Jump to content

Artist_

Premium Members
  • Posts

    1.144
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Artist_'s Achievements

  1. Artist_

    ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ SAMSUNG J7 META ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ

    J710 ή J730 έχεις? Το 730 χαλάει εύκολα η οθόνη χωρίς να φαίνεται σπασμένη εξωτερικά η εσωτερικά. Πάνε το σε ένα κατάστημα τοπικό να βάλει μια οθόνη επάνω όχι για service αλλά για να πάρεις τα αρχεία σου. Κόστος 15-25 ευρώ.
  2. Αλλαγή από ΟΤΕ σε wind. Η παπαρολογία του οτε δεν έχει όρια, μετά το τέλος της σύμβασης 2 χρόνων με ταχύτητα 50/5 κόστος 35 ευρώ ανά μήνα, ήθελε τώρα 40 με τις ίδιες απολαβές. Η wind πρόσφερε με το ίδιο κόστος χρημάτων την διπλάσια ταχύτητα. http://
  3. Artist_

    IOS Downgrade 13 σε 11

    για να περάσεις παλαιότερη έκδοση Ios πρέπει να έχεις κρατήσει τα SSH με το πρόγραμμα tinyumbrella, δεν νομίζω να τα εχεις πριν περάσεις το ios 13. Ψάξε στο google μπας και παιζεί τίποτα καινούργιο, αλλα δεν νομίζω.
  4. Artist_

    Galaxy Tab E (SM-T560) Μαυρη οθονη

    Αν δεν έχει ανοιχθεί καθόλου τότε δεν έχει πειραχθεί το φλεξ της οθόνης. Από πέσιμο, χτύπημα ή από ρεύμα το έπαθε αυτό. Δεν χρειάζεται ζέσταμα με πιστολάκι για να βγάλεις το πίσω καπάκι.
  5. Artist_

    Galaxy Tab E (SM-T560) Μαυρη οθονη

    Πως το έπαθε αυτό? πείραξες καθόλου το φλεξ ταινία της οθόνης? Δες την προσεχτικά μήπως έχεις χαλάσει τίποτα. Όπως πρόσεξε να μην έχει φύγει κανένας πυκνωτής γύρο γύρο από την περιοχή. Ανέβασε καθαρές φωτογραφίες για να δω αν υπάρξει πρόβλημα.
  6. Artist_

    Οι αγορές μας..!!

    Καρτούλα για την Κυρία. ποντίκι για μένα.
  7. Artist_

    Icy Dock flexiDOCK MB795SP-B

    Πολύ καλή παρουσίαση και ενημέρωση. Θα το προτιμήσω για την επόμενη αναβάθμιση μιας και είναι ένα εργαλείο που μου είναι χρήσιμο. Θα προτιμούσα να έχει και cart reader για εξοικονόμηση χώρου.
  8. Άντε να έρθουν και ποιο γρήγορα αν είναι δυνατόν γιατί είμαι προς αναβάθμιση και δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τον Ιούλιο.
  9. Artist_

    Bitmore colortab 7 Recovery mode

    Με συνδυασμό πλήκτρων γίνεται, δεν θυμάμαι πως ... για να δω το σκονάκι ... Για να κανετε "FORMAT" σε tablet bitmore στην περιπτωση που ξεχασατε το μοτιβο και δεν εχετε βαλει email, θα πρεπει να πατησετε σχεδον ταυτοχρονα το "RESET" (με εναν συνδετηρα), το πληκτρο που μειωνει τη φωνη (Volume -), και το πληκτρο ON/OFF και κρατατε πατημενα και τα 3 μεχρι να αναψει η οθονη και γραψει "BITMORE", μολις γινει αυτο αφηνετε το πληκτρο ON/OFF και κρατατε πτημενα τα αλλα δυο (Reset & Volume -) μεχρι να βγει στην οθονη το μενου για κανετε Format. Στο μενου αυτο μετακινηστε με τα πληκτρα "Volume+/-" και η επιλογη γινετε πατωντας στην οθονη αυτο που επιλεξατε. Αν δεν καταφερεται με τον συνδιασμο πληκτρων να "μπειτε" με την πρωτη σε αυτο το μενου ξανα προσπαθηστε γιατι μπορει να μη τα πατησατε ταυτοχρονα. Ελπιζω να σος βοηθησα.
  10. Update. Γιαυτό πληρώνεις παραπάνω, για να έχεις υποστήριξη. Δήλωση βλάβης κατεπείγων το Σαββάτο, Κυριακή πρωί 10 η ώρα ήρθε τεχνικός στο σπίτι προς αποκατάσταση της βλάβης. Εύγε.
  11. Έκανα αλλαγή γραμμής από nova σε ote και πήρα 50αρα vdsl.Για 3 μέρες όλα όκ με κλείδωμα 46 up και 4.6 down. εδώ και 3 μέρες συγχρονίζει η γραμμή αλλά δεν έχω νετ ούτε τηλέφωνο. Αναμονή τεχνικού.....
  12. Artist_

    Πρόβλημα φόρτισης hp 440g3

    πως μέτρησες τις μπαταρίες ξεχωριστά ώστε να είσαι σίγουρος για τις τιμές των volt ? Πρέπει να σπάσεις το κέλυφος της μπαταρίας.
  13. Artist_

    οξειδωση και πως να το σώσω SOS

    ναι, καθαρίζεται από την οξείδωση με flux και καλάι.
  14. Artist_

    Τα κουμπιά αφής δε λειτουργούν

    Σου έπεσε κάτω, το χτύπησες, πήρε υγρασία, έκανε αναβάθμιση ? Τι απ όλα αυτά συνέβη?
  15. Artist_

    Αλλαγή Παρόχου και Voip

    Ρώτησε την vodafone. Υπάρχει αλλά δεν ξέρω το κόστος.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.