Jump to content

SirMomus

Premium Members
  • Posts

    711
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by SirMomus

  1. Καλησπερα σε ολη την παρεα και καλο Πασχα!! Ζηταω αργα μεν αλλά ελειπα γιατι κανω πτυχιακη οπότε εάν εχει μεινει η καρτα γραφικων ή καποιος ssd θα ευχαριστουσα πολυ τον @jax7480 αν με διαλεξει.. (δεν εχω δηλωσει παλιοτερα για κατι αλλο)

  2. Ρε παιδιά εγώ σκέφτομαι για αναβάθμιση έχω σκαιλεικ.. Και σκέφτομαι να αναβαθμισω σε ι5 7χχχ.. Αξίζει καλύτερα να πάω σε ραιζεν; έχει κανείς εμπειρία και με τα δύο; 

  3. PermaBan sto yanni <3

    Ασχετο κατι παρομοια χιονακια ειχε μια δικια μου καρτα και τελικά κατι είχε παιχτει με τους drivers... δεν ξερω το εργαλειο για τη μνήμη αλλά μηπως εχει γινει καμια στραβή στο software της καρτας; οσο κι αν ακουγεται περιεργο εμενα ειχε λυθει το προβλημα απο κει που δεν το περιμενα

  4. Εγω θα ελεγα Sony οσον αφορα την ποιοτητα αν και ειναι λιγο πιο τσιμπημενες απ τις υπολοιπες αξιζουν! Τωρα 2η για μενα ειναι sam κ lg μετα.. panasonic δεν ειχα ποτε αν και μια turbox που υποτιθεται ειχε panasonic panel και γι αυτο την πηραμε(δεν ξερω κατα ποσο ισχυει βεβαια) στα 2 χρονια πεθανε... απο σονι και σαμ μεχρι τωρα εμπειρια χρονων εχει δειξει αντοχη και ποιοτητα σε εικονα και ηχο!(λιγα μοντελα τους δεν ειναι καλα μονο) 
    Τωρα πηραμε μια lg προσφατα καλη μεχρι τωρα αλλά ειναι 6μηνου..

    Επισης στα 600 ευρω χωρις smart 3d Κλπ πας και σε μια σιγουρα καλη mid range 4K!

  5. 55 minutes ago, devaggos said:

    Άλλαξε καλώδιο sata. Μου έκανε κόλπα ένας καινούριος ssd και είχα και πράματα της δουλειας μέσα και φρίκαρα. Αλλά τελικά κάτι γινόταν με το καλώδιο. 
    Οπότε δοκίμασε να δεις αν είναι καλά το καλώδιο μέσα στη μητρική και στο σκληρό και σε 2ο στάδιο, να το αλλάξεις με κάποιο άλλο.

    Θα τον παω αυριο σε ενα φιλο να τον τσεκαρει αρχικα καθως 1 εξτρα ζευγαρι ματια παντα βοηθαει και μετα ο θεος βοηθος!

  6. ΡΕ η Xiaomi το εχει πει οτι κανει ολικη σειρα για το σπιτι... δλδ θελει οτι εχεις μεσα στο σπιτι και σε λιγο και το ιδιο το σπιτι να ειναι φτιαγμενο απο κεινη... smart homes+IoT

  7. 2 hours ago, GriGaS said:

    το ενεργειακό τζάκι γιατί δεν σας καλύπτει;

    Εγω υποθέτω λόγω του ύψους... ρωτησα για τη μονωση τους γονεις μου και λενε ειναι καλή, με κατι μεγαλα μπλόκα λεει αλλά δεν ξερω ακριβως τι μονωση είναι οποτε θα μπορουσε να εχει μεριδιο και κατι τετοιο γιατι το σπιτι δεν γειτνιαζει απο πουθενα... δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. Δεν ειναι οτι δε ζεσταινει καθολου απλά φτανει να ζεστανει απο 12 βαθμους που θα ηταν η εσωτερικη στους 15. Φανταζομαι ολα παιζουν ρολο, δεν το εχω μελετησει εκτενως..

  8. @GriGaS Τι προτείνεις για χωρο 33τμ 4 μετρα υψος? εγώ δεν μπορω να αποφασισω γιατι εχω μεν γνωση αλλά τοση ωστε να αμφιταλαντευομαι...δηλαδη λεω οτι αν βαλω αντλια θα θερμαινει αλλά θα πηγαινει γρηγορα ψηλα ο αέρας οποτε θα θελει συνεχεια παροχη ας πουμε... ο χωρος βεβαια ειναι ενιαιος και υπαρχει τζακι(ενεργειακο) σ αυτον... γι αυτο εγω σκεφτομουν τα υπέρυθρα ώστε το τζακι να βαζει θερμο αέρα και τα υπέρυθρα να ακτινοβολουν τα σωματα! απλά δεν ξερω αν θα εχουν αποδοση τα φιλμ κατω απο το χαλι πχ γιατι απο το ψαξιμο που εκανα διαβασα οτι τα καινουργια με τους νανοσωληνες ανθρακα έχουν το μειονεκτημα οτι δεν φτάνει η ακτινοβολια σε μεγαλη αποσταση... και λεω αν ολη απορροφαται απ το χαλι και λιγη απ το τραπεζακι που ειναι απο πανω, αυτά τι αγωγιμοτητα έχουν... βασικά η θερμοτητα που θα εκπέμπουν επειτα θα ειναι ικανη να θερμανει και τον ανθρωπο μεσα στο δωμάτιο ή κι αυτα θα θερμαινουν κοντα τους(δηλαδη τον αερα γυρω τους κυριως ο οποιος θα ανεβαινει στο ταβανι οποτε τζαμπα κοπος;)

  9. @anonymous-root ναι έχω δει τα + και - και τα διαφορα που λενε αλλά ελεγα μηπως αξιζε έστω και σε μικροτερη αποδοση απ αυτη που υποσχονται γιατι αντλιες και inverters που πανε 800+ ευρω μου είναι καπως δυσκολο να τα αγορασω αυτη τη δεδομενη στιγμη!

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.