Jump to content

BASSstarlet

Premium Members
  • Posts

    156
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by BASSstarlet

  1. Ποιός βλάκας είναι αυτός;
  2. BASSstarlet

    PC Gaming (Συζήτηση)

    150gb θα είναι το patch του Baldurs Gate? χαχα
  3. Πήγα χθες να κατεβάσω δυο εικόνες μου από το google, που είχα τραβήξει με το κινητό, και στάθηκε αδύνατο με Chrome και Brave. Mόνο με Firefox, κατάφερα επιτέλους. Το ίδιο σήμερα, όταν προσπάθησα να κατεβάσω ένα πρόγραμμα. Σημειωτέον, πως απενεργοποίησα ότι anti-virus/malware είχα, και τα ίδια. Μάλλον φταίει που είμαι ακόμα με τα 7ρια;
  4. BASSstarlet

    PC Gaming (Συζήτηση)

    Πότε θα το κάνουν και αυτό, τρίτου προσώπου όπως το RE, να το πάρει ο διάολος;
  5. BASSstarlet

    PC Gaming (Συζήτηση)

    Θυμάται κανείς ελληνικά gaming sites, από τα παλιά; Εννοώ mid 00's! Γράψτε κανά τίτλο.
  6. BASSstarlet

    Πότε κάνατε τελευταία φορά format;

    2024 πλέον, και κάποια στιγμή μέσα στον Γενάρη, μου έβγαλαν update (!) στο φόρτωμα, και σκέφτηκα «αυτό ήταν...». Μετά από δυο hardware restart, στρώσανε. Επίσης, ποτέ δεν έκανα update τους drivers της 5850. Δοξάστε με.
  7. BASSstarlet

    αδύνατον μ' αυτά τριγύρω... ζαλιστηκα

    Mα ξαναγύρισα στον Brave, τουλάστιχον για το YT, γι'αυτό τον λόγο!
  8. BASSstarlet

    PC Gaming (Συζήτηση)

    Δεν τον έχουν πετύχει τον Χάρισον Φορντ.
  9. BASSstarlet

    αδύνατον μ' αυτά τριγύρω... ζαλιστηκα

    Διαπιστώνω μεγάλη καθυστέρηση στις εντολές όταν είμαι Youtube. Δηλαδή, όταν παω να γράψω, οι χαρακτήρες αργούν να εμφανιστούν ή η κύλιση πάνω-κάτω δείχνει να κολλάει λες και ο CPU απασχολείται στο 100%.
  10. BASSstarlet

    πάλι τα yahoo mails

    Για ένα παλιό και «παροπλισμένο» Yahoo.gr mail που έχω, μου ήρθε μήνυμα να συνδεθώ, αλλιώς τον Απρίλιο θα σταματήσει να δέχεται mail. Έλα όμως που δεν με αφήνει να μπω στον λογαριασμό!Δεν είναι γελοίο; Μου γράφει, πως δεν μπορώ να συνδεθώ τώρα και να προσπαθήσω σε μια ώρα. Τι σόι κόλπα είναι αυτά; EDIT Τελικά, ξεμπλόκαρα με αλλαγή κωδικού. Το αστείο είναι, που το mail με τον κωδικό επαλήθευσης (και αυτό yahoo) πήγε στα Ανεπιθύμητα!
  11. BASSstarlet

    PC Gaming (Συζήτηση)

    Επίσης, κακό ντουμπλάρισμα φωνής, και βάλαν τον Κόνερι να κάνει και αυτός σαχλαμάρες (εντάξει, θα άξιζε για τα εκ. που θα πληρώθηκε) Το μόνο καλό, η αυστριακή-νομίζω-γκομενάρα.
  12. BASSstarlet

    PC Gaming (Συζήτηση)

    Πραγματικά απορώ τι βλακείες βλέπαμε παλιά. Indiana Jones και James Bond συναγωνίζονταν στην αφέλεια και στην σαχλαμάρα! off topic σχόλιο, αλλά δεν άντεχα.
  13. ...και πριν το facebook, επίσης, και σώθηκα (χαμένες ώρες) που το παράτησα.
  14. Ώπα, μου άνοιξε ειδοποίηση (στον Chrome) πως πρέπει να απενεργοποιήσω τον ad blocker, αν θέλω να δουλεύει ο Player. χαχα τι λένε ρε τα όργια!!
  15. Το έβαλα το ublock, και έχω ηρεμήσει μέχρι στιγμής από τα καρκινώματα.
  16. BASSstarlet

    PC Gaming (Συζήτηση)

    BLM και τα μυαλά στα κάγκελα.
  17. Eμένα πάντως, εδώ και μερικές μέρες με έχει ξεπατώσει στις διαφημίσεις. Βαρέθηκα να βλέπω καρχαρίες και ζόμπι να τρέχουν.Μόνο σερβιέτες δεν μου έδειξε. Μπορούτε να προτείνετε κάποια λύση;
  18. Να δίνεις ένα κάρο λεφτά, για να έχεις τέτοια προβλήματα, που είχαν (στη θεωρία όμως) οι CRT! Θαυμάσια..
  19. BASSstarlet

    Η Sony ανακοίνωσε το The Last of Us Part II Remastered

    Lust? Τσόντα θάναι;
  20. Nα κάνω, γιατί να μην κάνω, αφού το προτείνετε!
  21. Gigabyte Z68X-UD3H-B3 (Socket 1155) i5 2500K Sandy Bridge Socket 1155 LGA
  22. Mόλις πριν λίγο, άρχισε και το δικό μου να σφυρίζει και να αναβοσβήνουν και τα δυο LED. Το έκλεισα για μερικά λεπτά, και όταν το άνοιξα, όλα καλά (βέβαια δεν δοκίμασα αν «κρατάει») Για να ετοιμάζομαι για αγορά μπαταριών, η παρακάτω Yuasa, έχει τα ίδια βύσματα και μέγεθος; Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR
  23. "Hybrid EFI technology " λέει το site της μητρικής, πως είναι.
  24. Θέλω να βάλω τα ρημάδια τα «11άρια» σε πισί που έχει και τα «7άρια». Θα μπουν βέβαια, σε δικό τους δίσκο ssd. Πρέπει να προσέξω κάτι;Πως θα διαλέγω με ποιό OS θα κάνω boot κλπ.
  25. BASSstarlet

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Δεν το έχω πάρει (ακόμα) το παιχνίδι, γιατί με ενδιαφέρει κυρίως το online, και θέλω να είμαι σίγουρος πως έχει «κίνηση». Έλληνες παίζουν;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.