Jump to content

lunatic89

Premium Members
  • Posts

    1.418
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by lunatic89

  1. Καλημέρα :hi: Έχω μια απορία σχετικά με τους αποκωδικοποιητές που σε λίγο καιρό θα είμαστε όλοι αναγκασμένοι να αγοράσουμε αν θέλουμε να βλέπουμε τηλεόραση. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάθε τηλεόραση χρειάζεται τον δικό της αποκωδικοποιητή. Γιατί να μην υπάρχει ένας αποκωδικοποιητής με 4 εξόδους για 4 τηλεοράσεις? Το θέμα είναι καθαρά για να πουλήσουν αποκωδικοποιητές ή έχει πραγματικούς τεχνολογικούς περιορισμούς?
  2. lunatic89

    Project ''Bista''. Part -15 ( Vga ram cooler)

    Καλά τα λόγια περιττά σχετικά με το πρότζεκτ... Να σου πω ομως κάτι επειδή σε βλέπω κ παιδεύεσαι με τη μέγκενη κάθε φορά. Μπορείς να αγοράσεις μαλακες σιαγώνες που μπαίνουν σαν έξτρα πάνω στη μέγκενη για να μην γρατζουνάς αυτό που πιάνεις
  3. lunatic89

    Project ''Plexi'' - Part -37. LevelOne router mod. Part -4

    Φιλε μου τα ειπαμε κ στην εκθεση.Στο είχα πει κ εδώ σε αυτό το τοπικ παλιότερα. Η δουλειά σου ήταν σε εντελώς άλλο επίπεδο από οτιδήποτε εκεί πέρα κ από οτιδήποτε έχω δει ποτέ μου... Μπορεί να μην έχει το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα ενός κουτιού από τον Κοπρίτη αλλά το δικό σου προτζεκτ δεν ξεχωρίζει γι αυτο... Ξεχωρίζει για το ότι είναι όλο χειροποίητο από τα πλεξι μέχρι τα καλώδια... Μην περιμένεις να εκτιμήσει ο κάθε καημένος που πηγε στο ADW την δουλειά σου... Οι πιο πολλοί που πήγαν το μόνο που ήξεραν ήταν να ανοίγουν το πισι για fb.... Να είσαι περήφανος για το πρότζεκτ σου γιατί δεν το έχει κανείς κ να ξέρεις ότι για όσους ξέρουν λίγα πράγματα από μόντες εσύ είσαι ο νικητής... :fun:
  4. lunatic89

    Project ''Plexi'' - Part -37. LevelOne router mod. Part -4

    Το είδα κ γω απο κοντα σημερα.... Νταξει καλες οι φωτογραφίες αλλά πρέπει να το δείτε και live όσοι δεν το έχετε δει... Το project ειναι καταπληκτικό!!!
  5. lunatic89

    Project ''Plexi'' - Part -37. LevelOne router mod. Part -4

    Δεν τίθεται θέμα επιλογής. Όποιος θέλει παει αρκεί να προλάβει να φηλώσει συμμετοχή μέχρι να συμπληρωθούν οι θέσεις.... Laki πράγματι είναι απίστευτα όμορφη δουλειά!!! ΥΓ: Μια πρόταση. Θα έβαζα μονο το πάνω παράθυρο διάφανο πλέξι κ όλα τα άλλα μάυρα...
  6. lunatic89

    Project ''Plexi'' - Part -37. LevelOne router mod. Part -4

    Το βρηκα. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=g6Np9inrgA4]YouTube - how to flame polish plex[/ame]
  7. lunatic89

    Project ''Plexi'' - Part -37. LevelOne router mod. Part -4

    Φίλε μου επιτέλους ήρθε η ωρα να κατέβεις ADW... Έχω δει (κ απο κοντα εννοείται) όλα τα προτζεκτ του ADW κ εχω να πω οτι το δικό σου είναι ΜΑΚΡΑΝ το καλυτερο. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει κανει ουτε το 1% της μοντας που εχεις κανει εσυ... Σου ευχομαι λοιπον οσοι παρευρεθουν στο ADW να εκτιμησουν τη δουλειά σου κ να πάρεις την πρωτη θεση που σου αξιζει με 1000. ΥΓ: Βασικα μπορεί να έχει ειπωθεί κάπου οπότε σορυ αν δεν το είδα. Αλλα ρε παιδιά ειναι κ 44 σελίδες θρεντ... Τι να πρωτοδεις...? Λοιπον το πλεξι οταν το κοβεις η ακρη του θολώνει. Ειχα δει καποτε ενα βιντεακι που μπορούσες να κάνεις την άκρη του γυαλιστερή ξανά πολυ εύκολα. Απλά την περνάς με ενα φλογιστρο πολύ γρήγορα.
  8. lunatic89

    Post your desktop!!

    Συμφωνα με το nickname σου, το τελευταίο desktop που θα φανταζομουν για σενα ήταν αυτό.....χαχαχαχαχα Πετάει το εργαλείο...
  9. lunatic89

    Watercooler's Gallery

    Αυτα ειναι!!Εγω δεν θα το αλλαζα...χαχαχαχαΤο ταπερακι με τα κεφτεδακια τωρα και για υδροψυξη....
  10. lunatic89

    Ιστοσελίδες που είδαμε και μας άρεσαν

    http://syros-observer.aegean.gr/ais/default.aspx?level0=100 Σου δειχνει ολα τα πλοια με τις πορειες τους κ γενικες πληροφοριες για αυτα.
  11. lunatic89

    Post your desktop!!

    Αλλαζω συχνα αλλα αυτη ειναι απ τις αγαπημενες μου φωτο για desktop...:098:
  12. lunatic89

    Watercooler's Gallery

    Ελεηνα τα ασπρα σωληνακια......Αν ηταν μπλε θα ηταν θεικο........
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.