Jump to content

Γεώργιος

Premium Members
  • Posts

    994
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Γεώργιος

  • Γενέθλια 03/12/1983

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Γεώργιος's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Γεώργιος

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    κάνε με μπαν αλλά το βιολάκι είναι απαγορευμένη λέξη . να μιλας ευγενικά .
  2. Γεώργιος

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    φίλε μου όλα ξεκίνησαν από το 80 και μετά μετά τα ψέματα του Παπανδρέου . οι περισσότεροι στις πορείες πάνε για επεισόδια . ή για ψυχοθεραπεία . όπως και στα γήπεδα. εάν κάνεις επεισοδια κρίμα . αν είσαι αναρχικός - μπαχαλάκιας ακόμα χειρότερα. ειδικά με σφεντόνες - ασπιδες μασκες μπουφαν μηχανης με προστατευτικά κτλ . εάν θες να τα σπασεις πήγαινε στον πολιτικο που σου λεει τα παραμύθια . η αστυνομια έχει ρητες εντολές για την διατηρησης της τάξης σε επίπεδο πολιτισμού . σου λεει μην περνας από εκεί και περα.. εσύ με το που σου λενε όχι αρπάζεσαι και ξεκιναει ο εγωισμος. στα όρια φαινεται ο χαρακτήρας , η ελευθερια της ψυχης και στις επιβολές των απαγορεύσεων . ακόμα χειρότερα ο διαφθορεάς ο Παπανδρέου ο μικρος ο σιωνιστής που το παιζει ιστορία και λέει για επίπεδο , για επαγγελματική αστυνομία κτλ (αμερική στυλ ) ξεχνάς πως εκεί υπάρχουν ρητές εντολές για πυροβολισμούς . δεν λέω να είσαι trigger happy ή ψυχοπαθής αλλά στην Ελλάδα παραπάει. ειδικά εξαρχεια με τα 15 χρονα . εάν έχεις παιδια θα ήθελα να ήξερα τι θα τους λες στην επικοινωνία τους με τις αρχές . και για το τελευταίο θα έλεγα ότι είσαι ερασιτέχνης. είναι θέμα ηθικών αρχών . εγώ σέβομαι τον διαχειριστή του εργαστηρίου λόγω σεβασμού τους αξιώματος και μόνο . ετσι πρέπει. αλλα από το 80 και μετά φιλοσοφικά - πολιτικα λόγω έκπτωσης των αξιων και της διαφθορας του ΠΑΣΟΚ κτλ έχουμε μπει στο στάδιο που λεγεται μηδενισμός .
  3. για το παιδί δεν έχω πρόβλημα . μόνο φιλοσοφικά έχω που σπάει περιουσίες . για το γομαρ όμως έχω και έχουν και άλλοι .χωρίς να σε ξέρει σε προσβάλει . που δεν το κάνει καποιος φυσιολογικος σε κάποιον άγνωστο .
  4. μακάρι να ήσουν ο αναρχοαυτόνομος της μεσαίας φωτογραφίας . εαν ήμουν νονος της νύχτας και μαθαινα ποιος είσαι θα σου έκαιγα το σπίτι εαν μαθαινα ότι έκανες επεισόδια αθήνα , έκαψες περιουσίες και αυτοκτόνησε κανένας καταστηματάρχης από τα χρέη του καμένου μαγαζιού. ο πιο σωστός " αναρχοαυτόνομος " σε απόλυτα μεγέθη ήταν ο Χριστός που έβαλε φωτιά πραγματική σε όσουν αναζητούν την Αλήθεια .
  5. Γεώργιος

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    επειδή είμαι και πρώην αξιωματικός της αστυνομίας θα σε παρακαλούσα να μην ειρωνεύεσαι την αστυνομία ειδικά τα ματ που ασχολούνται με όλη την πλέμπα . εκτός εαν το αστείο είναι ο σχολιασμός του χρήστη του twiter αποκλειστικά . και ας αναφέρεται αποκλειστικά για το βέλγιο . εδω έχει παραγίνει με τα ματ και την κατακριση της αστυνομιας στο σύνολο . όλα αυτά ξεκίνησαν με το πασόκ απο το 80 και μετά . ενω ο γιωργάκης ο γιος του παπανδρέου μιλάει για επίπεδο και αμερική που η αστυνομία έχει ρητές εντολές για να πυροβολεί κόσμο. όλα αυτά στα λέω επειδή είσαι επίσημος διαχειριστής του φόρουμ . πρέπει να χτίζεις το προφιλ των αρχών .
  6. Γεώργιος

    Ανέκδοτα & Αστεία

    αγαπητέ κύριε αστρολάβε . σε αγαπάω σε εκτιμάω. αλλά ένας σωστός αστρολάβος δεν πετάγεται κάθε λίγο και λιγάκι και λέει ένα μηδέν . το έχεις κάνει τουλάχιστον 4 φορές τον τελευταίο μηνα που διαβάζω τα οφ τόπικ . είναι εξαιρετικά παιδιάστικο . σοβαρά το λέω . περιμένω κάτι πολύ ανώτερο από ενα σωστό αστρολάβο. ένα πολύ ψαγμένο και εξαιρετικά έξυπνο gif είναι το βασικό του αστρολάβου του δε λαμπ . περιμενω τουλάχιστον αυτό . και ξέρω ότι θα την πατήσω . όποτε πάω για το σωστό πάντοτε την πατάω .
  7. πέρα από τα γατάκια τύπου βερτσεν γομαρ κτλ και τίποτα αναρχοαυτόνομους που σπάνε περιουσίες παςτζον κτλ εγώ μιλάω με επιχειρήματα συγκεκρίμένα για τις κάρτες γραφικών και την αναβάθμιση . που ρώτησε . απλά πετάγονται οι γνωστοί γάτοι του δελαμπ που τα τελευταία 4 χρόνια έχουν γίνει πολλοί . εκτός απο τον αστρολάβο .
  8. διαφωνώ κάθετα . είναι 800/100 πιο γρήγορη απο την gddr5 . το black ops iii Που δοκίμασα στο πι σι μου σε 2560 με textures max και antializing 2x και όλα τα άλλα λοου χτύπησε 6240 Vram . ήθελα να ήξερα η fury τι θα έκανε με 6240 μνήμη απαίτηση . εαν την έγραφε στη ραμ απλά κρίμα . να μην πω αυτο που λέει ο γεωργίου . έχω κουραστεί μικρέ. έχω όλες τις κάρτες από την χ850 της τοτε ατι . και κυνηγούσα το τέλειο . πάω στοίχημα ότι στην πράξη αυτό το 4096 εύρος μνήμης δεν θα έχει ούτε 30/100 διαφορά στην πράξη στη μνήμη . στο πως φορτώνει τα textures . μόνο και μόνο ότι βγάλανε fury έπρεπε να την βγάλουν με 8 γίγα και να κάνει γύρω στα 600 ευρώ . εδώ παιδιά πνίγονται (εγώ τους λέω λαθρομετανάστες βέβαια ) και εσύ μου λες για κάρτες των 900 ευρώ .
  9. εισαι σοφτ . εγώ περιμενω απαντήσεις από τιποτα gomar tommybertsen icy20 και τα συναφή . μην με πληγώσεις όμως .
  10. εαν παρεξήγησαι είσαι εγωιστής . κάρτες γραφικών από άτομα του δε λαμπ δεν αγοράζω με τίποτα . εκτός εαν είναι πολύ φτηνά . πχ τιτάν με 100 ευρώ . στο δε λαμπ είμαι από πολύ παλιά με άλλο νικ και περισσότερα ποστ από αυτά που έχω με το τωρινό . το δε λαμπ το πάω για την εξειδίκευση και για τις γνώσεις που προσφερει . εδώ οι μισοί ψαγμένοι κάνουν 30/100 οβερκλόκ από τα στόκ ρολόγια . τις πίνουνε τις γλεντάνε και μετά τις πουλάνε μετά από έξι μήνες .δεν μου ακούγεται ασφαλές αυτό . για εμενα εαν αγόραζα κάτι θα ήταν από ένα χρήστη πάνω από το μέσο ώρο enthousiasist λέω . με λίγες ώρες gaming κάθε μέρα μέχρι μιαμιση , και με καλό τροφοδοτικό και στοκ ρολόγια . και τις κλίμακες της τιμής τις εξής 7970 σε τιμή 70 με 125 ευρώ με την 390χ με τα 8 γίγα να κάνει 400 ευρώ . αυτή θα αγόραζα . δεν έχω κακή εμπειρία . της νιντέντο που είμαι φαν από 12 χρονών πήρα από τον sln ένα χειριστήριο αυθεντικό που ήταν ευκαιρία για να παίξω του wii τα παιχνίδια που είμαι φαν και δεν τα έπαιξα . και αυτό γιατί η μπαταρία του ασυρμάτου είναι εναλλάξιμη . και έβαλα κάτι δικιές μου . μια χαρά η συμπεριφορά του παλικαριού . οι υπολογιστές από την κατηγορία του enthoysiast Και πάνω για εμένα είναι πολυτέλεια . δεν είναι αναγκη . και σε αυτή τη κατηγορία ο σωστός enthousiast δεν πεινάει και παίρνει την τιταν . αυτό δεν το δέχομαι. είσαι αδιάκριτος και εμπαθής. σε οδηγούνε τα πάθη σου . οποιος είναι σε κάτασταση αναγκης δεν παίρνει 980τι 900 ευρώ . δεν την πίνει δεύτερον . και δεν την πουλάει σαν πλουσιόπαιδο μετά απο 6 μήνες επαιδή βαρέθηκε το παιχνίδι του . χρήζεις βοήθειας τουλάχιστον κοινωνικής εαν είσαι σε ένδεια και αγοράζεις πρώτον και έπειτα σκοτώνεις την 7970 για 50 ευρώ. σε κανονικες συνθήκες . δεν λέω για να πτωχεύσει το κράτος . λόγοι ανωτέρας βίας κτλ . δεν πετάω λάσπη . μιλάω με επιχειρήματα . και το λέω για να προστατεύσω το παλικάρι από τίποτα επιτείδιους . ειδικά στις κάρτες κάθε τρεις γενιες αξίζει . στο δεύτερο πισι μου η 5850 που έχω στην πλάσμα οθόνη παίζει με 60 fps το advanced warfare μετά από 5 χρόνια . και θα την αντικαστήσω με την 7850 επειδή στο μέσα έχω την 390χ . και την πήρα λόγω κρίσης . 2560 . μου κολουσε λόγω μνήμης η 7850 . και είπα μην βγούμε από το ευρώ και πάει η 390χ 780 ευρώ με το καλημέρα . θα έπαιρνα την fury αλλά ήταν πολύ ακριβή και μόνο 4 γίγα μνήμης . στο λέω όλα αυτά με καθαρή συνείδηση και χωρίς να στραβοκοιμηθώ. μόνο που πονούσα από τα 100 αρια που έκανα στο χολάργό . κάποτε είχα ορκιστεί να προστατεύω ανθρώπους .
  11. νομίζω ειδικά για τους ίντελ η διαφορά στην επεξεργαστική δύναμη από γενιά σε γενιά είναι 5/100. οι καινούργιοι πχ ο 6700 ή ο 6500 δεν θυμάμαι ακριβώς λέει ότι είναι 5/100 δυνατότερος από τον προηγούμενο αντίστοιχο. κάποιοι λένε βέβαια ότι αυτό είναι αποτέλεσμα του μονοπωλείου της ιντελ. δεν υπάρχει ανάγκη να βγει πιο δυνατός επεξεργαστής . (εκτός των περιπτώσεων των τεχνολογικών ορίων ) .
  12. Γεώργιος

    FX 8350 cores parked .

    το έχω απενεργοποίησει εδώ και τέσσερις μήνες . αλλά μέσω των power profiles δεν έπιανε . και το απενεργοποίησα μέσω ένος προγράμματος . απλά είχα ενδοιασμούς μήπως πάει κάτι λάθος . γιατί στο youtube 4 στους 20 λέγανε ότι είχανε κολλήματα μετά την απενεργοποίηση . γιατί επεμβαίνει το πρόγραμμα στο μητρώο των windows . Μέχρι στιγμής δεν έχει πάει κάτι λάθος .
  13. θα κάνεις ολική αναβάθμιση σε ένα χρόνο για 5/100 ? μόνο ΄λογω επιδόσεων όχι φετίχ ή λόξας ?
  14. οι περισσοτεροι από εδώ μεσα ειδικά οι ψαγμένοι , έχουν κάνει οβερκλοκ στα μηχανηματα τους και μάλιστα πολύ . κανονικά δεν αγοράζεις πι σι από άτομα του δελαμπ . όπως δεν αγοράζεις μηχανές από επαγγελματίες φωτογράφους . και δεν χρειάζεται να αλλάξεις κάθε χρόνο . ακόμα χειρότερα σε εσένα που αγοράζεις Mid range υπολογιστές . κατά την εμπειρία μου πχ οι κάρτες γραφικών θέλουν αλλάγη κάθε τρεις γενιές . εκτός εαν θές να αγοράζεις ντε και καλά το καινούργιο επειδή έχεις φετιχ ή λοξα ή υπάρχουν ειδικοί λόγοι . πχ σου χάλασε κάτι . κάθε χρόνο δεν αξίζει αυτό που λες από πλευράς επιδόσεων . στην ιντελ λένε οι επεξεργαστές είναι 5/100 πιο δυνατοί από την προηγουμενη γενιά .
  15. Γεώργιος

    Ανέκδοτα & Αστεία

    Το να κάνεις κάποιο ανάπηρο για οποιδήποτε λόγο δεν είναι αστείο . Και το στύλ του θεού σε στύλ εξυπνακια χίπη είναι εκτός του πνεύματος του θεού . Μάλιστα το βλέμα του ιήσου τα λέει όλα . Αναπηρίες από το ΘΕό δέχομαι μόνο για πνευματικούς λόγους . Που δεν αναφέρονται σε αυτο τον ιστοτόπο. Ο ΘΕός λύνει προβληματα θαυμάσια όχι σαν εξυπνάκιας . Εδιτ 1 και όταν λέω θαυμάσια εννοώ με θαυμαστό τρόπο . Υπερλογικά . Όχι σαν εξυπνάκιας .προκαλώντας αναπηρίες . Με σκάλα κυλιόμενη μηχανή του κιμά .
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.