Lakisss

V.I.P.
 • Δημοσιευσεις

  9.619
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  35

Σχετικά με το μέλος Lakisss

 • Τίτλος
  Μαστροχαλαστής
 • Γενέθλια

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Περιοχή
  Εν Αθήναις

Πρόσφατοι επισκέπτες

6.307 εμφανίσεις προφίλ
 1. Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

  Πφφ.... νέκρα στη δουλειά σήμερα. Ατελείωτη θα είναι η μέρα.
 2. Εργαλεία που παρέλαβα και δύο λόγια γι' αυτά

  Άντε να ποστάρεις τώρα μετά το Dewalt το κοφτάκι από banggood.
 3. Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

  Ου ουυυ! Καλημέρα!
 4. Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

  Να μαζευτούμε για φιδέ το βράδυ.
 5. Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

  Σήμερα η μέρα θα είναι γεμάτη συγκινήσεις, οδοντίατρο το βράδυ.
 6. Combi hp2 λέγεται το μοντέλο; Γράφει κάτι άλλο σε κάποιο ταμπελάκι; edit: βλέπω στη ταμπέλα να γράφει AIRCO. Εικάζω ότι είναι αυτή. http://www.pse.gr/node/8907 http://www.airco.gr/index_files/Airco_price_list_2016-2017.pdf Μήπως να έκανες ένα τηλ. να σου πουν;
 7. Αρχικά βρες το εγχειρίδιο του συμπιεστή, θα λέει τι λάδι χρειάζεται. Αν δεν το βρεις https://www.skroutz.gr/c/944/Eksarthmata-Ergaleion-Aeros.html?keyphrase=λαδι+κομπρεσερ Τη ποσότητα τη μαρτυρά ο μαύρος δείκτης πίσω από τον κύλινδρο. Όσο πιο σκληρή χρήση κάνεις στο μηχάνημα, τόσο πιο συχνά θέλει λάδια και άνοιγμα η βαλβίδα να φύγουν τα νερά. Αυτό το κανονίζεις μόνος σου. Με ότι καθαριστικό και να ψεκάσεις τον συμπιεστή, μακριά από πηνία και τα ηλεκτρικά του.
 8. Μαστορέματα ημέρας!

  Συμμάζεμα κομπρεσέρ αέρος. (μέρος δεύτερο) Την προηγούμενη φορά καθάρισα το κομπρεσέρ, και έκοψα την τάπα λαδιού απ' το παπί ώστε να χωρά στο κάρτερ. Μετά από ψάξιμο στο διαδίκτυο βρήκα κάποιον που έχει το ίδιο, και του ζήτησα να μου μετρήσει τις διαστάσεις του δείκτη λαδιού. Την επόμενη μέρα είχα τις διαστάσεις που χρειαζόμουν, αλλά και τη πληροφορία ότι η τάπα είχε βαλβίδα διαφυγής του αέρα ώστε να αναπνέει το κάρτερ. Αρχικά ξεκίνησε το μοντάρισμα της τάπας του παπιού, ώστε να έχω ένδειξη λαδιού. Οι δύο γραμμές είναι το min. και το max. για το λάδι. Μετά την ιδέα του @Seafalco οι βόλτες φαγώθηκαν ελαφρά και ντύθηκαν με μακαρόνι, ώστε η τάπα να μπαίνει σφηνωτά στο κάρτερ. Πάμε να φτιάξουμε το εξαεριστικό. Κόπηκε ένα ανταλλακτικό από στυλό Parker στο κατάλληλο μήκος. Ανοίχτηκε τρύπα διαμέτρου 7.5mm στην εισαγωγή, αλλά συνέχισα στην εξαγωγή με 4mm. για να μη καταστραφεί η τάπα. Χώρεσε άνετα. Το σωληνάκι ντύθηκε με με λάστιχο από καθετήρα και μπήκε σφηνωτά στη τάπα. Τοποθετημένο. Απέμεινε η αντικατάσταση της βαλβίδας της δεξαμενής. Δεν βρήκα μικρό βανάκι, έτσι αναγκαστικά πήρα μεγάλο που θα μπει με συστολή. Οριακά... το χωρίζουν τρία χιλιοστά απ' το πάτωμα αλλά λυπήθηκα να το κόψω. Λύσεις υπάρχουν βέβαια, μπορώ εύκολα να μετακινήσω τις ρόδες μπρος το πάτωμα και να σηκωθεί το κομπρεσέρ δύο πόντους, αλλά δεν θα ασχοληθώ για κάτι που χρησιμοποιείται μία στο τόσο. Το πολύ πολύ όταν θέλω να το αδειάσω το βάζω σε δύο τάκους και κάνω τη δουλειά μου. Στα του αποτελέσματος τώρα. Ο diy εξαεριστήρας στη τάπα λαδιού πράγματι δουλεύει αφού βγάζει ανέλπιστα πολύ αέρα. Επίσης αναστήθηκε και η φτερωτή μπροστά μετά το καθάρισμα, αφού στέλνει πλέον αρκετό αέρα στο μοτέρ. Ψήνομαι τώρα για τη κατασκευή μιας ηχοπαγίδας.
 9. Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

  Μπράβο βρε Στέλιο! Δεν μου πέρασε καν απ' το μυαλό για τροφοδοτικό υπολογιστή.
 10. Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

  Σκέφτομαι να πάρω το παρακάτω, αποκλειστικά για τα λάστιχα του ποδηλάτου. http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=66077 Για να γίνει 220volt πόσα Αμπέρ θα χρειαστεί λέτε; Έλεγα μήπως την έβγαζα φτηνά γιατί έχω μερικά τροφοδοτικά πακ που κάθονται.
 11. Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

  Θα το τολμήσω.