Jump to content

serpico75

Premium Members
 • Content Count

  1,431
 • Joined

 • Last visited

About serpico75

 • Rank
  Registered User
 • Birthday 08/01/1975

Πληροφορίες Προφίλ

 • Περιοχή
  Πειραιάς
 • Ενδιαφέροντα
  Μαθηματικά, Φυσική, σκάκι

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Τοπικό δίκτυο με δύο μόνο υπολογιστές σε ένα απλό workgroup. το ένα pc : Windows 10 με password για να μπει το δεύτερο pc : Windows XP Pro που δεν χρησιμοποιεί password. Μπαίνει απευθείας. Σχετικά με τα password login θέλω να τα αφήσω τα ίδια. Αυτό που θέλω να ρωτήσω:ο δίσκος Win10 έχει ένα και μόνο partition (της εγκατάστασης). Θέλω αυτό το partition να το κάνω full control share, ώστε να μπορεί να βλέπει τα πάντα ο WinXP. Πρόβλημα security σχετικά με τα αρχεία δεν έχουμε. Είναι όλα ok. Μπορεί ο χρήστης των XP (εννοώ έχει δικαίωμα) άφοβα να βλέπει όλα τα περιεχόμενα του Win10. Εάν φτιάξω στον Win10 το share από τα tabs Sharing και Security, θα είμαι ok ή θα έχω τίποτα περιορισμούς σε κάποια folder? Θα μου πετάει μηνύματα σχετικά με περιορισμούς σε δικαιώματα και θα έχω σπάσιμο νεύρων? Θέλω όσο πιό απλά γίνεται να πάω σε full share. Να κάνω ένα full access σε everyone, και πιστεύω να είμαι εντάξει. Σαν να έχω ένα δεύτερο δίσκο/partition, που έχει επάνω μόνο π.χ. .mp3. Σε μία τέτοια περίπτωση, εάν έκανα full control σε Everyone, δε θα είχα κανένα πρόβλημα. Θα ήταν απλά mp3 αρχεία, και θα τελείωνε αμέσως. Το ίδιο θέλω να κάνω, μόνο που θέλω να το κάνω στο ένα και μοναδικό installation partition. Θα δουλέψει έτσι? Εκτός από το να βάλω στο Sharing και στο Security tab στο W10 το Full control στο Everyone, θα έπρεπε να ρυθμίσω κάτι άλλο; Στα Win10 στις ρυθμίσεις στα shares, στα γενικά settings των Windwos ή κάπου αλλού? Μήπως και κάτι άλλο να ρυθμίσω στα XP? Σας ευχαριστώ !
 2. Well done salde, όπως και οι υπόλοιποι με τις απαντήσεις σας. Η τελευταία απάντηση-αναλυση του slade είναι ο,τι σκέφτομαι και γω τις τελευταίες 1-2 ημέρες. Ο λογαριασμός έρχεται στο όνομα της μητέρας μου, και η ενοικιαστρια (Μαίρη) τον πληρώνει τόσα χρόνια. Αυτό που σκέφτηκα και γω είναι πως της επιστρέψαμε 160 ευρώ της εγγύησης που πλήρωσε (έτσι λέει τουλάχιστον, χωρίς να μας δείξει κάποια απόδειξη από τη ΔΕΗ), και, όταν η Μαίρη ξενοικιασει, θα τα ωφεληθεί στην εξόφληση, εάν δεν μας τα δώσει πίσω.
 3. Ακόμη αλλαγή ονοματος δεν έγινε. Ο λογαριασμός εξακολουθεί να έρχεται στο όνομα τού Νίκου. Οπότε, κακώς ζήτησε την εγγύηση πίσω η Άννα, και ακόμη πιο κακώς + αφελώς (χωρίς να το ψάξει λίγο παραπάνω) ο Νίκος της την έδωσε πίσω.
 4. Όχι. Δεν παίζει κάτι τέτοιο. Η Άννα δεν πλήρωσε καμία οφειλή κάποιου άλλου. Αλλού είναι το θέμα, και αναλύω αμέσως: Αυτό που έγινε τελικά είναι: Λανθασμένο είναι το γεγονός ότι δεν έχει γίνει αλλαγή ονόματος στον λογαριασμό. Ο λογαριασμός εδώ και χρόνια είναι στο όνομα τού Νίκου, και πληρώνει η Άννα ως ενοικιαστής. Εντάξει, το καταλαβαίνω, είναι λάθος να είναι έτσι η κατάσταση χρόνια με τα στοιχεία στο λογαριασμό. Τώρα, αυτό που τελικά έγινε είναι να εξοφλήσει η Άννα το ποσό του λογαριασμού, να πληρώσει εγγύηση για επανασύνδεση, να τη ζητήσει από τον Νίκο, και εκείνος να της τη δώσει αγνοώντας ότι δεν έπρεπε (εάν έχω καταλάβει καλά). Πάντως, και γω δεν καταλαβαίνω, αφού η Άννα έκανε τις μ@λ@κίες και κόψανε το ρεύμα, εκείνη δεν πρέπει να πληρώσει την εγγύηση για την επανασύνδεση; Ο Νίκος δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Εκτός και εάν όταν φύγει από το διαμέρισμα η Άννα, η ΔΕΗ θα δώσει πίσω την εγγύση στον Νίκο. Οπότε, είναι η μόνη περίπτωση που έτσι δεν βγαίνει χαμένος κανείς:καί η Άννα δεν χάνει χρήματα (τα πήρε πίσω από τον Νίκο τώρα), αλλά ούτε καί ο Νίκος χάνει, διότι θα τού τα επιστρέψει η ΔΕΗ όταν φύγει η Άννα από το διαμέρισμα. Όταν, δηλαδή, το ξενοικιάσει. Απλά, ο Νίκος θα πρέπει να περιμένει να ξενοικιαστεί το διαμέρισμα για να τα ξαναβάλει στην τσέπη του.
 5. Αυτό δεν το πολυκατάλαβα. Το ποσό της οφειλής ήταν γύρω στα 630,00 Euro. Έφταιγε εξολοκλήρου η Άννα, λόγω του ότι έφτασε το λογαριασμό σε αυτό το ποσό λόγω του ότι δεν πλήρωνε τους λογαριασμούς που ερχόντουσαν. Οπότε, κάποια στιγμή ξεχύλισε το ποτήρι και πήγε η ΔΕΗ και έκανε διακοπή απ' το ρολόι. Εξολοκλήρου η Άννα έφταιγε. Δεν υπήρχε κάτι άλλο για να γίνει η διακοπή. Το όνομα τού λογαριασμού είναι στον Νίκο, και πληρώνει η Άννα ως ενοικιαστής. Δεν έχουν πάει να αλλάξουν τα στοιχεία στο λογαριασμό.
 6. Ας πούμε ότι σε ένα ενοικιαζόμενο διαμέρισμα: Νίκος : ιδιοκτήτης Άννα : ενοικιαστής Κόβει η ΔΕΔΔΗΕ το ρεύμα λόγω οφειλής στο διαμέρισμα. Πηγαίνει η Άννα, εξοφλεί το ποσό για να της ξανασυνδέσουν το ρεύμα. Πληρώνει καί 160,00 Euro εγγύηση στη ΔΕΔΔΗΕ για την επανασύνδεση, και γίνεται η επανασύνδεση κανονικά. Όλα ok ως εδώ. Την εγγύηση αυτή την πληρώνει, τελικά, ο Νίκος ως ιδιοκτήτης (επιστρέφει, δηλαδή, στην Άννα τα χρήματα) ή την πλήρωσε η Άννα και δεν τη δικαιούται από τον Νίκο; Σας ευχαριστώ
 7. Έχεις δίκιο. Έκανα λάθος χθες. Άλλο ήθελα να πω, άλλο πληκτρολόγησα. Ήθελα να πω πως, ενώ αγοράζουμε από amazon, τουλάχιστον περιμέναμε από το ίδιο το amazon να έχει αυθεντικές. Όπως και πολύ σωστά λες. Πάντως, η φωτογραφία τού amazon που έχω στο link, με γύρω γύρω τη μαύρη ταινία, εμένα προσωπικά θα με οδηγούσε στο συμπέρασμα ότι καί αυτή η οθόνη είναι κίνα.
 8. Αυτή την είχα δει καί τό πρωί. Είναι αρκετά καλή πρέπει να πούμε. Όντως. Μόνο μία ερώτηση:που είναι οι τιμές; Ψάχνω εδώ, ψάχνω εκεί. Τί δεν κάνω καλά;
 9. Καλημέρα. Οθόνες για laptop π.χ. LG:LG καί ο ένας, LG καί ο άλλος, LG καί ο τρίτος. Καί στις τρεις περιπτώσεις η οθόνη γράφει επάνω η ίδια LG, όπως καί στην περιγραφή στη σελίδα το κατάστημα. Αλλά απ' ό,τι έχω διαβάσει, μπορεί να κατασκευάζονται 4-5 συμβατές οθόνες. Να γράφουν κι αυτές επάνω LG, αλλά να είναι πιό οικονομικές λόγω του ότι δεν είναι αυθεντικές. Υπάρχει τρόπος πριν την αγορά (μιλάμε πάντα να το βρεις στο web) να ξεχωρίσεις εάν πας να αγοράσεις αυθεντική ή κινέζικη; υ.γ. Πάντως, ακόμα καί το amazon, εάν δείτε στη φωτογραφία, έχει βάλει γύρω γύρω μαύρη ταινία. Προφανώς κίνα καί εκεί, και τουλάχιστον λέμε, επειδή αγοράζω από amazon, τουλάχιστον έχει αυθεντικές. Τίποτα. Αυτοί έχουν καί θράσος να το κρύβουν καραχύμα!!!
 10. Ναι, έχεις δίκιο. Τώρα το είδα που είμαι σε pc. Ανέβασα το θέμα από κινητό, και εκεί τα έκανα λίγο μεγάλα. Εάν μπορεί και έχει χρόνο ένας mod ας τα μικρίνει λίγο. Ευχαριστώ !
 11. Διαβάζω: "The most common type of container you will create in Active Directory is an Organizational Unit (OU), but there are others as well, such as the one called Container.". Δεν βρισκω πουθενά κάτι για Container με κεφαλαίο. Η διαφορά τους (εάν υπάρχει); Ευχαριστώ
 12. 29/7 , 5:57 PM μου έστειλαν: " Hello, Thank you for contacting us about your disabled Google Account. After review, your account is eligible for reinstatement. To reinstate your account, you need to sign in and verify it as soon as possible. You'll need to do this soon, because disabled accounts are eventually deleted, along with your emails, contacts, photos, and other data stored with Google. In the meanwhile, if you’d like to share your thoughts about this experience, complete this 2-minute survey to help us improve our customer support. The Google Accounts Team " Αυτό που έχω με μπλε, είναι ένα link στο mail τους, που πατάω και δεν οδηγεί πουθενά. Δεν με στέλνει σε browser. Εάν κάνω δεξί κλικ στο link και copy url location, πάω σε browser αλλά δεν έχει paste. Το paste είναι απενεργοποιημένο. Μάλλον ψιλομούφα μου φαίνεται το link. Μπήκα 31/7 περίπου 18:30 και προσπαθώ από τότε να κάνω sign in να επαναφέρω το λογαριασμό, αλλά τίποτα. Από τότε, μπαίνω κάθε μέρα, αλλά τίποτα. Τους έστειλα και απάντηση 31/7 , 18:45 , αμέσως αφού έκανα μερικές αποτυχημένες προσπάθειες να μπω (όπως μου έγραφαν στο mail), και να επανεφέρω το λογαριασμό : "Thank you for making the account eligible for reinstatement. But unfortunately there is still a problem. I try to sign in to the account with password, but still cannot. Also, I click on the link you have in your reply message, the link that says "sign in and verify it", but nothing happens. It does not forward to somewhere to proceed. Also, nothing happens if I right click this link, copy url address and paste it to the browser. Please, I would like your further help to proceed and completely reinstate the account. Thank you." Τί να πω; Από τότε που τους έστειλα την παραπάνω απάντηση, άφαντοι. Να άργησα να δοκιμάσω να επαναφέρω το λογαριασμό; Ήταν περίπου 48 ώρες από το mail τους. Δεν βρίσκω άλλο τρόπο απ' το να προσπαθήσω με το τελευταίο σωστό password που είχα μπει. Σκέφτεστε κάτι άλλο; Ο λογαριασμός υπάρχει ακόμη. Διότι, όταν τον βάζω για να κάνω login, τον βρίσκει και ζητάει password. Δεν έχει διαγραφεί ακόμη. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δέχεται το password. Εκτός και εάν για να τον επαναφέρω πρέπει να ακολουθήσω άλλη διαδικασία. Help?
 13. Δεν έχω και τόσα πολλά mail μέσα. Δεν με πολύ ενδιαφέρει αυτό. Η διαδικασία ποια είναι περίπου; Επειδή έχουν υψηλό δείκτη security, πρέπει να προσέξω κάτι;
 14. Προσπάθησα το πρωί να κάνω login σε ένα gmail account που έχω φτιάξει παλιά. Τον λογαριασμό τον δημιούργησα τέλη Σεπτεμβρίου 2018 με αρχές Νοεμβρίου 2018. Η αλήθεια είναι πως από τότε δεν έχω ξανακάνει login. 4-5 φορές έκανα login όταν τον πρωτοέφτιαξα. Δοκίμασα 4-5 φορές να κάνω login με σίγουρα το σωστό password (το έχω κάπου σημειωμένο), αλλά τίποτα. Πάτησα forgot password, και μου έστειλαν σε άλλο mail τα γνωστά, ο λογαριασμός έγινε disabled (εγώ πιστεύω ότι ήταν ήδη disabled λόγω τού ότι δεν είχα κάνει login από την αρχή του), και να περιμένω επικοινωνία από αυτούς εντός 48 ωρών ή και περισσότερο σε ορισμένες περιπτώσεις. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι υπάρχει περίπτωση να επανέλθει ο λογαριασμός ή τζάμπα θα χάσω τον χρόνο μου; Έχει επαναφέρει κάποιος με επιτυχία τον λογαριασμό του σε μία τέτοια περίπτωση; Πώς γίνεται (εάν γίνεται) και πόσο χρόνο παίρνει; Ευχαριστώ υ.γ. Δεν έχω βάλει κινητό στο λογαριασμό για τέτοιες περιπτώσεις
 15. Oooops. Κάτι μπέρδεψα με τις εκδόσεις. Όλα ok.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.