Jump to content

iseeklife

Premium Members
 • Content Count

  363
 • Joined

 • Last visited

About iseeklife

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Περιοχή
  athens
 • Ενδιαφέροντα
  gymnastiks

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. απενεργοποίησα από παντού το hardware accelaration αλλά μου ξαναέκανε μαύρη οθόνη . Το workaround που λένε στους οδηγούς δεν πιάνει . Τουλάχιστον όχι σε εμένα .
 2. μου ξαναέκανε μαύρη οθόνη ενώ έπαιζα το project cars 2 . Στην δεύτερη οθόνη είχα ενεργά μόνο τον task manager και το αυτόματο twitter . Χωρίς βίντεο να παίζει δηλαδή .
 3. έχω και άλλο θέμα αλλά δεν ξέρω εάν είναι των windows ή του οδηγού γραφικών . Μερικές φορές ,κάθε μια εβδομάδα περίπου, όταν βάζω ένα παιχνίδι που κανονικά χρησιμοποιεί 50/100 το gpu , η gpu usage πάει στο 100/100 και έχω stuters και τα frames πέφτουν στο 40 από 60 . Με την επανεκκίνηση φτιάχνει .
 4. εγώ με ράδεον 7 έχω κάποια προβλήματα . πριν βάλω τον 20.1.3 είχα black screen bug στο desktop . τώρα διορθώθηκε και μου μένει μόνο ένα . όταν παίζω παιχνίδι και έχω και ένα ή δύο active twitch streams να παίζουν στην δεύτερη οθόνη , έχω στατερ στα στρεαμ και μετά από λίγο πέφτει σε μαύρη οθόνη . τώρα πρόσφατα μου εμφανίστηκαν . Για 7 μήνες από την αγορά δεν είχα τίποτα . Και έκανα πολλά πράγματα ταυτόχρονα . Στο hardware unboxed είπε ότι είναι hardware bug στο hardware acceleration αλλά εγώ δεν συμφωνώ . Για εφτά μήνες δεν είχα τίποτα.
 5. Γεια σας παίδες . Μόλις παρέλαβα το σύστημα από το κατάστημα . Του κάναμε πάλι φορμάτ. Να μην μακρυγορώ . Όταν βάζω να παίξει βίντεο είτε στον firefox είτε στο chrome φριζάρει για 2 δεύτερα και κάποιες φορές κάνει επαναφορά του οδηγού . Μπήκα σε κάποια φόρουμ του εξωτερικού . Το αντιμετωπίζουν και άλλοι με τον 20.1.1. και κάποια περιστατικά ήταν παλιά . του 2012 . Κάποιοι είπαν ότι αλλάζει κάτι στον κόδεk του βίντεο του youtube και υπάρχουν bugs . Καμιά ιδέα ή το αντιμετωπίζει και άλλος το ίδιο πρόβλημα ? 1920χ amd threadripper kingston 32 gb memory asus radeon 7 creative ae5 soundcard όλα στοκ χωρίς οβερκλόκ. Ευχαριστώ . τα βίντεο μερικές φορές χρησιμοποιούν hardware accelaration .
 6. Γεια σας παιδιά . Και καλές γιορτές . Αγόρασα πρόσφατα μια αε 5 . Στα ακουστικά ακούγεται μια χαρά . Δοκίμασα να βάλω και τα ηχεία να ακούσω και κάνει παράσιτα . Δοκίμασα και με rsa καλώδιο και με καρφί σε αυτοενισχυόμενα ηχεία . Να φανταστείτε όταν Κάνω σκρολ το ποντίκι ακούγεται στα ηχεία . Να δοκιμάσω να το πάω πίσω στο κατάστημα ή φταίει η συνδεσμολογία κάτι μέσα στο πισι και θα κάνω τσάμπα κόπο ;Θα μου πουν ότι φταίει κάτι μέσα στον υπολογιστή ; ΒΑριέμαι και το πήγαινε έλα . Εάν πιθανολογείτε ότι θα μου την αλλάξουν , να το δοκιμάσω . Ευχαριστώ .
 7. εγώ όχι . Στο οφφισιαλ τουιτερ λένε ότι διορθωθήκανε τα προβλήματα του log in . Σε εμένα λέει σερβερ disconnected.
 8. sorry για το άσχετο αλλά κατεβάζω το παιχνίδι . Πριν από 5 μήνες ενεργοποιήθηκε η 50 και τώρα την τερματίσαμε . Σε 5 μήνες . 150 ΓΊΓΑ download .Θα μου πάρει 8 ώρες και βάλε . Με βάση αυτά τα παιχνίδια πρέπει να είχαμε 200 αρα.
 9. το έβγαλε με προσφορά για λίγες μέρες η blizzard.
 10. Ναι το 1 τέρα είναι λίγο, πλέον . και να φανταστείς έκανα αναβάθμιση τους δίσκους πριν από ένα χρόνο . Τους άλλους θα τους κρατήσεις ή θα τους αντικαταστήσεις?
 11. Το πλαίσιο και οι msystems που εμπιστεύομαι τον είχαν 350 . Στο σκρούτζ που δεν εμπιστεύομαι ,το πρώτο μαγαζί τον είχαν 280 . Εγώ τελικά το χτύπησα 200 χωρίς μεταφορικά. Δωρεάν . Από πλαίσιο.
 12. Αγορά της εβδομάδας του black friday . Μιας και τα παιχνίδια αρχίζουν να είναι , με το modern warfare, φτάνουν τα 171 γίγα . Στο νετ κάποιοι λέγανε για incosistency problems . Θα δούμε .
 13. έχει ένα δίσκο αξιοπρεπή αρκετά κάτω από τα επίσημα μαγαζιά και από ένα κοντινό του σκρουτζ 80 ευρώ κάτω . με τα καινούργια παιχνίδια να αγγίζουν τα 170 γίγα είναι καλή αγορά για την τιμή . https://www.plaisio.gr/catalog?location=product%3d2721651%3bpage%3d3%3bsearchtext%3dsandisk
 14. Με αυτές τις τιμές δεν δίνει κίνητρα σε αυτούς που έχουν ήδη threadripper να κάνουν μια λογική αναβάθμιση .Κανονικά έπρεπε να είναι ο 24 πύρηνος γύρω στα 800 με 1000 ευρώ για να αναβαθμιστούν αυτοί που έχουν ήδη 12 με 16 πυρήνες .
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.