Jump to content

gzarafon

Members
  • Posts

    0
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Athens
  • Ενδιαφέροντα
    Computer

gzarafon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. gzarafon

    PowerLine Network

    Λες η δευτερη ασφάλεια στο υπόγειο , να δημιουργει το πρόβλημα ( Βλέπε το επισυναπτόμενο png )
  2. gzarafon

    PowerLine Network

    Δυστυχώς δεν καταφερα τίποτα. Στον 4το ολα δουλεύουν αψογα . Φαινεται οτι υπάρχει αλλου το πρόβλημα. 1. Αποσταση 2. Πιστευεις οτι στον πρωτο όροφο ο ιδιοκτήτης που έχει δικο του PowerLine δίκτυο μπορεί να επιρεάζει ( δεν το νομιζω ... ) 3. Ο εξοπλισμός που εχω δεν ειναι για αυτές τις αποστασεις 4. Κατι αλλο ηλεκτρολογικό που δεν γνωριζω.
  3. gzarafon

    PowerLine Network

    Μια τελευταια ερώτηση , εάν τα κανω ολα αυτά στον 4οροφο και μετα βάλω τον adaptor στην πρίζα της αποθήκης είναι OK ; Βλέπεις θέλουμε 1 λεπτο.
  4. gzarafon

    PowerLine Network

    Θα κανω μια προπάθεια και θα σου πω. Αυτο που έκανα μέχρι τωρα , ήταν το πάτημα 1 sec , διαδικασία Pair .......... θα δοκιμάσω την διαδικασία που προτείνεις . Οταν λέω θεωρω στο ίδιο δίκτυο, εννοω το ηλεκτρικο δίκτυο σπιτιου. Υπάρχει μια ασφάλεια στον πίνακα μου που γράφει φ/αποθηκης ( φωτα αποθήκης ) . Ευχαριστω
  5. Αγαπητοί/ες εχω ήδη ενα δίκτυο με 2 AV200 Powerline Adapters. Θελω να το επεκτείνω στην αποθήκη μου, στο υπόγειο της πολυκατοικίας. Βρίσκομαι στον 4ο οροφο κα θεωρώ οτι η απόσταση δεν ειναι μεγαλύτερη απο 250 μ. Δεν ξερω πολλά απο ηλεκτρολογικά , αλλα στον πίνακα μου υπάρχει ασφάλεια με την ενδειξη "φωτα αποθήκης", ετσι θεωρώ οτι το ήδη υπάρχων δίκτυο μπορεί να επικοινωνήσει με αποθήκη. Εβαλα ενα Adapter , αλλα δυστυχώς δεν εχω καταφέρει τίποτα. Εχει κάποιο/α καμία ιδεα για την επίλυση. Η απόταση ειναι πολύ μεγάλη....ο εξοπλισμός δεν είναι ικανοποιητικός...κατι άλλο ; Eυχαριστώ
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.