Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'troubleshooting'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • TheLab.gr
    • Thelab.gr Νέα και σχόλια
    • Παρουσιάσεις Μελών
    • Από το Εργαστήρι
    • Τεχνολογικοί Προβληματισμοί
    • Δημοσκοπήσεις
  • Hardware & Overclocking
    • Intel Platform
    • AMD Platform
    • Κάρτες Γραφικών
    • Μνήμες RAM DDR/DDR2/DDR3/DDR4/DDR5
    • Συσκευές Αποθήκευσης
    • Κουτιά
    • Ψύξη
    • Τροφοδοτικά
    • Γενικά για Η/Υ
    • Modding & DIY
    • Μετρήσεις & Αποτελέσματα Υπερχρονισμών
  • Εργαλεία και Ιδιοκατασκευές (DIY)
    • Το στέκι του μάστορα
  • Περιφερειακά
    • Οθόνες & Projectors
    • Πληκτρολόγια και ποντίκια
    • Ήχος και Multimedia
    • Εκτυπωτές
    • Λοιπά Περιφερειακά
    • Τεχνολογία VR
  • Software & Δίκτυα
    • Windows
    • Linux
    • Mac OS
    • Δίκτυα
    • Internet & Τηλεφωνία
    • Antivirus & Security
  • Gaming
    • PC Gaming
    • Steam & άλλες κοινότητες
    • Console & Handheld Gaming
  • Κινητές πλατφόρμες
    • Φορητοί υπολογιστές
    • Smartphones
    • Tablets
    • Gadgets
  • Φωτογραφία κι εξοπλισμός
    • Φωτογραφικές μηχανές και λοιπά αξεσουάρ
    • Φωτογραφίες, επεξεργασία και δοκιμές
  • IT Section
    • Servers - Ηardware & Cloud Apps
    • Server OS & Virtualisation
    • Networking
    • Programming - Scripting & Databases
    • Web Development & DTP
  • Προσφορές & καταστήματα
    • Προσφορές και ευκαιρίες αγορών
    • Τι-Που-Πόσο
  • Γενική Συζήτηση
    • Off topic
    • The Jungle
    • Forum Δοκιμών
    • Αρχείο

Categories

  • Δελτία Τύπου
  • Hardware
  • Windows
  • Linux
  • Software
  • Gaming
  • Geek
  • Ασφάλεια
  • Διαδίκτυο
  • Crypto
  • Κινητά
  • Επιστήμη
  • Tech Industry
  • Home Entertaiment
  • Προσφορές
  • Consumer's bulletin
  • Press Releases in English
  • Ειδήσεις

Categories

  • Cases Reviews
  • Heatsinks, Coolers & Watercooling Reviews
  • Input Devices & Peripherals Reviews
  • Barebones, NAS, Media Players Reviews
  • SSDs, HDDs and Controllers Reviews
  • Smartphones, Tablets and Gadgets Reviews
  • VGAs, Motherboards, CPUs & RAM Reviews
  • Power Supplies Reviews
  • Software & Games Reviews
  • Από το Εργαστήρι
  • Reviews in English

Categories

  • Desktop - Laptop
  • Monitors - TVs
  • Hardware Parts
  • Peripherals
  • Gaming Consoles
  • Mobile Devices
  • Gadgets
  • Hand - Electric Tools
  • Ζήτηση
  • Προσφορά και ζήτηση εργασίας

Blogs

  • in|security
  • freesoft.gr
  • Virtual[DJD]
  • Οι αυτοματισμοί του τεμπέλη...
  • test1
  • Advertorial
  • InfoLab

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Skype


Website URL


Περιοχή


Ενδιαφέροντα


Επάγγελμα


Steam


Biography

Found 2 results

  1. Καλημέρα σε όλους και όλες. Έχω ένα pc με motherboard την asus p5qse. Διαθέτει τεχνολογία dual ram. Έχω βάλει 4GB ram hyper x (2x2GB - http://www.e-shop.gr/kingston-khx8500d2-2g-ddr2-2gb-pc8500-1066mhz-hyperx-ddr2-genesis-p-PER.553953) στα σωστά slots και σωστά κουμπωμένες και το bios όπως και τα windows μου δείχνουν 2GB!!! Έχω προσπαθήσει τα πάντα με βάση ό, τι έχω δει στο internet: 1. Reset CMOS. 2. Ρυθμίσει bios (manual settings με τις ρυθμίσεις της ram - 2.2Volt, 5 5 5 15 χρονισμοί, 1066 ΜΗz). 3. Αύξηση της NB τάσης. 4. Αλλαγές στα slots. 5. Χρήση μιας μόνο μνήμης των 2gb η οποία και πάλι διαβάζεται μισή (1gb) σε κάθε slot. 6. Τα slots έχουν ελεγχθεί ένα προς ένα με μια από τις μνήμες των 2gb που αναφέρω. 7. Το διαγνωστικό στα windows 10 δεν έδειξε πρόβλημα. 8. Είναι ξετικαρισμένη η επιλογή "μέγιστη μνήμη" στα σχετικά windows settings Αυτή τη στιγμή έχω τοποθετήσει τις 2 των 2gb συν μια ίδια (kingston hyper x του 1gb - http://www.e-shop.gr/ram-kingston-khx8500d2-1g-hyperx-ddr2-1gb-pc8500-1066mhz-genesis-p-PER.553808) και η συνολική μνήμη δείχνει 3gb. H motherboard έχει προδιαγραφές για μέχρι 16gb (4x4gb). Κάθε βοήθεια πολύτιμη!
  2. Γεια σας, μετέφερα τον υπολογιστή μου από την Ελλάδα στην Κύπρο και παρουσιάστηκε ξαφνικά το παραπάνω πρόβλημα. Πιο συγκεκριμένα, μόλις τον ενεργοποιώ πατώντας το κουμπί, ανάβουν τα φωτάκια κανονικά και αρχίζουν να δουλεύουν οι ανεμιστήρες για μερικά δευτερόλεπτα. Μετά σβήνουν για 2-3 δευτερόλεπτα και ξανά από την αρχή. Δεν προλαβαίνει να πάει σήμα στην οθόνη, οπότε δεν εμφανίζεται κάτι. Δοκίμασα να αφαιρέσω τις μνήμες RAM και να τις επανατοποθετήσω μία μία κάθε φορά, αλλά ό,τι συνδυασμό κι αν δοκίμασα (μόνο η πρώτη, μόνο η δεύτερη, καμία), το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει; Να σημειώσω ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα πριν την μεταφορά. Δεν είναι εύκολο να δοκιμάσω άλλα υποσυστήματα, μιας και δεν μου περισσεύει κάτι, πώς μπορώ να αποκλείσω κάποια ενδεχόμενα; Αν χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες πείτε μου. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...