Jump to content
 • Latest Reviews

  All Reviews
 • Latest Reviews

  All Reviews
 • Articles

  Manage articles

  Latest news

 • 2 0
  Η ανανέωση του PS5 με νέο Ryzen 6nm SoC βρίσκεται καθοδόν

  Η ανανέωση του PS5 με νέο Ryzen 6nm SoC βρίσκεται καθοδόν

  Το PlayStation 5, όπως και οι προηγούμενες γενιές, πέτυχε εξαιρετικές πωλήσεις για την Sony. Οι κριτικές για το PS5 ήταν θετικές και οι gamers προσπάθησαν με κάθε μέσο να το αποκτήσουν κατά τη διάρκεια των περιορισμών που επιβλήθηκαν λόγω της πανδημίας. Φυσικά οι παγκόσμιες ελλείψεις στη βιομηχανία ημιαγωγών έπληξαν και τη διαθεσιμότητα του PS5 η οποία είναι ανύπαρκτη ακόμα και 6 μήνες μετά την επίσημη κυκλοφορία. Όπως και στις κάρτες γραφικών, οι μαυραγορίτες βρήκαν την ευκαιρία να πωλούν τις λιγοστές διαθέσιμες μονάδες σε εξωφρενικές τιμές.
   
  Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η Sony βρίσκεται ήδη στη διαδικασία ανανέωσης του PlayStation 5. Η τρέχουσα κονσόλα χρησιμοποιεί ένα ειδικό AMD SoC που συνδυάζει CPU Ryzen 3000, 8-core/16-thread με GPU Radeon RDNA 2. Αυτό το SoC βασίζεται σε λιθογραφία 7nm FinFET της TSMC (N7), αλλά το DigiTimes αναφέρει ότι η Sony θα μεταβεί σε λιθογραφία 6nm (N6) σε χρόνο λίγο μεγαλύτερο του έτους.
   

   
  Η λιθογραφία N6 της TSMC προσφέρει έως και 18% υψηλότερη πυκνότητα από τη N7. Αυτό θα οδηγήσει σε εξοικονόμηση κόστους για τη Sony, κάτι ιδιαίτερο σημαντικό για το κομμάτι του hardware μιας κονσόλας που πωλείται, προς το παρόν, με ζημία για τη Sony. Θα πρέπει επίσης να περιμένουμε κάποιες μικρές μειώσεις στην κατανάλωση ενέργειας για το νέο SoC σε σύγκριση με το τρέχον chip. Το τρέχον SoC του PlayStation 5 μπορεί να ανεβάσει υψηλές θερμοκρασίες, γι' αυτό και η Sony σχεδίασε ένα περίπλοκο σύστημα ψύξης για να διατηρεί τις θερμοκρασίες υπό έλεγχο.
   
  Αυτό που είναι άγνωστο είναι εάν η μετάβαση στη λιθογραφία N6 θα οδηγήσει σε επανασχεδιασμό του πλαισίου του PlayStation 5. Η τρέχουσα κονσόλα έχει μεγαλύτερο ύψος από το ανταγωνιστικό Xbox Series X. Θα ήταν ενδιαφέρον εάν το PlayStation 5 μπορούσε να ακολουθήσει τη "λεπτή" διαδρομή όπως ο προκάτοχός του στο PlayStation 4 Slim.
   
  Για το άμεσο μέλλον, δεν υπάρχει λόγος για έναν πιθανό διάδοχο "Pro", όπως συνέβη στο PS4. Κάτι τέτοιο όμως είναι πιθανό να υπάρχει στα σχέδια της Sony για το μακροπρόθεσμο μέλλον. Σε μια τέτοια περίπτωση, οι gamers θα καλόβλεπαν ένα Zen 3 SoC σε συνδυασμό με γραφικά RDNA 3 επόμενης γενιάς για να τροφοδοτήσει ένα υποθετικό PlayStation 5 Pro.

 • 1 0
  H Activision στήνει το "μετασύμπαν" του Warzone με κινηματογραφικούς ήρωες όπως ο Rambo, o Terminator κ.α.

  H Activision στήνει το "μετασύμπαν" του Warzone με κινηματογραφικούς ήρωες όπως ο Rambo, o Terminator κ.α.

  H Activision μας προϊδέασε πρόσφατα για σπουδαίες προσθήκες στο Warzone. Τώρα το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται αποκαλύπτοντας το χτίσιμο ενός μετασύμπαντος (metaverse) που θα έχει συνέπεια και συνέχεια. Το μετασύμπαν είναι μια ιδέα-σύλληψη που περιλαμβάνει τη σύνδεση των χρηστών σε έναν διαδικτυακό κόσμο. Ο κόσμος αυτός θα είναι γεμάτος από ποπ κουλτούρα, με φανταστικά ή πραγματικά σύμβολα που θα δημιουργούν μια συνισταμένη επιρροών στο παιχνίδι. Στα πλαίσια αυτής της ιδέας, έρχονται στο παιχνίδι φανταστικοί ήρωες όπως ο Rambo των ταινιών της δεκαετίας του '80 ή ο Terminator. 
   
  To πιο τρανταχτό παράδειγμα ενός μετασύμπαντος είναι το Fortnite της Epic. Με αμέτρητες αναφορές σε comics, ταινίες, ακόμα και δημοφιλείς τίτλους των PS4 και Χbox, έχει στηθεί ένα κοινωνικό οικοσύστημα εσόδων. Το Fortnite είναι πολλά περισσότερα από ένα παιχνίδι, είναι μια εμπειρία που πετυχαίνει τη σύγκλιση διαφορετικών κόσμων σε ένα μέσο που δημιουργεί έσοδα. Αυτό το είδος μετασύμπαντος αποφερεί μεγάλο όφελος για τις εταιρείες, όπως φαίνεται και από το Fortnite που έχει κέρδη μέχρι σήμερα άνω των 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
   
  Η Activision φαίνεται να θέλει να ακολουθήσει το ίδιο παράδειγμα, καθώς τα 4,8 δισεκατομμύρια δολάρια εσόδων από τις μικροσυναλλαγές είναι μόνο η αρχή. Ο CFO της Activision δήλωσε ότι το μεγάλο οικονομικό άλμα θα συμβεί το 2022 για το οικοσύστημα του Warzone. Αυτό θα είναι, προφανώς, το επόμενο λογικό βήμα για την εξέλιξη του warzone που περνάει από το περιεχόμενο, στα έσοδα και τελικά στην αυξημένη εμπλοκή των παικτών.
   

   
  Το Warzone έχει ήδη επιρροές από τη δική του πλούσια σειρά Call of Duty, πλήρεις χαρακτήρες, τοποθεσίες, όπλα και εκδηλώσεις. Τώρα δηλαδή στήνεται η σκηνή της εξέλιξης του μετασύμπαντος που θα οδηγήσει και σε νέα επίπεδα αφοσίωσης των παικτών.
   
   

 • 9 0
  Η IBM πέτυχε την κατασκευή των πρώτων chip λιθογραφίας 2nm σε ένα σημαντικό επίτευγμα για τη βιομηχανία ημιαγωγών

  Η IBM πέτυχε την κατασκευή των πρώτων chip λιθογραφίας 2nm σε ένα σημαντικό επίτευγμα για τη βιομηχανία ημιαγωγών

  Η IBM γίνεται η πρώτη εταιρεία που πέτυχε κατασκευή τσιπ με λιθογραφία 2 νανομέτρων, χαρακτηρίζοντάς το μια σημαντική ανακάλυψη στον σχεδιασμό ημιαγωγών. Για να καταλάβουμε για ποιες διαστάσεις μιλάμε,  τα 2nm είναι μικρότερα από το πλάτος ενός μονόκλωνου ανθρώπινου DNA. Εν τω μεταξύ, το ίδιο το τσιπ έχει περίπου το μέγεθος ενός ανθρώπινου νυχιού και είναι γεμάτο με 50 δισεκατομμύρια τρανζίστορ.
   
  "Η καινοτομία της IBM που αντικατοπτρίζεται σε αυτό το νέο τσιπ 2nm είναι απαραίτητη για ολόκληρη τη βιομηχανία ημιαγωγών και πληροφορικής", δήλωσε ο Darío Gil, SVP και διευθυντής του τμήματος IBM Research. "Είναι το προϊόν της προσέγγισης της IBM για την αντιμετώπιση δύσκολων προκλήσεων τεχνολογίας και μια επίδειξη του πώς μπορούν να προκύψουν καινοτομίες από συνεχείς επενδύσεις και από μια συνεργατική προσέγγιση R&D για το οικοσύστημα".
   
   
  Όλα αυτά ακούγονται εξωπραγματικά τη στιγμή που η Intel μόλις κατάφερε να κάνει τα πρώτα της βήματα στη λιθογραφία 10nm, ενώ η AMD βρίσκεται ακόμα στα 7nm της TSMC. Βέβαια, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι συγκρίσεις ανάμεσα στις λιθογραφίες από διαφορετικά εργοστάσια δεν είναι απόλυτα σωστές, καθώς δεν μετράνε όλοι το ίδιο πράγμα όταν ανακοινώνουν την τεχνολογία λιθογραφίας που χρησιμοποιούν.
   
  Ωστόσο, η είδηση αναμφίβολα αποτελεί ένα εντυπωσιακό επίτευγμα από την πλευρά της IBM. Αυτό που η IBM θεωρεί ανθρώπινο πλάτος νυχιών είναι 150 τετραγωνικά χιλιοστά, σύμφωνα με όσα είπε στον Dr. Ian Cutress στο Anandtech, οπότε εξετάζουμε μια πυκνότητα τρανζίστορ 333 εκατομμυρίων τρανζίστορ ανά τετραγωνικό χιλιοστόμετρο.
   

   
  Πώς συγκρίνονται αυτά τα δεδομένα με άλλους κατασκευαστές τσιπ; Λοιπόν, η λιθογραφία 10nm της Intel συσκευάζει 100,76 εκατομμύρια τρανζίστορ ανά τετραγωνικό χιλιοστόμετρο, ενώ η λιθογραφία 7nm της TSMC βρίσκεται στα 91,2 εκατομμύρια τρανζίστορ ανά τετραγωνικό χιλιοστό. Η λιθογραφία 2nm της IBM αξιοποιεί τον σχεδιασμό Triple-stack Gate-All-Around (GAA), όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα, με πλάτος κυψελίδας 40nm.
   
  Σε γενικές γραμμές, η συσκευασία περισσότερων τρανζίστορ ανά τσιπ μπορεί να τα κάνει μικρότερα και γρηγορότερα και πιο ενεργειακά αποδοτικά. Σε αυτήν την περίπτωση, η IBM ισχυρίζεται ότι η τεχνολογία nanosheet 2nm μπορεί να επιτύχει 45% υψηλότερη απόδοση σε σύγκριση με τα πιο προηγμένα τσιπ 7nm σήμερα ή να καταναλώσει 75% λιγότερη ισχύ στο ίδιο επίπεδο απόδοσης.
   
  Τι σημαίνει αυτό για τους καταναλωτές; Σύμφωνα με την IBM, οι πιθανές συνέπειες περιλαμβάνουν τετραπλασιασμό της διάρκειας ζωής της μπαταρίας σε κινητά τηλέφωνα (φανταστείτε ότι πρέπει να φορτίζετε το τηλέφωνό σας μόνο μία φορά κάθε τέσσερις ημέρες, αντί κάθε μέρα), ταχύτερη ανίχνευση αντικειμένων και χρόνο αντίδρασης σε αυτόνομα οχήματα, ταχύτερους φορητούς υπολογιστές κ.α.
   
  Σίγουρα όλα αυτά είναι εντυπωσιακά, αν και δεν γνωρίζουμε πότε αυτή η τεχνολογία θα βρει το δρόμο της σε καταναλωτικά προϊόντα.
   
   

 • 5 0
  Πολύ καλό για να είναι αληθινό; Έρχεται το FSR (ανταγωνιστής του DLSS) από την AMD, τον Ιούνιο, με τη μορφή ανοικτού προτύπου που θα είναι συμβατό με όλες τις κάρτες γραφικών!

  Πολύ καλό για να είναι αληθινό; Έρχεται το FSR (ανταγωνιστής του DLSS) από την AMD, τον Ιούνιο, με τη μορφή ανοικτού προτύπου που θα είναι συμβατό με όλες τις κάρτες γραφικών!

  Ένα πολύ ενδιαφέρον video δημοσιεύτηκε στο youtube από το κανάλι Coreteks με πληροφορίες ιδιαίτερα ευχάριστες, εφόσον επαληθευτούν. Το video αναφέρεται στον ανταγωνιστή του DLSS που μας έχει υποσχεθεί η ΑΜD. Η τεχνολογία αυτή θα έχει το όνομα FSR (Fidelity Super Resolution) και σύμφωνα με το video βρισκόμαστε πολύ κοντά στην επίσημη ανακοίνωση και κυκλοφορία μέσω του λογισμικού της AMD αλλά και υποστήριξης από τίτλους παιχνιδιών. Οι πληροφορίες που δίνονται συνοψίζονται στα εξής σημεία:
   
  1) Το FSR βρίσκεται ήδη στα χέρια των προγραμματιστών παιχνιδιών και μάλιστα όχι μόνο στους μεγάλους οίκους αλλά και στους μικρούς.
  2) Δεν θα απαιτείται AI (machine learning), αλλά πρόκειται για αλγοριθμική υπερ-δειγματοληψία που θα έχει ελάχιστη επιβάρυνση στις επιδόσεις. Σημειώνεται ότι δεν γνωρίζουμε αν πράγματι η Nvidia χρησιμοποιεί AI για το DLSS μια που πρόκειται για ιδιοταγή τεχνολογία "black box" που ουδείς γνωρίζει πώς λειτουργεί.
  3) Το FSR υλοποιείται πολύ νωρίς στον αγωγό (pipeline) επεξεργασίας γραφικών, σε αντίθεση με το DLSS που υλοποιείται στο τέλος του.
  4) Απαιτείται ελάχιστη παρέμβαση από τους developers για την εξιοποίησή του, που σημαίνει ότι θα είναι πιο εύκολο να υιοθετηθεί.
  5) Κυκλοφορεί τον Ιούνιο!
  6) Επειδή ακριβώς θα είναι ανοικτό πρότυπο που θα υλοποιείται αλγοριθμικά, θα μπορεί να αξιοποιηθεί ακόμα και από τις κάρτες γραφικών της Nvidia και μάλιστα τις GTX!!! (σ.σ. Βέβαια μένει να δούμε ποιο hardware θα μπορεί να εκτελέσει αποδοτικότερα τον αλγόριθμο)
  7) Η απόδοση δείχνει καλή, αλλά δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή χειροπιαστά δεδομένα, καθώς η AMD έχει δώσει διαφορετικά στοιχεία στους developers για να αποφευχθούν οι διαρροές.
   
  Όλα τα παραπάνω είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά. Η AMD όμως μας έχει επιφυλάξει πολλές εκπλήξεις την τελευταία τριετία και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Εάν αυτές οι πληροφορίες αποδειχτούν αληθινές, τότε μιλάμε για μια τεχνολογία που θα μεταμορφώσει τη βιομηχανία του gaming!
   
   

 • 6 0
  Σύμφωνα με ανώτερο μηχανικό της Intel, η Xe DG2 κάρτα γραφικών βρίσκεται πολύ κοντά στην παρουσίασή της

  Σύμφωνα με ανώτερο μηχανικό της Intel, η Xe DG2 κάρτα γραφικών βρίσκεται πολύ κοντά στην παρουσίασή της

  Ένας ανώτερος μηχανικός σχέσεων προγραμματιστών παιχνιδιών στην Intel, o Pete Brubaker, έγραψε ότι η διακριτή κάρτα γραφικών DG2 της εταιρείας είναι "πολύ κοντά" και ότι "πρόκειται τα πράγματα να γίνουν συναρπαστικά". Το Tweet του Brubaker έρχεται σε χρονικό σημείο που η εταιρεία επιδιώκει να προσλάβει περισσότερους μηχανικούς για να εργαστούν στις σχέσεις προγραμματιστών της, την ομάδα που διασυνδέεται με προγραμματιστές παιχνιδιών για τη βελτιστοποίηση των μηχανών και των παιχνιδιών τους για τις αρχιτεκτονικές γραφικών της Intel.
   

   
  Ενώ η DG1, η οποία κυκλοφόρησε ως κάρτα γραφικών Iris Xe MAX, ήταν ουσιαστικά ένα iGPU-on-a-stick, η DG2 αναμένεται να προκαλέσει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Η DG2 είναι το πρώτο προϊόν γραφικών για την καταναλωτική αγορά που βασίζεται στην αρχιτεκτονική γραφικών Xe HPG (παιχνίδια υψηλής απόδοσης) και φέρεται να περιέχει έως και 512 μονάδες εκτέλεσης ή 4.096 ενοποιημένα shaders , δηλαδή 4,3 φορές περισσότερα έναντι της Iris Xe MAX. Φημολογείται επίσης ότι θα διαθέτει μνήμη GDDR6 έως και 16 GB σε έναν διαύλου πλάτους 256-bit. Είναι άγνωστο αν η κάρτα θα διαθέτει υποστήριξη DirectX 12 Ultimate, αλλά γίνεται σαφές ότι η Intel θέλει να πετύχει μια δυναμική είσοδο στην κατηγορία των καρτών γραφικών για e-sports, με ένα προϊόν που είναι αρκετά γρήγορο για ανταγωνιστικά παιχνίδια e-sports και ικανό για ΑΑΑ τίτλους.
   
   

 • 1 0
  Μοναδικές προσφορές λογισμικού από το GoodOffer24!

  Μοναδικές προσφορές λογισμικού από το GoodOffer24!

  Το GoodOffer24 συνεχίζει ακάθεκτο με νέες προσφορές για Windows και Office. Αν είστε στην αναζήτηση για αυθεντικές άδειες λογισμικού, μπορείτε να βρείτε τα Windows 10 Pro από μόλις 12€ και τα Windows Office από μόλις 20€!
   
  Οι νέες αυτές προσφορές είναι διαθέσιμες στους αναγνώστες του TheLab με τη χρήση του εκπτωτικού κωδικού TL30 ο οποίος σας εξασφαλίζει έκπτωση 30% σε επιλεγμένα προϊόντα και συνδυασμό προϊόντων της Microsoft, τα οποία εγγυώνται την αβασάνιστη εγκατάσταση και απρόσκοπτη λειτουργία όπου τα χρειαστείτε.
   
  Οι κωδικοί οι οποίοι συμμετέχουν σε αυτή την προσφορά φαίνονται παρακάτω ενώ οι τιμές οι οποίες εμφανίζονται είναι τελικές και αναγράφονται δίπλα στο εκάστοτε σύνδεσμο και θα είναι διαθέσιμες σε εσάς κατά τη διάρκεια της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας στο check out με τη χρήση του εκπτωτικού μας κωδικού.
   
  Windows 10 Pro Professional CD-KEY (32/64 Bit) - 12,52€ Windows 10 Enterprise 2019 LTSC - 10,91€ Windows 10 Home (32/64 Bit) - 12,06€  
  Microsoft Office 2016 Pro Professional Plus CD-KEY (1 PC)  - 20,64€ Microsoft Office 2019 Professional Plus CD-KEY (1PC) - 35,34€ Microsoft Office 2019 (Home and Student / 1 User) - 28,34€  
  Windows 10 Pro + Office 2016 Pro -Bundle  - 28,34 € Windows 10 Home + Office 2016 Pro - Bundle - 27,64€ Windows 10 Pro + Office 2019 Pro - Bundle - 40,94€ Windows 10 Home + Office 2019 Pro - Bundle - 31,02€  

   
  Οδηγός αγοράς, χρήσης κουπονιού και ενεργοποίησης προϊόντων
   
  Στο GoodOffer24.com μπορείτε να περιμένετε την καλύτερη υπηρεσία πριν και μετά την πώληση! Αμέσως μετά την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα email με τα κλειδι/ά προϊόντος σας χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε ημέρες - εξασφαλίζοντας ταχύτερη παράδοση! Επιπλέον, το GoodOffer24.com εγγυάται ότι όλες οι άδειες είναι έγκυρες και παρέχει επίσης ΕΓΓΥΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ 1 ΕΤΟYΣ, προστατεύοντάς σας από επιπλέον έξοδα αντικατάστασης και συντήρησης προϊόντων. Μια εξαιρετικά έμπειρη ομάδα είναι στη διάθεσή σας, η οποία ασχολείται με την πώληση λογισμικού, κωδικών βιντεοπαιχνιδιών και κονσόλας για πάνω από 10 χρόνια.
   
  Σημείωση: Πραγματοποιείτε τις συναλλαγές μέσω PayPal για την προστασία σας.
  Μάθετε περισσότερα στο www.GoodOffer24.com και επικοινωνήστε με το Customer Service στο [email protected]

 • 2 1
  Discord: Περιμέναμε εξαγορά από τη Microsoft, αλλά τελικά προέκυψε συνεργασία με τη Sony

  Discord: Περιμέναμε εξαγορά από τη Microsoft, αλλά τελικά προέκυψε συνεργασία με τη Sony

  Στα τέλη Απριλίου, τα όνειρα απόκτησης του Discord από τη Microsoft διακόπηκαν, αφού οι συνομιλίες σταμάτησαν. Η Discord εξακολουθούσε να αναζητά χρηματοδότηση προφανώς, καθώς έχει πλέον ανακοινωθεί ότι η Sony και η Discord είναι νέοι συνεργάτες. Δεν ξέρουμε πόσο μπορεί να ζηλεύει αυτή τη στιγμή η Microsoft, αλλά η συνεργασία Sony-Discord φαίνεται να είναι μια απολύτως επωφελής εταιρική σχέση.
   
  Το 2015, το Discord δημιουργήθηκε από τους ιδρυτές Jason Citron και Stan Vishnevskiy, οι οποίοι αναζήτησαν έναν τρόπο να διατηρήσουν επαφή με φίλους μέσω του διαδικτύου. Πίστευαν ότι θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια καλύτερη υπηρεσία που δεν ήταν «αργή, αναξιόπιστη και περίπλοκη» και έτσι γεννήθηκε το Discord. Έκτοτε, οι gamers το έχουν υιοθετήσει ως το de facto πρότυπο για την επικοινωνία μετά την επικρατούσα πλατφόρμα Teamspeak. Φέτος, ωστόσο, πολλοί περισσότεροι άνθρωποι άρχισαν να χρησιμοποιούν το Discord καθώς όλοι μας πραγματοποιήσαμε μετάβαση στο διαδίκτυο για εργασία, σχολείο και gaming. Παρ' όλα αυτά, το Discord εξακολουθεί να είναι μια πλατφόρμα με επίκεντρο τα παιχνίδια και τους παίκτες και έτσι η συνεργασία με τη Sony φαντάζει πολύ περισσότερο λογική.
   
  Σύμφωνα με μια ανάρτηση ιστολογίου από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Sony, Jim Ryan, αυτή η συνεργασία "θα επιτρέψει στη Sony να συνδέσει το Discord με την κοινωνική εμπειρία και τα παιχνίδια σας στο PlayStation Network". Αυτό θα φέρει τις εμπειρίες Discord και PlayStation πιο κοντά στην κονσόλα και το κινητό από το επόμενο έτος. Τότε "θα είναι πολύ πιο εύκολο για φίλους, ομάδες και κοινότητες να κάνουν παρέα, να διασκεδάζουν και να επικοινωνούν πιο εύκολα ενώ παίζουν παιχνίδια μαζί".
   
  Ίσως θα δούμε μια ειδική εφαρμογή Discord να έρχεται στο PlayStation, ή ίσως μια άμεση ενσωμάτωση στο ίδιο το λειτουργικό σύστημα του PlayStation. Σε κάθε περίπτωση, η Microsoft φαίνεται πλέον να μειονεκτεί σε αυτόν τον τομέα για την πλατφόρμα Xbox. Δεν αποκλείεται στο μέλλον η Microsoft να επανέλθει στο τραπέζι των συνομιλιών ως επενδυτής, όπως η Sony είναι τώρα.
   
   

 • 1 0
  Πώληση για τη γιορτή της μητέρας στο GoDeal24: Windows 10 keys από 7,4€!

  Πώληση για τη γιορτή της μητέρας στο GoDeal24: Windows 10 keys από 7,4€!

  Αναμφίβολα τα Windows 10 και η πλατφόρμα Office της Microsoft έχουν γίνει απαραίτητα εδώ και χρόνια σε όλους μας – τόσο επαγγελματικά όσο και για απλή καθημερινή ψυχαγωγική χρήση.
   

   
  Πρόκειται βέβαια για λογισμικό που εδώ και καιρό ξεχωρίζει για το υψηλό κόστος απόκτησης έγκυρων, αυθεντικών κλειδιών κάτι που οδήγησε για καιρό πολλούς να έχουν υπολογιστές χωρίς αυθεντικό λογισμικό. Την λύση έρχεται να δώσει το GoDeal24.com – που φέρνει την Άνοιξη μέσα στον χειμώνα, με το δικό του Mother's Day Sale, το οποίο διαθέτει Windows 10 keys σε δυνατή προσφορά, καθώς και Microsoft software με σημαντική έκπτωση!
   
  Το κατάστημα GoDeal24.com το γνωρίζετε εδώ και πολύ καιρό και ήδη έχει γίνει η… πρώτη σας επιλογή όπως δείχνουν τα στατιστικά μας με εκατοντάδες πωλήσεις αυθεντικών κλειδιών για τα προγράμματα της Microsoft! Κλειδιά για τα Windows 10 και το Office πολλοί ισχυρίζονται ότι διαθέτουν προς πώληση, όμως πως μπορεί κανείς να είναι σίγουρος ότι δουλεύουν; Με το συγκεκριμένο κατάστημα μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι, αφού και εμείς οι ίδιοι έχουμε αγοράσει, καθώς και εκατοντάδες χρήστες μας, με απόλυτη επιτυχία χωρίς πρόβλημα.
   
  Super Sale προσφορές – windows 10 keys
  l  Windows 10 Professional at 7.35€
  l  Windows 10 Pro Professional - 2 PCs at 11.35€
  l  Microsoft Office 2016 Professional Plus - 1 PC at 22.59€
  l  Microsoft Office 2019 Professional Plus - 1 PC at 28.59€
  Έκπτωση 50% σε λοιπά Microsoft apps, με το κουπόνι: GOLE50
  l  Windows 10 Home 32/64-bit CD-Key - 7.96€
  l  Windows 10 Home 32/64-bit 2 PCs CD-Key - 13.24€
  l  Windows Server 2019 Standard CD-Key - 15.66€
  l  SQL Server 2019 Standard 5pcs – 35.99€
  l  Windows Server 2019 Essentials –23.49€
  l  Windows Server 2019 Datacenter - 22.49€
  Επιπλέον έκπτωση 62%, με το κουπόνι: GOLE62
  l  Windows 10 Professional + Office 2019 Pro Bundle - 34.07€
  l  Windows 10 Home + Office 2019 Pro Bundle- 34.15€
  l  Windows 10 Professional + Office 2016 Pro Bundle - 24.14€
  l  Windows 10 Home + Office 2016 Pro Bundle - 24.40€
  Επιπλέον έκπτωση 55%, με το κουπόνι: GOLE55
  l  Project Professional 2019 for 1 User CD-Key - 22.55€
  l  Visio Professional 2019 for 1 User CD-Key - 19.19€
  l  Office 365 1 Year 1 Device for Windows Account - 15.19€
  Οι προσφορές του GoDeal24.com θα ισχύουν έως το τέλος του μήνα έτσι αν ενδιαφέρεστε θα πρέπει να βιαστείτε, μιας και ο χρόνος παίζει ρόλο σε αυτές τις περιπτώσεις. Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα με Windows 10 keys, επικοινωνήστε με το κατάστημα μέσω mail: [email protected]

 • 1 13
  Ξεχάστε το Bitcoin. To Ethereum έφτασε σε ιστορικό υψηλό και δεν σταματά!

  Ξεχάστε το Bitcoin. To Ethereum έφτασε σε ιστορικό υψηλό και δεν σταματά!

  Οι gamers που επιθυμούν να αγοράσουν μια κάρτα γραφικών τρέχουσας γενιάς από την NVIDIA ή την AMD σε τιμές κοντά στο MSRP,  ανακαλύπτουν ότι είναι αδύνατο για το άμεσο, αλλά και το μακροπρόθεσμο, μέλλον. Το κυριότερο πρόβλημα είναι ότι η ζήτηση των καρτών γραφικών για εξόρυξη Ethereum ξεπερνά κατά πολύ την παραγωγή. Επιπρόσθετα, οι κάρτες "εξαφανίζονται" με "σκοτεινούς" τρόπους πολύ πριν εισέλθουν στα κανάλια διανομής μέσω των οποίων καταλήγουν στο λιανεμπόριο.
    
  Παράλληλα, το Ethereum βρίσκεται σε ανοδική πορεία σε όλη τη διάρκεια του 2021 και πλέον η αξία του έφτασε σε ιστορικό υψηλό. Το Ethereum βρίσκεται σήμερα σε τιμή άνω των 2.900 δολαρίων,  δηλαδή αξία του σχεδόν τετραπλασιάστηκε από τις αρχές του 2021. Το Bitcoin αύξησε απότομα την αξία του και τους τελευταίους τέσσερις μήνες. Το κυρίαρχο κρυπτονόμισμα ξεκίνησε το 2021 με αξία 29.333$ και επί του παρόντος ανέρχεται στα 56.635 $.
   
  Το Ethereum έχει επί του παρόντος ανώτατο όριο κεφαλαιοποίησης 340 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε σύγκριση με 1,1 τρισεκατομμύρια δολάρια για το Bitcoin. Σύμφωνα με το Trading View, εάν συγκεντρώσουμε όλα τα διαθέσιμα κρυπτονομίσματα μαζί, το συλλογικό όριο αγοράς είναι 2,156 τρισεκατομμύρια δολάρια. Εξαιρέστε το Bitcoin και αυτός ο αριθμός μειώνεται στα 1,099 τρισεκατομμύρια δολάρια.
   

   
  Δεδομένων αυτών των τιμών, είναι κατανοητό γιατί οι εξορύκτες είναι πρόθυμοι να χρησιμοποιήσουν κάθε τακτική, λιγότερο ή περισσότερο νόμιμη, για να πάρουν στα χέρια τους κάρτες γραφικών προηγμένης τεχνολογίας. Συχνά χρησιμοποιούν πολύ αποδοτικά bots αγορών για να αρπάξουν τις κάρτες πριν από το γενικό πληθυσμό σε λιανικούς ιστότοπους, ενώ ορισμένοι εξορύκτες έχουν φτάσει στο σημείο να χρησιμοποιούν gaming φορητούς υπολογιστές με GPU GeForce RTX για εξόρυξη κρυπτονομισμάτων.
   
  Δυστυχώς δεν είναι μόνο οι σειρές GeForce RTX 30 και Radeon RX 6000 που έχουν μεγάλη ζήτηση από τους εξορύκτες. Ακόμη και η προηγούμενη γενιά GeForce RTX 20 και Radeon RX 5000 είναι εξαφανισμένες, με αστρονομικές τιμές (καινούργιες και μεταχειρισμένες) σε τρίτες αγορές. Για παράδειγμα, η Radeon RX 5700 XT, η οποία είναι πολύ δημοφιλής στους εξορύκτες Ethereum, πωλείται περίπου 1.000 $ - μεταχειρισμένη - στο eBay. Πρόκειται για μια κάρτα με αρχική λιανική τιμή 399$, όταν κυκλοφόρησε, τον Ιούλιο του 2019.
   

   
  Τα "τέρατα" για εξόρυξη Ethereum, όπως η GeForce RTX 3070 και η GeForce RTX 3080 είναι επίσης εξαφανισμένες, ενώ οι τιμές τους κυμαίνονται από 1.500$ και 2.300$ σε σύγκριση με τα MSRPs τους 499 $ και 899 $ αντίστοιχα. Εταιρείες όπως η NVIDIA προσπαθούν αντιμετωπίσουν το πρόβλημα με περιορισμούς στις δυνατότητες εξόρυξης Ethereum, αλλά είναι μόνο θέμα χρόνου πριν αυτοί παρακαμφθούν (ξανά).

 • 1 25
  To κρυπτονόμισμα Chia έφτασε στο 1 exabyte αποθηκευτικού χώρου. Εκφράζονται φόβοι για επικείμενη έλλειψη σε HDD/SSD

  To κρυπτονόμισμα Chia έφτασε στο 1 exabyte αποθηκευτικού χώρου. Εκφράζονται φόβοι για επικείμενη έλλειψη σε HDD/SSD

  To κρυπτονόμισμα Chia πιθανόν να κάνει κάποια ζημιά στην αγορά HDD και SSD τώρα που έχει ξεπεράσει το 1 exabyte χωρητικότητας αποθήκευσης. Η αύξηση είναι τεράστια, 5,7 φορές μεγαλύτερος αποθηκευτικός χώρος από τις αρχές Απριλίου.
   

   
  Το εν λόγω κρυπτονόμισμα θα ξεκινήσει την επίσημη παρουσίασή του στον κόσμο των συναλλαγών κρυπτονομισμάτων αυτή την εβδομάδα, με την ομάδα του Chia να αναφέρει ότι η χωρητικότητα αποθήκευσης για το Chia Coin έχει φτάσει στο ύψος των 1,14 exabytes ή 1.143 petabytes, αρκετά για να εγκαταστήσει κανείς το Call of Duty: Warzone, τουλάχιστον μερικές φορές.
   
  Στις αρχές Απριλίου, είδαμε το Chia Coin να χρησιμοποιεί περίπου 120 petabytes αποθήκευσης. Τώρα που έχει φτάσει τα 1.143 petabytes έχει προκαλέσει αρκετές ανησυχίες. Η εξόρυξη Chia (καλλιέργεια μάλλον) απαιτεί τεράστια ποσά ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου, καθώς και πολλές αναγνώσεις και εγγραφές στον σκληρό δίσκο ή στο SSD σας, επομένως οι καταναλωτικοί SSD μάλλον δεν είναι κατάλληλοι για αυτή τη δουλειά.
   
  Ήδη, κάποιοι κατασκευαστές SSD, όπως η GALAX, αρνούνται εντελώς τις εγγυήσεις για SSD που χρησιμοποιούνται για την εξόρυξη Chia Coin, ενώ νέες αναφορές από την DigiTimes δείχνουν ότι η ADATA έχει παρατηρήσει μια τεράστια αύξηση 500% στις πωλήσεις SSD υψηλής χωρητικότητας τους τελευταίους δύο μήνες.
   
  Η τάση καλλιέργειας του Chia Coin δεν επιβραδύνεται, αντίθετα φαίνεται ότι αυξάνεται. Όλα αυτά, μερικές μόνο ώρες πριν την επίσημη εισαγωγή του κρυπτονομίσματος στον κόσμο των συναλλαγών... Ίσως, αν σκέφτεστε στο προσεχές μέλλον να αναβαθμίσετε τους SSD/HDD σας, να το πράξετε τώρα, πριν η "ζήτηση ξεπεράσει την προσφορά" και σε αυτό το κομμάτι της αγοράς...

 • 1 4
  H σειρά Call of Duty έφτασε στην τρίτη θέση των πωλήσεων όλων των εποχών, σε σχέση με κάθε άλλο gaming franchise

  H σειρά Call of Duty έφτασε στην τρίτη θέση των πωλήσεων όλων των εποχών, σε σχέση με κάθε άλλο gaming franchise

  H Activision επιβεβαίωσε ότι η σειρά Call of Duty έφτασε τις 400.000.000 πωλήσεις και ανέβηκε στην τρίτη θέση των πωλήσεων όλων των εποχών.
   

   
  Τα τελευταία 18 χρόνια, η σειρά Call of Duty έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο γνωστές παγκοσμίως. Πρόκειται για ένα "εργοστάσιο πωλήσεων" στον χώρο του gaming που αποφέρει δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα για την Activision. Μόνο πέρυσι, η σειρά CoD έφερε τρία (3) δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα (πωλήσεις και μικροσυναλλαγές), ενώ το Warzone παίζεται από 100.000.000 παίκτες ανά τον κόσμο!
   
  Αυτές οι επιδόσεις τοποθετούν τη σειρά CoD στην τρίτη θέση ανάμεσα στα πιο δημοφιλή franchise όλων των εποχών. Το CoD καταφέρνει και ξεπερνά μεγάλα ονόματα του gaming όπως τη σειρά Pokemon (368 εκατομμύρια), FIFA (325 εκατομμύρια) και Grand Theft Auto (320 εκατομμύρια). 
   

   
  Μέχρι σήμερα η Activision έχει κυκλοφορήσει 23 τίτλους CoD και σκοπεύει να συνεχίσει με τον ίδιο ετήσιο ρυθμό νέων κυκλοφοριών, που πλέον ενσωματώνονται στο Warzone (τον Battle Royale τίτλο της σειράς).

 • 5 0
  Νέα από τον πλανήτη… planet.ellak.gr: Μιλήσαμε με τον Kyle Spearrin του Bitwarden

  Νέα από τον πλανήτη… planet.ellak.gr: Μιλήσαμε με τον Kyle Spearrin του Bitwarden

  by: OSArena
   
  Aν και συνηθίζουμε να το αμελούμε στην καθημερινότητα, το ΕΛ/ΛΑΚ δεν είναι μόνο τα προγράμματα, οι εφαρμογές και ο κώδικας αλλά και οι άνθρωποι που τα δημιουργούν και συνεισφέρουν σε αυτά, παρέχοντας μας απλόχερα τόσα όμορφα πράγματα. Χωρίς τη δική τους δουλειά, η τεχνολογική μας ζωή θα ήταν φτωχότερη.
   
  Όσοι γνωρίζουν το os.arena από παλιά, ξέρουν ότι πάντοτε μας ενδιέφερε αυτή η πτυχή. Επιθυμώντας, λοιπόν, να φωτίσουμε τα πρόσωπα πίσω από τον κώδικα που τρέχει στους υπολογιστές μας, αποφασίσαμε να επαναφέρουμε την ενότητα των συνεντεύξεων.
   
  Η ιδέα για τη σημερινή συνέντευξη γεννήθηκε πριν από μερικούς μήνες, όταν οι τεχνολογικές σελίδες ανακάλυψαν και σας πρότειναν τον διαχειριστή κωδικών Bitwarden, μια αξιόλογη εφαρμογή που εμείς είχαμε παρουσιάσει πριν από σχεδόν τρία χρόνια.
   
  OA: Πες μας λίγα λόγια για το ιστορικό σου στο λογισμικό ανοιχτού κώδικα.
   
  KS: Χρησιμοποιώ λογισμικό ανοιχτού κώδικα εδώ και χρόνια. Μερικά από τα αγαπημένα μου προγράμματα ανοιχτού κώδικα είναι το .NET Core και το Home Assistant.
   
  Όταν ξεκίνησα το Bitwarden, ήξερα ότι ήθελα να έχω την ίδια διαφάνεια και κοινοτική συμμετοχή που είδα σε άλλες προσπάθειες ανοιχτού κώδικα. Έτσι ήταν μια εύκολη απόφαση για εμένα το να υιοθετήσω το μοντέλο από νωρίς.
   
  OA: Τι σε έκανε να αποφασίσεις να αναπτύξεις το Bitwarden αντί να συνεισφέρεις σε ένα υπάρχον έργο;
   
  KS: Είδα την ανάγκη για μια πλήρη λύση που θα κάνει τη διαχείριση των κωδικών πρόσβασης δωρεάν για μεμονωμένα άτομα, και επιπλέον θα έχει την αρχιτεκτονική για να εξελιχθεί σε ένα σύστημα επιχειρησιακής κλίμακας. Για να ζωντανέψω αυτό το όραμα, έπρεπε να ξεκινήσω από το μηδέν, και έτσι γεννήθηκε το Bitwarden.
   
  Άρα, για εμένα ήταν πρώτα το να έχω το όραμα για το τι ήθελα να φτιάξω και έπειτα το να επιλέξω το μοντέλο ανοιχτού κώδικα γιατί ήταν η καλύτερη μέθοδος για να ξεκινήσω το Bitwarden τόσο για άτομα όσο και για επιχειρήσεις.
   
  OA: Το Bitwarden έχει φτάσει τους στόχους που είχες όταν πρωτοξεκίνησες;
   
  KS: Έχουμε φτάσει πολλούς από τους στόχους από όταν ξεκίνησα. Έχουμε ένα κορυφαίο προϊόν στην αγορά, εξυπηρετούμε εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως μεταξύ μεμονωμένων ατόμων και επιχειρήσεων, το προϊόν μας έχει μεταφραστεί σε περίπου 40 γλώσσες, το US News & World Report μας κατέταξε πρόσφατα ως τον #1 Password Manager για το 2021, και μόλις διαθέσαμε μια σημαντική νέα λειτουργία που ονομάζεται Bitwarden Send για ασφαλή κοινή χρήση με οποιονδήποτε. Και υπάρχουν πολλά ακόμη για να πετύχουμε, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι και για το μέλλον.
   
  OA: Πού βλέπεις να πηγαίνει το Bitwarden;
   
  KS: Το Bitwarden συνεχίζει να αναπτύσσεται και με αποστολή να βοηθά όλους να προστατεύουν και να μοιράζονται ευαίσθητες πληροφορίες. Ενώ επεκτείνεται η επιχειρηματική μας βάση και η βάση χρηστών, έχουμε ακόμα περισσότερους ανθρώπους να βοηθήσουμε σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό περιλαμβάνει την παροχή βοήθειας σε κάθε άτομο να υιοθετήσει τη διαχείριση κωδικών πρόσβασης και είναι ο λόγος για τον οποίο διαθέτουμε τον πλήρη χαρακτηριστικών βασικό δωρεάν λογαριασμό (Basic Free Account).

  Βλέπουμε επίσης τις επιχειρήσεις με όλο και περισσότερο αυξανόμενη την ανάγκη να παρέχουν ασφαλή διαχείριση διαπιστευτηρίων απευθείας στο εργατικό δυναμικό τους. Εδώ τα πλάνα μας Teams και Enterprise βοηθούν τις κορυφαίες εταιρείες του κόσμου να θέσουν ένα ασφαλές θεμέλιο για τους υπαλλήλους τους.
   
  OA: Για ποιον είναι το Bitwarden;
   
  KS: Το Bitwarden εξυπηρετεί μεμονωμένα άτομα και επιχειρήσεις με μια λύση διαχείρισης κωδικών πρόσβασης για την προστασία κρίσιμων πληροφοριών, και επιτρέπει την κοινή χρήση σε κλίμακα.

  Τα μεμονωμένα άτομα μπορούν να επιλέξουν τον βασικό δωρεάν λογαριασμό μας, και να συγχρονίσουν τους κωδικούς πρόσβασης σε όλες τις συσκευές τους. Μπορούν, επίσης, να πραγματοποιήσουν αναβάθμιση σε Premium λογαριασμό για πρόσθετες λειτουργίες, όπως η διατήρηση συνημμένων αρχείων και η ενσωμάτωση του Bitwarden Authenticator στη ροή εργασίας τους.

  Η επιχείρηση μπορεί να διαλέξει ένα πλάνο ομάδων ή επιχειρήσεων για την ενδυνάμωση των υπαλλήλων με ασφαλή διαχείριση διαπιστευτηρίων, και να επιτρέψει την ασφαλή κοινή χρήση διαπιστευτηρίων σύνδεσης και άλλων ευαίσθητων πληροφοριών εντός της εταιρείας. Το Bitwarden παρέχει έναν επεκτάσιμο μηχανισμό ελέγχου πρόσβασης βάσει ρόλων για την παροχή ασφαλούς κοινής χρήσης που ταιριάζει σε μια συγκεκριμένη επιχειρηματική ανάγκη.
   
  OA: Γιατί να επιλέξει κάποιος το Bitwarden έναντι μιας εναλλακτικής λύσης;
   
  KS: Οι πελάτες μας μάς λένε ότι τους αρέσει το Bitwarden λόγω της προσέγγισης ανοιχτού κώδικα, της ζωντανής κοινότητάς μας και της δυνατότητας, για όσους επέλεξαν, να φιλοξενήσουν οι ίδιοι τη λύση του Bitwarden.
   
  OA: Στο παρελθόν, ορισμένοι χρήστες παραπονέθηκαν για την ανεπαρκή τεκμηρίωση του έργου. Ποια μέτρα έχετε λάβει για να το διορθώσετε αυτό;
   
  KS: Κάναμε σημαντικές προσθήκες στην ομάδα τεκμηρίωσης το 2020! Καλωσορίζουμε όλους να δουν τα αποτελέσματα στη διεύθυνση https://bitwarden.com/help/.
   
  OA: Πώς μπορεί ο μέσος, λιγότερο τεχνικός χρήστης να είναι σίγουρος ότι το Bitwarden είναι πραγματικά ασφαλές και δεν αποκαλύπτει ευαίσθητα δεδομένα σε τρίτους ή την κύρια εταιρεία;
   
  KS: Η λύση μας χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης, από άκρο σε άκρο. Αυτό σημαίνει ότι το Bitwarden δε μπορεί ποτέ να δει τα περιεχόμενα του Vault σας. Η προσέγγισή μας έχει πιστοποιηθεί για συμμόρφωση με πολλά πρότυπα και δοκιμές —δείτε το https://bitwarden.com/compliance/.

  Έχουμε, επίσης, ένα λεπτομερές έγγραφο για συχνές ερωτήσεις εδώ: https://bitwarden.com/help/article/security-faqs/.
   
  OA: Η δωρεάν έκδοση του Bitwarden θα επιβάλει περιορισμούς χρήσης/θα σταματήσει να προσφέρεται στο μέλλον;
   
  KS: Πιστεύουμε ότι η βασική διαχείριση κωδικών πρόσβασης για μεμονωμένα άτομα μπορεί και πρέπει να είναι δωρεάν. Αυτό είναι στο επίκεντρο του οράματός μας να φανταζόμαστε έναν κόσμο όπου κανείς δε θα χακάρεται. Για να επιτύχουμε αυτό το όραμα, πρέπει να κάνουμε τη βασική ασφάλεια κωδικών πρόσβασης διαθέσιμη σε όλους, και για να το κάνουμε αυτό, πρέπει να προσφέρουμε μια πλήρη δωρεάν έκδοση.

  Επί του παρόντος, το Bitwarden είναι ο μόνος κορυφαίος πάροχος διαχείρισης κωδικών πρόσβασης με αυτήν την παγκόσμια οπτική.

  Είμαστε τυχεροί που τα επιχειρηματικά μας πλάνα, όπως το Teams ή το Enterprise, μας επιτρέπουν να διατηρούμε τον βασικό δωρεάν λογαριασμό. Και η ευρεία βάση χρηστών του βασικού δωρεάν λογαριασμού μας βοηθά στη βελτίωση του προϊόντος μας για ομάδες και επιχειρήσεις. Αυτός είναι ένας ενάρετος κύκλος.
   
  OA: Υπάρχουν κάποια επερχόμενα χαρακτηριστικά που μπορείς να μοιραστείς;
   
  KS: Πάντα κυκλοφορούμε νέες δυνατότητες! Μόλις φέτος προσθέσαμε το Emergency Access για να αναθέτουμε το Vault σας σε άλλο άτομο σε περίπτωση που δε μπορείτε ή δεν προλαβαίνετε να το κάνετε εσείς. Δείτε αυτήν την ανάρτηση για περισσότερες λεπτομέρειες: https://bitwarden.com/blog/post/bitwarden-launches-emergency-access/.

  Επίσης, διαθέσαμε πρόσφατα το Bitwarden Send, έναν ασφαλή τρόπο άμεσης κοινοποίησης ευαίσθητων πληροφοριών σε οποιονδήποτε. Το Bitwarden Send διαθέτει και μια ενσωματωμένη λειτουργία για τη διαγραφή πληροφοριών μετά από ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα, διασφαλίζοντας ότι δεν υπάρχει ίχνος μυστικών λεπτομερειών που να απομένουν ακούσια στο Διαδίκτυο. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στη διεύθυνση https://bitwarden.com/blog/post/introducing-bitwarden-send-for-secure-sharing/.
   
  OA: Πώς μπορεί κάποιος να υποστηρίξει το έργο;
   
  KS: Ο καλύτερος τρόπος για να υποστηρίξετε το έργο είναι να το χρησιμοποιήσετε και να το μοιραστείτε με φίλους και συναδέλφους. Επίσης, εάν δεν έχετε διαχειριστή κωδικών πρόσβασης στη δουλειά, μη διστάσετε να προτείνετε το Bitwarden στην ομάδα IT σας.
   
  OA: Οτιδήποτε άλλο θα ήθελες να προσθέσεις.
   
  KS: Καλωσορίζουμε εσάς και τους αναγνώστες σας να μας επισκεφτείτε στο bitwarden.com και ευχόμαστε σε όλους σας στο osarena.net το καλύτερο στη συνεχή κάλυψη του τεχνολογικού κόσμου.
   
  Πηγή άρθρου: https://planet.ellak.gr/ , https://osarena.net/
   
   Άδεια χρήσης περιεχομένου: CC-BY-SA 
   


×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.