Jump to content

Hamlet

Members
  • Posts

    12
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Hamlet

  1. Hamlet

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Καποιος που να εχει εικονα απο την αγορα εργασιας στην Τσεχια μπορει να μου πει ποιες γλωσσες προγραμματισμου ζητανε πιο πολυ;Ας πουμε στην Ελλαδα ζητανε σχεδον αποκλειστικα c#, java και κατι λιγα απο php, προσφατα που κοιταξα για Μαλτα ζηταγανε c# παρα πολυ, εχει κανεις εικονα;
  2. Hamlet

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Ευχαριστω πολυ αδερφε, φαινεται χρησιμο το site!
  3. Hamlet

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Με ενδιαφερει πιο πολυ για software κομματι, εχω πιστοποιηση Oracle για Java (OCA) αλλα γενικα απο εργασιακη εμπειρια πολυ λιγα πραματα και γενικα δεν νιωθω την ανεση να πεσω στα βαθια αμεσως.Υπαρχει περιπτωση να βρω κατι με εκπαιδευση το οποιο να μη με βαλει μεσα κι ολας οικονομικα;Ευχαριστω.
  4. Hamlet

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Υπαρχουν προοπτικες για εξελιξη;
  5. Hamlet

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Δεν ρωταω για καποια συγκεκριμενη θεση αλλα γενικοτερα στο IT.Γενικα αν υπαρχουν θεσεις junior/graduate στην Τσεχια και αν ειναι "ανεκτικοι" με την απουσια προυπηρεσιας.
  6. Hamlet

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Καλησπερα παιδια.Απο προυπηρεσια ζητανε πολυ συνηθως;Μπορει καποιος να στειλει καποιες ενδεικτικες αγγελιες να παρουμε μια ιδεα;Ευχαριστω πολυ.
  7. Hamlet

    Huawei P8 Lite: προβλημα με wi-fi

    Να περασω την ρομ;Δεν εκανα τιποτα, μετα απο δυο μηνες λειτουργιας το επαθε.Ειχα ενα θεμα στη συνδεση του σπιτιου, εκλεισα και ξανα ανοιξα το router και απο τοτε δεν συνδεεται ουτε στο wifi του σπιτιου ουτε σε κανενα αλλο.
  8. Hamlet

    Huawei P8 Lite: προβλημα με wi-fi

    Κανεις ρε παιδια;
  9. Hamlet

    Huawei P8 Lite: προβλημα με wi-fi

    Δοκιμασα και hard reset και soft reset αλλα τιποτα.
  10. Γεια σας.Εδω και δυο μερες εχω ενα προβλημα με το wi-fi του κινητου μου.Βρισκει κανονικα τα διαθεσιμα δικτυα αλλα ειτε δεν συνδεεται (Access denied) ειτε συνδεεται και με πεταει αμεσως.Τα mb λειτουργουν κανονικα.Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει;
  11. Hamlet

    Αναζητηση διανομης Linux

    Ευχαριστω για τις απαντησεις, τελικα εκανα αυτο που προτεινε ο Wizard και κατεληξα σε Fedora με Xfce.Νομιζω για ατομα που εχουν μια προηγουμενη εμπειρια μεν αλλα δεν θελουν να σπαταλησουν και χρονο για να κανουν απλα πραματα, ειναι οτι πρεπει.
  12. Καλησπερα Αποφασισα να αλλαξω την διανομη Linux που χρησιμοποιω (Linux Mint Xfce) και θελω τα φωτα σας για το ποια να επιλεξω.Πιο αναλυτικα θα με ενδιαφερε να διαθετει: 1)Xfce ή Mate ή καποιο lightweight τελοσπαντων desktop environment.Δεν ειναι χρεπι το pc μου αλλα κατι Gnome/KDE τα θεωρω περιττη πολυτελεια. 2)Ευκολια στην προσθαφαιρεση λογισμικου.Ας πουμε, αν υπηρχε κατι σαν το software manager του mint περα απο τους package managers θα βοηθουσε πολυ.Αν δε, ειχε και ενημερωμενες εκδοσεις των διαθεσιμων προγραμματων και οχι 2-3 ετων οπως το mint θα ηταν καλυτερο. 3)Ευκολια στην εγκατασταση υλικου.Η μονη μου εμπειρια απο λειτουργικα περα απο το Mint (περα απο windows) ηταν αρκετα χρονια με Mandriva, και κατι μηνες με pcBSD (και καποια liveCD που ετρεξα τελευταια) που τα λες διανομες για αρχαριους.Δεν ξερω αν θα μπορουσα να ανταπεξελθω στις απαιτησεις καποιας διανομης τυπου Gentoo που φανταζομαι θα ειναι χρονοβορο να σεταρεις ακομα και την συνδεση στο ιντερνετ(αν και καποια στιγμη θα ηθελα να δοκιμασω) 4)Οσον αφορα την χρηση, αυτη τη στιγμη μονο ενα Android Studio και ενα Eclipse τρεχω και δεν θα αλλαξει συντομα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.