Jump to content

l_satsok

Premium Members
  • Posts

    353
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by l_satsok

  1. l_satsok

    Ρωγμές σε plexi waterblock

    Δεν θα το χρησιμοποιούσα. Στην πάνω βίδα της πρώτης φωτογραφίας, οι ρωγμές είναι οριακά μέχρι το oring. Αλλά όταν ξεκινήσει οποιαδήποτε ρωγμή στο πλεξιγκλας έχει την τάση να μεγαλώνει με το χρόνο, εαν δεν έχει διαρροή τώρα θα έχει σίγουρα σε κάνα δύο μήνες. Ο Άλλος αφού το έσκασε στο βίδωμα το ξεφορτώθηκε και λέει μπαρούφες ότι το ανακάλυψε μόλις έβγαλε την κάρτα, την πάτησες.
  2. l_satsok

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    το cosmos-s ολόκληρο αλουμίνιο είναι. οπότε αξίζει να το ανοδιώσω, να πάρω και 5-6 ρακορ της προκοπής και καινούργιο σωλήνα και να το συμμαζέψω...γιατί βλέπω εκείνο το SAMAEL παραπάνω και μου αναστάτωσε το μυαλό, μου έβαλε κακές σκέψεις που κοστίζουν! βέβαια το κουτί έχει και μία τρύπα πίσω από τη μητρική για να αλλάζω έυκολα backplates, που όμως φτιάχνεται και γίνεται πλεονέκτημα, εκει χρειάζεται μεταλλικό πλαίσιο γύρω γύρω να καλύψει μερικές ανωμαλίες, οπότε θέλουμε υδροκοπές και δε συμμαζεύεται. για ένα μεταλλικό πλαίσιο που έκοψα πρόπερσυ για να βιδωθεί πάνω του το πάνω ψυγείο μου πήρανε 100€ !!! και είχα κάνει εγώ το σχέδιο και του το πήγα έτοιμο,!! φαντάζομαι τώρα τα υπόλοιπα. είναι όπως έχει πει κάπου αλλού ο κοπρίτης, πρέπει να έχεις ξάδερφο τορναδόρο, θείο αλουμινά, μπατζανάκη μηχανουργό κλπ κλπ..
  3. l_satsok

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    και το δικό μου αν και σε cosmos-s χρέπι το λες, θες λόγω χρώματος μέσα στο κουτί, η λόγω του ότι δεν έχουμε πρόσβαση εδώ σε περίεργα ρακορ, καλούς σωλήνες κλπ, ότι διαθέτει ο ..υδραυλικός που λέμε.. όσο για το βάψιμο προφανώς εννοείτε ανοδείωση η κάτι τέτοιο, πως γίνεται αυτό ρε παιδιά;
  4. l_satsok

    Τι ψύξη έχετε στο κύριο PC σας;

    βλέπω το έχετε γυρίσει οι περισσότεροι στον αέρα. εδώ εξακολουθεί να τρέχει το νεράκι και θα τρέχει μέχρι τελικής πτώσεως της αντλίας,γιατί μετά δύσκολο να την αντικαταστήσω,μετά θα πάω και εγώ σε αέρα σε νέο pc.
  5. l_satsok

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    ειχα και γω καποτε τρελλα με τα υδροψυκτα. ευτυχως μεγαλωνοντας καταλαβα οτι τα pc αποτελουνται απο ηλεκτρονικα μερη και οτι τα υδραυλικα ταιριαζουν περισσοτερο στις τουαλεττες.
  6. l_satsok

    Τι ψύξη έχετε στο κύριο PC σας;

    εγω ειμαι με νερο εναμισυ χρονο. δεν βλεπω ουτε μαυρισματα ουτε μπιχλα ουτε τιποτα,συμπληρωνω 10μηνο με το ιδιο νερο. μολις χτες ομως επεσε στα χερια μου για λιγο βεβαια μια NOCTUA NH-U9B και ειπα ετσι να θυμηθω τα παλια και της εκανα μια δοκιμη. α πα πα xτυπαει 90 βαθμους με το που ξεκιναω να στρεσσαρω το cpu,δε μου κανει εκει που τοχω υπερχρονισμενο. πισω στο νερο και στους 55 max σε οποιεσδηποτε συνθηκες.
  7. l_satsok

    Τι ψύξη έχετε στο κύριο PC σας;

    εισαι σιγουρος; δεν μπορει θα εχεις και κατι δισκους μεσα. πιο πολυ θορυβο βγαζουν οι δισκοι απο εναν αθορυβο ανεμιστηρα. οταν θα πιασει φωτια αλλα θα λες...
  8. l_satsok

    Official Windows 7 Thread

    σε τετοιο μηχανημα ειδικα ειναι τελειως αφυσικο να ειναι αργα. ουτε παιζει ρολο το partition των 100mb που λες. κατι αλλο σιγουρα πρεπει να φταιει. τι να πουν τα δικα μου,τα εχω αλλαξει 4 δισκους!! με image απο acronis τα εχω παρει και φερει σε ολους μου σχεδον τους δισκους,δεν καταλαβαινουν τιποτα,πετανε απλα.
  9. l_satsok

    Official Windows 7 Thread

    εξαρταται απο το ποσα και ποια αλλα προγραμματα εχεις εγκατεστημενα,αρα πολλα μπορει να φταινε. μηπως εχεις το kaspersky για τα 7 ;; αυτο κανει τετοιο προβλημα αν εχεις ενεργοποιημενο το proactive defence προσεξε,μιλαω για την ειδικη εκδοση για τα 7 και οχι για το κανονικο εμπορικο antivirus.
  10. l_satsok

    Official Windows 7 Thread

    εγω δεν εχω προσθεσει το quick launch αλλα εναν αλλο φακελλο οπου μεσα εχω διαφορες συντομευσεις σαν toolbar, την οποια toolbar χανει συνεχεια. ειναι το ιδιο προβλημα , χανει τα toolbars γιατι και το quick launch toobar ειναι. και να ηταν μονο αυτο..εδω χανει και τους δισκους μετα απο sleep mode καμμια φορα.
  11. l_satsok

    Official Windows 7 Thread

    μιλατε για τα windows 7 ? απαραδεκτο,δε βγηκαν ακομη στα ραφια εισαστε ολοι παρανομοι,στη φυλακη και ειπα να μην ξαναμιλησω αλλα δε με αφηνει ο διαολος.
  12. l_satsok

    Official Windows 7 Thread

    αυτα που λεει το wikipedia θεωρω οτι ειναι η σωστη ερμηνεια του ορου. τωρα ο καθενας το ερμηνευει οπως θελει. οταν λεει is being released to manufacturers, for pre-installation on ready machines, σημαινει οτι εγκαθισταται σε μηχανακια που θα πουληθουν,και δεν πωλουνται μηχανηματα με λειτουργικο που ακομη δοκιμαζεται,για τι αλλο δηλαδη; η οταν λεει or for the manufacturer to adjust the software for their manufactured hardware and settings. εννοει για να προσαρμοσουν οι προγραμματιστες τα προγραμματα τους και ειδικα τους οδηγους των συσκευων στο λειτουργικο. δεν λεει για καμια αλλαγη του ιδιου του λειτουργικου. επισης ξερω οτι τα 7 που εχω τωρα δεν θα χρειαστει να τα εγκαταστησω παλι οταν βγουν επισημα στο εμποριο,οτι αλλαγη υπαρξει στο μελλον θα μπει με μορφη updates. το ιδιο ειχε γινει και με τα vista RTM και με τα XP ακομη ακομη θυμαμαι και τα windows 2000 RTM,παντα ετσι γινοταν. αλλα ειπαμε,ο καθενας μπορει να τα ερμηνευσει οπως θελει
  13. l_satsok

    Official Windows 7 Thread

    η κουβεντουλα σε απασχολει; το θεμα ειναι τι ειναι το RTM,ειναι αυτο που θα βγει τον οκτωβρη η οχι; εγω λεω οτι ειναι ,αλλοι λενε οχι ας πουν και αλλοι τη γνωμη τους.
  14. l_satsok

    Official Windows 7 Thread

    αφου ειμαι λαθος τοτε μη παιρνεις υποψιν σου τι γραφω βαλε με στο ignore list σου. αυτη η παραθεση που εβαλες εκει δε μου λεει τιποτα,η καθε ιστοσελιδα μπορει να γραφει οτι θελει,και συνηθως οτι γραφουν τα βγαζουν απο το μυαλο τους.
  15. l_satsok

    Official Windows 7 Thread

    λαθος,η RTM ειναι η τελικη εκδοση ειναι αυτη που θα κυκλοφορησει επισημα σε cd-dvd τον οκτωβρη. δεν εχει να βοηθησει κανεις για περαιτερω βελτιωση. αλλο τωρα αν υπαρξουν ορισμενα updates,αυτα θα γινονται μεσω του windows update και δεν θα υπαρχουν στα dvd που φτιαχνονται ηδη απο τα εργοστασια,release to manufacturing=RTM ,αυτη την εννοια εχει η RTM μη λεει ο καθενας οτι του κατεβει και παραπληροφορει. το οτι vista και win7 ειναι το ιδιο λειτουργικο δεν υπαρχει καμμια αμφιβολια,τα 7 ειναι βελτιωμενα vista, βγηκαν γρηγορα για να βγαλουν τη ζημια απο την αποτυχια και το κακο ονομα των vista,κακως κατα τη γνωμη μου αφου τα vista sp1 ειναι πολυ καλο λειτουργικο οπως αλλωστε και τα 7
  16. l_satsok

    Official Windows 7 Thread

    το προβλημα σου μαλλον οφειλεται στα settings των διαφορων codec που πιθανον να εχεις. οταν παιζει το mpc κανε δεξι κλικ στην εικονα και δες στα filters με ποιο video decoder αναπαραγεται το video. μετα αναλογα βρισκεις τις ρυθμισεις του και εκει μεσα κατι θα βρεις σχετικο με τους υποτιτλους. εγω τα παιζω ολα(σχεδον) με το ffdshow που εχει και ρυθμισεις για υποτιτλους. μην μπλεκεις πολλους codecs!!
  17. l_satsok

    Official Windows 7 Thread

    εχεις ΠΜ
  18. l_satsok

    Official Windows 7 Thread

    οχι,ενα ευρισκε αλλα κατι αλλα περιεργα σχετικα με το boot manager ανεφερε στην πορεια και επειδη ξερω οτι τα windows αλλου βαζουν το λειτουργικο αλλου το boot δεν ημουνα σιγουρος για το τι θα προεκυπτε και δεν προχωρησα.
  19. l_satsok

    Official Windows 7 Thread

    ειχα κανει τετοιο με σκοπο να το χρησιμοποιησω για να αλλαξω το partition του λειτουργικου. επειδη ομως εχω 5 δισκους και μου εβγαζε κατι περιεργα την ωρα που πηγα να το βαλω,δεν ημουν 100% σιγουρος για το τι παει να κανει στο pc και για να μη γινει καμμια στραβη δεν το χρησιμοποιησα τελικα. με το acronis αισθανομαι..πιο σιγουρος
  20. l_satsok

    Official Windows 7 Thread

    ειναι αυτο που σου εγραψα τα εχεις ενεργοποιησει με loader που ομως οπως θα δεις αργοτερα δεν θα κρατησει. ετσι τα ειχα και γω,στις ιδιοτητες του συστηματος μου ελεγε activated και με το slmgr -dlv μου ελεγε οτι εμεναν 16 μερες μεχρι την ενεργοποιηση. μεχρι που το περιποιηθηκα αναλογως με bios mod. και κατι αλλο,μερικα loaders κανουν το slmgr -dlv να μη δουλευει και να βγαζει error.
  21. l_satsok

    Official Windows 7 Thread

    Τοτε θα εχει χρησιμοποιησει καποιο loader ο φιλος.
  22. l_satsok

    Official Windows 7 Thread

    χμμμ αυτο δουλευει μονο με ενεργοποιημενα ΟΕΜ στο run γραψε winver θα βγει καποιο winver.exe πατα επανω του
  23. l_satsok

    Official Windows 7 Thread

    START-all programs-accesories-cmd (run as administrator) slmgr -dlv και enter η δεξι κλικ στο my computer και properties με τον Α τροπο βλεπεις περισσοτερα
  24. l_satsok

    Official Windows 7 Thread

    acronis true image home 2009 ναι δουλευει αλλα οχι μεσα απο το λειτουργικο.,δεν ξεκιναει να γραφει ... θα παρεις image ξεκινωντας με το acronis boot cd και το restore γινεται παλι με τον ιδιο τροπο. απο DOS.
  25. l_satsok

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    ναι,εγω πριν 10 μηνες. και το πεταξα στα σκουπιδια,ουτε για την αποθηκη δεν κανει,πιανει τσαμπα χωρο.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.