Jump to content

UltraB

Premium Members
  • Posts

    7.315
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    8

Είδηση Comments posted by UltraB

  1. Εμένα πάντως τώρα που έκανα μια δοκιμή μου βγάζει μη το μηυνματάκι "Αυτός ο υπολογιστής δε μπορεί να εκτελέσει τα Windows 11" παρόλο που έχω ενεργό το TPM (sTPM όπως το λέει στο X570) και στις ρυθμίσεις φαίνεται εξίσου ενεργό :hehe:

    • Like 1
  2. πριν 2 λεπτά, το μέλος fuz10n έγραψε:

    εντωμεταξυ ειδα το βιντεο του linus και δεν ηταν τοσο αρνητικος στην καρτα οσο ο τιτλος του βιντεο οκ.

    Εε κλασσικά. Οι τίτλοι τους είναι clickbait όσο δε πάει.

    • Like 2
  3. Ισχύει αυτό περί ROM για τις B450 & X570. Οι B450 όμως υποστηρίζουν σειρά 1, 2 και 3, δηλαδή συνολικά ήδη τρεις σειρές επεξεργαστών.

    Με εξαίρεση τις Max υλοποιήσεις (που ήρθαν με την έλευση της σειράς 3 λόγο του προβλήματος στη χωρητικότητα της ROM), οι υπόλοιπες έχουν ίδια χωρητικότητα με τις φθηνές X570 που υποστηρίζουν δύο σειρές επεξεργαστών.

     

    Απ' όσο μπορώ να συμπεράνω, η AMD δεν ήθελε να φέρει τον μέσο καταναλωτή σε μια θέση όπου θα πρέπει να ψάχνει το μέγεθος χωρητικότητας ROM της μητρικής του, να μπει στη διαδικασία να αναβαθμίσει το bios (μη ξεχνάνε ότι αρκετά άτομα δε γνωρίζουν πως να το κάνουν), να υπάρχει το όποιο ρίσκο κλπ. Μετά το κράξιμο, καλώς ή κακώς, αναθεώρησε και θα προσφέρει υποστήριξη των νέων επεξεργαστών στις μητρικές που το επιτρέπουν αφαιρώντας όμως την υποστήριξη των προηγούμενων σειρών.

     

    Λογικά ίδιο πρόβλημα θα έχουμε και αν υπάρξει και άλλη σειρά μετά την 4 σε AM4 με όσες X570 μητρικές έχουν 128MB.

    • Like 2
  4. Που τα κέρδισε ρε συ; Σου μιλάω για μητρικές αντίστοιχων χρημάτων, όχι για μητρικές των 50-100€ παραπάνω.

    Επίσης μου λες ότι έχουν τα ίδια VRMs (ή χειρότερα). Επομένως αν βρίσκεις*, ποιος ο λόγος να πας στην B450 όταν κοστίζουν τα ίδια χρήματα;

    *Που βρίσκεις: 

     

    Θα με κουφανεται μου φαίνεται.

  5. Η μητρική που αναφέρεις κοστίζει περί τα 150€ περίπου. Με τα ίδια χρήματα λοιπόν, ή ελάχιστα παραπάνω, ο φίλος σου θα μπορούσε να είχε αγοράσει κάποια X570 μητρική με εξίσου καλά VRMs που προσφέρει ίδια υποστήριξη επεξεργαστών. Επομένως δε κέρδισε κάτι, μη σου πω ότι έχασε κιόλας.

     

    Και μην ξεχνάμε ότι σε αρκετές B450 μητρικές υπήρξε νέο revision λόγο των μεγαλύτερων bios, όπως πχ στην MSI B450 Tomahawk που είναι η πιο δημοφιλής προς το παρόν ώστε να μπορέσουν να υποστηρίξουν τους 3xxx.

  6. Επίσης όταν αγοράζεις καλό θα ήταν να σκέφτεσαι και future proof. Δηλαδή όσοι αγόρασαν X570 και δε πήραν Χ470 ήταν βλάκες;

    Αν αγόρασες με το σκεπτικό να αναβαθμίσεις στο μέλλον και αγόρασες Χ470, είτε για να πάρεις καλύτερη μητρική, είτε για να γλυτώσεις χρήματα, κακώς έπραξες. Για κάποιο λόγο βγήκαν νέα chipset και μητρικές. Οπότε λοιπόν μη ζητάτε και τα ρέστα.

     

    Προφανώς δε μιλάω για κάποιον που είχε αγοράσει από πριν, μιλάω για τα άτομα που αγόρασαν αφότου βγήκε η σειρά 3 και οι X570.

    • Like 6
  7. πριν 17 λεπτά, το μέλος Seek & Find έγραψε:

    Τι παιδιαρισματα ειναι αυτα ρε σεις; Υποστηριξη αλλα οχι ετσι γιουβετσι και μονο μερικοι.. χαζομαρες!

    Κραζαμε γιατί δεν έδωσε υποστήριξη των νέων επεξεργαστών και τώρα που έδωσε σε όσα μοντέλα το επιτρέπουν πάλι κράζουμε που έγινε επιλεκτικά.

     

    Εε ρε Intel που σας χρειάζεται!

    • Like 2
    • Agree 1
    • Haha 1
  8. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ακόμα δεν τους έχει περάσει από το μυαλό να βγάζουν δύο - τρεις εκδόσεις και να τις πωλούν έστω έξτρα. Δε μπορεί ένα χειριστήριο να βολεύει το ίδιο ένα παιδάκι που είναι 10 ετών πχ και έναν μαντραχαλά με μισό μέτρο παλάμες. 

    • Like 4
  9. Όποιος έχει πρόβλημα ας δοκιμάσει να γυρίσει στους 19.10.2, δούλεψαν σε εμένα.

    Επίσης δε νομίζω να είναι μόνο θέμα drivers αλλά και των Windows καθώς μια χαρά ήμουν μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα με 20.1.x, ενώ τώρα όσους 20.x.x έχω δοκιμάσει αντιμετωπίζω το πρόβλημα.

    • Like 2
  10. πριν 2 ώρες, το μέλος chameleon έγραψε:

    Για όσους λέτε ότι το jpeg δεν παρέχει καλή συμπίεση πλέον, είναι σαν να λέτε ότι το mp3 πλέον δεν παρέχει καλή συμπίεση (σε σχέση με το vorbis). 

    Το 5% με 15% καλύτερη συμπίεση δεν είναι μεγάλη υπόθεση.

    Τώρα για τα νέα format:

    Εμείς πρέπει να προωθούμε ΜΟΝΟ όσα έχουν ανοικτό αλγόριθμο και ΜΗ ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ. Οι μεγάλες εταιρίες είναι σίγουρο ότι θα κάνουν τους πολέμους τους, ωστόσο οι viewers είναι προφανές ότι θα υποστηρίξουν όλα τα format.

    Μάλλον δε γνωρίζεις πόσο δύσκολο είναι να επιτευχθεί τέτοιο ποσοστό. Μόνο μικρή υπόθεση δεν είναι

  11. πριν 32 λεπτά, το μέλος TopCLR έγραψε:

    Είμαι λίγο offtopic αλλά έχω μια απορία. Το " Windows 10 Pro Professional CD-KEY (32/64 Bit) (2 PC)"  είναι δύο ξεχωριστά κλειδια (σε μικρότερη τιμή) ή ένα κλειδί που θα είναι κοινό σε 2 PC;

    Το δεύτερο σύμφωνα με το live chat τους.

    • Like 1
    • Agree 1
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.