Jump to content

rastaman

Moderators
  • Posts

    1.172
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by rastaman

  1. Ολα οσα ειπωθηκαν κανουν και ακο α περισσοτερα!! Θεωρω σημαντικο σε τετοιες περιπτωσεις να συστηνονται σωστες-οικονομικες λυσεις οι οποιες μπορουν να εφαρμοστουν ευκολα απο αυτον που αμτιμετωπιζει το προβλημα χωρις να κρινεται απαραιτητη η επεμβαση καποιου ειδικου
  2. rastaman

    Ανοιγμα παραθυρου

    Αν φανταζόμουν οτι "θα του φερόσουν τόσο σκληρά" θα σου προτεινα εξ αρχης να το ξεκλειδώσεις και να βάλεις ενα κατσαβίδι από την έξω στο κάτω μέρος . . . Θα είχε γίνει μικρότερη ζημιά . . . Στο σημείο που κύκλωσα στην παραπάνω φώτο είναι η μια βίδα. Βάλε την λάμα και κόψε. . .
  3. rastaman

    Ανοιγμα παραθυρου

    Στο κύκλο είσαι και αλλη μια στο κάτω μέρος. . . Σαν του έριξες πολύ ξύλο όμως και δεν χρειαζόταν
  4. Ο αφρός καλό θα είναι να αφαιρεθεί εντελώς. Μπορείς να γεμίσεις το κενό που θα προκύψει με λευκό τσιμέντο,κόλλα πλακιδίων,μαρμαρόκολλα . . .
  5. Σιγουρα υπαρχουν λυσεις με ρητινες ή αντιστοιχα προιοντα αλλα η πιο ευκολη και οικονομικη ειναι με την αλουμινογωνια
  6. rastaman

    Ανοιγμα παραθυρου

    Να υποθεσω οτι δεν ανοιγε με σηκωμα-τραβηγμα για να καταληξεις να την κοψεις... Για να μπορεσεις να προχωρησεις πρεπει να σπασεις την βαση. Δεν ειναι μασιφ αλλε εχει δυο βιδες απο την πισω μερια που την κρατανε. Αν την πιασεις με μια τσιμπιδα,γκαζοταναλια or whatever και την κουνησεις δεξια-αριστερα θα κλωτσησουν τα σπειρωματα και θα σπασει...
  7. Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας !! Δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν ξηλώσαν την μαρμαροποδιά λόγο στραβομάρας ή λόγο λάθος μετρήματος της μπαλκονόπορτας αλλά αυτό καλό θα ήταν να μην είχε γίνει γιατί πλέον δεν μπορείς να στεγανοποιήσεις τα νερά τόσο καλά. Όπως τα βλέπω τα πράγματα μπορώ να προτείνω δυο λύσεις!! Την ανώδυνη: Μετράς το κενό εσωτερικά από την μπαλκονόπορτα μέχρι τον οδηγό της σίτας και πας στο κοντινότερο αλουμινάδικο και ζητάς μια γωνιά 20 x κενό και την τοποθετείς ανάποδα με ακρυλική μαστίχη πιστολιού ώστε να καλύψεις το τσιμέντο, να καθαρίζεται ευκολότερα και φυσικά να στεγανοποιήσεις καλύτερα. Ιδανικά θα ήταν αν μπορέσεις να φέρεις την γωνιά κάτω από την σίτα μέχρι το μέσα μέρος του οδηγού του ρολού. Η οδυνηρή λύση είναι να φέρεις κάποιον πλακά και να σου τοποθετήσει ενα φιλετάκι πλακάκι ανάμεσα στην μπαλκονόπορτα και την σίτα. Σε καμία από τις δυο περιπτώσεις δεν πρέπει να κλείσουν οι τρύπες που φαίνονται στην μπαλκονόπορτα γιατί βοηθούν να φεύγουν τα νερά από αυτήν.
  8. rastaman

    Ανοιγμα παραθυρου

    Αν κοιταξεις στην μεση απο την πανω ή την κατω μερια στην μεση μπορεις να καταλαβεις αν εχει "κρεμασει" το φυλλο οποτε προχωρας και το ανοιγεις σηκωνοντας. απλα οταν το ανοιξεις σηκωσε τους μεντεσεδες στο δεξι φυλλο ωστε να ερθει στο σωστο υψος και σφιξε καλα και προσεκτικα ολες τις βιδες.
  9. rastaman

    Ανοιγμα παραθυρου

    Πριν αρχισουν τα οργανα... Βαλτο στο ξεκλειδωτο και τραβηξε με το χερι σου το φυλλο απο την πανω και απο την κατω μερια και δες ανοιγει. Αν δεις οτι μαγκωνει μονο κατω... Οπως εισαι στο ξεκλειδωτο σηκωσε ολο το φυλλο προς τα πανω και δοκιμασε να τραβηξεις απο το χερουλι δυνατα προς τα εξω. Αν δεν ανοιγει με το χερι καθολου απο πανω ή απο κατω... Γυρισε την σπανιολετα να ειναι ξεκλειδωτη και σπασε την λαβη. Πιασε μετα το καπακι που βρισκεται κατω απο αυτην με μια γκαζοταναλια,καβουρακι ή πτιδηποτε εχεις σιαθεσιμο και παιξε δεξια-αριστερα μεχρι να σπασουν και τα βιδακια που κρατανε το καπακι. Αφου φυγει και αυτο εχεις προσβαση στα μαυρα πλαστικα και με ενα κατσαβιδι σηκωνεις το κατω και ανοιγει.
  10. rastaman

    Ανοιγμα παραθυρου

    Ειναι ανοιχτο ή κλειστο το παραθυρο? Μπορεις να βγαλεις μια φωτο αυτο ή καποιο αλλο που να φαινεται αυτο που περιγραφεις??
  11. Βγαλε την μπαλκονοπορτα και λυσε το πανω μερος για να δεις το τζαμι στο σοκορο πως ειναι. Η λογικη λεει οτι το τριπλεξ σου ειναι 3+3mm και το ενεργειακο 5mm. Με τον τροπο που προσπαθεις να το ξεχωρισεις το θεωρω σχεδον ακατορθωτο. Ειναι ερκετα ευκολο εφοσον ειναι διφυλλο χωνευτο και δεν χρειαζεται καν να βγαλεις σιτα-μπατζουρι.
  12. rastaman

    το url τού βίντεο

    Στο συγκεκριμενο παντως τα link της πηγης οδηγουσαν σε broken links. Με vpn ισως να εβγαινε ακρη αλλα δεν το κοιταξα.
  13. rastaman

    το url τού βίντεο

    Δύσκολα . . .
  14. Αν και δεν άλλαξε κάτι. . . ss please ενα example
  15. rastaman

    το url τού βίντεο

    Ενα link θα βοηθουσε....
  16. rastaman

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

    Καλη χρονια λαμπιονια με υγεια και χαμογελα!!!
  17. rastaman

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

    Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και χαμόγελα!!!
  18. rastaman

    Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή; v2.0 (MusicLab)

    Καλά πήγε αυτό . . .
  19. Χρησιμοποιησε το gmail που ειχες καταχωρησει στην εγγραφη σου και το pass που ειχες... Αν κατι απο αυτα δεν θυμασαι στειλε pm να το σιαξουμε
  20. Αυτο ακριβως!! Σκεφτομαι να κανω για να μην παω στο πρασινο.
  21. Τελικα οσοι μπηκαμε στο myHome4All με τα νεα δεδομενα που ερχονται αξιζει να παραμεινουμε σε αυτο ή ειναι προτιμοτερο να παμε στο πρασινο??
  22. Φυσικα και δεν προλαβα να τους παρω καν τηλεφωνο και με πηραν οι ιδιοι 213 μερες πριν την ληξη. Προτειναν το myHome 4All ... Ενα "κλειστο" προγραμμα το οποιο δεν το βρηκα στους καταλογους τους και ειχε τις καλυτερες τιμες απο αυτα που φαινονται. Συμβολαιο για ενα χρονο αλλα φευγεις οποτε θες χωρις ρητρες κλπ. Απο χρεωσεις δεν θυμαμαι λεπτομερειες αλλα αν εχεις καταναλωση εως 500kwh ανα μηνα ειναι κοντα στις χρεωσεις που ειχα με το προηγουμενο προγραμμα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.