Jump to content

iseeklife

Premium Members
  • Posts

    689
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    athens
  • Ενδιαφέροντα
    gymnastiks

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

iseeklife's Achievements

  1. Καλησπέρα παίδες . Έβγαλε σε προσφορά 50/100 ένα από τα dlc tou assets corsa competizione που μου έλειπε . American track pack . Το τελευταίο με το gt2 το έχει μόνο 15/100 έκπτωση .
  2. Καλησπέρα παίδες . Έχει σε έκπτωση το starfield 33/100 και το sniper elite 5 70/100 . Να θυμάστε όμως ότι σε λίγες μέρες ,θα έχει τις κανονικές εαρινές εκπτώσεις .
  3. Καλησπέρα παίδες . Έχει εαρινές εκπτώσεις στην πλατφόρμα .
  4. iseeklife

    Ανέκδοτα & Αστεία

    Για όσους δεν γνωρίζουν η κονσόλα είναι η Nintendo 64 .
  5. Καλησπέρα παίδες . Παρατήρησα ότι έχει ένα παιχνίδι με μεγάλη έκπτωση . 84/100. Το έχω εδώ και κάποια χρόνια . Δεν βρήκα κάτι να με ενοχλεί αλλά το σταμάτησα το campaign γιατί σε μια αποστολή, είχα νομίζω 100 πυραύλους και μέχρι να ολοκληρωθεί η αποστολή είχα ρίξει τους 90 . Μου φάνηκε βαρετό και λίγο δύσκολο για το easy επίπεδο . Σε ανώτερα θα έπρεπε να ήταν ακόμα πιο δύσκολο. Πολλές φορές οι πύραυλοι, δεν έβρισκαν το στόχο. Κυκλοφορούσε παλαιότερα, μπορεί και μια δεκαετία πιο πρίν , από τη ubisoft κάτι παρόμοιο. Αλλά δεν θυμάμαι να είχα το ίδιο πρόβλημα . Ο τίτλος του παιχνιδιού είναι ace combat 7 skies unknown . Το έχω παίξει με controller - gamepad . Είναι καλό για 10 εύρω . Όσοι θέλετε ,δοκιμάστε .
  6. καλησπέρα στα μέλη . Έβγαλε το steam , μεγάλες εκπτώσεις στη ubisoft . Σε κάποια χτυπάει 80 /100 . Όσοι χρησιμοποιείτε και το ubisoft connect έχει και εκεί εκπτώσεις .
  7. καλησπέρα στα μέλη . Έβγαλε το motogp 23 με μεγάλη έκπτωση γύρω στα 18 ευρώ τελική . Επίσης μου ήρθε ενημέρωση ότι κυκλοφόρησαν mallon remastered τα tomb raider 1 ,2,3 . Δεν γνωρίζω τίποτα παραπάνω για το θέμα αλλά το βάζω μήπως και ενδιαφέρει κάποιους .
  8. iseeklife

    Οι αγορές μας..!!

    Και εγώ εάν θα έπαιρνα κάρτα 4070 σούπερ θα έπαιρνα . Η διαφορά είναι μικρή για 300 ευρώ πάνω με την επόμενη . Το μόνο κακό η μνήμη .Σε ένα χρόνο δεν θα παίζει τα παιχνίδια . Ήδη 4 5 παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει θέλουν 14 ,15 γίγα ράμ .
  9. iseeklife

    Οι αγορές μας..!!

    Μην πάρεις αμδ κάρτα . Οι οδηγοί είναι χάλια . Εκτός εάν έχεις δική σου εμπειρία .
  10. iseeklife

    Οι αγορές μας..!!

    Χάλασε το iPad 9 generation στα δυόμιση χρόνια και πήγαμε για αναγκαστική αναβάθμιση . Πήρα κάτι φθηνό .βλέπουμε στο μέλλον για να πάρουμε πάλι ιπαντ . Μιας και πήγαμε χτυπήσαμε και ένα παιχνίδι για το switch .
  11. καλησπέρα παίδες . Έχει κάτι εκπτώσεις του σεληνιακού έτους και παρατήρησα δύο μεγάλες . Το f1 23 το έχει 75 /100 off 17 ευρώ και κάτι και το wrc το καινούργιο 50 /100 off . Εγώ τα πήρα τα παιχνίδια όταν βγήκαν, εσείς εάν θέλετε δοκιμάστε .
  12. iseeklife

    Hogwarts Legacy [10 Φεβρουαρίου 2023]

    το αναφέρω μιας και το πήρε το μάτι μου ότι το παιχνίδι είναι σε έκπτωση στη steam 40/100 . Όσοι το σκεφτόσασταν ρίξτε μια ματιά .
  13. Όχι να σου πω την αλήθεια ,δεν έχω παίξει ποτέ prince of Persia .
  14. Γεια σας παίδες .Καλό υπόλοιπο σαββατοκύριακου. Κυκλοφορεί ή κυκλοφόρησε ένα 2d action platform με τίτλο prince of persia κάτι . Το έχει demo . Είναι 10 γίγα . Και είναι ελαφρύ . Με γραφικά στο ultra σε 1440 με vsync on έχω 30 /100 gpu usage με 3060 . Όσοι θέλετε ,δοκιμάστε το . Το μόνο που δεν μου άρεσε και μάλλον δεν θα το πάρω είναι ότι έχει στοιχεία hack and slash και σκοτώνεις κάποιες στιγμές μόνο κάτι ζόμπι . Δεν θυμίζει τα 2d της nintendo που μεγάλωσα με αυτά ,που είχαν στοιχεία εχθρών αλλά όχι εμμονή με hack and slash .Μιλάω για τα donkey kong και super mario.
  15. iseeklife

    Assetto Corsa Competizione

    γεια σας παίδες . Πρέπει να κυκλοφόρησε ένα καινούργιο dlc .
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.