• Η Toshiba ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα μιας νέας σειράς microSD καρτών οι οποίες θα φέρουν την σήμανση A1, το οποίο σημαίνει ότι θα είναι κατάλληλες και για εγκατάσταση και εκτέλεση εφαρμογών σε smartphones και tablets. Η νέα αυτή σειρά είναι η Exceria Pro M402.
   
  Τα smartphones και τα tablets βρίσκονται πλέον παντού, αλλά πολλά από αυτά δεν διαθέτουν αρκετό χώρο για όλες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια που μπορεί να επιθυμεί να εγκαταστήσει ο κάτοχός τους. Οπότε αναγκαστικά επιστρατεύεται μια microSD κάρτα, ως μέσο επέκτασης του εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου.
   
  Το πρόβλημα εδώ είναι ότι πολλές από αυτές τις κάρτες, αν και διαφημίσουν μεγάλες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων, είναι ακατάλληλες για χρήση με εφαρμογές. Και αυτό διότι οι ταχύτητες που επικαλούνται, ισχύουν μόνο για μεγάλα αρχεία δεδομένων, όπως π.χ. βίντεο. Για πολύ μικρά αρχεία και συνεχείς αναγνώσεις και εγγραφές, οι επιδόσεις τους μπορεί να είναι, απλά τραγικές. Για να ξεκαθαριστεί το τοπίο στον τομέα αυτό, ο SD Association είχε ανακοινώσει την σήμανση Application Performance Class.
   
   
  Οι νέες κάρτες της Toshiba φέρουν το χαρακτηριστικό M402 στην ονομασία τους, ώστε να ξεχωρίζουν από τις άλλες Exceria Pro, αλλά προφανώς και την σήμανση A1 πάνω τους και στην συσκευασία τους. Είναι διαθέσιμες σε χωρητικότητες των 16GB, 32GB, 64GB και 128GB, με την Toshiba να αναφέρει επιδόσεις 95MB/sec σε σειριακή ανάγνωση και εγγραφή. Προφανώς, ικανοποιούν και τις ελάχιστες προδιαγραφές του A1, δηλαδή τουλάχιστον 1500 IOPS σε τυχαία ανάγνωση, 500 IOPS σε τυχαία εγγραφή και 10MB/sec κατ' ελάχιστο σταθερή ταχύτητα εγγραφής. Καλύπτονται με 5 χρόνια εγγύησης.
   

   
  Hackers με την ονομασία "Turkish Crime Family", ισχυρίζονται ότι έχουν την δυνατότητα να διαγράψουν εκατομμύρια συσκευές iPhone, αλλά και λογαριασμούς iCloud, αν η Apple δεν συμφωνήσει  να τους καταβάλει ένα συγκεκριμένο ποσό έως της 7 Απριλίου.
   
  Σύμφωνα με τα τεχνολογικά sites που ασχολούνται με το θέμα, οι hackers έχουν δημοσιεύσει screenshots από συνομιλίες τους με την Apple, ενώ είχαν ανεβάσει και βίντεο στο YouTube προκειμένου να αποδείξουν τον ισχυρισμό τους. Οι hackers ισχυρίζονται ότι μπορούν να συνδεθούν σε έναν ξένο λογαριασμό και εφόσον επιθυμούν να ενεργοποιήσουν την επιλογή για remote wipe.
   
  Ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη απάντηση από την Apple, αλλά και ούτε μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο ότι οι εν λόγω hackers μπορούν όντως να πραγματοποιήσουν την απειλή τους. Οι ίδιοι πάντως ισχυρίζονται ότι διαθέτουν πρόσβαση σε 300 έως 559 εκατομμύρια λογαριασμούς και απαιτούν μέχρι της 7 Απριλίου η Apple να τους έχει καταβάλει ένα σημαντικό ποσό σε Bitcoin ή Ethereum ή iTune Gift Cards. Σύμφωνα με τους ίδιους μπορούν να σβήνουν πάνω από 38 εκατομμύρια λογαριασμούς ανά ώρα.
  Η ARM ανακοίνωσε την τεχνολογία DynamIQ η οποία έχει στόχο την δημιουργία ακόμα πιο πολύπλοκων SOCs πολλαπλών πυρήνων. Η τεχνολογία αυτή αποτελεί κατά κάποιο τρόπο εξέλιξη της big.Little αρχιτεκτονικής που είχε ανακοινώσει η ARM το 2011 και η οποία επέτρεπε την δημιουργία SOCs με συνδυασμό πυρήνων διαφορετικής αρχιτεκτονικής.
   
  Σε αντίθεση με τους επεξεργαστές x86 όπου όλοι οι πυρήνες σε έναν επεξεργαστή, είναι ίδιων χαρακτηριστικών, στην ARM πλατφόρμα θα μπορούσε ένας επεξεργαστής, να διαθέτει πυρήνες διαφορετικής αρχιτεκτονικής, εφόσον αυτός υιοθετεί σχεδίαση big.Little της ARM, ή παραλλαγή αυτής όπως η tri-cluster της Mediatek. Θυμίζουμε ότι η big.Little σχεδίαση επέτρεπε την ύπαρξη δύο διαφορετικών clusters πυρήνων εντός του επεξεργαστή. Κάθε ένα από αυτά τα clusters διαθέτει έως και τέσσερις πυρήνες ίδιων χαρακτηριστικών, αλλά δεν είναι απαραίτητο οι πυρήνες του ενός cluster να είναι ίδιων χαρακτηριστικών με αυτούς του άλλου.
   
  Η ARM έρχεται τώρα να παρουσιάσει την νέα της τεχνολογία DynamIQ η οποία επιτρέπει την ύπαρξη έως και οκτώ πυρήνων σε ένα cluster, αλλά ακόμα περισσότερο, μπορούν οι πυρήνες αυτοί να είναι ακόμα και εντελώς διαφορετικών χαρακτηριστικών. Η ARM πιστεύει ότι θα πουληθούν 100 δισεκατομμύρια ARM επεξεργαστές μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια και πιστεύει ότι η νέα τεχνολογία DynamIQ θα επιτρέψει την δημιουργία επεξεργαστών κατάλληλων για οποιαδήποτε εργασία, ιδίως για τις αγορές των αυτόνομων αυτοκινήτων, την τεχνική νοημοσύνη και της μάθησης μηχανής.
   

   

   

   
  Πέρα από την ανάμειξη διαφορετικών πυρήνων σε ένα cluster, η DynamIQ τεχνολογία θα διαθέτει και αρκετά χαρακτηριστικά τα οποία θα εστιάζουν στην εξοικονόμηση ενέργειας, με περισσότερα power saving modes, αλλά και στο χαμηλότερο latency. Κάθε πυρήνας θα ρυθμίζεται ανεξάρτητα, επιτρέποντάς του να μπορεί να τρέχει σε διαφορετική συχνότητα και να τροφοδοτείται με διαφορετική τάση ρεύματος.
   
  Επιπλέον, σε υλοποιήσεις με πολλαπλά clusters, θα υπάρχει η δυνατότητα σε περίπτωση αποτυχίας του ενός εξ αυτών, κάποιο άλλο να παίρνει την θέση του. Για παράδειγμα, σε ένα αυτόνομο αυτοκίνητο με σύστημα που θα διαθέτει δύο ή παραπάνω clusters, πιθανή αποτυχία ενός cluster, λόγω για παράδειγμα βλάβης, θα επιτρέπει την διατήρηση του ελέγχου του αυτοκινήτου με κάποιο άλλο cluster να αναλαμβάνει τον έλεγχο.
   
  Αν και η παρουσίαση της ARM επικέντρωνε στις αγορές των αυτόνομων αυτοκινήτων, την τεχνική νοημοσύνη και της μάθησης μηχανής, όπως αναφέρθηκε, η DynamIQ θα  μπορούσε πιθανόν να βρει εφαρμογή και σε smartphones και tablets. Δεν αποκλείεται να δούμε λοιπόν στο μέλλον SOCs για χρήση σε φορητές συσκευές, που θα κάνουν χρήσης της DynamIQ, συνδυάζοντας διαφορετικής αρχιτεκτονικής πυρήνες, είτε σε ένα είτε σε πολλαπλά clusters. Η ARM αναμένεται να αποκαλύψει περισσότερα στο μέλλον.

  Νέες Vengeance RGB DDR4 μνήμες από την Corsair

  Από yanni, στην ενότητα Ειδήσεις,

  Η Corsair ανακοίνωσε εχτές μια νέα προσθήκη στην σειρά μνημών με την ονομασία Vengeance. Οι νέες μνήμες φέρουν την ονομασία Corsair Vengeance RGB DDR4 και όπως γίνεται φανερό από την ονομασία τους, διαθέτουν και RGB φωτισμό, με την Corsair να προσπαθεί να δώσει στο καταναλωτικό κοινό εκτός από μια σειρά μνημών υψηλών επιδόσεων και μια σειρά μνημών με εντυπωσιακή εμφάνιση.
   
  Οι νέες μνήμες είναι διαθέσιμες αρχικά σε kits των 16GB (2 x 8GB), 32GB (4 x 8GB) ή 64GB(8 x 8GB), στην συχνότητα των 2666MHz ή 3000MHz. Οι Vengeance RGB DDR4 διαθέτουν custom PCB και αλουμινένια ψύκτρα για την ψύξη των μνημών, καθώς και διαλεγμένα ICs, ώστε να προσφέρουν υψηλές επιδόσεις και σταθερότητα.  Επιπλέον υποστηρίζουν XMP 2.0 προφίλ, για πιο εύκολο overclocking και είναι βελτιστοποιημένες για χρήση σε Intel συστήματα με chipsets των σειρών 100, 200 και X99.
   

   
  Οι μνήμες διαθέτουν υψηλής φωτεινότητας RGB LED φωτισμό, ο οποίος μπορεί να προγραμματιστεί μέσω της εφαρμογής LINK της Corsair, χωρίς μάλιστα την ανάγκη χρήσης επιπλέον καλωδίων.  Υποστηρίζονται τέσσερα διαφορετικά εφέ, static, rainbow, breathing και color shift, με τον φωτισμό του καθενός DIMM να μπορεί επιπλέον να αξιοποιηθεί και ως φωτεινή ένδειξη για τις θερμοκρασίες του συστήματος και πάλι μέσω ρυθμίσεων στην εφαρμογή Corsair LINK. Η εφαρμογή LINK είναι συμβατή με πλήθος μητρικών Intel, ενώ υποστήριξη για την νέα πλατφόρμα της AMD, το AM4, αναμένεται σύντομα. Τέλος, ο φωτισμός των Vengeance RGB μπορεί να ελεγχθεί και από άλλες εφαρμογές, όπως για παράδειγμα το RGB Fusion App της Gigabyte.
   

   
  Οι μνήμες είναι άμεσα διαθέσιμες από την Corsair, η οποία προσφέρει και lifetime εγγύηση για αυτές. Όσον αφορά τις τρέχουσες τιμές και τα διαθέσιμα kits, αυτά φαίνονται στην σελίδα του online καταστήματος της Corsair, εδώ: CORSAIR VENGEANCE® RGB Series — Stunning RGB lighting, striking design, and superior overclocking in one.
   
  Περισσότερα για τις μνήμες μπορείτε να μάθετε μέσω της επίσημης σελίδας του προϊόντος, εδώ: VENGEANCE RGB: Stunning RGB, strikingly fast.
   
   
   

  Η Apple ανακοίνωσε το νέο της μοντέλο iPad, το οποίο έρχεται να αντικαταστήσει το iPad Air 2, αλλά και νέες κόκκινες εκδόσεις των iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Επιπλέον η εταιρία αναβαθμίζει τον αποθηκευτικό χώρο του iPad mini 4, αλλά και του iPhone SE, χωρίς μάλιστα να αλλάξει τις τιμές τους.
   
  Το νέο iPad δεν διαφέρει ιδιαίτερα εξωτερικά, αλλά έρχεται αναβαθμισμένο εσωτερικά με καλύτερο hardware. Έτσι έχουμε ως κεντρικό επεξεργαστή τον A9, έναντι του A8X, αλλά και διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο, με το νέο iPad να προσφέρεται σε εκδόσεις με 32GB ή 128GB αποθηκευτικό χώρο. Η οθόνη είναι ίδιας ανάλυσης και ίδιας διαστάσεως, δηλαδή 2048 x 1536 pixels και 9,7''.
   

   
  Το πιο ενδιαφέρον ίσως χαρακτηριστικό του νέου iPad, είναι η τιμή του, η οποία ξεκινάει από τα $329 για την WiFi έκδοση με 32GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ ανεβαίνει στα $429 για την έκδοση με τα 128GB αποθηκευτικό χώρο. Αν κάποιος επιθυμεί και υποστήριξη για LTE, οι τιμές είναι $459 και $559, για τις εκδόσεις των 32GB και 128GB αντίστοιχα. Θα είναι διαθέσιμο για παραγγελία από αυτή τη Παρασκευή.
   
  Η Apple έρχεται επίσης να προσθέσει δύο νέα iPhones στην τελευταία της σειρά, τα οποία έρχονται σε κόκκινο χρώμα και λευκή πρόσοψη. Οι νέες αυτές Product(RED) special εκδόσεις, έρχονται στα πλαίσια της συνεργασίας της Apple με τον οργανισμό (RED), ο οποίος λαμβάνει έως και το 50% των εσόδων από τις πωλήσεις προϊόντων με την σήμανση "Product(RED)", τα οποία εν συνεχεία τα χρησιμοποιεί για να χρηματοδοτήσει τις έρευνες κατά του AIDS. Τα νέα αυτά iPhones, θα είναι διαθέσιμα για παραγγελία από την Παρασκευή, με αποθηκευτικό χώρο 128GB ή 256GB και τιμές που ξεκινάνε από τα $749.
   

   

   
  Τέλος, η Apple προχώρησε σε αύξηση του αποθηκευτικού χώρου του iPad mini 4 και του iPhone SE, διατηρώντας μάλιστα σταθερές τις τιμές. Ειδικότερα, στην περίπτωση του iPad mini 4, αυτό θα πωλείται μόνο σε έκδοση με 128GB αποθηκευτικό χώρο. Η τιμή της WiFi έκδοσης είναι $399, όσο κόστιζε πριν η έκδοση με τα 32GB, ενώ για όποιον χρειάζεται και LTE, η τιμή ανεβαίνει στα $529.
   

   
  Στην περίπτωση του iPhone SE, η Apple προχώρησε σε διπλασιασμό της χωρητικότητάς του. Έτσι πλέον το iPhone SE θα διατίθεται σε χωρητικότητες των 32GB και 128GB, αντί για 16GB και 64GB. Οι τιμές τους είναι $399 και $499 αντίστοιχα και θα είναι διαθέσιμα από αυτή την Παρασκευή.
   

   
  Αυτές τις μέρες δημοσιεύτηκαν άρθρα με βάση τα οποία το Vulkan δεν θα υποστηρίζει Multi-GPU, σε παλαιότερες εκδόσεις των Windows, αλλά μόνο στα Windows 10. Αυτό φαίνεται να είναι εν μέρη αληθές, από την άποψη ότι, ναι μεν το Vulkan πιθανόν υποστηρίζει Multi-GPU στα Windows 7 και 8.1, αλλά μόνο Unlinked Multi-GPU, που ίσως όμως τελικώς να μην το υιοθετήσουν οι ίδιοι οι δημιουργοί παιχνιδιών.
   
  Η όλη ιστορία ξεκίνησε από το παρακάτω slide που προέρχεται από μια παρουσίαση της ίδιας του Khronos Group.
   

   
  Σε αυτό αναφέρεται ότι για native Multi-GPU υποστήριξη, όπως στις περιπτώσεις των Nvidia SLI και AMD Crossfire, απαιτείται το WDDM να υποστηρίζει "linked display adapter" mode, κάτι που είναι χαρακτηριστικό των Windows 10. Το αποτέλεσμα είναι πολλά sites, όπως για παράδειγμα το Hexus, να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι το Vulkan δεν θα προσφέρει υποστήριξη Multi-GPU σε Windows 7 και Windows 8.1, κάτι που ήλπιζαν όσοι θα επιθυμούσαν να αναβάλουν την μετάβαση στα Windows 10, για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα.
   
  Σύμφωνα όμως με τον Scott Michaud του PCPerspective, αυτό δεν είναι απολύτως αληθές. Όπως αναφέρει στο άρθρο του, θα μπορούσαμε να δούμε υποστήριξη Multi-GPU και σε Windows 7 και Windows 8.1, από το Vulkan, αλλά μέσω αξιοποίησης του Unlinked Multi-GPU mode.
   

   
  Το πρόβλημα εδώ, όπως εξηγεί ο αρθρογράφος, είναι ότι οι δημιουργοί των παιχνιδιών θα πρέπει να καταβάλουν σημαντικά μεγαλύτερη προσπάθεια προκειμένου να το υλοποιήσουν, κάτι που ίσως τελικώς να τους αποθαρρύνει. Η επιλογή του Unlinked Multi-GPU mode θα επέτρεπε τον συνδυασμό κάρτας AMD και κάρτας Nvidia, ή καρτών γραφικών με διαφορετικές δυνατότητες, όπως μια ενσωματωμένη κάρτα γραφικών με μια PCIe κάρτα γραφικών. Η επιλογή του Linked Multi-GPU από την άλλη, απαιτεί κάρτες γραφικών ίδιων χαρακτηριστικών και μέρος της δουλειάς το επωμίζεται ο οδηγός της κάρτας γραφικών, απλοποιώντας την δουλειά των δημιουργών παιχνιδιών.
   
  Είναι πολύ πιθανό λοιπόν, οι περισσότεροι δημιουργοί θα επιλέξουν τον πιο εύκολο δρόμο του Linked Multi-GPU mode, περιορίζοντας την υποστήριξη Multi-GPU στα Windows 10 και το Linux.
  Μετά από σχεδόν δύο χρόνια από όταν και αποκαλύφθηκε η 3D Xpoint από την Intel και την Micron, έχουμε και επισήμως το πρώτο προϊόν που την αξιοποιεί. Πρόκειται για τον νέο Intel Optane SSD DC P4800X, ο οποίος προορίζεται για χρήση από μεγάλες επιχειρήσεις και data centers.
   
  Πληροφορίες για τον Intel Optane P4800X είχαν διαρρεύσει στα μέσα Φεβρουαρίου. Πλέον με την ανακοίνωση της Intel έχουμε περισσότερες πληροφορίες, αλλά και τιμή. Με την 3D Xpoint μνήμη να προσφέρει επιδόσεις που θυμίζουν DRAM, αλλά να μπορεί και να διατηρεί τα δεδομένα και μετά την απώλεια του ρεύματος, όπως συμβαίνει με την NAND στους SSD, προφανώς η τιμή δεν θα είναι χαμηλή.
   
  Ο πρώτος Optane SSD DC P4800X έρχεται με 375GB χωρητικότητα, ως AIC (Add-In Card) που χρησιμοποιεί PCI Express 3.0 Interface, υποστηρίζοντας και το πρωτόκολλο NVMe στην τιμή των $1520 ή αλλιώς, κόστος $4,05 ανά GB. Θα ακολουθήσουν μοντέλα με 750GB και 1,5TB χωρητικότητες, τόσο ως AIC, όσο και ως U.2 αποθηκευτικά μέσα.
   

   

   

   
  Τα νούμερα που αναφέρει η Intel, όσον αφορά τις επιδόσεις, δεν είναι τα κλασικά νούμερα που συνήθως διαβάζουμε στα τεχνικά χαρακτηριστικά διαφόρων SSD μοντέλων. Η Intel δίνει το latency του νέου της Optane SSD DC P4800X να βρίσκεται στα 10μs, στο ένα δέκατο σε σύγκριση με την NAND, και 4K IOPS σε αναγνώσεις και εγγραφές, 550.000 και 500.000 αντίστοιχα. Μάλιστα αυτά τα νούμερα τα επιτυγχάνει σε μικρά queue depths, ξεφεύγοντας κατά πολύ από τις επιδόσεις των SSD που χρησιμοποιούν NAND. Χρησιμοποιώντας επίσης μια νέα μονάδα μέτρησης που η Intel αποκαλεί "write pressure", η Intel ισχυρίζεται ότι ο νέος Optane SSD DC P4800X προσφέρει έως και 40 φορές καλύτερη απόκριση στην ανάγνωση δεδομένων, υπό συνθήκες εργασιών που απαιτούν μεγάλο πλήθος εγγραφών.
   

   

   
  Στον τομέα της αντοχής, για τον DC P4800X η Intel δίνει ένα μάλλον συντηρητικό νούμερο στα 12,3PB, για το διάστημα των 3 χρόνων που είναι η περίοδος εγγύησής του. Αυτό ισοδυναμεί με 30 πλήρης εγγραφές του SSD κάθε μέρα για το χρονικό διάστημα της εγγύησής του. Το νούμερο αυτό ενδεχομένως να αυξηθεί μελλοντικά, μετά και την ευρεία χρήση του νέου SSD από τις μεγάλες επιχειρήσεις, οπότε και η Intel θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθεί την συμπεριφορά των νέων δίσκων υπό κανονικές συνθήκες χρήσης. Τα μοντέλα που θα ακολουθήσουν πάντως θα έρχονται με 5 χρόνια εγγύηση.
   
  Όπως αναφέρθηκε, η 3D Xpoint θυμίζει σε επιδόσεις μνήμη DRAM και η Intel έρχεται να δώσει την δυνατότητα χρήσης του DC P4800X και ως ένα μέσο επέκτασης της μνήμης, μέσω του λογισμικού Memory Drive Technology. Το λογισμικό συγχωνεύει, κατά κάποιο τρόπο, τον DC P4800X με την μνήμη του συστήματος, καθιστώντας τα ως μια μεγάλη ενιαία μνήμη. Μάλιστα δεν απαιτείται κάποια ειδική υποστήριξη από το λειτουργικό ή τα υπόλοιπα προγράμματα για να λειτουργήσει, αλλά για την ώρα υποστηρίζεται μόνο σε συστήματα με Xeon επεξεργαστές. Το χαρακτηριστικό αυτό ίσως να είναι και το πιο ενδιαφέρον του νέου DC P4800X.
   

   

  Πριν λίγες μέρες σας είχαμε ενημερώσει για το Logitech G Pro, ένα gaming μηχανικό πληκτρολόγιο το οποίο δεν διέθετε αριθμητικό πληκτρολόγιο με αποτέλεσμα να είναι μικρών διαστάσεων. Η Corsair δεν άργησε να ανακοινώσει τον ανταγωνιστή του G Pro, ανακοινώνοντας το νέο της K63, επίσης gaming μηχανικό πληκτρολόγιο χωρίς αριθμητικό πληκτρολόγιο.
   
  Το K63 χρησιμοποιεί κόκκινους Cherry MX διακόπτες, επιπλέον multimedia πλήκτρα, αλλά και οπίσθιο LED κόκκινο φωτισμό, ανά πλήκτρο. Έτσι, ο φωτισμός κάθε πλήκτρου ξεχωριστά, μπορεί να ρυθμιστεί μέσω της εφαρμογής CORSAIR Utility Engine (CUE) της εταιρίας, επιτρέποντας πλήθος οπτικών εφέ. Η εφαρμογή CUE επίσης, δίνει την δυνατότητα επαναπρογραμματισμού κάθε πλήκτρου, ώστε αυτό να πραγματοποιεί ξεχωριστές λειτουργίες. Άλλα χαρακτηριστικά του πληκτρολογίου περιλαμβάνουν τεχνολογία anti ghosting, αλλά και full key rollover, ώστε να μην χάνεται κανένα πάτημα πλήκτρου, ακόμα και αν υπάρξει ταυτόχρονο πάτημα μεγάλου αριθμού πλήκτρων.
   

   
  Το Corsair K63 είναι άμεσα διαθέσιμο μέσω της Corsair και των συνεργατών της. Η τιμή του είναι $79,99 και καλύπτεται με δύο χρόνια εγγύηση.
   

   
  CORSAIR K63 Specifications
  100% CHERRY MX Red mechanical keyswitches: Gold-contact CHERRY MX mechanical gaming keyswitches deliver the ultimate performance and competitive advantage. Per-key red LED backlighting and large font keycaps: Brilliant red LED backlighting enhances the experience with dynamic and virtually unlimited lighting adjustability. Compact, tenkeyless design: Great for travel, and you'll have more room for your mouse. Dedicated volume and multimedia controls: Control to adjust media on-the-fly, without interrupting your game. 100% Anti-ghosting with full key rollover: No matter how fast your in-game actions are, your keystrokes always register the way you intended. The power of CUE: Fully programmable with CUE to assign macros to any key and create dynamic lighting effects. Windows Key Lock mode: Stay focused and prevent accidental Windows and Context Menu key presses.
  Φαίνεται ότι η Nintendo έχει άλλη μια εμπορική επιτυχία στα χέρια της, με το Nintendo Switch, όπως είχε και με το Nintendo NES Classic. Οι πωλήσεις φαίνεται να είναι υψηλότερες του αναμενόμενου, με την εταιρία να σκέφτεται ακόμα και διπλασιασμό της παραγωγής.
   
  Το Switch φαίνεται να είναι η κονσόλα η οποία πουλάει ταχύτερα από οποιαδήποτε άλλη κονσόλα έχει παρουσιάσει η Nintendo στο παρελθόν. Αν και αρχικά η Nintendo είχε θέσει ως στόχο την κατασκευή 8 εκατομμυρίων Switch για το οικονομικό έτος 2017, το οποίο για την Nintendo ξεκινάει αυτό τον Απρίλιο, τελευταίες φήμες θέλουν την εταιρία να σκέφτεται τον διπλασιασμό της παραγωγής αυτής, σε 16 εκατομμύρια Switch. Η Nintendo πλέον αισιοδοξεί ότι θα μπορέσει να πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια Switch μέσα στους πρώτους 12 μήνες κυκλοφορίας της κονσόλας.
   
  Αν και τα πρώτα επίσημα στοιχεία από τις πωλήσεις του Switch αναμένονται στις 27 Απριλίου, όταν και η εταιρία θα ανακοινώσει τα οικονομικά της αποτελέσματα, σύμφωνα με διάφορες αναφορές, η Nintendo κατάφερε να πουλήσει 1,5 εκατομμύριο Switch την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας της κονσόλας, με 500 χιλιάδες από αυτές να έχουν πουληθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, 360 χιλιάδες στην Ιαπωνία, 110 χιλιάδες στην Γαλλία και 85 χιλιάδες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στις πωλήσεις της κονσόλας, φαίνεται να έχει βοηθήσει και το The Legend of Zelda: Breath of the Wild, το οποίο υπολογίζεται ότι έχει αγοράσει το 89% των καταναλωτών που αγόρασαν το Switch.