Jump to content

Toolman

Members
  • Posts

    24
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Toolman

  • Γενέθλια Αύγουστος 15

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Άργος, Αργολίδα
  • Ενδιαφέροντα
    Μοτοβόλτες
  • Επάγγελμα
    Αγρότης

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Toolman's Achievements

  1. Toolman

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Αυτό το αλυσοπρίονο μπαταρίας PGHSA 20-Li A1 το φέρνουν στην Ελλάδα τα Lidl;
  2. Toolman

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    john_shadow αν θες το κολλητήρι για λίγες φορές εντελώς ερασιτεχνικά κάνει, αν θες για κάτι παραπάνω όχι δεν κάνει.
  3. Toolman

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Με αυτή την μάσκα θα αρχίσω να κάνω προπόνηση στις συγκολλήσεις γιατί θα έχω και τα δύο χέρια ελεύθερα και το τζαμάκι αναβοσβήνει και βλέπεις τι γίνεται. Με τις άλλες δεν μπορούσα, εξάλλου για αυτό την αγόρασα.
  4. Toolman

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Το έκανα και κάθεται στο μέσο της διαδρομής αλλά με δυσκολία. Πάντως τώρα που την περιεργαζόμουν και την ρύθμιζα δεν έχει πολύ νόημα να την σηκώνεις λίγο. Καλύτερα ή τέρμα πάνω αν θες να φύγει από μπροστά σου τελείως ή τέρμα κάτω εκεί που την έχεις ρυθμίσει να κάθεται και να δουλεύεις. Το τζάμι εξάλλου είναι πολύ μεγάλο και μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε δουλειά με κατεβασμένη την μάσκα, ακόμα και να τρέξεις! Όταν την σηκώνεις τέρμα επάνω έχει στοπ και σταματάει αλλά και όταν την κατεβάζεις έχει πέντε στοπ να την ρυθμίσεις όπου σου κάθεται εσένα καλύτερα. Βρίσκεις λοιπόν το κατάλληλο στοπ, μιά φορά το βάζεις και το αφήνεις εκεί που σε βολεύει, δεν το αλλάζεις συνέχεια και ύστερα σφίγγεις τις πλαινές χειροβιδες. Άπαξ και την ρυθμίσεις κάθεται καλά στο κεφάλι. Δεν είμαι του επαγγέλματος, ούτε έχω εμπειρία απλά γράφω ό,τι αντιλαμβάνομαι και βλέπω.
  5. Toolman

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Την αγόρασα την μάσκα. Είναι της σειράς performance, έχει μεγάλο τζαμάκι και οπτικό πεδίο προφανώς για να δουλέψεις και τροχό αν χρειαστεί κατά την συγκόλληση, έχει ομαλή λειτουργία και γρήγορη συσκότηση, όλες οι ρυθμίσεις γίνονται από τα ποτεσιόμετρα που βρίσκονται στο έξω αριστερο μέρος, έχει καλή ποιότητα κατασκευής. Στα μείον θα έλεγα την τιμή της και το βάρος της, είναι 750γρ, κάπως βαριά για πολύωρη χρήση, και επίσης δεν κάθεται στο μέσο της διαδρομής της ανύψωσης όταν θες να την σηκώσεις γιατί πέφτει, πρέπει να την πας μέχρι τέρμα επάνω.
  6. Toolman

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Parkside Performance® Μάσκα ηλεκτροσυγκόλλησης PSHP 1 A1 Την έχει ξαναφέρει; Έχει κάποιος άποψη; 750 γρ είναι πολλά για μάσκα ηλεκτροκόλλησης;
  7. Toolman

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Δεν πρέπει να είναι ίδια. Την τελευταία φορά που την έβγαλε (πριν 2-3 μήνες) την είχα αγοράσει με 30 ευρώ και γινόταν και πάγκος.
  8. Toolman

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Parkside® Ταινιολειαντήρας πάγκου με τροχό λείανσης PSBS 240 C2 Είναι λίγο καλύτερο από ότι το περίμενα, για ερασιτεχνική χρήση με καλύπτει μια χαρά. Κάνει 40 ευρώ, της FF Group που κοίταζα από καιρό στοιχίζει τα διπλάσια αλλά με 400Watt, όμως και με το praktiker του Lidl δεν έχω κανένα παράπονο. Σε αυτές τις τιμές τα εργαλεία του Lidl δεν έχουν ανταγωνισμό.
  9. Toolman

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Την επόμενη βδομάδα στις 18/11/2021 έχει ραφιέρα βαρέων αντικειμένων. Σπάει σε δύο κομμάτια για να γίνει και πάγκος, δεν ξέρω αν το σημείο σύνδεσης είναι σταθερό! Έχει καλή τιμή στα 30 ευρώ για τις διαστάσεις της. Έχει κανείς άποψη αν είναι γερή; /catalog4media/gr/article/360041/third/lg-retina/360041_6.jpg Parkside® Ραφιέρα βαρέων αντικειμένων - Lidl Hellas - www.lidl-hellas.gr WWW.LIDL-HELLAS.GR Parkside® Ραφιέρα βαρέων αντικειμένων - Διαστάσεις: 180 x 92 x 46 cm (Υ x Π x Β)
  10. /catalog4media/gr/article/354128/third/lg-retina/354128_5.jpg Parkside® Εργαλειοθήκη - Lidl Hellas - www.lidl-hellas.gr WWW.LIDL-HELLAS.GR Parkside® Εργαλειοθήκη - Ματ φινίρισμα και 27/10 με 50 ευρώ στα Λιντλ, την θεωρώ πλήρης. 87a2af4017f33ac1454cc36465dbdaa6.webp 850ca1a9b6195d7df01af24a51cb67e7.webp
  11. Toolman

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Στην ιστοσελίδα του Λιντλ υπάρχει και φυλλάδιο προσφορών on-line το οποίο έχει περισσότερα πράγματα από όσα έχει η ίδια η ιστοσελίδα στις προσφορές! Το έχω προσέξει ότι το έχει ξανακάνει και άλλες φορές. Απλά τα επιπλέον πράγματα ίσως να μην τα διαθέτει σε όλα τα καταστήματα. Για παράδειγμα στο ον-λαιν φυλλάδιο είχε μπορντουροψάλιδο με μπαταρία που το ήθελα και το είδα κατά τύχη. Πήγα στο λίντλ και όντως το είχε και το αγόρασα.
  12. Toolman

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    20 Αυγούστου
  13. Toolman

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Αξίζει; το έχει κανείς;
  14. Toolman

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Ο προβολέας λεντ είναι πάρα πολύ καλός, έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Τον λειτουργώ με το τροφοδοτικό που έχει μέσα η συσκευασία. Μπαταρίες δεν πήρα γιατί δεν τον χρειάζομαι να τον λειτουργώ μακριά από μπρίζα. Δεν έχω καθόλου μπαταρίες την σειράς 20V team, λέω να περιμένω να πάρω μιά και καλή όταν βγάλει με τα 4 αμπερ. Επίσης στο μάνιουαλ του προβολέα είδα ότι ο διπλός ταχυφορτιστής (των 30 ευρώ) φορτίζει μία μπαταρία των 2 αμπερ σε 30 λεπτά ενώ ο απλός σε 60 λεπτά!
  15. Toolman

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Βάλε αν θες αλλά ελαφρού τύπου αναμεσα στα δύο κομμάτια ξύλο. Η κλασσική βαριά μέγγενη δεν κάνει γιατί δεν στερεωνεται και ο πάγκος θα χάσει την ισορροπία του. Κατα καιρους βγαζει προσφορα ραφιερα βαρεου τύπου με ξυλινα ραφια που γίνεται και πάγκος εργασίας.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.