Jump to content

Gregorypeg1000

Premium Members
  • Posts

    3.441
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Posts posted by Gregorypeg1000

  1. Ο υπολογισμος θερμίδων χωρίς παλμογράφο και σεταρισμένα κιλά και ύψος στην εφαρμογή/smartwatch πιστεύω πως είναι δώρο άδωρον.

    Τα km από μόνα τους δεν λένε τίποτα.
    Πχ, μπορεί να κάνω σε 2.5 ώρες 30 km 110bpm average χαλαρή βόλτα με παρέα και να μη γράψω ούτε 900 θερμίδες αλλά σε 4 ώρες ανάβασης Υμηττού + μονοπάτια να κάνω 40km με 150bpm average και να κάψω 2500+ θερμίδες.

    Πληροφοριακά επειδή μπορεί να φανούν πολλές οι θερμίδες, είμαι 1.80, 90 κιλά.

     

    Όσο για τους οδηγούς στο δρόμο, νιώθω πιο ασφαλής σε λεωφόρους παρά σε στενάκια που θα με στριμώξουν πάνω στα παρκαρισμένα για να περάσουν.
    Παίζει τεράστιο ρόλο και η ταχύτητα σου. Όσο πιο κοντά είσαι στην ταχύτητα που κινούνται τα αυτοκίνητα, τόσο καλύτερα. (πχ Μεσογείων με κίνηση πες 30-50km/h) Οπότε αν πηγαίνεις και εσύ με 30 δεν σε περνάνε σφαίρα από δίπλα.
    Εκεί που παρατηρώ το μεγάλο πρόβλημα είναι στα στοπ στα στενά. Την ημέρα είναι σαν να μην υπάρχω. Την νύχτα με τα 1200lumen φως, επειδή με περνάνε για μηχανάκι σταματάνε.

  2. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν ισχύουν τα ίδια με το προηγούμενο lockdown ως προς την απόσταση που μπορώ να πάω για ποδήλατο με το sms (6)?
    Ισχύει πάλι το μέχρι τα όρια του δήμου σου; Θέλω να ανέβω Υμηττό από Χαλάνδρι. Εννοείται με το ποδήλατο σε όλη τη διαδρομή. Όχι δλδ αυτοκίνητο μέχρι ένα σημείο και μετα με το ποδήλατο.

    Ανέφερε ο Μητσοτάκης ότι θα ναι πιο ανεκτικοί σε αυτό το θέμα κατά την ομιλία του με τον Τσιόδρα ( https://www.star.gr/eidiseis/politiki/520538/lockdown-ti-isxyei-gia-athlhsh-podhlato-bolta-sto-boyno ) αλλά δεν βρήκα πουθενά κάτι επίσημο ως προς το θέμα.

    Να πάω τη συνηθισμένη Σαββατιάτικη βόλτα μου ή θα γυρίσω με ραβασάκι από τους φίλους μας;

  3. 6 minutes ago, slalom said:

    Εγω παω Υμηττο, αλλα ειναι δυσκολο να συμπεσουν οι ωρες μας και πιο δυσκολο ο ρυθμος μας

    Μουσικη, ο καλυτερος φιλος

    Ως προς τις ώρες γενικά είμαι ευέλικτος, εκτός και αν πηγαίνεις χαράματα ξέρω γω ? . 
    Τώρα για το ρυθμό δεν κατάλαβα πως το εννοείς. 

  4. 32 minutes ago, Dolly said:

     

    @GoMaR  θα σε παει βολτα και θα κερασει και 12 σαμπρελες 1000%, δικο μας παιδι! 

    hahah. Περιμένω πμ από όποιον ενδιαφέρεται για ανταλλαγή fb/viber κλπ να κανονιστούμε.

  5. Δεν ξέρω γιατί δεν το χα σκεφτεί τόσο καιρό να γράψω σε αυτό το thread. 
    Ποδηλάτης μόνος ψάχνει παρέα για βόλτες σε βουνό τα ΣΚ. Συνήθως πάω Υμηττό/Πεντέλη/Άλσος Συγγρού αλλά έχω αρχίσει και το βαριέμαι το solo.
    Εδώ και το strava για να δείτε τις συνηθισμένες διαδρομές που κάνω.
    https://www.strava.com/athletes/52234191

     

    • Like 1
  6. 2 hours ago, sstav said:

    Πως; τελείωσε το συμβόλαιο και νέα προσφορά ; απείλησες για φυγή ; Εμένα τόσο ειναι η 50αρα...εσύ πλήρωνες 26?

    Όχι δεν απείλησα. Γενικά είχα για χρόνια cyta και το Φλεβάρη αν θυμάμαι καλά με γύρισαν επίσημα σε vodafone με ανανέωση συμβολαίου στην ίδια τιμή (26.6)
    Από τότε με σπάμαραν ανά καιρούς τηλέφωνα με προσφορές για IPTV και τους έλεγα δεν με ενδιαφέρει, θέλω προσφορά για 100αρα και δεν μου έδιναν.
    Ε πριν μια βδομάδα μου έδωσαν. Στην ουσία είχα ακόμα 1+ χρόνο στο συμβόλαιο αλλά με πήραν αυτοί για ανανέωση και αναβάθμιση σε 100.

     

    7 minutes ago, slalom said:

    Χανεις κατι ψιλα, επρεπε να εχεις περιπου 109999

    Θα ζήσω ?

    • Like 1
  7. 1 hour ago, Eldal said:

    Εντάξει δεν πάω εκεί, θέλω και αξιοπρεπές internet. Αλλιώς μένω με το wi-fi της κουνιάδας μου από πάνω...

     Αν δεν έχεις θέμα με το να μπλέξεις με το mi home και mainland china server μια χαρά δουλεύει και το xiaomi. Επάξιο του tplink του 25ρικου. Δοκιμασμένο

  8. Προσωπικά θα σου πρότεινα να πας σε powerline στο οποίο θα είναι και wifi η δεύτερη συσκευή μιας και έτσι θα ναι λες και έχεις το μόντεμ δίπλα σου όπου και να το βάλεις.
    Δεν θα χρειάζεται να το βάλεις κάπου ενδιάμεσα δηλαδή, ώστε και να πιάνει το σήμα από το router και να το αναμεταδίδει στο σαλόνι, αλλά κατευθείαν εκεί που έχεις το πρόβλημα.
    Π.χ κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/15416104/TP-LINK-TL-WPA4226KIT-v4.html για 2.4ghz μόνο ή αυτό αν θες και 5 ghz https://www.skroutz.gr/s/13868545/TP-LINK-TL-WPA8630PKIT-v2.html

    Έχε υπόψιν σου ότι ίσως έχεις μειωμένες επιδόσεις ή/και προβλήματα στη σύνδεση όταν έχεις τριφασικό ρεύμα και βάλεις τις δύο συσκευές σε διαφορετικές φάσεις..
    Υπάρχουν και πιο ακριβά devolo που δεν μασάνε τίποτα, κοντά στα 120-130 https://www.skroutz.gr/s/17313097/Devolo-Magic-1-WiFi-2-1-Starter-Kit.html
    Αν παρόλα αυτά σε κάλυπτε αυτό που είχες δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να πας σε κάτι πιο ακριβό από το RE305 

  9. @gdp77 

     
    Αυτό το έχεις δει;
    Στην αρχή που μου πέταγε και εμένα dev error και με το -d3d11 είχε σταματήσει. Επίσης μου βγάζει καμιά φορά memory error γιατί απότι φαίνεται θέλει και τα 16 gb ram για πάρτη του. Αν κλείσω τον browser πριν μπω δεν το βγάζει ποτέ.

    • Like 1
  10. Προσωπικά θα πήγαινα σε ένα από αυτά τα 2
    https://www.skroutz.gr/s/19910769/Lenovo-Ideapad-S340-15IWL-i3-8145U-8GB-1TB-256GB-FHD-No-OS.html

    8gb ram ,ssd 256gb + hdd, ips οθόνη( που το βρίσκω το πιο σημαντικό)

    ή https://www.skroutz.gr/s/23475042/Lenovo-ideapad-S340-15IIL-i3-1005G1-8GB-1ΤΒ-256GB-FHD-No-OS.html

    απλά για τον πιο καινούργιο cpu που είνια λίιιιιιιιγο πιο γρήγορος από τον 8145u
    Γενικά κοίτα ότι πάρεις να έχει IPS οθόνη. Είναι αυτό το πράγμα το οποίο θα κοιτάς όλη την ώρα και αν είναι κανά για πέταμα TN πάνελ θα σε ξενερώσει από το πρώτο μισάωρο χρήσης.

    • Like 2
  11. 22 hours ago, slalom said:

    Ποτε δεν ειχα προβλημα με PP, μου εχουν ακυρωσει συναλλαγες την ιδια μερα

    Καλά μην πίνεις και νερό στο όνομα τους. Και εγώ ευτυχώς ποτέ δεν είχα πρόβλημα αλλά εταιρίες είναι. Αλλάζουν "όρους" από τη μία μέρα στην άλλη.

     

    22 hours ago, Domisvo13 said:

    Τηλεφωνο δεν μπορω να τους παρω,διοτι λενε μπουρδες οτι δεν εχουν προσωπικο λογω κορωνοϊου.Τελικα εβγαλα καινουργια χρεωστικη και εκανα αιτηση αμφισβητησης του ποσου,δηλαδη αυτο που δεν εκαναν στην paypal,θα το κανει η τραπεζα.

    Μακάρι να βγάλεις άκρη.. Two factor authenticator είχες βάλει;

  12. Εγώ παίζω με μία rx 570 4gb σε 1440p με ένα  μιξ ρυθμίσεων και έχω 40-90fps, ανάλογα το μαπ. Στα περισσότερα σταθερά άνω των 60, σε ένα συγκεκριμένο που δεν θυμάμαι πως το λένε γύρω στα 45-50 σε ανοιχτούς χώρους. Στα 1080p θα είσαι πολύ πιο άνετα. Αν αγόραζα τώρα και έψαχνα για μια οικονομική λύση θα έψαχνα για μία rx 580 8gb μεταχειρισμένη. Μετά είτε 1660 Super / 1660 ti  ~220 € .  Όποια βρεις πιο φθηνή μιας και είναι ακριβώς ίδιες κάρτες. Στα χρήματα αυτά παίζουν επίσης μεταχειρισμένες και οι 1070 και αν είσαι τυχερός 1070ti

    • Like 1
  13. 47 minutes ago, Domisvo13 said:

    Εκανα ακριβως το ιδιο μεσω  Paypal και εβαλα την επιλογη εντολής άμεσης χρέωσης SEPA.

    Μετα απο αυτο μου εστειλαν 2 πληρωμες paypal του ενος σεντ.

    Και την επομενη μερα μου ηρθε μια χρεωση 108 ευρω απο εξουσιοδοτηση λεει,χωρις να εχω κανει κατι εγω.

    Σας εχει τυχει κ εσας;

    Παρακαλω απαντήστε αν εχει παρομοια εμπειρια

    Εννοείς χωρίς να αγοράσεις τίποτα χρεώθηκες μέσω paypal 108 ευρώ;
    Αν ναι τότε άλλαξε γρήγορα κωδικούς pretty much όπου έχεις τον ίδιο κωδικό με την paypal και όπου την έχεις συνδέσει ή πληρώσει με αυτή (προσωπικά θα τους άλλαζα όλους). Στείλε mail στην paypal και κάνε dispute την χρέωση.

    • Like 2
  14. 3 minutes ago, GoMaR said:

    τελος
    Αυτο θα κανεις. 


    Μου εβαλα ιδεες γμτ μου..

    Το είδα και εγώ στο λινκ που έβαλες. Άρρωστο γραφείο αλλά προσωπικά θα πήγαινα σε μεγαλύτερο βάθος. Αν δεν κάνω λάθος χρησιμοποιεί τον πάγκο κουζίνας Karlby (IKEA) που είναι στα 63cm. Πιστεύω ένα 70αρι, αν υπάρχει ο χώρος, είναι το minimum.

    • Like 2
  15. Επίσης το πιο κλασικό που χρησιμοποιούν πολλοί αντί για πόδια είναι αυτή η συρταριέρα. Το κάνει αρκετά πιο στιβαρό το γραφείο.

    alex-drawer-unit-black-brown__0473040_PE
    WWW.IKEA.COM

    ALEX black-brown, Drawer unit, 36x70 cm. A clean look that’s easy to like and mix with other styles, either supporting a desk or standing alone. The back is finished so you can place it in the middle of the room – all sides are just as...

     
    To έχω δει σε πολλά γραφεία και σκόπευα να το χρησιμοποιήσω και εγώ αλλά τελικά δεν βόλευε στο χώρο μου. Σίγουρα θα είναι αρκετά πιο στιβαρό σε σχέση με τα σκέτα 4 πόδια.

     

    EDIT: Και με αυτά τα ποδαράκια μπορείς να σηκώσεις την επιφάνεια του γραφείου λίγο πιο ψηλά από τα 70cm της συρταριέρας αν σου φαίνεται χαμηλό το ύψος.

    0.jpg
    WWW.IKEA.GR

    CAPITA Πόδι. Δείτε περισσότερα

     

    • Like 2
  16. Έφτιαξα παρόμοιο γραφείο με το δικό σου πριν ένα χρόνο. 147 x 75 μελαμίνη 2.5άρα με 4 πόδια olov. 30 ευρώ η μελαμίνη και 40 τα πόδια. 
    Εγώ το έχω βάλει το γραφείο "μέσα" σε βιβλιοθήκη σχήματος Π και είναι σφηνωμένο με 2 λαστιχένιες σφήνες και δεν κουνιέται βήμα.
    Χωρίς την στήριξη από τη βιβλιοθήκη κουνιέται αρκετά. Επίσης έχει κάνει μια πολύ μικρή καμπύλη από το βάρος αλλά έχει και 25 κιλά περίπου πάνω στη μέση του  γραφείου μόνιμα. ( 32" οθόνη με τη βάση της και 22" με βραχίονα+ ηχεία και περιφερειακά ) . Αν αγόραζα πάλι θα έπαιρνα 3.5cm μελαμίνη αντί για 2.5.
    Για να μην σου κουνιέται μπορείς να βάλεις δύο γωνίες από κάτω στο πίσω μέρος ώστε να βιδώνει στον τοίχο το γραφείο και να μην κουνιέται χιλιοστό.
    Όποτε χρειαστεί να το τραβήξεις ξεβιδώνεις δύο βίδες και έτοιμο.

    • Like 2
  17. Just now, giorgos2187 said:

     

     

    Sorry για το doublepost, το rgb fusion II εχω. Ακομα δεν εχω καταφερει ν αναψω τα led της καρτας...

     

    Αν σταματήσεις το service του και απενεργοποιήσεις την αυτόματη εκκίνηση συνεχίζει να σβήνει το led?

    • Like 1
  18. 2 hours ago, giorgos2187 said:

    Εχει κανεις καμια ιδες γιατι μετα απο φορματ και εγκατασταση οδηγων, σταματησε να αναβει το led της καρτας γραφικωνε;

    Αναβει οταν ξεκιναει το pc πριν μπει windows, αλλα μετα σβηνει....

    Λογικά το ελέγχεις με κάποιο rgb control πρόγραμμα. Στην περίπτωση σου νομίζω το gigabyte rgb fusion μιας και έχεις gigabyte mobo και gpu.
    Φορτώνει το πρόγραμμα στο startup και το σβήνει το led.

    • Like 2
  19. 1 hour ago, tommybertsen said:

    Να φανταστώ πως έβαλες- έβγαλες ακουστικά κλπ γιατί μπορεί κάτι να έχει πάρει χωρίς να το καταλάβεις και να σου κάνει τέτοια "νερά". 

    Τώρα που θυμήθηκα αυτή τη συμπεριφορά είχε το POCO της κοπέλας μου όταν κατά λάθος έσπασε μέσα στο 3.5jack το ακουστικό και το βγάλαμε με...τσιμπιδάκι. 

    Έκτοτε η θύρα 3.5 είναι με πρόβλημα.

     

    Τι ήθελα και το θυμήθηκα. ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΣΩΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ :hehe: 

    Bluetooth ακουστικά μόνο. ?   Πάντως στο αλλάζουν το jack σχετικά εύκολα στα servicoμάγαζα

    • Like 1
  20. @Seek & FindΚρίμα. Σαν τελευταία επιλογή , κοίτα μήπως απλά είναι πολύ βουλωμένο γιατί το είχα πάθει παλαιότερα σε κινητό. Το καθάρισα το ακουστικό με οδοντόβουρτσα με μανία και μετά έπαιζε σαν καινούργιο. Είχε πιάσει η σιτούλα πολύ σκόνη και εγώ δεν ξέρω τι άλλο από ιδρώτα κλπ.
    Λάβε υπόψιν σου ότι με το μάτι φαινόταν πεντακάθαρο και πριν το καθαρίσω οπότε μη το δεις και υποθέσεις ότι ειναι κομπλέ.

    • Like 2
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.