• Silverstone FP59 & CPU01...
   Silverstone FP59 & CPU01...
  • [Case Review]Raijintek Paean...
   [Case Review]Raijintek Paean...
  • Corsair K70 RGB Rapidfire Mechanical Gaming Keyboard...
   Corsair K70 RGB Rapidfire Mechanical Gaming Keyboard...
  • Shuttle DH110SE review...
   Shuttle DH110SE review...
  • [Case Review]Raijintek Asterion Classic...
   [Case Review]Raijintek Asterion Classic...
  • [Case Review]Corsair Carbide 270R...
   [Case Review]Corsair Carbide 270R...
  • Qnap TS-253A/8G Review...
   Qnap TS-253A/8G Review...
  • Icy Dock Flex-FIT Quattro MB344SP...
   Icy Dock Flex-FIT Quattro MB344SP...
 • Εφτασε η ώρα να μοιράσουμε δώρα μιας και ένας ακόμα διαγωνισμός έφτασε στο τέλος του!
  Αγιος Βασίλης έρχεται και μπλα μπλα!!! Και ναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δεν συμπεριλαμβάνεται στους νικητές ο @tommybertsen 
   
  Αρχικά να σας ευχαριστήσουμε όλους για τη συμμετοχή σας και να ευχαριστήσουμε και τις εταιρίες που πρόσφεραν τα δώρα στα μέλη της κοινότητάς μας
   
  Δωροθέτες
  Noctua Panda Security Msystems Eset
   
  Οι νικητές και δίπλα τα δωράκια τους
   
  @env0y 1xNH-D15S
  @Snips  1x NH-C14S   
  @geogeoland 2x NF-A14 industrialPPC-2000 IP67 PWM + 1x NA-SAVP1 chromax.blue
  @Darth Revan 2x NF-F12 industrialPPC-2000 IP67 PWM + 1x NA-SAVP1 chromax.red
  @gorg  1x NH-NH-U9S 
  @zampONakiaskiou 3x NF-P14s redux-1200 PWM
  @virus777 3x NF-S12B redux-1200 PWM
  @Tsoureki PANDA GLOBAL PROTECTION 2017 (3 devices, 1 year)
  @magyverk5 PANDA GLOBAL PROTECTION 2017 (3 devices, 1 year)
  @kom PANDA GLOBAL PROTECTION 2017 (3 devices, 1 year)
  @spinalgr1990 PANDA GLOBAL PROTECTION 2017 (3 devices, 1 year)
  @dimkal2007 PANDA GLOBAL PROTECTION 2017 (3 devices, 1 year)
  @baltazar1999 PANDA GLOBAL PROTECTION 2017 (3 devices, 1 year)
  @nimbus PANDA GLOBAL PROTECTION 2017 (3 devices, 1 year)
  @Stamatis01 PANDA GLOBAL PROTECTION 2017 (3 devices, 1 year)
  @xkabamarux 2x Cooler Master MegaFlow 200 Fan Red 
  @Marios1989 2x Cooler Master MegaFlow 200 Fan Red
  @deltona 3x Cooler Master MasterFan Pro 120 Air Pressure  
  @zousgr 2x Cooler Master MasterFan Pro 120 Air Balance
  @adpanos 2x Cooler Master JetFlo 120 Fan Red
  @Μπουρμπουλας Notebook Cooling Pad Deepcool Black
  @DigitalElf Notebook Cooling Pad Deepcool Black
  @azazil1190 1 Notebook Cooling Pad Cooler Master Notepal U2 S 
  @liakos3 1 CASE Leds Lamptron FlexLight Professional - 30 LEDs - Fire Red
  @alexia_p 1 Case Leds NZXT Sleeved LED Kit 12 LEDs 1m - Green
  @UltraB ESET Internet Security
  @battlecator ESET Internet Security
  @HungryThanez ESET Internet Security
  @ionpan ESET Internet Security
  @ARMAGEDDON ESET Internet Security
   
  Για όλα εκτός από τις άδειες για τα antivirus στέλνετε πμ εδώ για να κανονίσουμε την παραλαβή του δώρου σας https://www.thelab.gr/profile/33144-karmen1983/ . Όσοι έχετε κερδίσει κάποιο δώρο απο την εταιρία Noctua διαβάστε το πρώτο ποστ παρακάτω.
   
  Όσοι κερδίσατε κάποια άδεια antivirus στέλνετε πμ εδώ για να γίνει η αποστολή https://www.thelab.gr/profile/33472-astrolabos/
   
  Τα δώρα θα είναι διαθέσιμα από την έδρα μας και θα παραδοθούν κατόπιν συνεννόησης.
  Μπορείτε να παραλάβετε τα δώρα σας μέχρι  28/2. Αν δεν παραλάβετε τα δώρα, θα δοθούν μετά από νέα κλήρωση σε άλλα μέλη.
   
  Σας ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά και ευχόμαστε να έχετε ένα υπέροχο και δημιουργικό 2017!
  Κάθε χρόνο, πριν από τις απονομές των βραβείων στο Hollywood, ξεκινάει και η περίοδος κατά την οποία οι ταινίες αυτές διαρρέουν στο διαδίκτυο πριν ακόμα παιχτούν στις κινηματογραφικές αίθουσες.
   
  Αυτό συμβαίνει γιατί αντίγραφα των ταινιών αυτών μοιράζονται σε δημοσιογράφους και σε όσους εμπλέκονται στις βραβεύσεις των ταινιών αυτών στις Χρυσές Σφαίρες και τα Oscar, με τη μορφή DVD, τα οποία ονομάζονται "Screeners". Τον περασμένο χρόνο πριν από τα Χριστούγεννα δεκάδες ταινίες διέρρευσαν, αλλά φέτος παρατηρείται μία ύφεση στο φαινόμενο.
   

   
  Έτσι φέτος έχουν διαρρεύσει αντίγραφα των ταινιών Arrival, Moonlight, La La Land, Patriots Day, και Fences.  Όπως συνήθως οι ταινίες αυτές κυκλοφορούν μέσω torrent με τη σήμανση "DVDScr" και έχουν καλύτερη ποιότητα από αντίγραφα που ήδη κυκλοφορούν και είναι απλώς μαγνητοσκοπήσεις μέσα από κινηματογραφικές αίθουσες.
   

   
  Πέντε μόνο ταινίες, οι οποίες δεν έχουν και την καλύτερη ποιότητα, ωχριούν μπροστά στην πληθώρα των ταινιών που διέρρευσαν πέρυσι και μάλιστα σε πολύ υψηλή ποιότητα. Κύριος υπαίτιος για τις περυσινές διαρροές ήταν το πειρατικό group "HIVE-CM8".
   

   
  Ο λόγος για την μειωμένη "κίνηση" φέτος δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός. Η ιστοσελίδα TorrentFreak εικάζει ότι "κάποια πειρατικά  group έχουν γίνει πιο προσεκτικά στη στρατηγική τους στη διαρροή ταινιών". Για παράδειγμα το group HIVE-CM8, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη διαρροή μόνο δύο ταινιών μέχρι τώρα έχει δηλώσει ότι δεν θα διαρρέει αντίγραφα ταινιών πριν αυτές παιχτούν στις αίθουσες. Το ίδιο group είχε ζητήσει δημόσια συγνώμη για τη διαρροή του The Hateful Eight πριν αυτή παιχτεί στον κινηματογράφο, αλλά είχε επίσης δηλώσει ότι με τη διαρροή αυτή είχε συμβάλει στη διαφήμιση της ταινίας.
   

   
  Ίσως οι ποινικές συνέπειες είναι ένας λόγος που φέτος δεν έχουμε πολλές διαρροές. Τον περασμένο Φεβρουάριο, είχε συλληφθεί ο υπεύθυνος για τη διαρροή των ταινιών The Revenant και The Peanuts Movie. Άλλωστε χωρίς τη βοήθεια εκ των έσω, τα πειρατικά groups δεν θα έχουν υλικό για τις κυκλοφορίες τους. Για αυτό τον λόγο έχουμε και την έκκληση του συγκεκριμένου group για βοήθεια :
   
  “Ψάχνουμε αυτούς που κάθονται σπίτι τους με 30 dvds και δημοσιεύουν φωτογραφίες στο διαδίκτυο, αλλά δεν τις μοιράζονται με κανένα. Δεν είμαστε σίγουροι γιατί τις κρύβετε, αφού όλα μπορούν να γίνουν με ασφάλεια, και μόνο για ιδιωτική προβολή αν μας το ζητήσετε. Απλώς στείλτε μας ένα μήνυμα, δεν δαγκώνουμε".
   
  Στο CCC hacker congress, ερευνητές από την Positive Technologies, αποκάλυψαν την ύπαρξη ενός τρωτού σημείου ασφαλείας στους τελευταίους επεξεργαστές της Intel, στον χειρισμό του USB debugging, το οποίο θα μπορούσε να αξιοποιηθεί για την παραβίαση και έλεγχο του συστήματος.
   
  Το τρωτό αυτό σημείο μπορεί να αξιοποιηθεί ώστε να παρακαμφθούν μηχανισμοί ασφαλείας, τόσο σε επίπεδο λειτουργικού όσο και σε επίπεδο hardware, αξιοποιώντας ένα νέο debugging interface για την εγκατάσταση κακόβουλου λογισμικού στο firmware και το BIOS του συστήματος. Τυχόν παραβίαση είναι μη ανιχνεύσιμη από τα υπάρχοντα εργαλεία ασφαλείας και μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε σύστημα ασχέτως λειτουργικού. Το μόνο που αρκεί είναι η λειτουργία DCI(Direct Connect Interface) του motherboard να είναι ενεργοποιημένη.
   
  Πριν τους επεξεργαστές Skylake το low level machine debugging απαιτούσε ειδικό εξοπλισμό που συνδεόταν στην υποδοχή ITP-XDP της μητρικής. Αυτό ήταν και δύσκολο και απαιτούσε εξοπλισμό υψηλού κόστους. Με τον ερχομό των επεξεργαστών Skylake και το DCI, το οποίο παρέχει πρόσβαση στο JTAG debugging interface μέσω μιας εξειδικευμένης USB 3.0 υποδοχής στην μητρική, αυτό πλέον καθίσταται πολύ πιο εύκολη διαδικασία. Πολύ περισσότερο δεδομένου ότι στις περισσότερες μητρικές η δυνατότητα αυτή είναι συνήθως ενεργοποιημένη. Το DCI λειτουργεί ως kernel debugger επιτρέποντας την παύση του επεξεργαστή και την ανάγνωση και εγγραφή οποιουδήποτε σημείου, ενώ το λειτουργικό αγνοεί το αν έχει παραβιαστεί. Το μόνο ότι απαιτείται πρόσβαση στην συγκεκριμένη USB υποδοχή, αλλά συστήματα τα οποία είναι προσβάσιμα από πολύ κόσμο θα μπορούσαν να αποτελέσουν στόχο.
   
  Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια λύση από την Intel, ενώ οι κατασκευαστές μητρικών θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν εκδόσεις BIOS με το DCI απενεργοποιημένο.
   
  Ένα βίντεο το οποίο εξηγεί αναλυτικά το πρόβλημα, ανέβασαν οι ίδιοι ερευνητές.
   
   
   
  Πηγή:
  Είτε είστε φωτογράφος, είτε απλώς μοιράζεστε φωτογραφίες με φίλους, πάντα οι φωτογραφίες φαίνονται καλύτερα όταν εμφανίζονται στη συσκευή σας στη μεγαλύτερη δυνατή ανάλυση.
   
  Μέχρι τώρα όμως οι υψηλές αναλύσεις στις φωτογραφίες σήμαινε μεγαλύτερο μέγεθος, δηλαδή περισσότερος χρόνος για να εμφανιστούν πλήρως στο κινητό σας ιδιαίτερα αν δεν έχετε γρήγορη σύνδεση, αλλά και αυξημένοι λογαριασμοί για όσους χρησιμοποιούν τα δεδομένα της κινητής τηλεφωνίας για την πλοήγησή στους στο διαδίκτυο.

  Η Google ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε την εφαρμογή μίας τεχνολογίας στο Google+ με το όνομα RAISR (Rapid and Accurate Image Super-Resolution), η οποία είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Νοέμβριο. H τεχνολογία αυτή χρησιμοποιεί  μηχανική εκμάθηση (machine learning) για να παράγει υψηλής ποιότητας εικόνες χρησιμοποιώντας εικόνες χαμηλής ανάλυσης. Σύμφωνα με τη Google η τεχνολογία RAISR στο Google+, έχει καταφέρει να μειώσει τον όγκο των φωτογραφιών κατά 75 τοις εκατό.
   

   
  Ήδη η Google έχει ξεκινήσει να εφαρμόζει την τεχνολογία αυτή στην εφαρμογή Google+ σε ένα μέρος των κινητών συσκευών που κυκλοφορούν και σύντομα θα επεκταθεί σε όλους τους χρήστες. Η τεχνολογία RAISR εφαρμόζεται σε ένα δισεκατομμύριο εικόνες την εβδομάδα, οπότε μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες θα είναι διαθέσιμη σε όλους.
   

  Η HTC αποκάλυψε τα νέα της HTC U Ultra και HTC U Play

  Από yanni, στην ενότητα Ειδήσεις,

  Η HTC αποκάλυψε τα νέα της Android smartphones, HTC U Ultra και HTC U Play. Το U Ultra είναι το νέο κορυφαίο μοντέλο της εταιρίας, με το U Play να αποτελεί μια πιο οικονομική έκδοση για την μεσαία κατηγορία.
   
  Το U Ultra ενσωματώνει οθόνη 5,7'' ανάλυσης 1440x2560 pixels, με μια μικρή δευτερεύουσα οθόνη στην κορυφή όπου εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις των εφαρμογών, του συστήματος και του HTC Sense Companion. Το κεντρικό chipset είναι ο Snapdragon 821 της Qualcomm. Η μνήμη έχει μέγεθος 4GB, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος 64GB ή 128Gb, ανάλογα την έκδοση. Υπάρχει και υποδοχή microSD για επέκταση αυτού. Η πίσω κάμερα είναι των 12MP UltraPixel, με OIS. Η μπροστινή κάμερα είναι των 16MP(4MP UltraPixel). Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3000mAh, ενώ η μοναδική υποδοχή πάνω στην συσκευή είναι μια USB Type C. Η υποδοχή ακουστικών απουσιάζει και τα ακουστικά που δίνει η HTC συνδέονται στην USB υποδοχή.
   

   

   
  Ενδιαφέρον παρουσιάζει η ύπαρξη του συστήματος HTC USonic, το οποίο προσπαθεί να σκανάρει το εσωτερικό του αυτιού του ακροατή, ώστε να παρέχει ήχο προσαρμοσμένο σε αυτό.
   

   
  Ο HTC Sense Companion, που αναφέρθηκε αρχικά, είναι ένας ψηφιακός βοηθός και σκοπός του είναι να παρέχει βοήθεια, να προτείνει και να ενημερώνει τον χρήστη. Βέβαια για τον σκοπό αυτό συλλέγει δεδομένα από τις δραστηριότητες του χρήστη, ώστε να μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικός.
   
  Το U Ultra διαθέτει ενιαίο μεταλλικό σασί καλυμμένο πλήρως από γυαλί. Μάλιστα θα κυκλοφορήσει και μια ειδική έκδοση από γυαλί ζαφειριού. Η τιμή του είναι $749 και η διαθεσιμότητά του θα ξεκινήσει από τον Μάρτιο. Όποιος επιθυμεί μπορεί να το προ παραγγείλει από τώρα.
   
  Το HTC U Play, όπως αναφέρθηκε, είναι μια πιο οικονομική πρόταση από την HTC. Διαθέτει οθόνη 5,2'', ανάλυσης 1080p, chipset Helio P10 της Mediatek, δύο κάμερες των 16MP με αισθητήρα BSI και μπαταρία των 2500mAh. Θα υπάρξουν δύο εκδόσεις, μία με 3GB μνήμη και 32GB αποθηκευτικού χώρου, και μία με 4GB μνήμη και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Το λειτουργικό θα είναι το Android 6.0. Και εδώ υπάρχει διαθέσιμος ο HTC Sense Companion και εδώ απουσιάζει η έξοδος ακουστικών. Και εδώ υποστηρίζεται η τεχνολογία USonic.
   

   

   
  Ακόμα δεν είναι γνωστή η τιμή του U Play, καθώς και το πότε θα γίνει αυτό διαθέσιμο.

  Omen X 35. Η πρώτη καμπύλη οθόνη της HP με Nvidia GSync

  Από yanni, στην ενότητα Ειδήσεις,

  Στην φετινή CES 2017, η HP επεδείκνυε την νέα της καμπύλη οθόνη Omen X 35. Η οθόνη αυτή, που απευθύνεται στους gamers, εκτός από καμπύλη είναι και Ultra Wide προσφέροντας μεγαλύτερο οπτικό πεδίο, ενώ επιπλέον είναι και η πρώτη οθόνη της HP η οποία αξιοποιεί το Nvidia GSync, για απόλυτα ομαλή κίνηση, χωρίς stuttering και tearing στα γραφικά των παιχνιδιών.
   
  Η οθόνη έχει διαγώνιο 35'', αναλογίες 21:9 και χρησιμοποιεί panel τεχνολογίας AMVA+. Η ανάλυσή της είναι 2440x1440 και η καμπυλότητά της 1800R. Ο ρυθμός ανανέωσης φτάνει τα 100HZ, ενώ ο χρόνος απόκρισης που δίνει η HP για την οθόνη είναι 4ms. Όσον αφορά τα χρώματα, η HP ισχυρίζεται ότι η Omen X 35 είναι σε θέση να αποδώσει 16,77 εκατομμύρια καλύπτοντας το 100% του sRGB.
   

   

   

   
  Η Omen X 35 διαθέτει DisplayPort 1.2 και HDMI 1.4 εισόδους εικόνας, USB HUB με τρεις USB 3.0 Type A θύρες, είσοδο ήχου αλλά και έξοδο ακουστικών. Απουσιάζουν πάντως τα ηχεία, μιας και οι αγοραστές μιας τόσο ακριβής οθόνης θα διαθέτουν πιθανόν πολύ καλύτερο ηχοσύστημα. Η οθόνη τοποθετείται στην κορυφή των μοντέλων που προσφέρει η HP με τιμή τα $1300. Η διαθεσιμότητά της αναμένεται να ξεκινήσει τον Μάρτιο.
   
  Περισσότερα για την οθόνη μπορείτε να διαβάσετε εδώ(PDF αρχείο).
   
   
   

   

  Η εποχή των εύκαμπτων κινητών φαίνεται να πλησιάζει, με την Samsung να φημολογείται ότι θα παρουσιάσει πρώτη ένα εύκαμπτο κινητό το οποίο θα διπλώνει. Το κινητό αυτό θα είναι ουσιαστικά μια συσκευή 2 σε 1 μιας και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ένα τυπικό tablet με ικανοποιητικών ιντσών οθόνη. Η LG φημολογείται ότι θα ανακοινώσει και αυτή αντίστοιχο κινητό, αλλά μετά την Samsung.
   
  Η συσκευή της Samsung, η οποία για την ώρα αποκαλείται Samsung X, αναμένεται να παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων, λίγο πάνω από τις 100 χιλιάδες και θα διατεθεί κάποια στιγμή εντός του τρίτου τριμήνου του έτους. Όταν η συσκευή ξεδιπλώνεται, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως tablet των 7''. Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από την The Korean Herald η οποία επικαλείται πλήθος πηγών.
   
  Οι ίδιες πηγές ισχυρίζονται ότι η Samsung έχει ήδη κατασκευάσει ένα κινητό του οποίου η οθόνη διπλώνει εσωτερικά, στο στυλ που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία από την πατέντα του Galaxy X. Επειδή όμως αυτή η σχεδίαση απαιτεί να ξεδιπλώνει κάποιος την συσκευή όποτε είναι ανάγκη να την χρησιμοποιήσει, η Samsung επικεντρώνεται στην σχεδίαση συσκευής όπου η οθόνη θα διπλώνει εξωτερικά.
   

   
  Άλλες πηγές πάλι ισχυρίζονται ότι και η LG σκέφτεται να δημιουργήσει την δική της συσκευή η οποία θα διπλώνει. Η εταιρία φημολογείται ότι δουλεύει πάνω σε αυτό για πάνω από 2 χρόνια και ίσως να παρουσιάσει κάτι στο τέλος του χρόνου. Πάντως η LG, η οποία θεωρείται ότι βρίσκεται πιο μπροστά τεχνολογικά από την Samsung, αναμένεται να παρέχει εύκαμπτες οθόνες και σε άλλους κατασκευαστές κινητών, όπως η Apple η Google και η Huawei.

  Το Nintendo Switch αποκαλύφθηκε και επισήμως

  Από yanni, στην ενότητα Ειδήσεις,

  Η Nintendo παρουσίασε σήμερα το πρωί το Nintendo Switch και στο παρόν νέο θα βρείτε πλήθος πληροφοριών και links για την νέα κονσόλα, video από την παρουσίαση, αλλά και trailers. Όσον αφορά την διαθεσιμότητα και την τιμή της νέας κονσόλας, το Switch θα ξεκινήσει να διατίθεται στις 3 Μαρτίου και θα κοστίζει στην Αμερική $299.99.
   
  Θυμίζουμε ότι η κονσόλα έρχεται να παντρέψει το mobile gaming με το παιχνίδι στο σαλόνι, με το Switch να έχει την μορφή ενός tablet που όμως μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα dock επιτρέποντάς του να στείλει την εικόνα του σε μια τηλεόραση.
   
  Διαθέτει αποσπώμενα χειριστήρια τα οποία η Nintendo αποκαλεί Joy Con controllers και τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ως ανεξάρτητα χειριστήρια, για multiplayer gaming, είτε θα μπορούν συνδεόμενα μεταξύ τους μέσω ενός κατάλληλου εξαρτήματος να συνθέσουν ένα πλήρες gamepad. Διαθέτουν και motion sensing σύστημα επιτρέποντάς τους να διαβάσουν κάποιες κινήσεις των χεριών.
   
  Σε mobile mode η αυτονομία του θα κυμαίνεται από 2,5 έως 6,5 ώρες. Θα μπορεί κάποιος πάντως να το φορτίζει καθόσον παίζει μέσω της USB θύρας του, κάτι που αυξάνει σημαντικά τον χρόνο αυτό. Έως 8 Switch θα μπορούν να συνδεθούν ασύρματα για multiplayer gaming.
   
  Η οθόνη του Switch θα είναι τεχνολογίας capacitive, τεχνολογία που η Nintendo υιοθετεί για πρώτη φορά μιας και σε όλες τις προηγούμενες κονσόλες της επέλεγε οθόνες με resistive τεχνολογία αφής.
   
  Επιπλέον των παραπάνω, το software του Nintendo Switch θα είναι region free, ενώ το online gaming δεν θα είναι δωρεάν, παρά μόνο αρχικά και μέχρι το Φθινόπωρο του 2017. Κάθε μήνα πάντως οι συνδρομητές θα μπορούν να κατεβάζουν δωρεάν έναν τίτλο για NES ή SNES. Οι τίτλοι αυτοί θα έχουν πιθανόν τροποποιηθεί κατάλληλα, ώστε να υποστηρίζουν online gaming.
   
  Η Nintendo επίσης θα διαθέτει χειριστήρια και το docking station και ξεχωριστά για όποιον χρειάζεται κάτι παραπάνω από αυτό που θα βρει στην συσκευασία της κονσόλας.  Όσον αφορά το ίδιο το Switch, θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις με μοναδική διαφορά τα χρώματα των χειριστηρίων. Και οι δύο εκδόσεις θα κοστολογούνται προς $299.99.
   
  Όσον αφορά τις τιμές των παιχνιδιών, αυτά θα κοστίζουν $60, ουσιαστικά στα ίδια επίπεδα που κοστολογούνται τα παιχνίδια των Wii U, PS4 και XBox One, αλλά σαφέστατα ακριβότερα από αυτά φορητών κονσολών όπως τα 3DS και PS Vita.
   
  Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σύνολο της παρουσίασης στο παρακάτω βίντεο.
   
   
  Πέραν της παρουσίασης υπάρχουν και 17 trailers από το event. Μπορείτε να τα δείτε όλα εδώ.
   
   
   
  Ένα από τα κύρια προβλήματα στα σημερινά ηλεκτρικά αυτοκίνητα, είναι ο χρόνος που χρειάζεται κανείς να περιμένει μέχρι να φορτιστεί η μπαταρία του αυτοκινήτου. Η Samsung φαίνεται να έχει την λύση με τις νέες της μπαταρίες οι οποίες προσφέρουν αυτονομία εκατοντάδων χιλιομέτρων με μόλις 20 λεπτά φόρτιση.
   
  Η θυγατρική της Samsung, η Samsung SDI, μπορεί να μην έχει και την καλύτερη φήμη αυτή την περίοδο, εξαιτίας της ιστορίας με το Note 7, αλλά αυτό που υπόσχεται στον τομέα των μπαταριών για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, σίγουρα ακούγεται πολύ ενδιαφέρον. Η εταιρία ισχυρίζεται ότι η βελτιωμένη πυκνότητα στην "επόμενης γενιάς" μπαταρία της, προσφέρει αυτονομία έως και 373 μιλίων σε ένα όχημα. Ακόμα καλύτερα, σε μόλις 20 λεπτά επιτυγχάνεται 80% φόρτιση της μπαταρίας, προσφέροντας αυτονομία 310 μιλίων στο όχημα.
   
  Για σύγκριση, Ένα Tesla model 3 προσφέρει αυτονομία 215 μιλίων σε μία φόρτιση η οποία διαρκεί σχεδόν μία ώρα. Αν η φόρτιση γίνει σε έναν σταθμό Supercharger, με 30 λεπτά φόρτισης το όχημα θα μπορεί να διανύσει μία απόσταση 170 μιλίων πριν χρειαστεί να φορτιστεί ξανά η μπαταρία του.
   
  Η Samsung SDI επιδείκνυε την νέα της μπαταρία στο  North American International Auto Show του Ντιτρόιτ, καθώς και το νέο της "integrated battery module", το οποίο είναι ελαφρύτερο, ασφαλέστερο και με λιγότερα εξαρτήματα, προσφέροντας παράλληλα μεγαλύτερη χωρητικότητα.
   
  Η Samsung σκοπεύει να παράγει μαζικά τις νέες της μπαταρίες το 2021, όταν και αναμένεται ο αριθμός των ηλεκτρικών οχημάτων που θα κυκλοφορούν στους δρόμους, να είναι σημαντικά μεγαλύτερος.