Jump to content

gkatsogr

Premium Members
  • Posts

    544
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

About gkatsogr

  • Γενέθλια Ιανουάριος 10

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Everywhere
  • Ενδιαφέροντα
    Everything
  • Επάγγελμα
    Anything

Πρόσφατοι Επισκέπτες

1.694 Εμφανίσεις προφίλ

gkatsogr's Achievements

  1. gkatsogr

    PCVR/VR Gaming

    Πάντα προτιμώ να δίνω κάτι παραπάνω για τον αποθηκευτικό χώρο συσκευών που δεν έχουν δυνατότητα επέκτασης τους. Ιδιαίτερα με συσκευές όπως αυτή που τα παιχνίδια θέλουν έναν σκασμό GB. Η αλήθεια είναι πως μαζί με τον βασιλικό (υιός) θέλει να ποτιστεί και η γλάστρα (εγώ). Εμείς δηλαδή να μην παίξουμε όταν μας την βαρέσει κανα παιχνιδάκι;
  2. gkatsogr

    PCVR/VR Gaming

    Καλημέρα! Επειδή ο υιός με έχει πρήξει για το Meta Quest 2 και μαζεύει το χαρτζιλίκι του (λέμε τώρα, γιατί κάθε φορά που τον ρωτάω είναι στα ίδια ή πιο κάτω) λέω να πάρω το Quest 3 512GB αλλά το κακό για εμένα είναι πως δεν μπορώ να το δοκιμάσω κάπου να δω ότι όντως αξίζει να σκάσω τόσα λεφτά. Ότι έχω δει είναι από reviews στο net. Η μόνη μου εμπειρία με VR είναι από το VR που είχα με το PS4 Pro και ήταν ωραία φάση αλλά από ανάλυση δεν με ικανοποιούσε. Αξίζει λοιπόν να το αγοράσω ή να αφήσω τον υιό να μαζεύει χρήματα να πάρει από μόνος του το Meta Quest 2;
  3. gkatsogr

    Arctic Freezer 3 AIO - Aξίζει;

    Αν και θα είμαι off-topic αλλά αυτή η προσφορά της Arctic μας έκανε την ζημιά, αξίζει να πάω από την Liquid Freezer II 420 A-RGB στην Liquid Freezer IIΙ 420 A-RGB; Καταλάβατε...όχι τα 3, 2 αλλά από την 2 στην 3!!!!
  4. Τι παιχνιδάρα! Θυμάμαι την πρώτη soundblaster που είχε βγει και υποστήριζε το Prince of Persia όπου με την εισαγωγή του παιχνιδιού μας σηκωνόταν η τρίχα κάγκελο. Altec Lancing ηχειάκια στο τέρμα και οι γονείς να κάνουν υπομονή!!!
  5. Καλημέρα! Εγώ τσίμπησα ένα PDF Pro. Καλούτσικο είναι για τα βασικά να μπορείς να κάνεις καμιά ψιλοαλλαγή σε PDF αλλά μάλλον είχα καλομάθει από το Acrobat. Βέβαια η τιμή καμία σχέση!!! Και μπορείς να το έχεις μέχρι και σε 3 PC!!!
  6. gkatsogr

    nVidia RTX 40X0 Ada Architecture

    Όντως πολύ καλό και με απλά λόγια σου εξηγεί τι "παίζει"!!!
  7. Δοκίμασε τις οδηγίες αυτές: Clear Bluetooth Cache – Android HELP.ELITEHRV.COM Some Android users have reportedly fixed their Bluetooth issues by simply clearing the Bluetooth Cache on their phone. Here are the steps to clear your Bluetoot
  8. Θα συμφωνήσω απόλυτα ότι αφορά θέμα υγείας και δεν παίζουμε με αυτά! Από προσωπική εμπειρία θα σου πρότεινα τον FA-430 της Hakko! Ότι έχω πάρει από Hakko είναι αθάνατο και για καλές τιμές τα παίρνω από το batterfly.com. Μπορείς αν έχεις και επαγγελματικό ΑΦΜ ως ευρωπαϊκό (νομίζω έτσι το λένε οι λογιστές) το αγοράζεις και άμεσα χωρίς ΦΠΑ. HAKKO FA-430 Smoke absorber Air purifying WWW.BATTERFLY.COM HAKKO FA-430 Air-purifying fume extractor realizing powerful suction with quiet operationFreestanding flexible ducts facilitate production changeoversThree airflow levels are selectable... Υπάρχει και αντιπρόσωπος εδώ στην Ελλάδα αλλά μετά από τις 3 φορές που αποτάνθηκα σε αυτόν και μου είπε τιμές τα παραγγέλνω όλα από το site που προανέφερα. Βέβαια κάνε μια ερώτηση μιας και μπορεί από την τελευταία φορά που μίλησα μαζί τους τα πράγματα να έχουν αλλάξει. www.superchip.gr Μία άλλη λύση οικονομική είναι να πάρεις φυσούνα με το κλασικό fume extractor που έχει ένα φίλτρο άνθρακα επάνω και ο αέρας να βγαίνει απευθείας έξω. Αλλά σε αυτην την λύση παίζει μεγάλο ρόλο η διαμόρφωση του χώρου σου!
  9. gkatsogr

    Οι αγορές μας..!!

    Δεν την ήξερα αυτή την εταιρία.
  10. gkatsogr

    Προσφορές παιχνιδιών PC

    Το κατέβασα εχθές και έπαιξα κάνα 3ωρο και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά ευχάριστο και διασκεδαστικό!!!
  11. Μόλις βρήκα ότι έχουν και την καρέκλα μόνη της στα 149€ και εκεί έχει αξιολογήσεις οι οποίες είναι καλές. @Work Καρέκλα Γραφείου Gaming Racer | Plaisio WWW.PLAISIO.GR H καρέκλα γραφείου Racer διαθέτει επένδυση από τεχνητό δέρμα υψηλής ποιότητας αλλά και ύφασμα mesh για αποτροπή της εφίδρωσης καθώς και επενδεδυμένα μπράτσα για αποτροπή...
  12. @Work Καρέκλα Racer & Microsoft Xbox Controller από 213,90 στα 119. Η καρέκλα ίσως να μην είναι ότι καλύτερο αλλά το control παίζει γύρω στο πενηντάρικο. Οπότε η καρέκλα βγαίνει στα 69€. Αν υπολογίσετε και την €πιστροφή 10% θα σας βγει στα 107,1!!! @Work Καρέκλα Racer & Microsoft Xbox Controller | Plaisio WWW.PLAISIO.GR H καρέκλα γραφείου Racer διαθέτει επένδυση από τεχνητό δέρμα υψηλής ποιότητας, αλλά και ύφασμα mesh για αποτροπή της εφίδρωσης. Και με επενδεδυμένα μπράτσα, για αποτροπή... Εγώ τσίμπησα μία γιατί ήθελα κάτι οικονομικό και επιπλέον δεν θα παίρνει ο γιός μου το δικό μου χειριστήριο!!! Θα παίζουμε και πιο άνετα MK1! Παράδοση λένε για αύριο αλλά δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος!
  13. Καλημέρα! Ναι, στείλε Pm να προχωρήσουμε!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.