Jump to content

bas13bou

Premium Members
  • Posts

    63
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by bas13bou

  1. καλησπερα θελω να ανεβασω τον cpu υπαρχει καποιος οδηγος για να διαβασω σχετικα με τον συγκεκριμενο η ψυξη που εχω ειναι η h110i gt και το συστημα μου αποτελειται απο ram 16gb στα 3200Mhz και sli gtx 980. μπορειτε να μου δωσετε μερικες πληροφοριες σχετικα η μητρικη που εχω ειναι η asus rampage v extreme και μεχρι ποιες θερμοκρασιες ειναι ασφαλες ευχαριστω.

  2. καλησπερα θα ηθελα να μου προτινεται μια επιλογη για ηχεια 2.1 μεχρι 100 ευρω κυριως για gaming και ταινιες και αν παλι μπορουμε να βρουμε και σε 5.1 με λιγα περισσοτερα χρηματα και αν αξιζει σε σχεση με τα 2.1 ευχαριστω.

  3. Εφόσον ξέρεις να κολλήσεις το τροφοδοτικο που θα παιρνει ρεύμα ο controller της λεντοταινιας στις κατάλληλες υποδοχές του καλωδιο έτσι ωστε να παίρνει ρεύμα σωστά από το τροφοδοτικο του υπολογιστή. Εγω το έδωσα σε έναν φιλε μου που ειναι ηλεκτρολόγος και μου τα κόλλησε για να ειμαι σίγουρος εφόσον δεν ξέρεις καλυτερα να στο φτιάξει ένας ειδικός.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.