Jump to content

The One

Premium Members
  • Posts

    1.722
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by The One

  1. πριν 19 ώρες, το μέλος panagiotispaok έγραψε:

    Και κάτι άλλο παρατήρησα οτι οι ραμ μου λένε στο cpu-z οτι στο 3200 θέλουν 1.35V αλλά το XMP profile νομίζω οτι το άφηνε στο 1.2.Λες αυτό να φταίει?

    Μαλλον αυτο φταιει.

    Πρωτα δοκιμασε 3200 @1,35

    και μετα 2933 @ 1,35

    Γενικα τα 1,35V δεν ειναι πολυ, οποτε δεν υπαρχει κινδυνος

     

    • Like 1
  2. Παρε τηλεφωνο την εξυπηρετηση πελατων και πες τους οτι πιανεις μισό Mbps να δουμε τι θα σου πουν.

    Τα νουμερα ειναι τοσο χαλια που οτι και να σου πουμε στο forum δεν θα αλλαξει και τπτ.

    Επισης επειδη ειναι μεγαλη αποκλιση απο τα ονομαστικα μεγεθη του πακετου που πληρωνεις, δικαιουσαι να διακοψεις τη συμβαση χωρις επιπλεον κοστος.

  3. Το 30% νομιζω οτι το πληρωνεις ακομα και αν ειναι ακατοικητο το διαμερισμα. (δηλ δεν το γλιτωνεις με τπτ)

    Βεβαια στη δικια σου περιπτωση δεν ειναι ακατοικητο=μη θερμαινομενο...

    Σε καθε περιπτωση ζητα απο το διαχειριστη το καταστατικο της πολυκατοικιας, εκει θα πρεπει να δεις τι προβλεπεται για τετοιες περιπτωσεις.

  4. Αν δεν παιζεις παιχνιδια καλυτερα μεινε με την ενσωματωμενη καρτα γραφικων, τουλαχιστον θα γλυτωσεις την εξτρα καταναλωση της 5450...

  5. Ναι ειναι λειτουργικο.

    Εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων. Συνδεεις την οθονη στο VGA της μητρικης και παιζει.

    Οσον αφορα τη μνημη τα 4GB ειναι το ελαχιστο και εχεις ελευθερο το δευτερο σλοτ για μελλοντικη αναβαθμιση...

  6. Οι θυρες USB ειναι στα 5V. Τα λαπτοπ συνήθως λειτουργουν στα 16-18V. Οπως καταλαβαινεις δεν μπορεις να συνδεσεις κατευθειαν το powerbank με το λαπτοπ μεσω καλωδιου. Αν χρησιμοποιησεις καποιου ειδους μετατροπεα ανάμεσα, κατι μπορει να γινει. Αν και συνηθως οι εξοδοι USB των powerbanks εχουν περιορισμο στα 2Α για προστασια.

     

  7. Τα πακέτα αυτόνομων φβ σαν αυτό που έχεις στο link είναι σχεδιασμένα για χρήση σε καλοκαιρινούς μήνες ή τέλος πάντων για αρκετή ηλιοφάνεια. Για παράδειγμά ένα αντίστοιχο που βρήκα εδώ https://www.smart-cover.gr/aytonomo-systima-520wp-imerisia-paragogi-2080w-p-3094.html λέει:

    Καλύψεις σε εξοχικό τους θερινούς μήνες και Σαβ/κα όλο τον χρόνο φωτισμός 5 λάμπες LED 7W για 5 ώρες, φόρτιση κινητού, TV 80W για 5 ώρες, PC 100W για 3 ώρες & ανεμιστήρας 50W για 4 ώρες. 

     

    Εσύ που θέλεις καθημερινή χρήση σε χειμερινούς μήνες όπου η ηλιοφάνεια είναι περιορισμένη, πρέπει να έχεις οπωσδήποτε και εναλλακτική πηγή ενέργειας (πχ γεννήτρια). Αν θες να αποφύγεις τη λύση της γεννήτριας, θα πρέπει να πας σε μεγαλύτερο πακέτο, που σημαίνει περισσότερα πανελ για να έχεις δυνατότητα να φορτίζεις τους συσσωρευτές τις ηλιόλουστες μέρες και περισσότερους συσσωρευτές για να έχεις μεγαλύτερη αυτονομία τις μέρες χωρίς ήλιο.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.