Jump to content

PetranEVO

Premium Members
  • Posts

    1.188
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by PetranEVO

  1. 3 hours ago, astrolabos said:

    Γιατί δε κάνεις ένα ερώτημα στην εφορία να είσαι σίγουρος;

     

    3 hours ago, p55 said:

    Αν ρωτήσεις γράψε τι σου είπαν, καλό είναι να ξέρουμε τι ισχύει.

     

    Καλό αστείο! Κανείς,δεν ήξερε το είχα κάνει και στο παρελθόν και 3 λογιστές είχα ρωτήσει. 

    Όλοι έλεγαν το ίδιο αν έχεις απόδειξη είναι αρκετή , αν υπάρχει και ΑΦΜ εταιρίας ενδοκοινωτικό ακόμα καλύτερο. (Αλλά τα άκουγα σαν παπάτζες) γιατί στο τέλος και από το ebay vlk κλειδιά έχει με 3-4€ που δεν κλειδώνουν (δοκιμασμένο).

    Οπότε,  δεν πολύ πίστεψα.

    Συν ότι όταν το έψαξα, έλεγαν και καλά "μόνο" από την ίδια την Microsoft αναγνωρίζει η Bsa (πράγμα άκυρο) γιατί έχει κια partner όπως refubrished κτλ. που τα δίνουν μαζί.

    Ουσιαστική απάντηση; Καμία . (η υπάλληλος κιόλας είπε και εδώ σπασμένα έχουμε, εκεί γέλασα)

  2. εγώ,να κάνω την ερώτηση;

    Εφόσων , αγόρασα ήδη 1,ζήτησα Invoice και ήρθε κανονικά , με πάνω δεξιά να γράφει και αριθμό ΑΦΜ της εταιρίας τους με Ε.Ε γράμματα και νούμερα δηλαδή ότι είναι ενδοικοινωτικό.

    Άραγε ,αυτό θεωρείτε αυθεντικό απέναντι στην bsa ? (Εφορία) . Ώστε μια επιχείριση να μην έχει θέμα,αφού έχω και απόδειξη/τιμολόγιο αγοράς ονομαστικό στην εταιρία, αλλά και κωδικό ΑΦΜ πάνω δεξιά (δικό τους).

    Λέω εγώ τώρα...

    • Like 1
  3. Προσωπικά το θεωρώ απαράδεκτο να μη βγάζουν έτοιμο πακέτο ,συμβατό με TR4 .Δηλαδή ,φτιάχνεις ΝΕΑ υδρόψυξη , αλλά παρότι υπάρχει στην αγορά το Socket TR4 , δεν φτιάχνεις για αυτό βάση; seems legit.

     

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.