Jump to content

iseeklife

Premium Members
 • Δημοσιευσεις

  205
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

Σχετικά με το μέλος iseeklife

 • Τίτλος
  TheLab Member

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Περιοχή
  athens
 • Ενδιαφέροντα
  gymnastiks

Πρόσφατοι επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. iseeklife

  Assetto Corsa Competizione

  το έβαλα και στο κύριο πισι μου που έλειπε για αναβάθμιση . Το ίδιο και εκεί. Τ α φρένα είναι πολύ αργά . Κατεβαίνουν τα χιλιόμετρα 10 ανά δευτερόλεπτο περίπου . Και εάν δεν στρίψεις με 50 40 χιλιόμετρα σε πετάει . Είδα βιντεάκια στην πραγματικότητα, φορμουλα1 και κατεβαίνουν τα χιλιόμετρα πολύ διαφορετικά . σε τρια έχουν κατέβει από τα 320 στα 80 και στρίβουν περίπου με 70 80 χιλιόμετρα . Δεν είναι το ίδιο με τα GTcars αλλά έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης.
 2. iseeklife

  Οι αγορές μας..!!

  οι κάλτσες είναι κάτι παλιές νικε που τις χρησιμοποιώ για πρώτη φορά . Οι δίσκοι που αντικατέστησα είναι οι 850 προ 128 και 256 αντίστοιχα . Ένας για λειτουργικό και ένας για παιχνίδια. Από το 2014 καλά αντέξανε . Σκέφτομαι πάντως ότι ίσως είναι οι τελευταία φορά που κάνω αναβάθμιση δίσκων . Εάν δεν πέσουν δραματικά οι τιμές, οι 2 τέρα που θα χρειάζομαι κατά το 2014 , θα είναι πανάκριβοι . Και θα δούμε τι αύξηση στην κατανάλωση θα έχουν τα παιχνίδια . Το 12 που έβαλα αυτή τη χωρητικότητα ssd τα παιχνίδια ήταν 10 με 30 γίγα . Το mw3 πρέπει να ήταν 10 γίγα . Τώρα στο battlefiled 1 για παράδειγμα, έχουμε πάει στα 80 γίγα .Εαν οκταπλασιαστούν τα παιχνίδια μέχρι το 2024 δεν με βλέπω να κάνω άλλη αναβάθμιση δίσκων . Εκτός εαν παίζω ακόμα με δεύτερο σκληρό για αποθήκευση παιχνιδιών .
 3. iseeklife

  Οι αγορές μας..!!

  Να γράψω και εγώ τις αγορές τώρα που δουλεύει καλά ο υπολογιστής : α)2χ 970 προ 500 γίγα .Ο ένας για λειτουργικό και ο άλλος για εφαρμογές και παιχνίδια . Β)1χ860 έβο 1τέρα για παιχνίδια γιατί ο 970 προ είναι μικρός για τα συγχρονα παιχνίδια που είναι 80 γίγα . Γ) κατά την πρώτη μεταφορά έσπασε το ποδαράκι του haf 932 και αναγκάστηκα να αλλάξω κουτί . Πήρα το phanteks entoo luxe tempered glass edition . Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι οι δίσκοι σε μεταφορά από τον προ στον προ δεν τερματίζουν την απόδοση τους και πάνε μόνο 40 / 100 . Στην τελευταία δοκιμή έκανα copy paste και πήγε μέχρι 1,2 γίγα το δευτερόλεπτο . Και ένα μικρό πρόβλημα στο κουτί στο πάνω μέρος του . Το φίλτρο φαίνεται να βγαίνει εύκολα .
 4. iseeklife

  The VDSL Thread: Μοιραστείτε τον πόνο και την χαρά σας

  αυτό γίνεται εξατίας του burst . Δεν είναι αντιπροσοπευτικό της ταχύτητας. Εντάξει τα 125 ΜΒ ανά δευτερόλεπτο είναι καλά αλλά για ένα γίγα θες κανονικά περισσότερα δευτερόλεπτα.
 5. Είχα ρωτήσει πωλητή γνωστού καταστήματος και μου είχε πει ότι το raw +L είναι περίπου 20 ΜΒ σε μέγεθος . Κοίταξα τις δικές μου φωτογραφίες και βγαίνουν περίπου 34 ΜΒ στο ίδιο φορμάτ . Άρα οι 1600 περίπου είναι 54 γίγα περίπου .Βγαίνει κοντά με το μέγεθος που βλέπει formatted . Έκανα λάθος υπολογισμούς εξαιτίας κακής πληροφόρησης . Ας κλεισει το θέμα .
 6. Καλησπέρα . Έχω μια 700d canon . Της έβαλα μια 64 μνήμη . Στις ρυθμίσεις, σε κάποιο μενού δείχνει ότι βλέπει την κάρτα να είναι 57 γίγα αλλά στις φωτογραφίες που βγάζω δείχνει μόνο 1500. Έχω raw + L .Δεν έπρεπε να δείχνει παραπάνω ? Τουλάχιστον 1900 ?
 7. iseeklife

  Assetto Corsa Competizione

  Έχω εμπειρία πρόσφατη από f1 2017 και δυστυχώς από wrc . Στο παρελθόν είχα και από το προγούμενο ασσεττο . Ρυθμίσεις δεν έχω πειράξει .
 8. iseeklife

  Assetto Corsa Competizione

  controller έχω . Ένα ενσύρματο 360 Microsoft .
 9. iseeklife

  Assetto Corsa Competizione

  Παίδες το πήρα και εγώ . Απλά έχω μια ένσταση . Φρενάρει λίγο αργά . Πρέπει να σταματήσεις εντελώς σε κάποιες στροφές αλλιώς σε πετάει εκτός δρόμου . Στα υπόλοιπα racing που έχω δοκιμάσει , δεν είναι έτσι .
 10. iseeklife

  Οι αγορές μας..!!

  150 ευρώ πληκτρολόγιο και δεν έχει τουλάχιστον 10 έξτρα κουμπιά gaming . Για πολλές λειτουργίες όχι μόνο gaming.
 11. iseeklife

  Κρασάρισμα browser σε κινητό .

  Δοκίμασα τρεις browser : 1) τον μαξθον 2) τον surfy και 3 ) τον surfcube . Μόνο στοn surfcube δεν κολλάει .Αλλά και οι τρείς είναι αργοί σε σχέση με τον internet explorer.
 12. iseeklife

  Κρασάρισμα browser σε κινητό .

  Έχω δοκιμάσει και άλλους μπρόoυσερ αλλά δεν μου αρέσαν . Ένας μάλιστα βγάζει και κάτι ιστοσελίδες από μόνος του . Δεν γνωρίζω εαν είναι ιοί . Τους έβγαλα όλους και κράτησα μόνο τον εξπλόρερ. Έχω τη γνώμη ότι καλοί explorers είναι σε κάθε σύστημα οι default .Οι άλλοΙ έχουν ελλατώματα . Και στο ipad που χρησιμοποιώ την ίδια γνώμη έχω μετά από δοκιμή κάποιων browser .
 13. iseeklife

  Κρασάρισμα browser σε κινητό .

  Δεν χρησιμοποιώ κινητό πολύ για browsing .Τον τελευταίο καιρό είπα να το χρησιμοποιήσω .Έχω ένα lumia 1320 με 8.1 και όταν μπαίνω από τον ιντερνετ εξπλόρερ μου κρασσάρει . Είναι το μόνο site που το κάνει αυτό . Στα υπόλοιπα φορτώνει κανονικά . Εαν μπορείτε κοιτάχτε το . Γνωρίζω ότι αποτελεί ελάχιστη μειοψηφία .Είστε από τα site που κοιτάω συχνά . Όταν πάει να φορτώσει τη σελίδα και κάνω scroll down να δώ την υπόλοιπη κράσσαρει ο browser .
 14. δεν είμαι σίγουρος αλλά πρέπει να έχουν τις ίδιες επιδόσεις . όλες μετά τις 390χ ή ακόμα και 290χ είναι rebadged .
×

Important Information

By using this site, you agree to our Όροι Χρήσης.