Jump to content

ronin13

Premium Members
  • Posts

    1.461
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

4.635 Εμφανίσεις προφίλ

ronin13's Achievements

  1. ronin13

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Τελειώνοντας οσονούπω την εκπαίδευση διερευνητή ατυχήματος (τόσο αέρος, όσο και εδάφους) θα αναφέρω τα παρακάτω: 1. Τα αεροσκάφη σαν κατασκευές μέσα στο χρόνο γίνονται όλο και πιο αξιόπιστα, χάρη στα όλο και αυστηρότερα standards που επιβάλλονται από τον ICAO μετά κάθε ατύχημα ή συμβάν. Τόσο σε επίπεδο κατασκευής, όσο συντήρησης και διαδικασιών. Τα τελευταία δεδομένα δείχνουν ότι τουλάχιστον το 80% των ατυχημάτων οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος. 2. Παίρνουμε σα δεδομένο ότι κανείς δε θέλει να γίνονται αεροπορικά ατυχήματα, καθώς ο οικονομικός τους αντίκτυπος είναι πολλαπλάσιος της πρόληψής τους. 3. Η όποια διερεύνηση ατυχήματος σκοπό έχει να βρει τί πήγε λάθος, και όχι να αποδώσει ευθύνες. Αυτό είναι δουλειά της ΕΔΕ. 4. Βασικό εργαλείο των διερευνητών είναι το HFACS. Τελικά σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις η ευθύνες καταλήγουν στον Οργανισμό. ακόμα και στο ακραίο σενάριο του να πρόκειται για δολιοφθορά. 5. Το αν θα βγει η εκάστοτε ασφαλιστική "λάδι" εξαρτάται από το εκάστοτε συμβόλαιο ασφάλισης. Εντολοδόχοι τους μπορεί να είναι οι πραγματογνώμονες. Οι διερευνητές δρουν ανεξάρτητα από αυτές.
  2. ronin13

    Οι αγορές μας..!!

    Εσύ είσαι μερακλής.
  3. ronin13

    Οι αγορές μας..!!

    *εξετάσεις ειδικότητας (άτιμε κορρέκτορα...)
  4. ronin13

    Οι αγορές μας..!!

    Δώρο της γυναίκας για τη επιτυχία στις εξετάσεις ρευστότητας. Ήρθε η ώρα να ξεκουραστεί το Stratos μετά από τόσα χρόνια...
  5. Μίλησα με τη Nova σήμερα. Αποδεικνύεται ότι η τιμολόγηση είναι επιθετική μόνο όταν έχει να κάνει το ιδιόκτητο δίκτυό τους. Εμένα, που στην περιοχή μου πέρασε τις οπτικές ίνες η Vodafone, το πακέτο που μου έδωσαν δεν το λες καν ανταγωνιστικό. Οπότε με βλέπω να μένω στο "μαντρί" της Vodafone τελικά, καθώς στη συζήτηση που έγινε σήμερα με τη γυναίκα ειπώθηκε και το "....κοίτα, εμένα μου αρέσει και το Disney+...". Η επιλογή φαίνεται να είναι μονόδρομος....
  6. Καλησπέρα σε όλους! Σε ένα μήνα τελειώνει το πακέτο που έχω στη Vodafone με FTTH και βρίσκομαι σε αναζήτηση νέου συμβολαίου. Γενικά είμαι ευχαριστημένος, και η εύκολη λύση θα ήταν η ανανέωση, αλλά: 1. Γενικά ξέρω ότι η Cosmote έχει την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών, με το αντίστοιχο αντίτιμο κιόλας βέβαια. Αλλά με το FTTH δεν ξέρω τί παραπάνω μπορεί να μου δώσει. Στη γειτονιά μου το δίκτυο το έχει περάσει η Vodafone. 2. Μου κάνει εντύπωση το πόσο επιθετική τιμολογιακή πολιτική έχει η Nova. Γενικά δεν μπορώ να πω ότι συμπαθούσα τη Wind (νυν Nova) αλλά δεν μπορώ να το παραβλέψω τόσο καλές τιμές έχει. 3. Η Inalan ενώ έχει περάσει δίκτυο στο δρόμο μου, ακόμα δεν το έχουν δώσει στην αγορά. Και όταν μίλησα μαζί τους δεν είχαν χρονοδιάγραμμα πότε περιμένουν να γίνει αυτο. Οι ερωτήσεις μου είναι: 1. Έχει να μου προσφέρει κάτι παραπάνω η Cosmote από ποιότητα υπηρεσιών; 2. Έχει κάποιος Nova FTTH πρόγραμμα να μου πει εντυπώσεις;
  7. ronin13

    Πρόσβαση σε αρχεία Windows server από κινητό Android

    Με το Plex παίζουν όλα κανονικά, δεν έχω θέμα. Το πρόβλημα μου είναι όταν θέλω να έχω πρόσβαση σε αρχεία, που χρειάζεται να έχω κανονική πρόσβαση στους φακέλους. Το x-plore φαίνεται να δουλεύει. Απλά μου φάνηκε περίεργο να κολλάει έτσι το My Files, όταν στο internet διαβάζω για το πόσο καλά δουλεύει και πόσο ευχαριστημένοι είναι οι χρήστες γενικώς.
  8. ronin13

    Πρόσβαση σε αρχεία Windows server από κινητό Android

    Λέει ότι το υοπστηρίζει κανονικά. Βλέπω τους φακέλους από όλες τις λοιπές Windows συσκευές του δικτύου, και απο την τηλεόραση με το Plex.
  9. Καλησπέρα σε όλους! Έχω φτιάξει ένα βασικό server στο σαλόνι με δύο δίσκους (ο ένας media, ο άλλος files) απλά κάνοντάς τους share στο δίκτυο του σπιτιού. Προσπαθώ να αποκτήσω πρόσβαση σε αυτούς τους δίσκους μέσω της εφαρμογής My Files από το Samsung κινητό μου, αλλά ενώ βάζω όλα τα στοιχεία σωστά, δε με αφήνει να συνδεθώ. Έχει προσπαθήσει κανείς να κάνει κάτι αντίστοιχο. Υπάρχει κάποιος καλύτερος τρόπος για το setup?
  10. ronin13

    Αυτοκίνηση

    Χτες επέστρεψα απο δύο εβδομάδες Ρουάντα-Ουγκάντα. Το 90% των αυτοκινήτων είναι Toyota, εκ των οποίων το 90% Land Cruiser ή Hilux. Αυτο που χρησιμοποιούσαμε ήταν ένα Land Cruiser του '97 και δεν προβληματίστηκε στιγμή, ακόμα και σε διαδρομές εκτός δρόμου (safari) ή σε κατσικόδρομους τόσο κακούς που ούτε γαιδούρι δεν περπατάει απροβλημάτιστα. Το είχα ψηλά στην εκτίμηση μου, αλλά και πάλι εντυπωσιάστηκα. Έπιασα κουβέντα με τον οδηγό μας και μου είπε ότι τα παίρνουν από τον OHE, όταν αποφασίζει να κάνει ανανέωση στόλου.
  11. ronin13

    Ανέκδοτα & Αστεία

    What Are Floaters and Flashes? WWW.AAO.ORG What are eye floaters? A floater is a small speck or cloud that moves in your field of vision. You're more likely to see a floater when... Vitreous floaters.
  12. ronin13

    Οι αγορές μας..!!

    Μετά από 3,5+ χρόνια το τίμιο Xiaomi Mi9 έδειχνε πια την ηλικία του... Και αλλαγή στρατοπέδου μετά από 10 χρόνια.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.