Jump to content

tragikos

Moderators
 • Content Count

  7,225
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

1 Follower

About tragikos

 • Rank
  ṱядǧڒк□ ₥ə₥ъə٢
 • Birthday 10/22/1983

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Περιοχή
  Ρέθυμνο
 • Ενδιαφέροντα
  programming, games, sports
 • Steam
  tragikos

Recent Profile Visitors

12,247 profile views
 1. Τα έχω λίγο καιρό, κάνουν τη δουλειά τους Και συγκριτικά με το 10.000Mah κλασσικό Xiaomi powerbank:
 2. Το Netflix μου φαίνεται είναι μόνο για σειρές. Καμιά ταινία έχετε να προτείνετε εκεί;
 3. Γιατί δε μιλάς με το support της Origin απευθείας; Σίγουρα θα γνωρίζουν καλύτερα.
 4. Αυτό το είπαμε; Steam's 'Remote Play Together' will introduce online support for all local multiplayer games https://www.pcgamer.com/steams-remote-play-together-will-introduce-online-support-for-all-local-multiplayer-games/
 5. Και τρία δείγματα της δουλειάς της, αν βοηθάνε...
 6. Λοιπόν έως τώρα και με τον περιορισμό των δυνατοτήτων του μηχανήματος που έχει, φτιάχνει κυρίως εσωτερικού χώρου σκηνές για κατοικίες καθώς και εξωτερικού χώρου με κτήρια ή συγκροτήματα κτηρίων για αρχιτέκτονες. Προφανώς στην πρώτη περίπτωση έχει μεγάλη λεπτομέρεια, ενώ στη δεύτερη όχι τόσο. Από εκεί και πέρα ενδιαφέρεται να μεταβεί σε πιο λεπτομερή μοντέλα κτηριακά αλλά και περιβάλλοντος, οπότε έτσι κι αλλιώς η αναβάθμιση για τα εργαλεία που χρησιμοποιεί ήδη θα ήταν σημαντική. Η διαδικασία που ακολουθεί είναι να στήνει το 3D της στο AutoCAD γιατί αυτό γνωρίζει. Ενδιαφέρεται όμως να μάθει Rhino και Revit. Τώρα το μοντέλο που φτιάχνει από το AutoCAD το εισάγει στο 3DsMax στο οποίο χρησιμοποιεί το Mental-Ray για να κάνει το render των σκηνών της. Απ 'ότι έχει καταλάβει όμως επειδή η AutoDesk φαίνεται να το εγκαταλείπει, ψάχνεται και σε αυτό. Οπότε έχει στα υπόψιν της το Corona και γιατί όχι και την Unreal Engine. Βέβαια το Lumion φαίνεται να είναι πιο κοντά σε αυτό που ψάχνει και είναι το κομμάτι της αρχιτεκτονικής.
 7. Θα επανέλθω με την πληροφορία αυτή. Αυτή την απορία την έχω κι εγώ
 8. Δεν το έχει χρησιμοποιήσει ακόμα, αλλά της φαίνεται αρκετά εύχρηστο και ψάχνεται γενικά. Στόχος της είναι η παρουσίαση αρχιτεκτονικών μελετών σε φωτορεαλιστική απεικόνιση. Έως τώρα έκανε στατικά φωτορεαλιστικά με βάση σχέδια AutoCAD τα οποία έκανε import στο 3DsMax και από εκεί νομίζω με VRay έφτιαχνε τις σκηνές της. Θα ρωτήσω και θα επανέλθω με περισσότερα. Οπότε ναι, θεωρητικά αν δεν της κάτσει το Lumion, θα θέλει να μπορεί να γυρίσει στα εργαλεία που χρησιμοποιεί ήδη, άρα θα έλεγα ότι καλό είναι να έχουμε και πολλούς πυρήνες. Ναι έδωσα τα recommended γιατί αυτό φαίνεται πιο viable, αλλά θα μπορούσε να κοιτάξουμε και τα high end και να αξιολογήσουμε τα οφέλη. Απ' ότι καταλαβαίνω βέβαια τα high end είναι για μεγαλύτερα projects απ' ότι θα έπαιρνε η ίδια, αλλά υποθέτω ότι θα ήταν πολύ πιο γρήγορο και για τα δικά της. Αν δεν ξεφεύγουμε πολύ συγκριτικά με το τι μπορεί να κάνει με τα recommended, ίσως το εξετάσουμε και αυτό το ενδεχόμενο.
 9. Δε μας απασχολεί. Με ενδιαφέρει ένα σύστημα που να πιάνει τα recommended. Άρα μένοντας ποιοτικά, χωρίς υπερβολές τα απολύτως απαραίτητα.
 10. Καλησπέρα σας! θα είμαι αρκετά ευθύς. Μου ζήτησε η αδερφή μου να βγάλω ενδεικτικά μια σύνθεση για να μπορεί να τρέξει το Lumion στα Recommended Requirements: A PC with this hardware can handle complex designs and scenes, such as: A large park or part of a city. A large home with detailed interiors made up of several models and HD textures. A detailed landscape with a few highly detailed components. Graphics card Graphics Card scoring a G3DMark of 10,000 or higher Graphics card memory 6 GB or more Operating system Windows 10 64-bit** CPU (processor) Intel/AMD Processor scoring a single thread CPUMark of 2000 or higher Screen resolution 1920 x 1080 pixels*** System memory (RAM) 16 GB or more Hard drive NVME m.2 Hard Drive Hard drive space Minimum 30 GB of free disk space in the drives where the Windows User Account and Documents folder are located in. Power supply Click here to see which power supply you need (minimum 80+ gold-rated with sufficient wattage) Ευχάριστη έκπληξη που έχει ακριβώς στοιχεία όπως Mark Scores. Με δεδομένο ότι υπάρχουν τα περιφερειακά καθώς και: - Corsair CMPSU-850HXEU PSU (850W) - CoolerMaster Cosmos S - Black Case - SSD και HDDs που υποθέτω θα επαναχρησιμοποιηθούν, τι πρόταση έχετε για τα υπόλοιπα (MoBo, CPU, ψύκτρα, RAM, GPU); Ίσως και έναν NVMe. Για την ιστορία το σύστημα θα είναι η αναβάθμιση αυτού του συστήματος 9ετίας. Από περιέργεια όμως και μόνο, πόσο θα πήγαινε το High-End σύστημα που αναφέρει στο site του Lumion;
 11. Με 2000+ παιχνίδια σταμάτησα να προσπαθώ να ομαδοποιώ. Ένα καιρό όταν ακόμα ήμουν κάτω από 1000 είχα φτιάξει αυτές τις κατηγορίες:
 12. https://gizmodo.com/navy-says-yes-those-unidentified-aerial-phenomena-vi-1838188826?rev=1568744934143
 13. Έχεις ήδη θέμα εδώ. Η συγκεκριμένη κατηγορία δεν είναι για τέτοιες ερωτήσεις.
 14. Προφανώς. Σκόπός μου ήταν να δείξω ότι δεν έχει νόημα να πας για το Ultimate
 15. Ναι εννοούσα ποια απ' όλες Ναι του έχουμε πάρει μία κλειστή, αλλά μάλλον του είναι μικρή και γι'αυτό δεν τον βολεύει, οπότε την έχουμε μόνιμα με πόρτα ανοικτή και σε "ανάκλιση". Συγκεκριμένα αυτήν.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.