέβαια, μιλάω για superpi 32M και όχι για prime95.

    To 4.8 με 1.2V είναι καλό αλλά μόνο αν κάνει και 5g με 1.25V. Είναι δύσκολο ακόμα και αυτό το cpu να κάνει 5g με 1.25V.

  6. Ήξερα τα 50GB για το Galaxy Note II, ισχύει για όλα τα samsung κάτι άλλο;

    Ναι δίνει 50gb και σε S3 και σε S4. Παραπάνω έγραψα 5 που είναι λάθος. Το 0 δεν πατήθηκε πότε μάλλον :p

  7. εχεις κανει χωρις να σου χαθουν δεδομενα? :/

    εγω περασα την καινουρια ρομ και μετα εκανα επαναφορα οπως πρεπει να γινει δηλαδη!;)

    οι εικονες δεν σωζονται οσες χαθηκαν αποτι καταλαβα.. εβαλα miui τωρα οποτε ολα πανε στο cloud της ξιαομι αυτομα και δεν την ξαναπαταω..! :)

    Βρε Πάνο αν είχες βάλει στο Dropbox να κάνει upload τις pics σε wifi θα ήσουν κομπλέ. Τι δίνει τα 5gb επιπλέον με κάθε Samsung;

  8. Τον μαμά χρησιμοποιώ και δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Γρήγορος είναι και λίγα MB ξοδεύει. Δεν νομίζω αν δεν θες κάτι ειδικευμένο που δεν μπορεί να το κάνει να υπάρχει ανάγκη να βάλεις άλλον.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.