Jump to content

iseeklife

Premium Members
 • Δημοσιευσεις

  139
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

Σχετικά με το μέλος iseeklife

 • Τίτλος
  TheLab Member

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Περιοχή
  athens
 • Ενδιαφέροντα
  gymnastiks

Πρόσφατοι επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. iseeklife

  windows update και προβλήματα

  πήγα στο ιστορικό ενημερώσεων και είδα ότι το εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού το έχει εγκαταστήσει με επιτυχία σήμερα 13-06. τι λέτε να συμβαίνει ? δεν πέτυχε η πρώτη ή είναι μπαγκ?
 2. iseeklife

  windows update και προβλήματα

  καλησπέρα. έχω windows 10 pro ελληνικά . πριν πάω για προπόνηση είχα ανοιχτό το πισι. μου έβγαλε ειδοποίηση ότι εκρεμμεί επανεκκίνηση λόγω συγκεντρωτικής ενημέρωσης ιουνίου . επειδή έπρεπε να φύγω πάτησα ενημέρωση και τερματισμός λειτουργίας . έκλεισα το πισι και έφυγα . παρατήρησα ότι δεν έγραψε κάτι στην οθόνη και έκλεισε σύντομα τον υπολογιστή . γύρισα και μπήκα για μπάνιο . πριν μπώ πάτησα να ανοίξει ο υπολογιστής και έγραφε στην οθόνη εργασία με ενημερώσεις . πήγε 15 /100 εκανε επανεκκίνηση. μετά έγραψε 30 /100 πάλι επανεκκίνηση . μετά μπήκα για μπάνιο και δεν είδα τι έγραφε η οθόνη . όταν βγήκα και κοίταξα τον υπολογιστή μου είχε την οθόνη κλεδώματος . όλα καλά . ξεκίνησα να δουλεύω με το πισί και μου έβγαλε πάλι ενημέρωση ότι εκρεμμεί επανεκκίνηση. κάτω δεξιά στις επιλογές απενεργοποίησης έχει α) αναστολή λειτουργίας β) ενημέρωση και τερματισμός λειτουργίας και γ ) ενημέρωση και επανεκκίνηση . πάτησα δύο φορές επανεκκίνηση δεν έκανε τίποτα και μια φορά ενημέρωση και τερματισμός λειτουργίας . πάλι τίποτα. ο υπολογιστής δουλέυει καλά αλλά κάτω δεξιά έχει τις ίδιες επιλογές . έχει κανείς καμιά ιδέα ? στράβωσε η πρώτη αναβάθμιση ή είναι μπάγκ ?
 3. iseeklife

  Project Cars 2

  ξαναέπαιξα το ντέμο . το τιμόνι στρίβει κανονικά αλλά το αυτοκίνητο δεν ανταποκρίνεται . το τιμόνι είναι κολλήμενο στις 45 μοίρες αλλά το αυτοκίνητο δεν στρίβει . και σε στροφές με λίγότερη κλίση δεν στρίβει . δεν είναι η κλίση της στροφής το πρόβλημα . είναι στον αγώνα με την 488 gt3 . δεν γνωρίζω εαν φταίει το νερό και γλιστράει . στον αγώνα με την φόρμουλα στρίβει κανονικά . σε στάση δεν το δοκίμασα εαν στρίβει ολόκληρο αλλά λίγο στην αρχή του αγώνα θυμάμαι ότι στρίβει πολύ. για όλο δεν το έχω δοκίμάσει .
 4. iseeklife

  Project Cars 2

  στο f1 2017 δεν έχω πρόβλημα με στροφές . το gamepad ενώ είναι το 360 wired μου το λέει xbox one controller. και στο προηγούμενο είχα τα ίδια προβλήματα. για αυτό το παράτησα. και τώρα είμαι σε σκέψεις να το πάρω ή όχι .
 5. iseeklife

  Project Cars 2

  το τιμόνι το στρίβει πολύ λίγο. με λίγα χιλιόμετρα στρίβει πολλές μοίρες ,όταν δεν στρίβει και πάει ευθεία το τιμόνι δεν στρίβει σχεδόν καθόλου .
 6. iseeklife

  Project Cars 2

  εσύ το έχεις ? το έχεις αντιμετωπίσει το θέμα ?
 7. iseeklife

  Project Cars 2

  παίζω χρόνια ραλλάκια. διαβάζω και σε άλλους ότι το έχουν το πρόβλημα. κάποιοι λένε ότι επειδή είναι simulator έχει άλλη συμπεριφορά . εαν στρίβεις πολύ πριν την στροφή δεν ανταποκρίνεται. θέλει λέει λίγο στρίψιμο.
 8. iseeklife

  Project Cars 2

  παίδες το έβγαλε το στεαμ 24 ευρώ . λέω να το πάρω. έπαιξα το ντέμο και σε μερικές στροφές δεν έστριβε το αυτοκίνητο . πήγαινε ευθεία. συμβαίνει και σε εσάς ? παίζω με χβοχ controller . ανέβασα και την ευαισθησία στο 50 /100 .
 9. iseeklife

  AMD Threadripper thread

  οι καινούργιες οι μητρικές θα δέχονται τους παλαιούς επεξεργαστές ?
 10. iseeklife

  GTX 11χ0 Volta architecture μάλλον Q3 του'18

  15 λεπτά ρεύμα την ημέρα είναι περίπου 1000 βαττ διαφορά στην κατανάλωση . για μερικούς που είναι άντε δύο ώρες την ημέρα στο πισι είναι πάρα πολύ . για μένα που κάθομαι 10 ίσως να φτάνει άλλα και πάλι δεν. τέτοια κατανάλωση πρέπει να παίζεις συνέχεια ΑΑΑ τίτλους και όλα στο μέγιστο να χτυπάει 100 /100 η κάρτα .
 11. iseeklife

  Battlefield 1

  παίδες μετά από κάποια patches σας βγάζει υψηλά latencies στους σερβερ? ειδικά στους αγαπημένους ? εμένα από 80 μου πάνε όλοι 210 με 280 οι καλοί και οι μέτριοι 480 . και όταν παίζω πάνε από 60 σε 140 στους καλούς . οι άλλοι πάνε πάνω από 180 με 240 .
 12. iseeklife

  Την εμφάνισή τους online, έκαναν οι νέοι NVMe SSDs της Samsung

  να μαντέψω ότι οι τιμές είναι χωρίς φπα ?
 13. iseeklife

  Watch_Dogs 2

  στην δικιά σου περίπτωση δεν θέλει αναβάθμιση. στην δική μου ήθελε. σου λέω κολλούσε το πισί.
 14. iseeklife

  Watch_Dogs 2

  100/100 χρήση με το hyper threading ενεργοποιημένο λίγο δύσκολο να γίνει . δεν υποστηρίζουν όλα τα παιχνίδια το hyper threading. εαν έχεις 100/100 χρήση στο ν επεξεργαστή πιθανώς και να κολλάει . πράγμα που σημαίνει ότι πλησίασε καιρός για αναβάθμιση . με τον παλιο μου επεξεργαστή τον 3550 ι5 είχα χρήση το πολύ 75/100 σε όλα τα παιχνίδια. μόλις εγκατέστησα το bf1 χτύπησε 100/100 και ξεκίνησαν τα frame dropes . από 60 πήγαιναν 40. πράγμα που σημαίνει ότι ήθελα αναβάθμιση . μόνο για το βφ1 και για τα επόμενα που θα ήταν τόσο βαριά . τώρα στον 1920χ στην sinai desert που είναι ελαφρια πίστα χτυπάει 19/100 με το hyper threading on . νομίζω όμως ότι το bf1 χρησιμοποιεί το hyper threading άρα είμαστε καλά . με τον 3550 ι5 και στην 2560 ανάλυση πέρασα 6 χρόνια πριν κάνω αναβάθμιση. τώρα στον 1920χ ελπίζω να αντέξει περισότερα.
 15. iseeklife

  Watch_Dogs 2

  μόλις το αγόρασα από τη στεαμ. και μου έκανε εντύπωση πόσο βαρύ είναι . έψαχνα μια ώρα για το θέμα -στην αναζήτηση δεν το βγάζει -. ήθελα να ρωτήσω εαν σέρνεται και σε εσάς . αλλά και με τα γραφήματα μου λύθηκε η απορία .η 1080 56 φραμες στο ούλτρα στην ανάλυση μου . καθόλου κίνηση πάντως . αυτό το παιχνίδι και κάτι άλλα ήταν ο λόγος που στην αναβάθμιση δεν επέλεξα τον εξαπύρηνο 8700κ αλλά πήγα στον threadripper . έβλεπα σε βίντεο στο youtube κάτι 90 /100 χρήση στον έξαπύρηνο και έλεγα ότι μάλλον σε δύο χρόνια θα θες αναβάθμιση . επίσης δεν υπολόγισα ότι μπορεί να έφταιγε το recording software του χρήστη. σε άλλους με ι9 είχα δει μέχρι και 45/100 χρήση. δηλαδή σχεδόν όλοι οι πυρήνες χωρίς το hyperthreadding. το έβαλα σε εμένα και το πολύ πήγε 24 /100 χρήση ο 1920x και τα φράμες παίζανε από 60 μέχρι και 34 με την 390χ . το έχω στον σκληρό και φορτώνει γρήγορα. μια χαρά. εαν πήγαινε ο threadrippper 45/100 με το hyperthreadding αλλά χωρίς να μετράει τους έξτρα πυρήνες θα ανησυχούσα . γιατί τόσα λίγα πόστ ? δεν είναι τόσο καλό παιχνίδι ?
×

Important Information

By using this site, you agree to our Όροι Χρήσης.