Jump to content
 • Latest Reviews

  All Reviews
 • Articles

  Manage articles

  Latest news

 • 4 0
  article-image

  Αποκτήστε Office 2019 Pro με μόλις 29,50€ και Windows 10 Pro από 8,67€

  Μιας και κλειστήκαμε στο σπίτι λόγω του κορονοϊού, ίσως βρεθεί χρόνος για ορισμένους να ασχοληθούν με τους παλιούς υπολογιστές τους και, γιατί όχι, να προχωρήσουν σε ορισμένες αναβαθμίσεις. Ειδικά αυτή την περίοδο, το κατάστημα keysworlds.com, θέλοντας να βοηθήσει από μεριάς του όσο μπορεί, προσφέρει σε πάρα πολύ καλές τιμές κλειδιά για Windows Office 2019 και (κλασικά) για Windows 10 Pro.
   
  Microsoft Office 2019 από 29,50€ – Office 2016 από 19,79€!
  Για όσους δε γνωρίζουν, το Microsoft Office 2019 είναι η τελευταία έκδοση της δημοφιλούς σουίτας της εταιρείας, η οποία διαδέχθηκε το Office 2016 και περιλαμβάνει ορισμένες από τις λειτουργίες της online υπηρεσίας Office 365. Ειδικά η έκδοση Microsoft Office 2019 Professional Plus συμπεριλαμβάνει πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία της εταιρείας, όπως Word, Excel, Powerpoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access και Skype μαζί με τις τακτικές αναβαθμίσεις τους. Η ανοιξιάτικη προσφορά του καταστήματος Keysworlds μας δίνει τη δυνατότητα να προμηθευτούμε το Office 2019 με έκπτωση 50%, αρκεί να δηλώσουμε το κουπόνι KWLE50 στο ταμείο. Η τελική τιμή του; Μόλις €29.50!
   
  Windows 10 με τιμές από 8,97€!
  Τα νέα Windows προσφέρουν κορυφαία ασφάλεια, δυνατότητα αποθήκευσης των δεδομένων μας στο σύννεφο (cloud) – με συνδυασμό του Microsoft OneDrive και της υπηρεσίας Box, ενώ παραμένουν πιο εύχρηστα από ποτέ. Πλέον μπορείτε να αποκτήσετε κλειδί για τα Windows10 Pro, με μόλις €8.67 για έναν υπολογιστή, ενώ με €9.29 μπορείτε να προμηθευθείτε κλειδί για την έκδοση Windows 10 Home. Αν πάλι χρειάζεσαι το λειτουργικό σύστημα σε δύο υπολογιστές, τότε μπορείς να αγοράσεις το πακέτο Professional Bundle με μόλις €14.24 αρκεί να δηλώσεις στο ταμείο το κουπόνι KWLE38.
   
  Συνοψίζοντας, δηλώνοντας το κουπόνι KWLE50 θα πάρετε έκπτωση 50% για τα παρακάτω:
  Office 2019 Professional Plus (1PC): €29.50 Windows 10 Pro + Microsoft Office 2019 Pro: €35.00 Windows 10 Home + Office 2019 Pro: €36.00  
  Με το κουπόνι: KWLE40 αποκτήστε προϊόντα Microsoft Office 2016:
  Office 2016 Professional Plus (1PC): €19.79 Windows 10 Professional + Office 2016 Pro: €23.39 Windows 10 Home + Office 2016 Pro: €22.79  
  Με το κουπόνι KWLE38 θα πάρετε έκπτωση 38% για τα παρακάτω:
  Windows 10 Professional (1PC): €8.67 Windows 10 Home (1PC): €9.29 Windows 10 Pro Professional (2 PC): €14.25 Microsoft Office 365 Professional Plus Account – 1 Device 1 Year:€13.63 Office 2016 home and business for mac:€37.19 Office 2019 home and business for mac:€73.61 Microsoft Office 2016 Home and Student – 1 User:€16.73 Microsoft Office 2019 Home and Student – 1 User: €28.51  
  Εύκολες αγορές, εύκολες πληρωμές
  Το κατάστημα Keysworlds διαθέτει αυτοματοποιημένο σύστημα που σου στέλνει τον κλειδί μέσω email μέσα σε λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αγοράς. Μη ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά και στο φάκελο Spam διότι καμιά φορά καταλήγει εκεί. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με έμβασμα, πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες ή PayPal (η προτεινόμενη επιλογή) και για οποιοδήποτε ζήτημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στο service@keysworlds.com.
   
  Promo article

 • 1 0
  article-image

  Η Corsair παρουσιάζει το νέο Dark Core RGB Pro Wireless Gaming ποντίκι

  Η Corsair ανακοίνωσε την κυκλοφορία των  νέων DARK CORE RGB PRO και DARK CORE RGB PRO SE. Τα δύο ποντίκια αξιοποιούν την τεχνολογία hyper-polling CORSAIR SLIPSTREAM WIRELESS, διαθέτουν οπτικό αισθητήρα 18.000 DPI και προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις, με δυνατότητα ενσύρματης και ασύρματης φόρτισης.
   

   
  Το CORSAIR DARK CORE RGB PRO αποτελεί αναβάθμιση του βραβευμένου DARK CORE RGB, διατηρώντας το ίδιο σχήμα και επίπεδο άνεσης με τον προκάτοχό του. Το DARK CORE RGB PRO έχει τη δυνατότητα σύνδεσης με τρεις διαφορετικούς τρόπους: sub-1ms SLIPSTREAM WIRELESS, low-latency Bluetooth®, USB ενσύρματα. O οπτικός αισθητήρας έχει αναβαθμιστεί στον PixArt PAW3392 με βελτιστοποίηση για ασύρματη λειτουργία, εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και εγγενή ανάλυση 18.000 DPI που μπορεί να ρυθμιστεί σε βήματα του 1 DPI. Η νέα τεχνολογία hyper-polling της Corsair διασφαλίζει ταχύτατη αποκρισιμότητα επικοινωνώντας με το PC με συχνότητα μέχρι 2.000 Hz, τη διπλάσια σε σχέση με άλλα τυπικά gaming ποντίκια, για καλύτερα αποτελέσματα ακόμα από αυτή ενσύρματων ποντικιών. 
   

   
  Το DARK CORE RGB PRO διαθέτει 9 ζώνες RGB φωτισμού, τις περισσότερες σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο ποντίκι της Corsair. Σε αυτές περιλαμβάνεται και μια ιδιαίτερη ράβδος φωτισμού με 4 ανεξάρτητα προγραμματιζόμενα LED. Το λογισμικό iCue της Corsair διαχειρίζεται τόσο τις ρυθμίσεις επιδόσεων, όσο και τον RGB φωτισμό του ποντικιού, με πλήρεις ρυθμίσεις εξατομίκευσης και συγχρονισμού με άλλες συσκευές που ελέγχονται από αυτό. Επίσης παρέχονται δυνατότητες επαναπρογραμματισμού λειτουργιών των κουμπιών καθώς και macro προγραμματισμού και για τα 8 κουμπιά του ποντικιού.
   

   
  Το DARK CORE RGB PRO διατηρεί το σχήμα περιγράμματος του προκατόχου του, περιλαμβάνοντας δύο εναλλάξιμες λαβές πιασίματος, ενώ φορτίζει από ένα USB-C καλώδιο διπλής κατεύθυνσης. Το  DARK CORE RGB PRO SE προσθέτει άλλη μια επιλογή φόρτισης με τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης Qi, για απρόσκοπτη φόρτιση με συμβατές συσκευές Qi, όπως το CORSAIR MM1000 mouse pad. Μια πλήρης φόρτιση μπορεί να προσφέρει μέχρι 50 ώρες λειτουργίας. Οι διακόπτες που χρησιμοποιούνται είναι Omron με πιστοποίηση για 50 εκατομμύρια clicks, ενώ υπάρχει και ενσωματωμένη μνήμη που μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι 3 προφίλ φωτισμού και macro. Ξεκάθαρα, το DARK CORE RGB είναι το πιο εξελιγμένο ασύρματο ποντίκι που η Corsair έχει κατασκευάσει.
   
  Τα δύο ποντίκια είναι άμεσα διαθέσιμα από το webstore της Corsair και καλύπτονται από διετή εγγύηση.
   
  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο της Corsair:
  DARK CORE PRO
  DARK CORE RGB PRO SE

 • article-image

  Ανακοινώθηκε επισήμως το χειριστήριο DualSense του Playstation 5

  To νέο DualSense χειριστήριο του PS5 είναι αρκετά φουτουριστικό, αν και μοιάζει σε έναν συνδυασμό από το "παλιάς σχολής" χειριστήριο του PS3 και αυτό του PS4. Όλα τα χαρακτηριστικά που κατά καιρούς έχουν αναφερθεί από διάφορες "διαρροές" είναι παρόντα. To νέο χειριστήριο διαθέτει μια ειδική υπόκωφη ανάδραση και προσαρμόστικούς μηχανισμούς στις σκανδάλες ώστε να επιτυγχάνεται η διάδραση μέσω αφής. Για παράδειγμα το τέντωμα ενός τόξου θα έχει διαφορετική αίσθηση από το ανέβασμα των στροφών ενός αυτοκινήτου. Το DualSense έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο, φόρτιση με καλώδιο USB-C, μεγαλύτερη μπαταρία από τον προκάτοχό του, ένα νέο "Create" κουμπί κ.α.
   

   
  Τα χαρακτηριστικά που ανακοινώθηκαν είναι τα ακόλουθα:
   
  Φόρτιση USB-C. Προσαρμόστικές σκανδάλες με βελτίωση της διάδρασης μέσω αφής.  Ενσωματωμένο μικρόφωνο που επιτρέπει τις συνομιλίες χωρίς ανάγκη για headset. Νέο "Create" κουμπί. Επιφάνεια αφής (touchpad). Ράβδοι φωτισμού στα πλαινά της επιφάνειας αφής. Βελτιωμένη μπαταρία. Ενσωματωμένο ηχείο.  
   
   

 • 3 6
  article-image

  LG UltraWide monitors: η απόλυτη επιλογή για την εργασία από το σπίτι

  Καθώς οι απαιτήσεις των επαγγελματιών για μια οθόνη υψηλής ανάλυσης με γρήγορο ρυθμό ανανέωσης έχουν αυξηθεί, για να γίνεται η εργασία από το σπίτι πιο αποδοτική, η LG Electronics (LG) έχει σχεδιάσει μια ευρεία σειρά οθονών με απεριόριστες δυνατότητες και προηγμένα χαρακτηριστικά.  Συγκεκριμένα, για όσους αναζητούν την άνεση που προσφέρει μια ευρεία οθόνη, τα LG UltraWide monitors, αποτελούν την ιδανική επιλογή. 

  Η ανάλυση της UltraWide™ οθόνης με απεικόνιση 21:9, που διαθέτει για παράδειγμα το μοντέλο 29WL500-B, προσφέρει μεγαλύτερη επιφάνεια κατά 33% σε σύγκριση με μια οθόνη ανάλυσης Full HD με απεικόνιση 16:9, δηλαδή περισσότερο χώρο για Multitasking. Έτσι οι χρήστες, μπορούν να έχουν ανοιχτά πολλαπλά παράθυρα, έγγραφα ή ακόμη και διαφορετικά προγράμματα ταυτόχρονα και να βλέπουν περισσότερες μικρογραφίες εικόνων την ίδια στιγμή. Επιπλέον, τα UltraWide monitors διαθέτουν το OnScreen Control, που δίνει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε πλήθος σημαντικών ρυθμίσεων οθόνης.
   


  Παράλληλα, είναι συμβατά με το υψηλό δυναμικό εύρος HDR 10, υποστηρίζοντας συγκεκριμένα επίπεδα χρωμάτων και φωτεινότητας που υπερβαίνουν τις δυνατότητες των συνηθισμένων οθονών. Ακόμη, επιδεικνύουν εκπληκτική χρωματική ακρίβεια και ευρύτερη γωνία θέασης, ενώ διαθέτουν χαρακτηριστικά σχεδίασης που ταιριάζουν ιδανικά με τον εξοπλισμό των gamers. Συγκεκριμένα, προσφέρουν το απόλυτο οπτικό πεδίο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, βελτιώνουν τη ροή των γραφικών σε παιχνίδια υψηλών προδιαγραφών, χάρη στο ρυθμό ανανέωσης των 144 Hz και με τη θέαση που προσφέρουν, αποκαλύπτονται περιοχές που ήταν αόρατες, χαρίζοντας στους παίκτες περισσότερες νίκες. Επίσης, με την ενσωματωμένη τεχνολογία AMD RADEON FreeSync™, οι gamers απολαμβάνουν απρόσκοπτη, ομαλή κίνηση σε παιχνίδια δράσης με υψηλή ανάλυση. 
   


  Επιπροσθέτως, τα UltraWide monitors ξεχωρίζουν για τον κομψό σχεδιασμό τους και τη λεπτή και μοντέρνα κυρτή βάση, που ταιριάζει απόλυτα στον εκάστοτε χώρο. Αξιοσημείωτο είναι ότι η βάση προσαρμόζεται, για την αλλαγή της κλίσης της οθόνης, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να εργάζονται πιο άνετα.

  Τέλος, τα UltraWide monitors όπως και όλα τα monitors της LG υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 pixel. 
   
  Δελτίο Τύπου
   

 • 1 1
  article-image

  H Rivet Networks αποκαλύπτει τον ελεγκτή Killer E3100 Ethernet

  Η Rivet Networks έχει εισάγει πολλές τεχνολογίες τα τελευταία χρόνια που στοχεύουν στη βελτίωση της εμπειρίας gaming για τους παίκτες. Τώρα η εταιρεία κυκλοφορεί μια αναβαθμισμένη εκδοχή του ελεγκτή Killer E3000 Ethernet με την ονομασία Killer E3100. Ο ελεγκτής είναι ικανός να αποδώσει ταχύτητες 2,5 Gbps και η Rivet Networks δηλώνει ότι με το Extreme Gaming Mode ο ελεγκτής δύναται να διαπιστώσει καταστάσεις συμφόρησης του δικτύου και βελτιστοποιεί τη διακίνηση των δεδομένων κατάλληλα, ώστε να εξασφαλίσει μια σπουδαία εμπειρία gaming.
   

   
  Η Rivet Networks υπόσχεται "εκπληκτικές ταχύτητες" και ότι "οι παίκτες μπορούν να περιμένουν μέχρι 3x καλύτερη αποκρισιμότητα (latency) κατά τη διάρκεια κορυφώσεων χρήσης του δικτύου". Σύμφωνα με την εταιρεία δηλαδή, οι κάρτα είναι εκ των ων ουκ άνευ για τους "σοβαρούς" gamers.
   
  Ο ελεγκτής Ε3100 κυκλοφόρησε σε τρεις εκδοχές: E3100, E3100G και E3100X. Ο ελεγκτής θα διατίθεται σε προκατασκευασμένα gaming συστήματα και σε μητρικές. Σύμφωνα με το Betanews, η Rivet Networks ανέφερα συγκεκριμένα τα ονόματα των MSI και Acer ως συνεργάτες για τα επερχόμενα προϊόντα τους.
   

 • 6 1
  article-image

  Η SK Hynix ξεκινά παραγωγή DDR5 εντός του έτους

  Σύμφωνα με ενημέρωση από την ιστοσελίδα της SK Hynix, η εταιρεία θα ξεκινήσει μαζική παραγωγή 10nm-class 16Gb DDR5 chip μνήμης, εντός του έτους. Η SK Hynix προβλέπει ότι η μνήμη τύπου DDR5 θα έχει μερίδιο 22% της συνολικής αγοράς το 2021 και 43% το 2022.
   
  H DDR5 στοχεύει στην περαιτέρω μείωση της κατανάλωσης, για δεδομένη διαμεταγωγή, κατά 20% σε σχέση με την DDR4. Αυτό εν μέρει πετυχαίνεται και από την τάση 1,1V της DDR5. H τεχνολογία DDR5 θα ενσωματώνει και κώδικα ελέγχου λαθών και scrub για αυξημένη αξιοπιστία και δυνατότητα διόρθωσης λαθών επιπέδου bit (single bit error). Η δυνατότητα αυτή θα είναι ενσωματωμένη σε κάθε DDR5 chip.
   
  H DDR5 θα προσφέρει διάφορες πυκνότητες που θα βασίζονται σε 16Gb, ακόμα και 24Gb, μονολιθικά chip, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των πελατών που παρέχουν υπηρεσίες cloud. Προσφέροντας υψηλότερες πυκνότητες και κλίμακα επιδόσεων, η DDR5 φαίνεται προορισμένη να ηγηθεί της εποχής των "big data" και "ΑΙ", σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής προϊοντικού προγραμματισμού της SK Hynix.
   
  Εκτός από την ενεργειακή απόδοση, η DDR5 θα προσφέρει και καλύτερες επιδόσεις. Τα αρθρώματα DDR5 θα επιτυγχάνουν συχνότητες ανάμεσα στα 3.200 και στα 8.400 Mbps σε αρθρώματα που θα αποτελούνται από chip 8Gb, 16Gb, 24Gb, 32Gb και 64Gb.
   

   
  H DDR5 4800 Μbps αναμένεται να γίνει η πιο δημοφιλής επιλογή των κατασκευαστών και θα προσφέρει x1,5 τις επιδόσεις της DDR4-3200, με διαμεταγωγή 38,4 Gbps, δηλαδή 38% υψηλότερη σε σχέση με τη DDR4-3200.  Η DDR5 χρησιμοποιεί 32 banks μοιρασμένα σε 8 ομάδες (groups), για να πετύχει τέτοιες βελτιώσεις, έναντι της DDR4 που χρησιμοποιεί 16 banks με την ίδια όμως ανανέωση.
   
  Η SK Hynix ξεκινάει την παραγωγή εντός του έτους, χωρίς όμως να σταματήσει να ερευνά και να αναπτύσσει τις μελλοντικές τεχνολογίες μνήμης.

 • 1 1
  article-image

  Το νέο Facebook Messenger App είναι πλέον διαθέσιμο για Windows και Mac

  Το Facebook Messenger είναι επιτέλους διαθέσιμο με τη μορφή εξειδικευμένης εφαρμογής για Mac και Windows (σ.σ. Linux πότε;;;). Αυτό θα διευκολύνει τους χρήστες, ώστε να μπορούν να συνομιλούν με φίλους και την οικογένειά τους απευθείας από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή τους. Για όποιον ενδιαφέρεται, πλέον η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο στο Mac App Store, όσο και στο Windows Store. Τα καλά νεά είναι ότι η εφαρμογή διαθέτει και dark mode, ένα από τα χαρακτηριστικά που θα είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή.
   
  Το Facebook Messenger App ήταν ένα project που ετοιμαζόταν εδώ και καιρό, αν και είχε ανακοινωθεί από το 2019. Άλλες δυνατότητες της εφαρμογής είναι και οι τηλεδιασκέψεις, όπως και στο Zoom. Όμως αυτή η δυνατότητα θα περιορίζεται στα 8 άτομα που θα μπορούν να συμμετέχουν σε μια τηλεδιάσκεψη, ενώ στο Zoοm επιτρέπονται μέχρι 500. Επιπλέον, δεν υπάρχει η δυνατότητα διαμοιρασμού ενός URL ώστε να μπορούν να συμμετέχουν και άλλοι μέσω web. Επίσης απουσιάζει και η δυνατότητα διαμοιρασμού της οθόνης του χρήστη, κάτι που αποτρέπει συγκεκριμένα σενάρια χρήσης.
   

   
  Προς το παρόν λοιπόν, για όσο διάστημε Μένουμε Σπίτι, η εφαρμογή καλύπτει βασικές ανάγκες. Είναι, φυσικά, πιθανό στο μέλλον να προστεθούν και άλλες δυνατότητες που θα επιτρέψουν στο Facebook Messenger App να γίνει χρήσιμο και σε άλλες χρήσεις, πέρα από απλές τηλεδιασκέψεις.
   
   
   
   

 • 2 1
  article-image

  Η RIOT GAMES ανακοινώνει την έναρξη της CLOSED BETA για το πολυαναμενόμενο FIRST-PERSON TACTICAL SHOOTER VALORANT

  Η Riot Games ανακοίνωσε την έναρξη της κλειστής δοκιμαστικής περιόδου για το περιζήτητο παιχνίδι VALORANT που θα ξεκινήσει στις 7 Απριλίου 2020. Η Closed Beta θα περιοριστεί σε παίκτες στην Ευρώπη, τον Καναδά, τη Ρωσία, την Τουρκία και τις Ηνωμένες Πολιτείες - με την πιθανότητα της επέκτασής της αργότερα σε περισσότερες χώρες, εν αναμονή των εξελίξεων της πανδημίας του κορονοϊού COVID-19.
   
  Η Riot Games συνεργάζεται με το Twitch, την κορυφαία υπηρεσία και κοινότητα multiplayer entertainment στον κόσμο, για να παρέχει στους fans της πρόσβαση στην Closed Beta του VALORANT. Για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Closed Beta οι παίκτες στον Καναδά, την Ευρώπη, τη Ρωσία, την Τουρκία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, θα πρέπει να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα:
  Να δημιουργήσουν ένα λογαριασμό Riot (ΕΔΩ)
  Να τον συνδέσουν με ένα λογαριασμό στο Twitch (ΕΔΩ)
  Όταν ενεργοποιηθεί η closed beta στη χώρα τους (σε EU και NA προς το παρόν), να παρακολουθούν συγκεκριμένα VALORANT streams που επισημαίνει το Twitch για να έχουν δικαίωμα πρόσβασης σε αυτή
   
  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Closed Beta του VALORANT, συμπεριλαμβανομένων οδηγιών για τα δικαιώματα στο Twitch, επισκεφθείτε το www.PlayVALORANT.com
   
   
   
   
  Σχετικά με το VALORANT
  Το VALORANT είναι ένα ανταγωνιστικό tactical shooter 5v5 Character-Based FPS Video Game για PC, που βρίσκεται σε εξέλιξη από τη Riot. Με σκοπό να κυκλοφορήσει στις περισσότερες χώρες του πλανήτη το καλοκαίρι του 2020, το VALORANT είναι ένα ακριβές και θανατηφόρο παιχνίδι για πολλούς παίκτες με υψηλή δεξιότητα, ποικιλία σε όπλα, πράκτορες με μοναδικές ικανότητες και ανταγωνιστικούς χάρτες για χιλιάδες ώρες παιχνιδιού.
   
  Έχοντας αποδείξει την κορυφαία ποιότητα των παιχνιδιών της, με παγκόσμια υποδομή και ιδιόκτητη anti-cheat τεχνολογία, η Riot Games δεσμεύεται να διατηρήσει τις βασικές αρχές του είδους tactical shooter και να υποστηρίξει την ανταγωνιστική ακεραιότητα που προσφέρει ως εμπειρία το παιχνίδι.
   
  Σχετικά με τη Riot Games
  Η Riot Games ιδρύθηκε το 2006 με στόχο να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούνται και υποστηρίζονται τα παιχνίδια, με γνώμονα τους παίκτες. Το 2009, η Riot κυκλοφόρησε το πρώτο της παιχνίδι με τίτλο League of Legends και έλαβε παγκόσμια αναγνώριση. Έκτοτε, το παιχνίδι έγινε το παιχνίδι για υπολογιστές με τους περισσότερους παίκτες στον κόσμο και βασική κινητήριος δύναμη της εκρηκτικής ανάπτυξης των esports.
   
  Καθώς το League εισέρχεται στη δεύτερη δεκαετία της ζωής του, η Riot συνεχίζει να το εξελίσσει και να βελτιώνει παιχνιδιού για τους παίκτες με το Legends of Runeterra, League of Legends: Wild Rift, Teamfight Tactics και πολλούς ακόμα τίτλους σε εξέλιξη, ενώ εξερευνά τον κόσμο της Runeterra μέσω multimedia projects μουσικής, comic και πολλά άλλα.
   
  Η Riot Ιδρύθηκε από τους Brandon Beck και Marc Merrill και τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στο Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια, ενώ η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 2.500 Rioters σε πάνω από 20 γραφεία παγκοσμίως. Το όνομα της έχει βρεθεί πολλές φορές σε σημαντικές θέσεις κατάταξής σε λίστες μεταξύ των οποίων οι “100 Best Companies to Work For,” “25 Best Companies to Work in Technology,” “100 Best Workplaces for Millennials,” και “50 Best Workplaces for Flexibility.” του Fortune.
   

 • 8 71
  article-image

  Επιπλέον χρεώσεις λόγω COVID-19 ανακοίνωσε η ACS Courier

  Την στιγμή που όλη η χώρα βρίσκεται σε καραντίνα και η οικονομία της χώρας -με τόσες επιχειρήσεις κλειστές ή να υπολειτουργούν- να περνάει δύσκολες ώρες, η εταιρία ταχυμεταφορών - ACS προβαίνει σε έκτακτη χρέωση εν μία νυκτί επιβαρύνοντας με 0,45 ευρώ +ΦΠΑ την εκάστοτε επιχείρηση για κάθε αποστολή… Η επιστολή της εταιρίας αναρτήθηκε στις 30/03/2020 στον ιστότοπό της και το μεγαλύτερο μέρος των επιχειρήσεων ενημερώθηκε στις 31/03/2020 γνωστοποιώντας ότι θα ισχύουν οι νέες χρεώσεις από 01/04/2020.
   
  Κάποιες από τις επιχειρήσεις που επικοινώνησαν με την ACS για να διαμαρτυρηθούν για την μονομερή αλλαγή των συμβάσεων (σημείωση: η ACS έπρεπε να ενημερώσει 30 ήμερες πριν τους πελάτες της για την οποιαδήποτε αλλαγή τιμών στις χρεώσεις) και την αύξηση σχεδόν 25% στα έξοδα αποστολής, άκουσαν εμβρόντητες ότι ας μετατοπίσουν την χρέωση στους δικούς τους πελάτες!! Με απλά λόγια να χρεωθεί επιπλέον ο τελικός καταναλωτής, αυτός ακριβώς που έχει αυξήσει την δουλειά της ACS και γενικά των Courier το τελευταίο διάστημα λόγω COVID-19. 
   
  Θα υπάρξουν σίγουρα "αναταράξεις" και καταγγελίες για αισχροκέρδεια και μένει να δούμε αν αυτό θα είναι η "ταφόπλακα" της εταιρίας. Παρακάτω σας παραθέτουμε την επιστολή που έλαβαν όλες οι επιχειρήσεις που συνεργάζονται με την ACS Courier.
   

   
  Και κάνοντας κλικ εδώ, μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση από το site της εταιρίας ταχυμεταφορών.

 • 5 3
  article-image

  H Samsung σταματά την παραγωγή LCD panels. Εστιάζει στις τεχνολογίες AMOLED και QLED

  Η Samsung Display, θυγατρική της Samsung Electronics που αναπτύσσει και κατασκευάζει τα panels των οθονών, αναφέρεται ότι τερματίζει την κατασκευή των "απλών" LCD panels, μέχρι το τέλος του 2020. Σε αυτά τα panels περιλαμβάνονται τα TN, διάφορα είδη VA και IPS. Συνεπώς, αυτό σημαίνει και το τέλος του οπίσθιου φωτισμού LED (LED backlit) στις οθόνες της Samsung, που χρησιμοποιείται σε όλα τα monitors και τηλεοράσεις χαμηλού  κόστους. 
   

   
  Η Samsung, στο εξής, θα εστιάσει σε πιο εξελιγμένες τεχνολογίες panel, όπως τις AMOLED και QLED. Η Samsung κατασκευάζει τα panels σε εργοστάσια στη N. Κορέα και στην Κίνα. Οι γραμμές παραγωγής αυτών των μονάδων θα επανεξοπλιστούν, ώστε να παράγουν panels τεχνολογίας quantum-dot LED (QLED). Η εταιρεία θα φροντίσει μέχρι το τέλος του 2020 να ολοκληρώσει την αποστολή όλων των εν αναμονή εκτέλεσης παραγγελιών για LCD panels.
   
   

 • 4 12
  article-image

  31η Μαρτίου: Παγκόσμια ημέρα backup

  Η 31η Μαρτίου στον κόσμο της τεχνολογίας είναι η Παγκόσμια Ημέρα Backup. Πρόκειται για μια μέρα που μας υπενθυμίζει ότι ο κίνδυνος φυσικής καταστροφής ή κακόβουλης επίθεσης στα δεδομένα μας είναι πάντα υπαρκτός και θα πρέπει να προνοούμε κάνοντας αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων μας, ώστε να τα διασφαλίζουμε.
   
   
   
  What would you do if you lost everything? from Sam Mularczyk on Vimeo.
   
  Μάλιστα, τα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων μας συνιστάται να είναι διπλά, ιδανικά ένα που θα κρατάμε στο σπίτι μας και ένα σε απομακρυσμένη τοποθεσία (π.χ. στο cloud). Εάν όλα αυτά σας φαίνονται υπερβολικά, τότε πιθανόν τα παρακάτω σας πείσουν για την αναγκαιότητα των αντιγράφων ασφαλείας:
   
  30% των ανθρώπων που έχουν αποθηκευμένα δεδομένα σε ψηφιακά μέσα αποθήκευσης, δεν έχουν αντίγραφα ασφαλείας. 113 smartphones χάνονται ή κλέβονται κάθε λεπτό. 29% των περιπτώσεων απώλειας δεδομένων οφείλονται σε ατυχήματα. 1 στους 10 υπολογιστές μολύνεται από κακόβουλο λογισμικό κάθε μήνα.  
  Εσείς έχετε χάσει σημαντικά δεδομένα; Ποια μέθοδο backup ακολουθείτε;
   

 • 13 2
  article-image

  Ο AMD Ryzen 9 4900HS τορπιλίζει τη σειρά Intel Core i9 Mobile, καθώς ανακηρύσσεται ο ταχύτερος mobile επεξεργαστής

  Σήμερα απελευθερώθηκαν οι κριτικές για τη ναυαρχίδα των mobile επεξεργαστών της AMD, τον Ryzen 9 4900HS, και το συμπέρασμα είναι ξεκάθαρο. Η Intel έχασε τη θέση των κορυφαίων επιδόσεων αλλά και της απόδοσης ως προς τη διάρκεια μπαταρίας, στο πιο προσοδοφόρο για την εταιρεία τμήμα της αγοράς: Τα laptops. Στην κριτική του Hardware Unboxed, που συγκρίνει τους 4900HS και τον κορυφαίο Core i9-9880Η, ο επεξεργαστής της AMD καταφέρνει να καταλάβει την πρώτη θέση στην προρυθμισμένη κατανάλωση 45W ακόμα και με το chip της Intel ρυθμισμένο στα 90W cTDP!
  AMD Ryzen 4000 'Renoir' Mobility Processors Specifications

  Processor Name
  Cores / Threads
  Base Clock
  Max Boost Clock
  GPU CUs / SPs
  TDP
  AMD Ryzen 9 4900H
  8 / 16
  3.3 GHz (H)
  3.0 GHz (HS)
  4.4 GHz (H)
  4.3 GHz (HS)
  8 / 512
  45W (H)
  35W (HS)
  AMD Ryzen 7 4800H
  8 / 16
  2.9 GHz (H)
  3.0 GHz (HS)
  4.2 GHz (H)
  4.2 GHz (HS)
  7 / 448
  45W (H)
  35W (HS)
  AMD Ryzen 5 4600H
  6 / 12
  3.0 GHz (H)
  3.0 GHz (HS)
  4.0 GHz (H)
  4.0 GHz (HS)
  6 / 384
  45W (H)
  35W (HS)
  AMD Ryzen 9 4900U
  8 / 16
  TBD
  TBD
  TBD
  15W
  AMD Ryzen 7 4800U
  8 / 16
  1.8 GHz
  4.2 GHz
  8 / 512
  15W
  AMD Ryzen 7 4700U
  8 / 8
  2.0 GHz
  4.1 GHz
  7 / 448
  15W
  AMD Ryzen 5 4600U
  6 / 12
  2.1 GHz
  4.0 GHz
  6 / 384
  15W
  AMD Ryzen 5 4500U
  6 / 6
  2.3 GHz
  4.0 GHz
  6 / 384
  15W
  AMD Ryzen 3 4300U
  4 / 4
  2.7 GHz
  3.7 GHz
  5 / 320
  15W
   
   

   

   

   

   
   
   
   


×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.