Jump to content

karmen1983

Administrators
  • Posts

    31.342
  • Εγγραφή

  • Ημέρες που κέρδισε

    468

About karmen1983

  • Γενέθλια 20/11/1983

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Περιοχή
    Κάπου γύρω από την Ακρόπολη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

96.015 Εμφανίσεις προφίλ

karmen1983's Achievements

  1. karmen1983

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    Καλημέρα κόσμε!!!!! Αλλα κάντε κ λίγο ησυχια να κοιμηθώ! Είμαι πολύ κουρασμένη με έχουν κατσιασει στα χάδια οι παλαβές!!!!
  2. karmen1983

    Official ΦαγητοThread v2.0

    Σε δίαιτα είστε ρε φούστη μου;
  3. karmen1983

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    Λιωστε!!!!
  4. karmen1983

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    Ναι γεια σας εγώ με τη μπουκαλομαμα μου είμαστε!!!!
  5. karmen1983

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    Ε ναι ζεστό είναι. Σήμερα έχει θερμοφορα με φλις παρακαλώ! Έφαγε κ πριν λίγο κ φαίνεται ζωηρή κ φωνακλου. Έδειξα κ στη συνάδελφο χθες πως να τη βοηθήσει για πιπί/κακα και κάνουμε υπομονή πλέον. Μακαρι να πάνε όλα καλά!!!!
  6. karmen1983

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    Σημερινή ανακάλυψη! Ευχηθείτε να πάνε όλα καλά. Το βρήκε συνάδελφος κ όλη μέρα στη δουλειά προσπαθήσαμε να τη ξεκουράσουμε! Είναι μιας άντε δυο ημερών Οποτε θα είναι δύσκολα γι αυτήν αλλά κ για την μικρη γάτουλίτσα/σκατουλιτσα Πηραμε κ γαλατάκι κάναμε και πιπί/κακα και ελπίζουμε!!!!
  7. karmen1983

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    Αν είναι δυνατόν!!!! Ξεκινάω να το περάσω στο HA Αρσενικος με διακοσμητικά και εδώ και με το πελετ είμαστε παρά πολύ καλά εδώ και πάνω από χρόνο. Παίρνω από ξύλο εμπορικό κατάστημα όχι από pet shop. Έχει πέσει κ η τιμή πλέον. Η κατερινα πριν τον αρσενικό είχε θεμα με νεφρά Οποτε κ πολλά ουρά. Ήταν το μόνο που άντεξε κ γι αυτό το συνεχίζω ακόμα.
  8. karmen1983

    Official ΦαγητοThread v2.0

    Το meater με έχει βγάλει ασπροπρόσωπη Οποτε το εχω χρησιμοποιήσει.
  9. karmen1983

    Official ΦαγητοThread v2.0

    Καιρό είχα να έρθω από εδώ κ βλέπω το έχετε ρίξει στο ντελίβερι Τσαουσι 4 κιλά μου φέρανε Ε και το μπάρμπεκιου άναψε !!!
  10. ^^^^The bigger the better λέω εγώ. εχω διαβάσει τα post σας και σας ευχαριστω. Δυστυχώς ο χώρος που κανω τις κολλήσεις είναι εσωτερικός, χωρίς κάποιο σημείο εξόδου, συγκεκριμένα είναι server room. Όποτε περιορίζονται κ οι επιλογές μου. Επίσης δεν υπάρχει πολυτέλεια χώρου Οποτε θέλω κάτι compact. Θα το σκεφτώ τις επόμενες μέρες κ θα ενημερώσω!
  11. Παίδες θέλω τη βοήθεια σας! Επειδη τελευταία εγώ κ το κολλητήρι έχουμε γίνει κολλητάρια, θα ήθελα κάτι για να ρουφάει την καπνά του και να είναι καλό και αποδοτικό. Δε θα βαλω ταβανι στο κόστος καθώς μιλαμε για την υγεία Οποτε ακούω προτάσεις. Ιδανικά θα ήθελα κάτι από Ελλάδα αλλά οκ βλέπω κ το από εξω Ευχαριστω!!!! ΥΓ @Seafalco αν έχεις καμία ιδέα ή τι να προσέξω
  12. Το θεικότερο που μου έχει συμβεί τελευταία μέσω Skroutz -αν και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη- είναι μία παραγγελία με μνήμες DDR3 Ερχεται η παραγγελία με παράδοση express και βλέπω ότι ενώ έχω παραγγείλει DDR3 η συσκευασία λέει DDR4 Α λέω μπερδεύτηκαν... Τελικά μέσα είχε DDR3 αλλά σε συσκευασία DDR4! Επικοινωνώ και λαμβάνω την απάντηση ότι οι μνήμες δεν έρχονται πλέον σφραγισμένες... WTF λέω δεν ειναι ότι απλά δεν ειναι σφραγισμένες είναι ότι έχω συσκευασία άλλου προϊόντος και να μην μπορώ να συννεοηθώ με τις κοπέλες του skroutz στο chat!! Με τα πολλά το κατάστημα δηλώνει αδυναμία να στείλει άλλες στο μεταξύ υπάρχουν άμεσα διαθέσιμες με express παράδοση και πάλι από το ίδιο μαγαζί. Πέρασαν κάπου 15 μέρες αν θυμάμαι καλά μέχρι τελικά να ακυρώσουμε να ξαναπαραγγείλω να σταλούν και να πετύχουμε μνήμες DDR3 σε συσκευασία DDR3
  13. karmen1983

    Οι αγορές μας..!!

    Αυτό το παραδέχομαι τελικά τον πλήρωσα κιολας
  14. Φρίκη στα Πατήσια: 56χρονος βίαζε την κόρη της συντρόφου του από την ηλικία των 8 ετών WWW.PROTOTHEMA.GR Τη βίαζε για τουλάχιστον 7 χρόνια - Κατηγορείται και για πορνογραφία ανηλίκων ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ!!!!!!!!!!!
  15. karmen1983

    Corsair A115 Dual Tower Cpu Cooler Review

    Κριμα που η Corsair έστειλε μια ψύκτρα κ εχω δυο κεφάλια ως στόχους
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.