Jump to content

ΣτοΠαραΠεντε

Premium Members
 • Content Count

  868
 • Joined

 • Last visited

About ΣτοΠαραΠεντε

 • Rank
  Registered User

Πληροφορίες Προφίλ

 • Περιοχή
  Θεσσαλονίκη, Ελλαδιστάν
 • Ενδιαφέροντα
  Η/Υ,anime,manga,Jpop,Διαδίκτυο
 • Επάγγελμα
  άνεργος

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ούτως ή άλλως συμφέρει η μικτή ασφάλιση. Δεν είναι δα και τόσο ακριβή.
 2. Τελικά, καταφερα να τα κατεβάσω. Σκέφτηκα να αφήσω το μετατροπέα να τα κατεβάσει πλήρως, αφήνοντάς τα να παίζουν ως το τέλος, και μετά να τα κατεβάσω στον υπολογιστή μου. Έτσι κι έγινε.
 3. Δε με πειράζει, αρκεί να πετύχω τη μέγιστη δυνατή ανάλυση.
 4. Προσπαθώ να κατεβάσω τα δύο τελευταία βίντεο από μία παράσταση την οποία βρήκα ολόκληρη μεν, χωρισμένη σε τρία μέρη δε, στον κινέζικο πάροχο βίντεο bilibili, ο οποίος απευθύνεται κυρίως σε otaku. Το πρώτο βίντεο κατέβηκε επιτυχώς, αλλά τα υπόλοιπα δύο μόνο εν μέρει. Η καλύτερη και εξυπηρετικότερη ιστοσελίδα μετατροπής για το bilibili είναι αυτή εδώ 9xbuddy : Simply The Best Online Downloader! 9XBUDDY.ORG The fastest and easiest way to download videos from youtube, twitter, facebook, dailymotion, soundcloud and many other sites αλλά και πάλι δε με αφήνει να κάνω πλήρη λήψη των προαναφερθέντων βίντεο. Οι υπόλοιπες εμφανίζουν διάφορα σφάλματα. Εγκατέστησα και το Bilibili downloader τόσο στο Chrome όσο και στο Mozilla, αλλά εμφανίζεται σφάλμα αδυναμίας εύρεσης του βίντεο. Συν τοις άλλοις, είναι στα κινέζικα και η αυτόματη μετάφραση δε βοηθά πάντα. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος λήψης ή, έστω, καταγραφής; Πρόκειται για τα ακόλουθα βίντεο https://www.bilibili.com/video/BV1Ss411E71v?p=2 https://www.bilibili.com/video/BV1Ss411E71v?p=3
 5. Έχω καταλήξει στην αγορά μεταχειρισμένου Ecoboost B-max ή, στη χειρότερη, Fiesta, αλλά σχεδόν όλα όσα βρίκσω στο car.gr στο Νομό Θεσσαλονίκης είναι δίχως συναγερμό. Θα είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο και δεν έχω ιδέα από συστήματα συναγερμού. Τι προτείνετε; Βρήκα βίντεο ενός αθηναικού συνεργείου κάποιου Δούση με συναγερμό που λειτουργεί και μέσω κινητού, αλλά δε διευκρινίζει το μοντέλο του συστήματος, ενώ είναι και του 2012. Μπορώ να το συνδυάσω και με σύστημα στάθμευσης, πχ αισθητήρες, ή δεν υπάρχει κάτι σχετικό σε μία ενιαία συσκευή; Έχω περιορισμένο προυπολογισμό και δε θέλω να ξοδέψω πολλά σε κάτι μεταχειρισμένο. Θεωρώ ότι μέχρι 100-120 ευρώ είναι καλά. Ο συναγερμός τοποθετείται από συνεργείο;
 6. Ενεργοποίησα τον ιδιωτικό DNS και τώρα απολαμβάνω την περιήγηση μέσω των Chrome και Firefox χωρίς διακοπές, αλλά ο Chrome δε μου επιτρέπει να αντιγράψω απευθείας τη διεύθυνση ενός βίντεο του yt για να το κατεβάσω, ενώ και στο Firefox η εναλλαγή από τη μία καρτέλα, με το βίντεο, στην άλλη, με το μετατροπέα, είναι κάπως δύσκαμπτη. Τέλος πάντων, η αλήθεια είναι ότι είχα βολευτεί πάρα πολύ με το adblock plus σε αυτόν τον τομέα... Σαν να είχα υπολογιστή.
 7. Για ποιο λόγο κάνει τέτοια νερά το adblock; Στο MiMax 2 δεν αντιμετωπίζω κάτι ανάλογο, παρόλο που έχω εγκαταστήσει την τελευταία ενημέρωση... Εν τω μεταξύ, ο εν λόγω περιηγητής έχει παύσει να εμποδίζει τις όποιες διαφημίσεις εμφανίζονται είτε στο yt είτε σε ιστοσελίδες. Μήπως έχει δημιουργηθεί κάποιο προηγμένο πρόγραμμα παράκαμψής του; Πάντως τον επανεγκατέστησα, έκανα αποδοχή σε όλα, του έδωσα πρόσβαση στις φωτογραφίες, αλλά εξακολουθεί να εμφανίζει το ίδιο σφάλμα.
 8. Το Chrome αποθηκεύει κανονικά, αλλά το πρόβλημα παραμένει στο adblock browser.
 9. Είναι η έκδοση των 128GB, 6GB RAM. Χθες εγκατέστησε την τελευταία ενημέρωση συστήματος και σήμερα προσπάθησα να αποθηκεύσω στο φάκελο των λήψεων μια εικόνα, αλλά μού έβγαζε μήνυμα ότι δε βρέθηκε η κάρτα SD, πράγμα που δεν έχω καν στη συσκευή, με φάκελο αποθήκευσης της Λήψεις. Δε με άφηνε καθόλου να προχωρήσω στη λήψη και αποθήκευση. Μπήκα στα αρχεία των λήψεων και δεν άνοιγε καν τις εικόνες λόγω μετακίνησης/διαγραφής/μη άδειας. Το ίδιο και στα μουσικά κομμάτια και έγγραφα. Κατόπιν πήγα στη Συλλογή, όπου και μπόρεσα να ανοίξω τις ληφθείσες εικόνες. Στις Λήψεις, άρχισε να ανοίγει κανονικά τις εικόνες και τα τραγούδια και, μετά την εντολή ανοίγματος με pdf πρόγραμμα, των αντίστοιχων αρχείων. Δεν ξέρω αν έγινε κάποια αλλαγή στις άδειες. Χθες μου ζητήθηκε να προσαρμόσω τις άδειες του τηλεχειριστηρίου και τις απέρριψα όλες για λόγους ασφαλείας. Παρόλο που κατόρθωσα να ανοίξω τα ληφθέντα αρχεία μου, εξακολουθεί να μην αποθηκεύει τίποτα, ούτε καν βίντεο μέσω διαδικτυακού μετατροπέα.
 10. Για την ακρίβεια, το σκέφτηκε ο αδερφός μου. Είναι δικό του το δωμάτιο, δικός του ο σταθερός και δικό του το πολυμηχάνημα. Απλώς δε θέλει να μπλέξει με καλώδια στο πάτωμα. Είχαμε κάποτε και διέτρεχαν σχεδόν όλο το σπίτι, με αποτέλεσμα να καταστρέφεται η εξωτερική επίστρωση από το πάτημα ή να έχουμε ατυχήματα. Το πρόβλημα θα λυνόταν πανεύκολα εάν υπήρχε χώρος στο καθιστικό, όπου και βρίσκεται το μόντεμ, για να τοποθετηθεί το πολυμηχάνημα.
 11. Kyocera FS-1130MFP. Δεν έβαλα τίποτα. Δεν υποστηρίζει ασύρματη δικτύωση. Ο σταθερός έχει συνδεθεί στο μόντεμ μέσω wifi, καθώς η κάρτα του έχει ανάλογη υποστήριξη. Είναι τοποθετημένος σε υπνοδωμάτιο και αρκετά μέτρα μακριά από το μόντεμ, οπότε είναι δύσκολη η χρήση καλωδίου δικτύου. Σκέφτηκα, λοιπόν, τη λύση της διασταυρούμενης δικτύωσης Η/Υ και πολυμηχανήματος. Γενικά, στο σπίτι οι υπολογιστές έχουν συνδεθεί ασύρματα, καθώς το σύστημα καλωδίωσης δε διαθέτει γραμμή δικτύου λόγω παλαιότητας.
 12. Προσπαθώ να βρω στην ιστοσελίδα του E-shop σχετικό καλώδιο για να δικτυώσω το πολυμηχάνημα απευθείας με τον υπολογιστή. Γενικά και στο skroutz βρήκα ελάχιστα. Από σχετική έρευνα κατέληξα ότι μάλλον έχει περιέλθει σε αχρησία λόγω τοπικής δικτύωσης που πλέον έχουν όλοι, με αποτέλεσμα όποιος το χρειάζεται να πρέπει να το δημιουργήσει μόνος του. Το συγκεκριμένο μοντέλο της Kyocera που έχω είναι δύστροπο ως προς τη δικτύωση και αναγκαστικά πρέπει να συνδεθεί με αυτόν τον τρόπο.
 13. Θέλω να αγοράσω webcamera από το E-shop, αλλά δεν έχω ανάλογη εμπειρία λόγω μακροχρόνιας χρήσης φορητού. Σημειώνω ότι πρέπει να αγοραστεί αποκλειστικά από τη συγκεκριμένη εταιρεία, καθώς έχω πιστωθεί κάποια χρήματα λόγω ελαττωματικού προιόντος. Δεν υπάρχει κάποια κριτική να με βοηθήσει. Τη χρειάζομαι για τυχόν συνεδρίες ή/και διαδικτυακά μαθήματα ή δημιουργία βίντεο για το Youtube. Δε χρειάζεται να είναι ακριβή, απλώς να κάνει τη δουλειά της αξιοπρεπώς. Νομίζω ότι η παρακάτω ταιριάζει. https://www.e-shop.gr/srihome-web-camera-1080p-p-PER.575420
 14. Το θέμα είναι ότι η λογίστριά μου για κάποιο λόγο δε δέχεται να δηλώσει όλες τις δαπάνες μου, γιατί είναι πολλοί οι κωδικοί και δεν μπορεί να ασχολείται. Είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά της. Πόσο πρέπει να την πληρώνω το μήνα; Εδώ δε με ενημέρωσε εγκαίρως ότι λόγω απόδοσης ΦΠΑ δικαιούμαι αγορά κινητού, φορητού ή ταμπλέτας χωρίς ΦΠΑ. Χρειάστηκε να τη ρωτήσω αν υπάρχει κάποια επιδότηση για το 2019 κι έτσι το έμαθα. Η δε απάντησή της ήταν ότι δεν είναι η ίδια υποχρεωμένη να ενημερώνει όλους τους πελάτες της, αλλά αυτοί να τα ψάχνουν... Ούτε καν για τα έσοδα-έξοδα τριμήνου και ΦΠΑ με ενημέρωσε, γιατί έχει πελάτη και τον πατέρα μου και θεώρησε ότι θα πληροφορηθώ από εκείνον... Τι να πω. Εγώ ως δικηγόρος έτσι κι έκανα κάτι τέτοιο σε πελάτη, θα με έτρεχε στα δικαστήρια για επ. αμέλεια. Οι νομοθετικές αλλαγές σε θέματα φορολογίας δεν κοινοποιούνται κάπου; Στο taxheaven δεν μπορώ να ενημερωθώ;
 15. Υπάρχει κάποιο εύκολο και εύχρηστο πρόγραμμα λογιστικής διαχείρισης για ατομική επιχείρηση; Εντόπισα πολλές λογιστικές εταιρείες που σού παρέχουν δωρεάν κάποιο πρόγραμμα μέσω διαδικτύου, πληρώνοντας συνδρομή για τις λογιστικές υπηρεσίες τους, και άλλες που το μισθώνουν, πχ η prosvasis. Εντούτοις, δε θέλω να εξαρτώμαι από λογιστή, καθώς δεν τους έχω ιδιαίτερη εμπιστοσύνη, ενώ θέλω να ξεκινήσω και δεύτερη ατ.επ, οπότε θα πρέπει να πληρώνω κατ'ελάχιστον 100 ευρώ/μήνα μόνο σε λογιστή. Ο κύκλος εργασιών μου είναι εξαιρετικά μικρός. Εντόπισα ως δωρεάν πρόγραμμα το παρακάτω, αλλά δεν ξέρω πόσο καλό είναι Δωρεάν Λογιστικό Λογισμικό | Manager WWW.MANAGER.IO Το ζητούμενο είναι να βρω κάτι εύχρηστο και οικονομικό, και, εάν απαιτείται η παρακολούθηση σεμιναρίων προκειμένου να εκπαιδευτώ στη χρήση του, να είναι εξ αποστάσεως και σε λογική τιμή.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.