Jump to content

DjAzDeck

Premium Members
  • Posts

    236
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by DjAzDeck

  1. Καλησπέρα , θα ήθελα την άποψή σας για να προβώ στην κατάλληλη ενέργεια. Έχω ένα ποντίκη Corsair M 95 το αγόρασα πριν 4 μήνες και εμφάνισε πρόβλημα , δεν κουνιέται ο κέρσορας ενώ τα υπόλοιπα πλήκτρα λειτουργούν άριστα. Αναρρωτιέμαι , να επικοινωνήσω με το κατάστημα ή να ψάξω το RMA που προσφέρει η Corsair ? και πως θα το κάνω αυτο γιατί δεν είμαι σχετικος , έχω ακούσει μόνο αναφορες !
  2. DjAzDeck

    Ακόμα πιο φτηνοί SSD το 2015

    Αντέ μπας και δο
  3. DjAzDeck

    Coolermaster Ergostand III Notebook Cooler

    Ρε σεις την έχω 6
  4. DjAzDeck

    Coolermaster Ergostand III Notebook Cooler

    Shit SON !!!
  5. DjAzDeck

    Windows σε Macbook pro, έχει προβλήματα;

    Γεια σου φίλε μου, από την πρόσφατη εμπειρία μου με το bootcamp, είναι αρκετά εύκολο, χωρίς προβλήματα, το μόνο που χρειάζεσε είναι ενα ISO αρχείο των windows, και τα υπόλοιπα τα κάνει το bootcamp assistant του MAC OS. Το μόνο προβληματάκι που μπορεί να συναντήσεις είναι οι ασυμβατότητα αρκετών εφαρμογών στη retina display, αν έχεις μοντέλο του 13. Το bootcamp μπορεί να γίνει απο ένα flash usb ή και από εξωτερικό CD/DVD reader.
  6. DjAzDeck

    Σιχαμενα windows

    Εγώ από την άλλη χρόνια χρησιμοποιούσα WIN σε PC αλλά και σε laptop... Έχει ένα χρόνο που αγόρασα ένα MacBook Pro late 13 και όχι είμαι απλά υπερ ευχαριστημένος, το μηχανάκι έκλεισε ένα χρόνο πριν από λίγες βδομάδες χωρίς restor και με bootcamp WINDOWS OS για να παίζω κανα game. Κανένα πρόβλημα, σε MAC OS ούτε μια φορά crash σε οποιαδήποτε εφαρμογή, να σου δώσω ένα παραδειγμα 3 μήνες δούλευε 12 ωρα 7/7 σε beach bar με 40 βαθμούς και δεν crashare ούτε μια φορα με multi tasking etc (και με 10 GB ελευθερο χώρο στο δίσκο)... Να σου πω πως στο ίδιο laptop με το bootcamp σε WIN 7 έχει crasharei ακόμα και στον explorer απειρες φορές, μην μιλήσω για crash σε games. Anyway, κατ εμού τα Mac αξίζουν αλλά κυρίως αν τα θες για επαγγελματική χρήση γιατι δεν λέει να δώσεις 2.5κ Euro για να μην σου κολλάει το youtube.
  7. DjAzDeck

    Apple εγγύηση

    Καλησπέρα επιστρέφω με ΚΑΛΑ ΝΕΑ για όλους τους Apple Product Owners... O Έλληνας καταναλωτής έχει το δικαίωμα να απαιτήσει παράταση της εργοστασιακής μονοετούς εγγύησης της Apple σε 2 έτη από την ημέρα της αγοράς του προιόντος του, επικοινωνόντας με το τμήμα υποστηριξης της Infoquest Technologies και ειδικότερα με το τμήμα υποστήριξης προιόντων Apple. Συνεπώς μίλησα με τους αρμόδιους και με ενημέρωσαν πως αρκεί να στείλω το προβληματικό προιόν και μια φωτοτυπία της απόδειξης αγορα. Μόλις μετά απο 4 μέρες (σήμερα) κατέφθασε το καινούριο τροφοδοτικό και ένα χαρτί που ενημερώνει πως έχει παραταθεί η εγγύηση μου σε 2 έτη από την ημερομηνία αγοράς του προιόντος μου !!! Οπότε μην τρώτε το κουτόχορτο που μας πουλάνε τα καταστήματα του τύπου iSquare, iStorm etc... που το παίζουν και καλά επίσημοι διανομείς Apple !
  8. DjAzDeck

    H Seagate παρουσιάζει τον Seagate Seven για τα 35 χρόνια της εταιρείας

    Μόνο εμένα π
  9. Πραγματικά έχουμε γίνει εργαστήρι! Καλώς ορίσατε!
  10. DjAzDeck

    Αγορά laptop μέχρι 1000Ε

    Καλησπέρα αν και δεν σε πρόλαβα στην αγορά σου θα σου πρότεινα να στρεφόσουν σε Macbook Pro 2012 χρονιάς, εκθεσιακό κομμάτι αν έβρισκες με λίγο ψάξιμο και θα ήσουν στο 1Κ και πένα στο Djing !!! Σου μιλάω για κινήσεις που έχουν κάνει γνωστοί και έχουν μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι ! Anyway καλοδούλευτο το εργαλείο !
  11. DjAzDeck

    Apple εγγύηση

    Τέλεια σε ευχαριστώ θα το προσπαθήσω από βδομάδα και θα επιστρέψω με τυχόν αποτελέσματα!
  12. DjAzDeck

    #labxmas2014 day 7 gift 11

    Εγώ με λίγο ψάξιμο θα πω το 1963 ως χρόνια εφεύρεσης!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.