Jump to content

SkyBlueRaptor

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About SkyBlueRaptor

  • Γενέθλια 16/10/1995

SkyBlueRaptor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Μμμ...τα δικά σου κομμάτια φαίνονται καλύτερα απο αυτά που σκεφτόμουνα και είναι περίπου στην ίδια τιμή.Ευχαριστώ πολύ!!!
  2. Όκ.Τότε μήπως αυτή είναι καλύτερη; Είναι A75 και έχει socket FM2 για τον επεξεργαστή: Asrock FM2A75M-DGS R2.0 | Skroutz.gr Επίσης, όχι ο σκληρός δεν είναι IDE νομίζω.Έχω την ST3160815AS ATA που αν δεν κάνω λάθος δεν είναι IDE.
  3. Καλησπέρα σας!! Το pc μου τα έπαιξε και για αυτό αποφάσισα να πάρω νέα parts με budget ~200 ευρώ.Έχω μερικές ερωτήσεις και ήλπιζα ότι θα μπορούσατε να με βοηθήσετε .Το θέλω και για λίγο gaming για αυτό και με συμβούλευσαν αυτά τα parts. Μπορείτε μήπως να μου πείτε αν τα parts που θέλω είναι συμβατά μεταξύ τους; Μπορώ να εγκαταστήσω τα Windows μέσα από USB (το λέω αυτό γιατί θέλω να αποφύγω το optical drive); Τα parts που σκέφτομαι είναι τα εξής: Μητρική: Asrock FM2A55M-VG3+ | Skroutz.gr Επεξεργαστής: AMD A10-5800K Box | Skroutz.gr Τροφοδοτικό: CoolerMaster Elite Power 400W | Skroutz.gr Ram: Crucial Ballistix Sport 4GB DDR3-1600MHz (BLS4G3D1609DS1S00CEU) | Skroutz.gr Ευχαριστώ πολύ!!!
  4. SkyBlueRaptor

    Πόσα watt πρέπει να είναι το psu;

    Σας ευχαριστώ όλους σας για τις επιλογές που μου δώσατε και που δεν με αφήσατε να πάρω πάρω χάλια parts.Και πάλι ευχαριστώ πολύ!!!!
  5. SkyBlueRaptor

    Πόσα watt πρέπει να είναι το psu;

    Οκ τα parts που μου έδειξες είναι σίγουρα καλύτερα απο αυτά που είχα βρεί και είναι μέσα στο σχέδιο που έχω (max 200 ευρώ). Μπορείς να μου δώσεις ένα link με τον i3 για να τον δω? Γιατί αμα δεν πάρω κάρτα και πρέπει να κάνει όλη την δουλεία ο επεξεργαστής θα πρέπει να είναι καλός και ένα 50άρι δεν είναι τόσο πολλά αν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον i2 και i3.
  6. SkyBlueRaptor

    Πόσα watt πρέπει να είναι το psu;

    Γιατί να μην πάρω κάρτα γραφικών; Γιατί θέλω να μπορώ να παίζω μερικά games στο pc.Όχι high-end games αλλά μερικά που παίζω με φίλους (LoL,Lineage2 κ.α) θα ήθελα να τα παίζω με χαμηλά γραφικά έστω. Είναι όντως η on-board κάρτα γραφικών αρκετή; Και μετά απο σκέψη σκέφτηκα να πάρω την Gigabyte H81M -DS2. Eίναι στην λίστα που ανέφερες και είναι μέσα στο οικονομικό σχέδιο που έχω. Anyway thanks for the help!!
  7. Καλησπέρα!! Ήθελα να πάρω μερικά νέα parts για το pc μου, (ουσιαστικά θα τα αλλάξω όλα εκτός απο τα περιφερειακά) αλλά δεν είμαι σίγουρος πόσα watt πρέπει να είναι το psu.Ένας φίλος μου,μου είπε να ρωτήσω εδώ πέρα για βοήθεια μιας και δεν είμαι τόσο εξοικειωμένος με hardware. Αν πρέπει να το ποστάρω σε forum με άλλο θέμα πείτε μου σε ποιό. Tα κομμάτια που θέλω να πάρω είναι: Mητρική: Gigabyte H61M-S2PV(s1155, H61, DDR3) Επεξεργαστής: Intel Celeron G1620 (1155, 2,7GHz, 2MB) Κάρτα Γραφικών: MSI VGA PSI X N210-MD1GD3H/LP 1GB Ram: 2x Adata RAM DDR3 2GB DIMM 1333MHz Bulk Μπορεί να μην είναι τέλεια αλλά χρειαζόμουν κάτι γρήγορα (πριν τα παίξει το pc που έχω τώρα) και κάτι φθηνό. Δεν θα βάλω DVD-ROM ή κάτι άλλο εκτός από τα παραπάνω. Το τωρινό μου psu είναι 141 watts που φαντάζομαι δεν είναι αρκετά.Βρήκα sites που υπολογίζουν τα watts αλλά στις λίστες τους δεν υπήρχε η κάρτα γραφικών που θέλω να πάρω.Πρέπει να πάρω ένα psu με τα συγκεκριμένα watts που χρειάζομαι ή μπορεί να έχει και περισσότερα και χρησιμοποιεί όσα χρειάζεται αυτόματα;Να πάρω ένα με 300-400 watt και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο; Ευχαριστώ πολύ!!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.