Jump to content

PetranEVO

Premium Members
  • Posts

    1.188
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by PetranEVO

  1. Α, δεν το περιόρισα στο gaming από άποψη ,παιχνιδιών .Αλλά από άποψη αισθητήρα dpi ως ότι η σκέψη ήταν καθαρά, καλύτερος αισθητήρας κίνησης. Είδα, εξ'αρχής για τα εργονομικά για το ότι σε βοηθάει και περί καρπιαίου σωλήνα αλλά πολύ υψηλό κόστος (κατ'εμέ). Θα πάω, τότε με το καλό όταν ανοίξουν τα καταστήματα να δοκιμάσω σε καμία μεγάλη αλυσίδα από κοντά , γιατί εν τέλει από το ίντερνετ και με το να διαβάζω manual περί εκατοστών κτλ. δεν βλέπω να βγαίνει άκρη.
  2. καλά αυτό το ήξερα και εγώ να το κάνω. Το έκανα,και δεν βρήκα κάτι. Για αυτό ρωτάω fellow αριστερόχειρες,σε περίτπωση που υπάρχουν εδώ στο lab! Το μόνο που βρήκα ήταν το corsair M55 PRO για universal (δεξί / αριστερό ) στα 25€ ,με μεταφορικά μέσα για άμεση παράδοση...
  3. Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα την βοήθεια σας , ψάχνω ένα ποντίκι για αριστερόχειρα, έχω και δουλεύω τόσο καιρό με το Μ185 της Logitech (αν και μικρό,προσπαθώ να κάνω την δουλειά μου) δεν έχει καμία περίεργη στροφή κτλ. οπότε με βολεύει. Ότι κοιτάω σε "gaming" με καλώδιο , όλα είναι για δεξιόχειρες. Ότι κοιτάω σε αριστερό....κλαίω με μαύρο δάκρυ στις τιμές! Υπάρχει κάτι οικονομικό χωρίς να πρέπει να ξοδέψω μια περιουσία ; Δεν μας περισεύουν κιόλας, τώρα με την κατάσταση ,αλλά αν δεν αλλάξω τώρα δεν θα αλλάξω ποτέ. Από άποψη χεριού, έχω μεγάλη παλάμη θα έλεγα, καθότι Large σε γάντια κτλ . Όριο τα 20€. Έχουμε καμία ιδέα ;
  4. PetranEVO

    Φθινοπωρινές προσφορές από την GoodOffer24

    Καλό αστείο! Κανείς,δεν ήξερε το είχα κάνει και στο παρελθόν και 3 λογιστές είχα ρωτήσει. Όλοι έλεγαν το ίδιο αν έχεις απόδειξη είναι αρκετή , αν υπάρχει και ΑΦΜ εταιρίας ενδοκοινωτικό ακόμα καλύτερο. (Αλλά τα άκουγα σαν παπάτζες) γιατί στο τέλος και από το ebay vlk κλειδιά έχει με 3-4€ που δεν κλειδώνουν (δοκιμασμένο). Οπότε, δεν πολύ πίστεψα. Συν ότι όταν το έψαξα, έλεγαν και καλά "μόνο" από την ίδια την Microsoft αναγνωρίζει η Bsa (πράγμα άκυρο) γιατί έχει κια partner όπως refubrished κτλ. που τα δίνουν μαζί. Ουσιαστική απάντηση; Καμία . (η υπάλληλος κιόλας είπε και εδώ σπασμένα έχουμε, εκεί γέλασα)
  5. PetranEVO

    Φθινοπωρινές προσφορές από την GoodOffer24

    εγώ,να κάνω την ερώτηση; Εφόσων , αγόρασα ήδη 1,ζήτησα Invoice και ήρθε κανονικά , με πάνω δεξιά να γράφει και αριθμό ΑΦΜ της εταιρίας τους με Ε.Ε γράμματα και νούμερα δηλαδή ότι είναι ενδοικοινωτικό. Άραγε ,αυτό θεωρείτε αυθεντικό απέναντι στην bsa ? (Εφορία) . Ώστε μια επιχείριση να μην έχει θέμα,αφού έχω και απόδειξη/τιμολόγιο αγοράς ονομαστικό στην εταιρία, αλλά και κωδικό ΑΦΜ πάνω δεξιά (δικό τους). Λέω εγώ τώρα...
  6. PetranEVO

    eBay ( parts not working ) και εφορία ;

    Αληθώς, μα δεν έχω πεί πουθενά για μαύρα. Όλα νόμιμα θέλω,για αυτό και δεν το ψάχνω τόσο ; αν ήθελα μαύρα δεν θα το έψαχνα. Αυτό λέω και εγώ, αλλά δεν το κατάλαβες. Να το ξανά εξηγήσω. Αγοράζω μια μητρική ,χαλασμένη ,ιδιώτη eBay εντός Ε.Ε ,την επισκευάζω και θέλω να την πουλήσω νόμιμα στην Ελλάδα , είτε με απόδειξη είτε με τιμολόγιο. Πως το κάνω αφού , δεν έχω τιμολόγιο αγοράς; κανείς δεν μπορεί να απαντήσει σε αυτό ,ούτε καν η εφορία , που ρώτησα.Γιατί το "μεταχειρισμένο / χαλασμένο" έχει πληρωθεί ήδη ο ΦΠΑ του εντός της Ε.Ε .
  7. PetranEVO

    eBay ( parts not working ) και εφορία ;

    Όχι. Εγώ , αγοράζω κάτι από το eBay εντός Ε.Ε , από ιδιώτη , χωρίς (VAT) , όχι εταιρία ,αλλά κάπως πρέπει να δικαιολογήσω και την αγορά μου (που βρήκες τα λεφτά; ) και σε περίπτωση που είναι κάτι που επιδιορθώσω και θελήσω να το πουλήσω νόμιμα (πρέπει να έχω παραστατικό , τι παραστατικό ,όταν δεν υπάρχει τιμολόγιο ; ) Ελπίζω, να το εξήγησα όσο καλύτερα γινόταν.
  8. PetranEVO

    eBay ( parts not working ) και εφορία ;

    Ναι, πήρα 2 τηλ. έως τώρα κανείς δεν μπορεί να μου απαντήσει . Φάση και να πάω από εκεί αν χρειαστεί να πληρώσω κτλ. μου φαίνεται τόσο περίεργο , να μη μπορεί να γνωρίζει κάποιος ,λογιστής τι πρέπει να κάνω. Ενώ ενημερώνω ενδοκοινοτικά κτλ. είπα να ρωτήσω στο forum μπας και έχει ακούσει κανείς κάτι και βασιστώ εκεί ,και το προχωρήσω περαιτέρω με τον λογιστή αν άκουσε κάτι κάποιος κτλ. Δεν θέλω να βρω και κανέναν μπελά χωρίς λόγο. ( Χώρια ότι φαίνεται και αστείο να θες να είσαι νόμιμος και σωστός και να μη μπορείς να βγάλεις άκρη, πήγα και από εφορία και ούτε αυτοί ήξεραν, εκεί γέλασα πολύ)
  9. PetranEVO

    eBay ( parts not working ) και εφορία ;

    Μα δεν μιλάμε καν για αισχροκέρδια, άμα ήμουν τέτοιο ψάρι δεν θα ρωτούσα σε forum ? Συν ότι τι να προλάβω να κάνω μέσα σε ούτε 2 εβδομάδες δουλειάς,αφού έκλεισα λόγο covid-19 ? ? haha! Μιλάμε για χαλασμένο αντικείμενο που παίρνω για micro-component level repair πάνω σε μικροσκόπιο κτλ. Ναι, ιδιώτες είναι. Από εταιρίες ξέρω ότι μπορώ να δώσω VAT τιμολόγιο κτλ κτλ . αυτό το γνωρίζω. Αλλά στην περίπτωση Χ που ο μπάρμπα μήτσος της Ιταλίας θέλει να δώσει ένα σπασμένο ή καμένη μητρική κτλ. ως ιδιώτης μέσω eBay και το αγοράσω εγώ για να το φτιάξω στον χώρο μου, πως θα το βάλω "νόμιμα" μέσα,αφού δεν υπάρχει τιμολόγιο ,παρά μόνο μια απλή απόδειξη eBay ? (Αυτό είναι που δεν μπορούσαν καν να μου απαντήσουν 2 λογιστές) ,σε υποτιθέμενο έλεγχο. Όλα τα άλλα είμαι κομπλέ με έκδοση τιμολογίων κτλ.
  10. Καλησπέρα σε όλους, Μέσα στην όλη τρέλα , ξεκίνησα και εγώ έκανα έναρξη .( ο θεός μαζί μου ) εδώ και 2 μήνες εν μέσω covid-19 πάνω που τελείωσα την ανακαίνιση, έκλεισα.... Τέλειο ε; γκαντεμιά στο μεγαλείο της! Τέλος πάντων , η ερώτηση μου είναι περίεργη και κανείς δεν το απάντησε (2 λογιστές ρώτησα και τίποτα). Η έδρα μου χώρος μου είναι κυρίως για "επισκευές" επιδιόρθωση σε micro-component level , έχω βάλει και ενδοκοινωτικές συναλλαγές όπως μου πρότειναν ,για τυχόν εμπόριο που χρειαστεί πώληση κτλ. Η ερώτηση μου είναι η εξής , πολλές φορές έχει τύχει να πάρω κατεστραμμένο υπολογιστή laptop , και να διορθώσω κάποιο ic chip κτλ. μέσω eBay από διάφορους ιδιώτες (μεταχειρισμένο / part not working ) . Τι συμβαίνει με την εφορία ; Εννοώ, το αποδεικτικό ότι έρχεται στο όνομα μου (στην έδρα) , και η paypal απόδειξη του eBay ,είναι αρκετή ; Αν έχει κάποιος ιδέα. Για τόσο συγκεκριμένο κομμάτι δεν ήξερε κανείς από τους 2 να απαντήσει, γιατί δεν τα αγοράζω καινούργια,αλλά χαλασμένα,πως θα το δικαιολογήσω στην εφορία σε τυχόν έλεγχο κτλ ; Αν έχει κανείς καμία ιδέα, ή που να κοιτάξω να ξέρω. Γιατί εγώ πίστευα ότι με ενδοκοινωτικές ,και ότι φαίνεται "στην απόδειξη" του Paypal τι αγόρασα ,πόσο,και από πια χώρα είμαι νόμιμος, το να το κάνω χίλια κομμάτια μέσα στο μαγαζί και να χρησιμοποίησω πχ το GPU Chip ,ή το IC chip ή κάποιο πυκνωτή κτλ.
  11. Προσωπικά το θεωρώ απαράδεκτο να μη βγάζουν έτοιμο πακέτο ,συμβατό με TR4 .Δηλαδή ,φτιάχνεις ΝΕΑ υδρόψυξη , αλλά παρότι υπάρχει στην αγορά το Socket TR4 , δεν φτιάχνεις για αυτό βάση; seems legit.
  12. PetranEVO

    Dell Latitude E7240 - CPU αργός;

    Θα το δοκιμάσω, αλλά το τροφοδοτικόείναι μεγαλύτερο και αυθεντικό και δοκιμάστηκε και με 2ο. Ναι . Το γνωρίζω... Δεν το δοκίμασα,θα το δοκιμάσω. Θα το κάνω καιαυτό, το 2ο κομμάτι το έχω δοκιμάσει ήδη περί εφαρμογής
  13. PetranEVO

    Dell Latitude E7240 - CPU αργός;

    Μια χαρά είναι και η είσοδος , ακόμα καιτο vCore τα είχα μετρήσει ήδη... Θα βάλω linux και βλέπουμε!
  14. PetranEVO

    Dell Latitude E7240 - CPU αργός;

    Σε ευχαριστώ, πολύ καταρχάς που ασχολείσαι . Από εκεί και πέρα, ναι ,κουλό ξεκουλό ,το κάνει και με νευριάζει...αχαχα! Μέχρι και το CPU όταν το είδα,πριν φύγω κτλ.μέτρησα το rail και ήταν σε σταθερό vCore κτλ. με το πολύμετρο και διακυμάνσεις δεν είχε. Έτρεξα prime,μπας και... αλλά δεν!Όλα εικασίες τώρα... Δοκίμασα ακόμα και το disable από BIOS για CPU control σε power consumption κτλ. αλλά δεν.... δεν .... δεν μου κάνει την χάρη!
  15. PetranEVO

    Dell Latitude E7240 - CPU αργός;

    Είμαι σε διακοπές και το εντώπυσα.Έλεγα μπας και θα το έβλεπα , ποιο άμεσα φάση .Οπότε αναγκαστικά όταν γυρίσω. Όταν βάζω την μπαταρία πάει στην κανονική ταχύτητα όμως... Θέλω να ηρεμήσεις λίγο για αρχή !
  16. Λοιπόν , Fresh Install, Win10 , καθαρισμένο,Arctic Silver 5 ,σταθερος κρύος. Δοκίμασα με drivers win10, αυτόματους ,δοκίμασα με της dell,δοκίμασα να είναι σε "high performance" , μόνο με φορτιστή , χωρίς μπαταρία συνδεδεμένη, έλεγξα επιλογές,έκανα bios update Α25 τελευταίο . Ο επεξεργαστής όμως κλειδώνει στα 0.60Ghz ,αντί για 2.00Ghz που είναι ο επεξεργαστής i5 4310U,καινούργιος mSATA SSD . Τι στο καλό...........;;;;;
  17. PetranEVO

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Από το στόμα σου και στο θεού το αυτί ! Με τέτοια γκίνια που να μου βγεί.... 2ο άκυρο i'm grounded!
  18. PetranEVO

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    γειάαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!
  19. PetranEVO

    Corsair Hydro Series H115i Pro RGB 280mm AIO CPU Cooler - Review

    Τι review είναι αυτό ρε παιδιά?!Παναγίτσα μου .Για στείλτε αντίγραφο στην εταιρία μπας και μάθει από marketing!
  20. και που ξες αν δεν σου έσκαγα μούρη; Θα έβλεπα και τον αδερφό μου
  21. Μόλις το είδα αυτό ! Άκρως απαράδεκτος , χρωστούσα καφέ Κακός δεν με είπες ,θα σε έκανα το Laptop & θα κερνούσα και καφέ (μπράβο στο παιδί)
  22. Όχι, ούτε eBay ούτε Aliexpress ούτε τίποτα,δεν φαντάζεσαι πόσα πακέτα μου έχουν σταματήσει από εξωτερικό που πέρνω για εμένα και για γνωστού μου ,γιατί κλασσικά κανείς δεν θέλει να βάλει την κάρτα του Online. Όλα πλέον γίνονται monitor ...
  23. Οτιδήποτε εκτός Ε.Ε θα περάσει τελωνείο , πλέον τα ελέγχουν όλα. Αν η αξία αγοράς (με αποστολή μέσα) υπερβαίνει τα 22€ ,τότε χρεώνεσαι ΦΠΑ+15€ έξοδα εκτελωνηστή. (Αν είσαι τυχερός 1/10000000 ,που καμιά φορά γίνεται και αυτό μπορεί να περάσει το κουτί σου και να την γλυτώσεις). Στο πρώτο ,αν σου ζητήσουν επίσης αποδεικτικό με Paypal Κτλ. θα το στείλεις στο geta mail που υπάρχει. Λογικά στο πρώτο είσαι 50€x0.24 = 12€+15€ αξία εκτελωνιστή ΕΛΤΑ = 27€ + 50€ η κάρτα. Στο 2ο δεν νομίζω να σε σταματήσει με τίποτα,αλλά και να σταματήσει είναι κάτω των 22<€ άρα δεν θα πληρώσεις. Αυτά από εμένα....
  24. έχω ένα μεγάλο γυάλινο ενυδρείο , το οποίο δεν μου χρειάζεται,αλλά είναι πραγματικά βαρύ. Πιστεύω ότι είναι καμία 60-70 λίτρα. Ενδιαφέρεται κανείς;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.