Jump to content

frozen

Premium Members
  • Posts

    275
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by frozen

  1. frozen

    OS Wars! Windows vs Linux vs all. Πείτε τα όλα εδώ!

    MacOS στο laptop (Macbook pro) και Linux Mint 16 στο desktop. To mac βολέυει λόγω software και ευκολίας (itunes, ms office etc.) και το linux επειδή έχει πληθώρα επιστημονικών βιβλιοθηκών και απλά δεν παίζεται σαν λειτουργικό σύστημα. Windows μόνο στο Parallels και μόνο αν χρειαστεί. Τώρα τι είναι καλύτερο και τι χειρότερο είναι αμπελοφιλοσοφίες καθώς ο καθένας χρησιμοποιεί ότι τον βολεύει για τη δουλειά που θέλει να κάνει.
  2. 60 Hertz. Προτιμάω την ανάλυση της εικόνας από την ταχύτητα ανανέωσης της.
  3. frozen

    The Hackintosh Thread

    Μάλλον δεν κατάλαβες τι ρώτησα... Ρώτησα αν τα hackintosh τρέχουν "σταθερά" σε ένα home made σύστημα, καθώς θα χρειαστώ να περάσω και ένα σωρό προγράμματα/ρυθμίσεις και θα τρέχει simulations που μπορεί να πάρουν κάποιες μέρες, οπότε πρέπει να είμαι σίγουρος ότι αξιζει τον κόπο, να μην κρασάρουν δηλαδή τρεις και λίγο. Ξεκαθάρισα ότι θέμα hw/sw δεν χρειάζομαι υποδείξεις.
  4. frozen

    The Hackintosh Thread

    "Unixas" είμαι κατά βάση. ΜacOS έχω στο Macbook pro μου και linux στο τωρινό μου desktop. Aλλά σκέφτομαι να κάνω upgrade κάποια στιγμή στο μελλον (μέσα στους επόμενους 6-8 μήνες) και είμαι μεταξύ του να πάρω rMBP 15" το καλό είτε να κάτσω να φτίαξω μόνος μου πύργο και να βάλω εκεί hackintosh, για αυτό αναρωτιέμαι αν αξιζει να μπω στον κόπο να φτιάξω δικό μου πύργο να ξέρω τουλάχιστον ότι τα hackinosh θα τρέχουν σταθερά. Καλό το linux αλλά είναι κάποια προγράμματα που έχω που είναι μόνο για win/osx και σε win δεν ξαναγυρίζω Αυτό έχω κατά νου σαν "MacPro". Thanks for the input guys.
  5. frozen

    The Hackintosh Thread

    Μπορεί κάποιος που χρησιμοποιεί hackintosh για καιρό να μου πει κατά πόσο είναι "σταθερά" για καθημερινή χρήση? Επειδή το σκέφτομαι σοβαρά να στήσω ένα "macPro" τύπο μηχάνημα θα ήθελα όποιος έχει ήδη περασμένα τα Hackintosh να μου πει αν θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σαν κύριως λειτουργικό? Αλλιώς να πάω σε linux. Υπόψιν δεν ρωτάω αν είναι ευκολή η εγκατάσταση του λειτουργικού ή για συμβατότητες hw (να είναι καλά ο οδηγός του Tonymacx86 για αυτο), αλλά ένα hackintosh σύστημα μπορεί να χρησιμοποιήθει για day-to-day work, που ή σταθερότητα και αξιοπιστία είναι σημαντική... Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.