Jump to content

iseeklife

Premium Members
 • Content Count

  335
 • Joined

 • Last visited

About iseeklife

 • Rank
  TheLab Member

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Περιοχή
  athens
 • Ενδιαφέροντα
  gymnastiks

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. υπάρχει ένας τρόπος που εφαρμόζω εγώ για να αλλάζω τραγούδια στη δεύτερη οθόνη που έχω χωρίς να πειράζω το παιχνίδι που παίζω . Έχω πληκτρολόγιο με dedicated πλήκτρα για multimedia . Είναι ο μοναδικός τρόπος να το κάνεις . Αλλά πρέπει να δεις εάν το winamp το υποστηρίζει . εγώ το κάνω στο foobar2000 και στο spotify. Παίζω και αλλάζω τραγούδια μόνο με τα πλήκτρα χωρίς να βγαίνω ή και σταματάω όταν αρχίζουν οι σοβαρές μπουνιές .
 2. συμφωνώ . Για αυτό που έλεγα πιο πριν, στις καλύβες στην πίστα με τα χιόνια όταν ανατινάζονται, τα ξύλα που μένουν είναι άχρηστα . Λες και βλέπω γραφικά κονσόλας του 2000 . Για τις αντανακλάσεις που λες, όταν ο άλλος παίζει και λίγο για τα frags μπορεί να μη το προσέξει. όταν δεν παίζει για το κιλλ και κάνει free roam στην πίστα για να δει γραφικά τότε προσέχει. Γενικά συμφωνώ με αυτά που λες . Σε αντίθεση με το 1 θυμάμαι ακόμα τα textures των ξύλων - πασσάλων - των κομμένων στις σημαίες . Είχαν πολύ πληροφορία πάνω τους. Λες και έβλεπα φωτογραφία χαμηλής ανάλυσης .
 3. καλημέρα στην παρέα σας . Χθες έπαιξα για πρώτη φορά την panzerstrorm και ήταν η πρώτη πίστα που είδα ικανοποιητικά γραφικά . Σαν του 1 δεν ήταν αλλά τρώγονταν. Είναι αλήθεια ότι όλες οι πίστες δεν έχουν τα ίδια γραφικά . Δεν εννοώ το αυτονόητο . Αυτή με τα χιόνια για παράδειγμα ,τα γραφικά είναι χάλια.
 4. σε απάντηση του πρωτέα . Το διρτ ράλλυ 2.0 28 ευρώ από 55. στην πλατφορμα της στεαμ . 74 γιγα δαουνλοαδ. μεσοβδόμαδη τρέλλα. Μέχρι 27 αυγούστου .
 5. Παίδες όποιος θέλει ,έχει το dirt rally 2.0 προσφορά . Έχω όλα σχεδόν της σειράς . Κάποια από τα τελευταία δεν μου άρεσαν και πήγα να τα κάνω refund . Ένα από τα τελευταία οι στροφές δεν απεικονίζονταν σωστά . Αυτό μου αρέσει . Ωραία γραφικά , ρεαλιστικός χειρισμός αλλά λίγο ευαίσθητος . Για τα λεφτά του αξίζει . 74 γίγα δαουλόαδ . 4 ώρες με 50 άρα .
 6. και ένα καλό που είδα σήμερα στο δεύτερο πισι επταετίας που έχω . Δεν έχω χώρο στους σσδ ,η κάρτα είναι του 2012 και ο επεξεργαστής του 2012 . Παρόλ αυτα, έκανα εγκατάσταση το φ1 2018 και έπαιζε με 60 φραμες σε ανάλυση 1920 χ 1080 . Με επεξεργαστή fx 8350 και κάρτα 7850 1 γίγα ραμ . Το μόνο καλό που έχει μείνει στο χρέπι είναι η 42 ιντσών πλάσμα που έχει καεί βέβαια ,στις άκρες, τις ακίνητες, των windows .
 7. δεν συμφωνώ μόνο για το πρώτο . Όπου υπάρχει πολλή ποιότητα και πολύ ψάξιμο μέσα υπάρχει αγάπη από πίσω . Βλέπε rareware .Το έβλεπα το σήμα από μικρός και με έπιανε δεος . Μετά την αγόρασε η microsoft με την γνωστή κατάντια . Δεν γνωρίζω εαν απόχώρησαν τα άτομα . Σίγουραν το έκαναν και για χρήμα . Αλλά υπήρχε και αγάπη .
 8. έχω διαβάσει κάποια σχόλια και από άλλα άτομα. Αφορά την δημιουργία τίτλων ,που παραμένουν κλασσικοί και μπορείς να τους παίξεις μετά από χρόνια . Το αίτιο είναι ότι παλιά, τα παιχνίδια έβγαιναν από άτομα που το έκαναν από αγάπη . Μιλάω για εποχές 95 και έπειτα, nintendo, με κλασσικούς τίτλους, mario zelda donkey kong , james bond .μετά λόγω άνεσης και δουλειάς μεταπήδησα στο πισι γαμινγ και κάποια χρόνια αργότερα τα παιχνίδια εγιναν βιομηχανία . Πιο πολλά λεφτά πιο γρήγορα . Για αυτό και δεν υπάρχουν πολλοί που να παίζουν παλαιούς τίτλους με κοινό στους υπολογιστές . Φταίμε και εμείς που μεγαλώσαμε . Ένα παιχνίδι που παίζεται χρόνια αδιάκοπα στο πισι ,εαν και στα γραφικά είναι ξεπερασμένο, ειναι το warcraft 3 με ενεργή την κοινότητα του απο το 2003 . Έναν ακόμα παράγοντα που πρέπει να αναφέρετε στη κατηγορία είναι ότι ανέβηκε η τιμή του κόστους των εξαρτημάτων του υπολογιστή. Για να παίζεις τουλάχιστον medium για 3 με 4 χρόνια θες τουλάχιστον 800 ευρώ κάρτα με 600 ευρώ επεξεργαστή .Εαν τα υπόλοιπα συνολικά χτυπάνε 3000 ευρώ και βάλε ,το γαμινκ για πολλούς είναι τελειωμένη ιστορία .
 9. όταν λες 60 70 cpu εννοείς με το Hyperthreading on ή χωρίς ? και για να απαντήσω στον φαταλαρα δύο επιχειρήματα α) όταν χτυπάς 100/100 δεν γνωρίζεις πόσο ζητάει ακόμα το πρόγραμμα . β) έχω ακούσει περιπτώσεις σε αμδ που όταν βάραγε 100/100 έκανε μπλε οθόνες ο υπολογιστής .
 10. στο προηγούμενο ι5 3550 μου άντεξε 6 χρόνια . Το τελευταίο εξάμηνο έπεζα βατλεφιλδ 1 με 100 / 100 χρήση και μου έκανε dips στα 30 φραμες ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Πιστεύω συμβαίνει και σε άλλους και σε άλλα παιχνίδια και σε άλλα προγράμματα. Δεν πιστεύω ότι είναι καλό να χτυπάς 100/100 όταν έχεις την οικονομική δυνατότητα να πας λίγο παραπάνω .
 11. ξέχασα να σας πω ότι το 40 /100 χρήση του επεξεργαστή φαίνεται λίγο γιατί είναι και οι smt λογικοί πυρήνες μέσα. Χωρίς αυτούς παίζει να έδειχνε 60 /100 χρήση . Δηλαδή σε 8 πύρηνο 2700 ή 1700χ ή τον αντίστοιχο της ίντελ πόσο θα πάει 80 /100 ? Που είναι πολύ για δύο χρόνων επεξεργαστή . Ευχαριστώ .
 12. καλημέρα στη παρέα σας . Αγόρασα και εγώ το παιχνίδι ,τώρα που έπεσε η τιμή του .Έχω κάποια παράπονα . 1) Τα γραφικά είναι χάλια . Καθόλου πυκνά και άσχημα. Και μάλιστα, καμία σχέση με αυτά που έδειχναν σε κάποιο βίντεο στην beta . 2) Σε συνάρτηση με το πρώτο, κοιτούσα την χρήση του επεξεργαστή και είδα να χτυπάει 40/100 χρήση . ΌΛΟΙ οι πυρήνες δούλευαν στον δωδεκαπύρηνο μου .Μάλλον πρέπει να είναι χάλια η μηχανή ή να κάνει κάποια double pass και να χρησιμοποιεί εξτρα πυρήνες . έχει κανείς καμία άποψη ? Κανένας γραφίστας ή προγραμματιστής ? Γιατί τώρα τον πήραμε τον (πριν από δύο χρόνια ) 12 πύρηνο να αντέξει καμιά 6 χρόνια . Η κάρτα γραφικών δουλεύει στο 70/100 χρήση στα 60 φραμες με τα textures στο μαξ και τα υπόλοιπα medium ή low . Ευχαριστώ ,καλά φραγκς.
 13. Δεν κρύβομαι και όλοι με γνωρίζετε ποιος είμαι το ότι είσαι φίλος με τον μπέρτσεν δεν μου λέει απολύτως τίποτε . Άλλος ένας από την πλέμπα του λαού . Εάν επιθυμείτε και σας είμαι ενοχλητικός ,κάντε με μπαν . Αυτή τη φορά δεν θα γυρίσω .
 14. είμαι ορθόδοξος και όχι αιρετικός και δεν ειρωνεύομαι όταν κοροιδεύουν ανδρικελα. εσύ πάτησες λίκε στο φίλο σου τον μπέρτσεν εγώ δεν θα πατούσα . Η κατάσταση στο νησί σου πως είναι ?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.