Jump to content

PetranEVO

Premium Members
  • Posts

    1.188
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by PetranEVO

  1. 1 hour ago, salde said:

    να μην περιορίσεις την αναζήτηση σου στην λέξη «gaming». Για τις τιμές που σε ενδιαφέρουν αναγκαστικά κοιτάς τα πάντα. Επιπλέον μην περιορίζεσαι μόνο στην λέξη αριστερόχειρες. Εκείνα που χαρακτηρίζονται «και για τα δυο χέρια» «αμφιδέξια» μπορεί να σε βολεύουν το ίδιο. Κοίτα κλασσικές μάρκες και σχήματα, απλά, αρκεί να σου κάνουν σε μέγεθος, σε πλήκτρα επιπλέον αν τα επιθυμείς και στο είδος του κρατήματος (grip) που σε βολεύει.

    Στην αναζήτηση του σκρουτζ που σου δείχνει ο p55 παραπάνω, διάλεξε στο πεδίο αριστερά την επιλογή και για τα δυο χέρια, θα σου εμφανίσει περισσότερες επιλογές. Τα ακριβά που βλέπεις είτε είναι στα πλαίσια του «gaming» είτε στην κατηγορία «εργονομικά», για αυτό ζητούν άλλες τιμές.

     

    Α, δεν το περιόρισα στο gaming από άποψη ,παιχνιδιών .Αλλά από άποψη αισθητήρα dpi ως ότι η σκέψη ήταν καθαρά, καλύτερος αισθητήρας κίνησης.

     

    Είδα, εξ'αρχής για τα εργονομικά για το ότι σε βοηθάει και περί καρπιαίου σωλήνα αλλά πολύ υψηλό κόστος (κατ'εμέ).

     

    Θα πάω, τότε με το καλό όταν ανοίξουν τα καταστήματα να δοκιμάσω σε καμία μεγάλη αλυσίδα από κοντά , γιατί εν τέλει από το ίντερνετ και με το να διαβάζω manual περί εκατοστών κτλ. δεν βλέπω να βγαίνει άκρη.

  2. 8 minutes ago, p55 said:

    καλά αυτό το ήξερα και εγώ να το κάνω. Το έκανα,και δεν βρήκα κάτι. Για αυτό ρωτάω fellow αριστερόχειρες,σε περίτπωση που υπάρχουν εδώ στο lab!

     

    Το μόνο που βρήκα ήταν το corsair M55 PRO για universal (δεξί / αριστερό ) στα 25€ ,με μεταφορικά μέσα για άμεση παράδοση...

  3. Καλησπέρα σε όλους.

    Θα ήθελα την βοήθεια σας , ψάχνω ένα ποντίκι για αριστερόχειρα, έχω και δουλεύω τόσο καιρό με το Μ185 της Logitech (αν και μικρό,προσπαθώ να κάνω την δουλειά μου) δεν έχει καμία περίεργη στροφή κτλ. οπότε με βολεύει.

    Ότι κοιτάω σε "gaming" με καλώδιο , όλα είναι για δεξιόχειρες.

    Ότι κοιτάω σε αριστερό....κλαίω με μαύρο δάκρυ στις τιμές!

     

    Υπάρχει κάτι οικονομικό χωρίς να πρέπει να ξοδέψω μια περιουσία ; Δεν μας περισεύουν κιόλας, τώρα με την κατάσταση ,αλλά αν δεν αλλάξω τώρα δεν θα αλλάξω ποτέ.

    Από άποψη χεριού, έχω μεγάλη παλάμη θα έλεγα, καθότι Large σε γάντια κτλ .

     

    Όριο τα 20€.

     

    Έχουμε καμία ιδέα ;

  4. 13 hours ago, fatalara said:

    Αποδειξη λιανικης πρεπει να κοψεις, παροχη υπηρεσιων.


    Το θεμα ειναι οτι απο τη στιγμη που δεν εχεις παραστατικο για την αγορα του εξαρτηματος αν ποτε γινει ελεγχος θα εχεις προβλημα. Οτι ειναι μεσα στη δουλεια πρεπει να εχει τιμολογιο αγορας, απο εξαρτηματα μεχρι στιλο.

    Σε βολευει και εσενα δηλαδη να υπαρχει γιατι γλιτωνεις εφορια. Αν εχεις αγορασει 500 ευρω ανατλακτικα τα οποια δεν εχουν τιμολογιο και εχεις χρεωσει 1000 ευρω τα οποια εχεις κοψει εσυ αποδειξεις θα φορολογηθεις για 1000 ευρω ενω στην αλλη περιπτωση για 500.


    Χωρις να ειμαι σιγουρος, εχω τη εντυπωση οτι μπορεις να κοψεις εσυ τιμολογιο σε εσενα για τα ανταλακτικα που αγοραζεις και να το περασεις στα εξοδα κανονικα.

    Θα κοιταξω οταν παω στη δουλεια και θα σου πω.


    Σε γενικες γραμμες, η τα κανεις ολα μαυρα, εσοδα και εξοδα κλπ, η ολα νομιμα. Μισα μισα θα μπλεξεις.


    Χριστος Ανεστη.

     

    Αληθώς, μα δεν έχω πεί πουθενά για μαύρα.

    Όλα νόμιμα θέλω,για αυτό και δεν το ψάχνω τόσο ; αν ήθελα μαύρα δεν θα το έψαχνα.

    Αυτό λέω και εγώ, αλλά δεν το κατάλαβες.

    Να το ξανά εξηγήσω.

    Αγοράζω μια μητρική ,χαλασμένη ,ιδιώτη eBay εντός Ε.Ε ,την επισκευάζω και θέλω να την πουλήσω νόμιμα στην Ελλάδα , είτε με απόδειξη είτε με τιμολόγιο. 

     

    Πως το κάνω αφού , δεν έχω τιμολόγιο αγοράς;  κανείς δεν μπορεί να απαντήσει σε αυτό ,ούτε καν η εφορία , που ρώτησα.Γιατί το "μεταχειρισμένο / χαλασμένο" έχει πληρωθεί ήδη ο ΦΠΑ του εντός της Ε.Ε .

     

  5. On 4/17/2020 at 8:04 PM, fatalara said:

    Αν καταλαβα καλα, κανεις επιδιορθωσεις και σε πληρωνουν μεσω Paypal?

     

     

    Όχι.

    Εγώ , αγοράζω κάτι από το eBay εντός Ε.Ε , από ιδιώτη , χωρίς (VAT) , όχι εταιρία ,αλλά κάπως πρέπει να δικαιολογήσω και την αγορά μου (που βρήκες τα λεφτά; ) και σε περίπτωση που είναι κάτι που επιδιορθώσω και θελήσω να το πουλήσω νόμιμα (πρέπει να έχω παραστατικό  , τι παραστατικό ,όταν δεν υπάρχει τιμολόγιο ; ) 

     

    Ελπίζω, να το εξήγησα όσο καλύτερα γινόταν.

    • Like 1
  6. 10 hours ago, GriGaS said:

    Νομίζω πως για την περίπτωση αγοράς αγαθών από ιδιώτη, εκδίδεις εσύ τιμολόγιο αγοράς.

     

    Ψάξε σε άλλο λογιστή κοινώς.

     

    Ναι, πήρα 2 τηλ. έως τώρα κανείς δεν μπορεί να μου απαντήσει . Φάση και να πάω από εκεί αν χρειαστεί να πληρώσω κτλ. μου φαίνεται τόσο περίεργο , να μη μπορεί να γνωρίζει κάποιος ,λογιστής τι πρέπει να κάνω. 

    Ενώ ενημερώνω ενδοκοινοτικά κτλ. είπα να ρωτήσω στο forum μπας και έχει ακούσει κανείς κάτι και βασιστώ εκεί ,και το προχωρήσω περαιτέρω με τον λογιστή αν άκουσε κάτι κάποιος κτλ. 

     

    Δεν θέλω να βρω και κανέναν μπελά χωρίς λόγο. ( Χώρια ότι φαίνεται και αστείο να θες να είσαι νόμιμος και σωστός και να μη μπορείς να βγάλεις άκρη, πήγα και από εφορία και ούτε αυτοί ήξεραν, εκεί γέλασα πολύ)

    • Sad 1
  7. Μα δεν μιλάμε καν για αισχροκέρδια, άμα ήμουν τέτοιο ψάρι δεν θα ρωτούσα σε forum ? Συν ότι τι να προλάβω να κάνω μέσα σε ούτε 2 εβδομάδες δουλειάς,αφού έκλεισα λόγο covid-19 ? ? haha!

     

    Μιλάμε για χαλασμένο αντικείμενο που παίρνω για micro-component level repair πάνω σε μικροσκόπιο κτλ.

    Ναι, ιδιώτες είναι.

    Από εταιρίες ξέρω ότι μπορώ να δώσω VAT τιμολόγιο κτλ κτλ . αυτό το γνωρίζω.

    Αλλά στην περίπτωση Χ που ο μπάρμπα μήτσος της Ιταλίας θέλει να δώσει ένα σπασμένο ή καμένη μητρική κτλ. ως ιδιώτης μέσω eBay και το αγοράσω εγώ για να το φτιάξω στον χώρο μου, πως θα το βάλω "νόμιμα" μέσα,αφού δεν υπάρχει τιμολόγιο ,παρά μόνο μια απλή απόδειξη eBay ? (Αυτό είναι που δεν μπορούσαν καν να μου απαντήσουν 2 λογιστές) ,σε υποτιθέμενο έλεγχο.

    Όλα τα άλλα είμαι κομπλέ με έκδοση τιμολογίων κτλ. 

     

  8. Καλησπέρα σε όλους,

     

    Μέσα στην όλη τρέλα , ξεκίνησα και εγώ έκανα έναρξη .( ο θεός μαζί μου ) εδώ και 2 μήνες εν μέσω covid-19 πάνω που τελείωσα την ανακαίνιση, έκλεισα.... Τέλειο ε;  γκαντεμιά στο μεγαλείο της!

     

    Τέλος πάντων , η ερώτηση μου είναι περίεργη και κανείς δεν το απάντησε (2 λογιστές ρώτησα και τίποτα).

    Η έδρα μου χώρος μου είναι κυρίως για "επισκευές" επιδιόρθωση σε micro-component level , έχω βάλει και ενδοκοινωτικές συναλλαγές όπως μου πρότειναν ,για τυχόν εμπόριο που χρειαστεί πώληση κτλ.

     

    Η ερώτηση μου είναι η εξής , πολλές φορές έχει τύχει να πάρω κατεστραμμένο υπολογιστή laptop , και να διορθώσω κάποιο ic chip κτλ. μέσω eBay από διάφορους ιδιώτες (μεταχειρισμένο / part not working ) .

    Τι συμβαίνει με την εφορία ; Εννοώ, το αποδεικτικό ότι έρχεται στο όνομα μου (στην έδρα)  , και η paypal απόδειξη του eBay ,είναι αρκετή ;  Αν έχει κάποιος ιδέα. 

     

    Για τόσο συγκεκριμένο κομμάτι δεν ήξερε κανείς από τους 2 να απαντήσει, γιατί δεν τα αγοράζω καινούργια,αλλά χαλασμένα,πως θα το δικαιολογήσω στην εφορία σε τυχόν έλεγχο κτλ ;

     

    Αν έχει κανείς καμία ιδέα, ή που να κοιτάξω να ξέρω. Γιατί εγώ πίστευα ότι με ενδοκοινωτικές ,και ότι φαίνεται "στην απόδειξη" του Paypal τι αγόρασα ,πόσο,και από πια χώρα είμαι νόμιμος, το να το κάνω χίλια κομμάτια μέσα στο μαγαζί και να χρησιμοποίησω πχ το GPU Chip ,ή το IC chip ή κάποιο πυκνωτή κτλ.

  9. On 8/11/2018 at 10:41 PM, dimopc said:

    Δυστυχώς έχει πρόβλημα η μητρική σου και θέλει αλλαγή,ότι και να δοκιμάσεις δεν θα υπάρξει αλλαγή

      

     

    On 8/12/2018 at 4:13 PM, Oric said:

     

    Επομένως δεν υπάρχει βλάβη. Είναι κοινή πρακτική, όχι μόνον της Dell αλλά και άλλων κατασκευαστών, να συνοδεύουν το προϊόν τους με φορτιστή χαμηλής ισχύος, για λόγους κόστους και βάρους στην τσάντα. Έτσι, για να αποφευχθεί η υπερφόρτωση του φορτιστή, όταν αυτός συνδεθεί απούσης της μπαταρίας, το bios κρατάει τον επεξεργαστή στην χαμηλότερη δυνατή ισχύ. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και στο δικό μου thinkpad, του οποίου ο φορτιστής είναι 65W (με i7 2ης γενιάς). 

     

    On 8/12/2018 at 4:34 PM, xristaras12 said:

    Υπάρχει περίπτωση να ειναι πρόβλημα τροφοδοτικού.

    Δες αν στο bios ειναι ενεργοποιημένο το adapter warnings.

     

    Κατέβασε το throttlestop να δεις αν δουλευει κανονικά ο επεξεργαστής μετά.

     

    Εξηγώ: Αν έχει θέμα το τροφοδοτικό (η η επαφή)και δεν το αναγνωρίζει ως αυθεντικό, ενεργοποιεί το overheat protection για να μην τραβάει πολύ ρεύμα. Είχα θέμα και εγώ με το δικό μου και είχε ακριβώς την ίδια συμπεριφορά, με την διαφορά οτι μου πετούσε μήνυμα και στο λειτουργικό αν έβγαζα και εβαζα παλι το τροφοδοτικο.

     

    Θα το δοκιμάσω, αλλά το τροφοδοτικόείναι μεγαλύτερο και αυθεντικό και δοκιμάστηκε και με 2ο.

    On 8/12/2018 at 5:23 PM, gdp77 said:

    Πολύ ενδιαφέρον αυτό που γράφεις, δεν το ήξερα. Δηλαδή δεν μπορείς να λειτουργήσεις το laptop χωρίς την μπαταρία. Άρα δεν μπορείς να την προστατέψεις π.χ. αν είσαι σπίτι και πρόκειται να εργαστείς αρκετές ώρες. Πρέπει να την έχεις μονίμως πάνω στο laptop. 

     

    @PetranEVO

    Με την μπαταρία δουλεύει ok είτε έχεις το laptop στο ρεύμα είτε όχι;

     

    Ναι .

    On 8/12/2018 at 5:35 PM, Oric said:

     

    Γίνεται κι αυτό, λειτουργώντας το λάπτοπ με βγαλμένη τη μπαταρία, αλλά με ισχυρότερο φορτιστή, ο οποίος όμως πωλείται χωριστά. 

     

    https://www.dell.com/en-us/work/shop/compare?ocs=332-1831,332-1833

     

    Το γνωρίζω...

    On 8/13/2018 at 1:18 AM, schumifer said:

    Από ασφαλή εκκίνηση;

     

    Δεν το δοκίμασα,θα το δοκιμάσω.

    On 8/13/2018 at 11:32 AM, GriGaS said:

    https://williambharding.com/blog/technology/fixed-my-i7-intel-dell-laptop-is-ridiculously-slow/

     

    Για δοκίμασε μήπως έχεις πέσει σε κάποια ασυμβατότητα του speedstep με τα 10. Κοινώς κοίτα εάν απεργοποιείται μέσα από το BIOS.

     

    Επίσης εκτός από τα power options των windows, κοίτα και την αντίστοιχη εφαρμογή της dell.

     

    Θα το κάνω καιαυτό, το 2ο κομμάτι το έχω δοκιμάσει ήδη περί εφαρμογής

  10. 13 hours ago, dimopc said:

     

    Τρεις είναι οι περιπτώσεις που προκαλούν throttling η underclock στο cpu σου

     

    1η Κακή η ανεπαρκής  είσοδος ρεύματος στην μητρική (πρόβλημα στο dc in η στην μητρική )

     

    2η σταθερή θερμοκρασία πανω απο 88 βαθμούς(στους 101 σβήνει)

     

    3η κάποιο κομμάτι σπασμένο κάνει επαφή και πιέζει σε σημείο επαφής μητρικής και dc in(συνήθως η βίδα του fan  που παει στο palmrest)

     

    Το ότι το πρόβλημα σου λύνετε με την μπαταρία επιβεβαιώνει οτι κατα 90% εισαι στην πρώτη περιπτωση 

     

    Εγω ήρεμος είμαι??

     

    Μια χαρά είναι και η είσοδος , ακόμα καιτο vCore  τα είχα μετρήσει ήδη...

    Θα βάλω linux και βλέπουμε!

  11. 4 minutes ago, gdp77 said:

    Δεν ασχολούμαι με windows πλέον, οπότε άλλοι μπορεί να σου προτείνουν άλλα κολπάκια για να εντοπίσεις τι φταίει στα windows πιο άμεσα.

     

    Εντελώς κουλό αυτό. Δηλαδή όταν είναι στο ρεύμα κλειδώνει στα 0,60GHz και με μπαταρία παίζει κανονικά; Κάτι έχει κάτσει στραβά στα power profiles λογικά....

     

    Σε ευχαριστώ, πολύ καταρχάς που ασχολείσαι .

    Από εκεί και πέρα, ναι ,κουλό ξεκουλό ,το κάνει και με νευριάζει...αχαχα!

    Μέχρι και το CPU όταν το είδα,πριν φύγω κτλ.μέτρησα το rail και ήταν σε σταθερό vCore κτλ. με το πολύμετρο και διακυμάνσεις δεν είχε.

    Έτρεξα prime,μπας και... αλλά δεν!Όλα εικασίες τώρα...

     

    Δοκίμασα ακόμα και το disable από BIOS για CPU control  σε power consumption κτλ. αλλά δεν.... δεν .... δεν μου κάνει την χάρη!

     

  12. 40 minutes ago, gdp77 said:

    Ωραία. Τώρα δοκίμασε και το εξής:

     

    Κατέβασε ένα ubuntu ή linux mint iso. Γράψτο σε ένα boot-able usb. Μπούταρε με αυτό και δες αν υπάρχει το πρόβλημα και εκεί. Αν ναι, τότε έχεις hardware πρόβλημα. Αν όχι είσαι σίγουρος ότι κάτι δεν πάει καλά με τα win10.

     

    ΥΓ: Ο πιο γρήγορος τρόπος για να δεις live την ταχύτητα του επεξεργαστή στο linux είναι να ανοίξεις μια κονσόλα και να κάνεις copy paste:

    
    watch grep \"cpu MHz\" /proc/cpuinfo

     

     

    Είμαι σε διακοπές και το εντώπυσα.Έλεγα μπας και θα το έβλεπα , ποιο άμεσα φάση .Οπότε αναγκαστικά όταν γυρίσω.

    Όταν βάζω την μπαταρία πάει στην κανονική ταχύτητα όμως...

     

     

    37 minutes ago, dimopc said:

    Δυστυχώς έχει πρόβλημα η μητρική σου και θέλει αλλαγή,ότι και να δοκιμάσεις δεν θα υπάρξει αλλαγή

      

    Θέλω να ηρεμήσεις λίγο για αρχή ! :)

    • Like 1
  13. Λοιπόν ,

    Fresh Install, Win10 , καθαρισμένο,Arctic Silver 5 ,σταθερος κρύος.

    Δοκίμασα με drivers win10, αυτόματους ,δοκίμασα με της dell,δοκίμασα να είναι σε "high performance" , μόνο με φορτιστή , χωρίς μπαταρία συνδεδεμένη, έλεγξα επιλογές,έκανα bios update Α25 τελευταίο .

    Ο επεξεργαστής όμως κλειδώνει στα 0.60Ghz ,αντί για 2.00Ghz που είναι ο επεξεργαστής i5 4310U,καινούργιος mSATA SSD .

     

    Τι στο καλό...........;;;;;

  14. On 8/5/2017 at 3:39 PM, tommybertsen said:

    Τελικα το λαπτοπ δεν ειχε τιποτα, τσαμπα ανησυχουσα

     

     

      Reveal hidden contents

    20170508_130909.thumb.jpg.ea19cd30fa9f7711a4611ba868696bed.jpg20170508_130912.thumb.jpg.9229bbe3fff8fb9817244d726c6a28f1.jpg

     

    :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: 

    Να ευχαριστήσω τον @AlexanderK που το ανέλαβε! :D 

     

     

    Μόλις το είδα αυτό ! Άκρως απαράδεκτος , χρωστούσα καφέ :p Κακός δεν με είπες ,θα σε έκανα το Laptop & θα κερνούσα και καφέ :D:D 

    (μπράβο στο παιδί)

  15. 20 minutes ago, Aeon said:

    Οπότε για την GPU με eBay δεν υπαρχει σωτηρια...
    Απο Aliexpress μήπως μπορεί να το προσπεράσει με κάποιο είδος αποστολής ή ούτε από εκεί?

     

    Όχι, ούτε eBay ούτε Aliexpress ούτε τίποτα,δεν φαντάζεσαι πόσα πακέτα μου έχουν σταματήσει από εξωτερικό που πέρνω για εμένα και για γνωστού μου ,γιατί κλασσικά κανείς δεν θέλει να βάλει την κάρτα του Online.

    Όλα πλέον γίνονται monitor ...

  16. 14 minutes ago, Aeon said:

    Καλησπέρα σας,

    Ήθελα να σας ρωτήσω αν θα έχω κάποιο θέμα με το τελωνείο αν αγοράσω 2 πράγματα από το eBay εκτός EE
    Οι 2 αγορές που θέλω να κάνω είναι:
     
    1) 50e https://www.ebay.com/itm/Asus-G50VT-G50V-nVidia-9800M-G94-655-B1-512MB-Video-Card-69N0BBV10B01-B01-Tested/292291948727?hash=item440df530b7:g:WMkAAOSwyYZZ4H7h

    2) 6e https://www.ebay.com/itm/Hot-sell-2nd-SSD-HDD-hard-drive-Caddy-For-Lenovo-Thinkpad-IBM-T430-T530-W530/202003959923?hash=item2f085fd073:g:nykAAOSw81dZti2p
    ( Το ξέρω ότι υπάρχουν και εδώ αλλά αυτό ταιριάζει γάντι στο Thinkpad T530)

     

    ευχαριστώ εκ των προτέρων!

     

    Οτιδήποτε εκτός Ε.Ε θα περάσει τελωνείο , πλέον τα ελέγχουν όλα.

    Αν η αξία αγοράς (με αποστολή μέσα) υπερβαίνει τα 22€ ,τότε χρεώνεσαι ΦΠΑ+15€ έξοδα εκτελωνηστή.

    (Αν είσαι τυχερός 1/10000000 ,που καμιά φορά γίνεται και αυτό μπορεί να περάσει το κουτί σου και να την γλυτώσεις).

    Στο πρώτο ,αν σου ζητήσουν επίσης αποδεικτικό με Paypal Κτλ. θα το στείλεις στο geta mail που υπάρχει.

    Λογικά στο πρώτο είσαι 50€x0.24 = 12€+15€ αξία εκτελωνιστή ΕΛΤΑ = 27€ + 50€ η κάρτα.

     

    Στο 2ο δεν νομίζω να σε σταματήσει με τίποτα,αλλά και να σταματήσει είναι κάτω των 22<€ άρα δεν θα πληρώσεις. 

     

    Αυτά από εμένα....

    • Like 2
  17. 3 hours ago, BasiliCeLew said:

     

    Όχι δεν θα περάσει :)

     

    Απλά θα αργήσει περίπου 30-50 μέρες για να φτάσει, παλιά ερχόταν πύραυλος με αυτήν την μέθοδο τώρα υπάρχουν καθηστερήσεις.

    Αν βάλεις κ άλλα πράγματα στην παραγγελία (προσοχή πάντα να είναι από την ίδια αποθήκη) τα μεταφορικά μπορούν κ μέχρι να μηδενιστουν.

     

    PS. Αν βάλεις παραπάνω πράγματα, μετά την παραγγελία μπες στο chat και ρώτα για την διαθεσιμότητα τους συγκεκριμένα, και να αρχίσουν να σου στέλνουν ότι υπάρχει σε στοκ (πάντα με DPD UK θα το διευκρινίζεις αυτό για να παίρνεις επιβεβαίωση). Αυτό στο λέω γιατί σε περίπτωση που ένα αντικείμενο δεν το έχουν άμεσα σε stock θα σου καθηστερήσουν όλη την παραγγελία.

    PS2. Priority Line (Eu Express) = DPD UK

     

    Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τις αναλύσεις ,ήσουν κατατοπιστηκότατος.

    Έχει από κάτω από το προϊον αν θες να αγοράσεις πακέτο με κάποια άλλα πράγματα όπως 0.3 extruder + fillament + + + + πολλά και έχει ένα Χ ποσό. Εγώ εφόσων έβαλα στο Anet A8 , Priority Line,σημαίνει ότι και τα άλλα θα έρθουν πακέτο μαζί του ; Μέσω priority line ?

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.