Jump to content

Darap21

Premium Members
  • Posts

    1.684
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Darap21

  • Γενέθλια 07/08/1988

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Καβάλα
  • Ενδιαφέροντα
    Gaming,Ποδόσφαιρο,Mtb
  • Επάγγελμα
    video games
  • Steam
    _dimi_r21_

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Darap21's Achievements

  1. Καλησπέρα... Εχω μια τηλεόραση LG Ε χρόνων αγορασμένη από κωτσοβολο με δύο χρόνια έξτρα εγγύηση και τελευταία χάλασε το wifi χάλασαν τα χρώματα της και άρχισε να ανοιγοκλεινει μονη της... Εχω άλλο 1 χρόνο εγγύηση και θέλω κάπως να την κάψω ώστε να μου κάνουν αντικατάσταση... Υπάρχει κάποιος τρόπος χωρίς να φανεί στον έλεγχο???
  2. Darap21

    Sound Blaster ZX

    Δεν ειμαι τόσο χαζός...Ξεκόλλα απο την ζωή σου...Το mic τις κάμερας ειναι κλειστό...
  3. Darap21

    Sound Blaster ZX

    Και χωρίς αυτο τα ίδια κάνει...Απο ότι κατάλαβα μετα απο ψάξιμο τα ακουστικά αυτά δεν συνδέονται με jack...Έβγαλα το μικρόφωνο απο πάνω και πάλι ακουγόταν η φωνή μου...Λογικά απο οτι κατάλαβα αν τα συνδέσω στην κάρτα ήχου ακυρώνεται το mic και πρέπει να βάλω έξτρα...Με το usb δουλεύει τζάμι πάντως άρα δεν φταίνε τα ακουστικά....!Θα αγοράσω ενα εξτρα mic και τελείωσε η υπόθεση.
  4. Καλησπέρα...Εχω την παραπάνω κάρτα ηχου και αντιμετωπίζω πρόβλημα με το mic μου απο τα ακουστικά... Εχω δοκιμάσει τα παντα και άκρη δεν βρίσκω..Εσβησα drivers κ sofware και τα ξανά έβαλα..Αυτη την φορά έβαλα το καινούργιο software Sound Blaster Command Το πρόβλημα π εχω ειναι το εξής: Στο discord με ακούνε σαν να μιλάω απο πηγάδι η πολλές φορες με ακούνε με διακοπές...
  5. Darap21

    Rainbow Six: Siege

    Υπαρχει κανεις που να παίζει ακόμα το game???
  6. Darap21

    Zotac amp 2070 super fps

    Παίζω σε 1080p 144hz ips panel με ολα τα γραφικα τερμα.Η ψύκτρα του cpu ναι ειναι μαμα δεν την εχω αλλάξει ακόμα..!!!Επίσης εχω κάνει oc και cpu κ gpu 1923418170_CallofDutyModernWarfare20192020_12.14-10_28_21_02.mp4
  7. Darap21

    Zotac amp 2070 super fps

    Σήμερα το έπιασα μαζί με ένα φίλο μου και κάναμε κάποια πράγματα..Η ram δούλευαν πιο χαμηλά απο οτι θα έπρεπε και τις ανέβασα..Έχω κάνει oc cpu κ gpu. Μπήκα να παίξω μερικά games και είδα κάποια διαφορά,οχι αυτη π θέλω αλλά είδα..Τωρα ειμαι μαξ 130fps.Στις ingame ρυθμίσεις μου κοκκινίζει την ram κ δεν ξερω γτι...Θα το ψάξουμε μόλις μπορέσει κ αυτο!
  8. Darap21

    Zotac amp 2070 super fps

    Καλημέρα..Έκανα φορματ κ το μονο π έβαλα εκτος των drivers ειναι το cod...Το θέμα παραμένει..low fps...δεν μπορώ να καταλάβω το γτι! Μηπως να στείλω την κάρτα για τσεκ..έχει εγγύηση εξάλλου!
  9. Darap21

    Zotac amp 2070 super fps

    Ναι αλλα για πιο λόγο είναι το θέμα ???
  10. Darap21

    Zotac amp 2070 super fps

    Ανάλυση 1080p σε monitor 1080p 144hz
  11. Καλησπέρα..Μετά απο σχεδόν 1 χρόνο που εχω στην διάθεση την 2070s βλέπω οτι τα fps στο Cod MW εχω λίγα fps max 115 σε high graphics και σε low graphics 125 max. Μπηκα στο ίντερνετ να ψάξω να δω κάποιον π εχει την ίδια κάρτα αλλα και την ίδια cpu και βλέπω πως όλοι έχουν 140-150 fps...Κάνω κάτι λάθος η τα βίντεο που βλέπω ειναι fake?
  12. Darap21

    Καρτα γραφικών για 1 PCI Express 2.0 x16 slot

    Του τα ειπα κ γω..Θα το στείλε με την DHL 60€..Εγω του ειπα ας κάνει υπομονή και σιγά σιγά θα στήσει ενα pc εκει...Πήγε να βάλει μια 1060 και δεν κούμπωνε στην ΜΒ...Εγω θα του μεταφέρω οσα μ λέτε και μετα το τι θα κάνει ειναι δικό του θέμα..
  13. Darap21

    Καρτα γραφικών για 1 PCI Express 2.0 x16 slot

    Του το είπα οτι δεν αξίζει να δώσει τώρα λεφτά..αλλά στον Καναδά θέλει να έχει ενα pc ισα ισα να παίζει λιγο cod μέχρι να βολευτεί..Πάει σε μια ξένη χώρα για νέο ξεκίνημα κ εχει να δώσει ένα σορό λεφτά για αγοράσει πράγματα για το σπιτικο τ...CPU εχει FX 6300 8GB RAM 750 τροφοδοτικό αα και θέλει να βάλει μια ψύκτρα στον cpu και του είπα κάτσε να ρωτήσω τι μπορείς να κάνεις και θα σ πω..Θέλει απλά να μειώσει τι τρελές θερμοκρασίες π ανεβάζει ο cpu και να μπορεί να παίξει cod σαν άνθρωπος..Τωρα απο λεφτά υπολογίζει κανα 200αρι...
  14. Ένας φίλος μου ψάχνει κάρτα γραφικών για την παρακάτω μητρική..Ειναι παλιό το pc και επειδή μετακομίζει Καναδά θέλει απλά να τον συμμαζέψει λίγο μέχρι να εγκατασταθεί και να μπορέσει να πάρει καινούργιο μηχάνημα..Παίζει να βρουμε τπτ??? WWW.E-SHOP.GR Η MSI δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής από το 1986 έχοντας αποκτήσει κυρίαρχη SKU:PER.523802
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.